Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız algıda seçicilik dedikleri şey gerçekleşmiş
eğer koşu şarkılarıyla daha önce ilgilenmiş olsaydın onlara daha önce ulaşacaktın...... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
05-03-2010, 12:02 PM
|
#191 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. algıda seçicilik dedikleri şey gerçekleşmiş
eğer koşu şarkılarıyla daha önce ilgilenmiş olsaydın onlara daha önce ulaşacaktın... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
05-03-2010, 01:51 PM
|
#192 (permalink)
|
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Alıntı: imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı
geçmişten bugüne kadar kendimi bildim bileli fiziksel görüşüme çok kafamı takan birisiydim...illa ki kendimde eleştirecek birşeyler bulurdum...ve bunda medya da başta olmak üzere birçok insanın kafasındaki genel güzellik kalıpları da çok etkili oluyordu....mesela zayıf insanın kilolu insana göre tercih edilmesi...sarışınların esmerlere tercih edilmesi...renkli gözlerin kahve gözlerden daha fazla beğenilmesi....uzunboyluların kısaboylulara tercih edilmesi gibi... bu genel kalıplara göre kendimi karşılaştırdığımda oysaki bende bu kriterlerin birtanesi bile yok...yani zayıf olmadığım gibi kiloluyum, sarışın değilim esmerim, gözlerim renkli değil kahverengi ve son olarak da boyum normal bile değil kısaboyluyum....bu özelliklere sahip olduğum için kendimi hep 2. sınıf olarak gördüm...o kadar ilginçtir ki benimle aynı özellikleri taşımasna rağmen başka insanların bile birtakım güzellikleri olduğuna inanır ve kendimin hiçbir cazip tarafım olmadığına inanırdım...
senelerce tipim ve imajım üzerinde yüzlerce deneme yaptım..ancak bu denemeler sonucu yine en doğal halime yakın halime geri döndüm...yani artık esmerken saçımı sarıya yada kumrala boyatmıyorum en basitinden..çünkü bunun devamlılığını sağlamak gerçekten çok yorucu...ve doğal halim kadar yakışmıyor da..
kıssadan hisse şu sonucu çıkarmış bulunmaktayım...
herkesin en iyi şekilde göründüğü belli şartlar var ve onun dışına çıkmamak ve doğallıktan fazla uzaklaşmamak gerekiyor...mesela insanlar uzun saçlıları beğeniyor diye bana uzun saç yakışmamasına rağmen uzun saç bırakmamın anlamsız olduğunu anladım..çünkü ben kısa saçlarla daha iyi görünüyorum..hatta en iyi halim bu halim diyebilirim...aynı şekilde siyah saçlarla daha iyi görünüyorum..
kendi özelliklerim doğrultusunda hareket ettiğimde mutlaka beni de güzel bulan birileri çıkacaktır...her insanın zevki farklı...herkes de bende olmayan özelliklere sahip insanları beğeniyor değil ya dimi ?
sonuçta ben kendi özelliklerimi ve kendimi rahat hissettiğim iyi göründüğüme inandığım şartları tespit etmişim..bu da bir aşamadır...
artık uzunboyluların, sarışınların, renkli gözlülerin, ince fizikli insanların yanında kendimi ezik hissetmiyorum...onlarla karşılaştığımda onları da kendimle eşit görmeye başladım..çünkü onlar da sadece öyleyken güzeller...nasılki ben siyah ve kısa saçlarla iyi görünüyorsam onlar da o halleriyle güzel görünüyorlar ve benim yaptıklarımı onlar yapsa hiç de güzel görünmezler...bu açıdan onlarla eşit görüyorum kendimi...
eskiden egomu tatmin etmek adına bu sarışın renki gözlü beyaz tenli veya uzunboylu birisiyle karşılaştığımda onlarla arkadaş olmaya çalışır ve çaba gösterirdim.. bu özelliklerin hepsinin birarada olması da şart bile değildi..gözleri biraz ela bile olsa bu benim için yeterliydi...hatta beni ezmesine bile ses çıkarmazdım..ama artık öyle değil...bu kadar değersiz olmadığımı düşünüyorum...bir insan benden farklı özellikler taşıyor diye beni ezmeye hakkı yok öyle değil mi ? | Ben renkli gözler kahverengiden daha çok beğenilir, uzunlar kısadan daha çok beğenilir, toplular zayıflardan daha çok beğenilir kısmına katılmıyorum. Çevreme baktığımda bu genellemeleri ağzıyla tercih ettiğini söyleyen insanlar aşka gelince hiç alakasız kişileri tercih ediyorlar. O kişileri görünce elleri ayakları birbirine dolanıyor, çünkü o anda aslında gerçekten beğendikleri tip çıkıyor karşılarına ve bunu yıllar sonra anlıyorlar
Hani bir laf var gönül kimi beğenirse güzel odur. o laf böyle miydi tam hatırlayamadım neyse buna benzer yada böyleydi farketmez. Sonuç olarak herşeyden öncesi kendini sevmen ve kendini beğenmen önemli. Srn kendini sevip beğenince başkasıda seni görüp beğeniyor. Bu arada bende kumral kısa boylu kahverengi gözlü zayıfım. Belki Türkiye'nin yarısından çoğuda senin ve benim gibi, ama hepimizin de ışıltısı farklı. Kendini sevince gözlerin bir ayrı güzel olur, dik durursun. Ben eskiden şaşırırdım ne yakışıklı adamların yanında ne çirkin kadınlar duruyor diye. Öyle değil. Onlar hem kendilerini hemde o adamları gerçekten seviyorlar. Önemli olan ve çekici olanda bu oluyor. Erkeklerden katılan katılmayan olabilir bilmiyorum,ama benim yaşadıklarım bunu gösteriyorum, yani gözlemlerim desem daha doğru olacak. İnsanlar o kadar sahteki. Erkeklere çekici gelen samimiyet ve geçek aşk. Onlara tutkuyla bağlanan, kendilerine hayran olan, onları sevip dinleyen, sevimli ve dünya iyisi insanlara aşık oluyorlar. Benim görüşüm bu. Bunun tersi olanlara aşıklarsa aşık olduklarını sanıyorlardır. | Offline
| |
05-03-2010, 02:20 PM
|
#193 (permalink)
|
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Alıntı: imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı
çok mutluyum günlük
babamı koşu bandı almaya ikna ettim...
hiç bu kadar mutlu olacağımı tahmin etmemiştim..artık kolayca kilo verebileceğim inşallah | Çok sevindim. Sanki okuduğum romandaki baş karakter gibisin. Heyecanla gelişmelerini takip ediyorum. | Offline
| |
05-03-2010, 03:01 PM
|
#194 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Alıntı: hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı
Ben renkli gözler kahverengiden daha çok beğenilir, uzunlar kısadan daha çok beğenilir, toplular zayıflardan daha çok beğenilir kısmına katılmıyorum. Çevreme baktığımda bu genellemeleri ağzıyla tercih ettiğini söyleyen insanlar aşka gelince hiç alakasız kişileri tercih ediyorlar. O kişileri görünce elleri ayakları birbirine dolanıyor, çünkü o anda aslında gerçekten beğendikleri tip çıkıyor karşılarına ve bunu yıllar sonra anlıyorlar
Hani bir laf var gönül kimi beğenirse güzel odur. o laf böyle miydi tam hatırlayamadım neyse buna benzer yada böyleydi farketmez. Sonuç olarak herşeyden öncesi kendini sevmen ve kendini beğenmen önemli. Srn kendini sevip beğenince başkasıda seni görüp beğeniyor. Bu arada bende kumral kısa boylu kahverengi gözlü zayıfım. Belki Türkiye'nin yarısından çoğuda senin ve benim gibi, ama hepimizin de ışıltısı farklı. Kendini sevince gözlerin bir ayrı güzel olur, dik durursun. Ben eskiden şaşırırdım ne yakışıklı adamların yanında ne çirkin kadınlar duruyor diye. Öyle değil. Onlar hem kendilerini hemde o adamları gerçekten seviyorlar. Önemli olan ve çekici olanda bu oluyor. Erkeklerden katılan katılmayan olabilir bilmiyorum,ama benim yaşadıklarım bunu gösteriyorum, yani gözlemlerim desem daha doğru olacak. İnsanlar o kadar sahteki. Erkeklere çekici gelen samimiyet ve geçek aşk. Onlara tutkuyla bağlanan, kendilerine hayran olan, onları sevip dinleyen, sevimli ve dünya iyisi insanlara aşık oluyorlar. Benim görüşüm bu. Bunun tersi olanlara aşıklarsa aşık olduklarını sanıyorlardır. | Evet tam benlik konu Öncelikle merhaba Teoride şöyle düşünüyorum; Güzellik,ırk,cinsiyet,aile..vs. bunlar bizim seçtiğimiz şeyler değil ve bu nedenle biz de bunlarla seçilmemeliyiz. Ama gelin görün ki ben de bunlardan etkileniyorum daha doğrusu etkileniyorudum. Lisede bi çocuk vardı çok hoş(Bakın burda bizbizeyiz die anlatıyom yoksa utanırdım ) Sonra tanıştık arkadaş ortamlarında ve karakteri o kadar tutarsız ve acaipti ki nasıl soğudum anlatamam. Görüntü en başta çekici ama bu çekicilik ÖZSAYGI ve ÖZGÜVEN'le yüzde yüz bağlantılı. Davranışımız,mimklerimiz,ses tonumuz,yürüyüşümüz bizi çekici kılan.. İşte buuu yaaaa seviyorum insanları Gülmeyi,gülümsemeyi Günlüğünüz çok hoş bu arada imported_Angel | Offline
| |
05-03-2010, 03:53 PM
|
#195 (permalink)
|
valla ben alfadan başkasını dinlemeyi düşünmüyorum :) zaten bizim ihtiyacımız da o sanırım...stresten arınma gevşeme ve konsantrasyon yani.. | Ben de bir türlü çalışmaya başlayamadım Şu alfa sesinin linkini bana da gönderir misin Angel | Offline
| |
05-03-2010, 04:14 PM
|
#196 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Alıntı: hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı
Ben de bir türlü çalışmaya başlayamadım Şu alfa sesinin linkini bana da gönderir misin Angel | canım ben de hala çalışmaya başlamadım bakma sen....denedim ama ı-ıh
program sayesinde alfa sesi dinliyorum :)
o da şu konuda http://www.hayatimdegisti.com/forum/...py-30-key.html
anlamadığın yer olursa sorabilirsin | Offline
| |
05-03-2010, 04:20 PM
|
#197 (permalink)
| Yüzbaşı
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. günlüğüme katıldığın için teşekkür ederim canım
evet anlattığın şeyde gerçekten haklısın...benzer duyguları ben de yaşadım...yani tipi hoş olup da davranışları tipiyle alakasız olan ve soğumama sebep olan insanlar benim de karşıma çıktı...seni çok iyi anlıyorum o yüzden...
eskiden tiple ilgili olduğunu düşünürdüm artık düşünmüyorum....sadece benim karşıma insanları tipine göre değerlendiren insanlar çıkmış ve ben de herkesin herkesi buna göre değerlendirdiğini zannederek bana hayatımda hiç değer verilmeyeceğini düşünmüşüm ve kendimi bu yüzden sevememişim...ama o mesajı yazdığımdan beri çok şey değişti...şimdi kendi özelliklerimi keşfediyorum ve bedenimle sınırlı olmadığımın farkındayım sanırım senin de anlatmak istediğin bu olsa gerek....hala da karşıma insanları fizikle değerlendiren çıkarsa ve onların değerlendirmesinden geçemezsem asla üzülmem...bunu onların eksikliği olarak görürüm saçım şu renk..boyum şöyle diye kendimi kötülemem | Offline
| |
05-03-2010, 04:21 PM
|
#198 (permalink)
|
yani gerçek hayattan şimdiki andan bizi koparıcak şekilde hayatımızı hayal kurmakla geçirmenin faydası yok demek istedim ipin ucu kaçtı mı alışkanlık oluyo ana odaklanmak zorlaşıyor... tabi ki iyi hayaller insanı teşvik etmek için çok önemli...fakat mantığa yatmayan ve dünyanın yapısıyla uyuşmayan gerçekçi olmayan hayalleri kurmak vakit kaybı onu demek istedim mesela atıyorum dünyada brad pitt le evlenmek isteyen ve onun hayalini kuran milyonlarca genç kız var..ve bir insan sadece bir kişiyle evleneceğine göre bu milyonlarca kişi boşa hayal kuruyor...yoksa ben de kendimi ince bir beden içinde dar kıyafetlerle hayal ederek kilo verme çalışmama devam ediyorum | Evet çok haklısın. O derece imkansız hayaller hayal olarak kalmaya mahkum | Offline
| |
06-03-2010, 07:50 PM
|
#200 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Alıntı: gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı
Hobini çok sevdim...Kendin için bir şeyler bulman super..bu renk analizini bende yapmak istiyorum...google ne yazarsam çıkar ? | google a renkbilim yazarsan çıkacaktır | Offline
| | | |