| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Küçükken ben de istemiştim. Babam alırım binmezsin oda köşede kalır demişti. Ben hergün başının etini yedim. Bisikletde . Kafama koymuştum. Hergün arkadaşlarımla turu yaptığımı hayal ediyordum. Ortaokuldaydım deniz kısıyısnda bir yazlık sitede herkesin i var ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #171 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
bunu okuyunca valla kendi babam gözümde canlandı...demekki herkesin tipik aile babası karekteri böyle oluyor ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #172 (permalink) | |
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() şu anlattıkların hiç de yabancı konular değil bana...hakikaten bugüne kadar hep başkaları beğensin, onları memnun edelim onları mutlu edelim diye yaşamışız...ve beklediğimiz tek şey güzel bir söz duymak kadar basit birşeyken bile onu bile görememişiz...demekki başkalarına göre kendimizi yönlendirince ve mecaz anlamda (çevredeki herkese mikrofon uzatınca) herkes düşüncesini çekinmeden söyler hale geliyor..hatta sen kırılmışsın üzülmüşsün bunu bile takmıyorlar...bunu önlemenin yolu da çevreye mikrofon uzatmamak (yani kulak asmamak içindeki sesi dinlemek) hem hiçkimsenin zevki tutarlı değil..bugün beğendiğini yarın beğenmeyebiliyor insanlar... saygı duyulan insanların kendine has tarzları olduğunu ve bunu yaratırken de kimseyi takmadıklarını farkettim....mesela şarkıcı rihannanın tarzını ben ne kadar beğenmesem de dünyada tarzı çok beğeniliyor...çünkü "diğerleri ne giyiyor ? neler popüler ? sevilen şeyleri ben de giyeyim de popüler olayım" derdinde olmadığı çok açık...içinden geldiği gibi giyiniyor ve saçını da öyle yapıyor...o yüzden moda dünyasında bile kendisine saygı duyulmaya başlandı...bu yönünü takdir etmek lazım o kadının....tarzını beğenmeyenler bile saygı duymadan edemiyor..çünkü kendi seçimleri olduğu belli...önemli olan da bu sanırım ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #173 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #174 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Yine karşındayım günlük ![]() hani demiştim ya geçenlerde tartıya çıkmıştım ve kendimi umduğumdan daha ağır kiloda görünce üzülmüştüm...ancak buna aldanıp bu işten vazgeçmeyip devam etme kararı almıştım...şimdi bu kararımın doğru olduğunu gördüm ve bugün onun meyvesini aldım ![]() bugün sporumu daha da hızlı tempoda yaptım...evet vazgeçmek yerine spora daha sıkı sarıldım...ve bugün yaktığım kalori olarak çok şükür 3 haneli rakamlara ulaşabildim ve bugün tam 110 kalori yaktım ![]() ![]() ![]() ama esas haber burada...spor sonrası tartıya çıktığımda tam olarak 74.0 kilo gösterdi ![]() beni daha sıkı sarılmaya iten şeylerden birisi de alışveriş kataloglarında gördüğüm ve beğendiğim sahip olmak istediğim kıyafetlerin olması....sporu yaparken beni en çok coşturan ve destekleyen şey, kendimi zayıf ve formda olarak o beğendiğim kıyafetleri giyiyor olarak imgelemek.... ve tabi bir de sevdiğim tempolu müzikler....gözümün önünde o kıyafetlerin hayali varken zaten spora sarılmamak pek mümkün olmuyor ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #175 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #176 (permalink) | |
![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #177 (permalink) | |
![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #178 (permalink) | |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #179 (permalink) | |
![]()
![]() | ![]() |
![]() | #180 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhaba canım günlüğüm bugün çok yorgun ve isteksiz kalktım..çünkü uyurken burnum tıkalıydı dolayısıyla iyi uyku alamadım ve tam da sabah kötü ve sıkıcı bir rüya görürken alarmim çaldı ve uyandım...rüya kötü de olsa alarm çalınca insan rüya modundan çıkmak istemiyor ne ilginç değil mi ? ![]() 1 haftayı geçkindir diyet yapmama rağmen sindirim ve hazım problemlerim yüzünden tartıda ağır çıkmaya alıştım..yani ağır çıkmanın nedeninin bu olduğunu anladım...artık o yüzden tartıdaki rakamı dert etmiyorum....ancak bu hazımsızlık durumu bünyemi huzursuz ediyor..düşünsenize içinizde 1 kiloya yakın belki de geçkin ve fazladan ağırlık var ve midenize taş gibi oturmuş...gerçekten çok huzur kaçırıcı.. hazımsızlıkla savaşmak için aklıma şu seçenekler geldi * belki az su içiyorumdur ve aldığım su hazım ve benzeri şeylerin ihtiyaç duyduğundan daha az geliyordur... * belki sadece spor esnasında hareket etmek ve onun dışında oturmak iyi gelmiyordur..günlük yaşamımdaki hareketleri de çoğaltmam gerekebilir.. * diğer aklıma gelen şey ise hergün hiç değilse kendime 5-10 dakika ayırıp mide ve karın kısmıma elimle masaj da yapmayı düşünüyorum.. farkettiysen günlük, benim problem çözme tarzım bilgisayarlara benziyor ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Küçükken ben de istemiştim. Babam alırım binmezsin oda köşede kalır demişti. Ben hergün başının etini yedim. Bisikletde . Kafama koymuştum. Hergün arkadaşlarımla turu yaptığımı hayal ediyordum. Ortaokuldaydım deniz kısıyısnda bir yazlık sitede herkesin i var ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi