Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ha ppy6...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-03-2010, 08:28 PM   #211 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

ha ppy6

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2010, 12:24 PM   #212 (permalink)

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tekrar burdayım sevgili günlük
evet güzel haberlerle döndüm günlükcüğüm

sabah hazımsızlık sorunumdan bahsetmiştim ve bunun olası nedenlerinin neler olabileceğini belirlemiştim kendi kendime..

bugün öğünlerden önce içtiğim su miktarını arttırma yoluna gittim...bu seçeneği denemek istedim önce...düne kadar öğünlerden önce 2 şer bardak su içiyordum...bugün 3 er bardağa çıkardım...yani günde toplam 12 bardak ediyor..

henüz hazımsızlıktan şikayet ettiğim şu günün akşamını yaşayan birisi olarak bu su miktarını arttırmanın şimdiden faydasını gördüm....midem eskisi gibi taş gibi semsert değil artık...dokunduğumda mide kısmının yumuşamış olduğunu farkettim..zaten hissediyorum da...çünkü gerginlik yaratıyordu.... suyu günde toplam 4 bardak arttırmak hakikaten mucize etkisi yarattı
yarın sabah da Redflowers arkadaşımın önerdiği gibi sabahki içeceğim suyu içmeden önce kaynatıp soğutarak içeceğim..bu öneri için kendisine tekrar teşekkür ediyorum

Geçiyim diğer habere...nette isim soyisim ve doğumtarihine göre ücretsiz renk analizi yapan bir siteyle karşılaştım ve renk analizimi yaptım... ismimizdeki harflerin kendine göre titreşimleri varmış ve bu titreşimler de bazı renklere karşılık geliyormuş sanırım...(yani yanlış olmasın anladığım kadarıyla söylemeye çalıştım)
neyse analizimin sonucu olarak eksik olan renklerim...turuncu, çivit mavisi, eflatun, lal ve yeşilmiş
aşırı olan rengim ise sarıymış...
eksikler tamamlanınca insan daha mutlu ve huzurlu bir hayat yaşıyormuş..çünkü eksik renkler karekterimizdeki eksik yönleri temsil ediyormuş...

bunları öğrendikten sonra eksik çıkan renklere hayatımda daha fazla yer vermeye karar verdim...ama bu illa ki o renkler bana yakışmadığı halde üzerime giymekte ısrar etmek şeklinde değil de...odama o renkte objeler biblolar falan ekleyebilirim...veya o renklerde tokalar kolyeler falan takabilirim....bugün otur eksik renklerimin renklerinde arkaplanlar topladım bilgisayarım için...1 gün boyunca ekranımda 1 rengi kullanıp ertesi gün diğer renge şeklinde dönüşümlü olarak ekranımda bu renkleri kullanmaya karar verdim...
hatta yiyeceklerde de bu renk meyve sebzeleri mümkünse daha çok tercih etmeye çalışacağım
Merhaba canım, seni takdir ediyorum ve tebrik ediyorum çok iyi gidiyorsun. Ben de senden ilham alıyorum. Ben neredeyse günde 1-3 bardak suyu zor içiyorum eskiden onu da yapamazdım. Sürekli açık çay içiyorum ve günde iki ahve içiyorum. Sürekli çay içme alışkanlığı bebeklikten beri var ve yüzden bir problem yaşamadım ama suyu ihmal etmemem gerektiğini biliyorum çünkü benimde karnım hep şiş zayıf olmama rağmen koccaman bir göbek üstünede bir şişlik var. Zorlada olsa su içeceğim. Bu arada açık içilen sıcak çayın vücuda faydası olduğuna inanıyorum, metabolizmayı hızlı çalıştırdığını düşünüyorum. Bizim ailede çay alışkanlığı olanlar hep zayıf sadece bazılarında göbecik var
Bu arada o renklerle ilgili bulduğun sitenin adını alabilir miyim? Teşekkürler herşey için
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2010, 12:36 PM   #213 (permalink)

425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
inanamıyorum günlük
beni çok mutlu eden bir gelişme oldu...

ben sporu zevkli hale getirmek için cebime cep telefonumu koyup kulaklıkla tempolu ve spora teşvik eden şarkılar bulup toplamıştım ve dinliyordum ya..
bu spor şarkılarım toplam 23 taneydi ve artık bir sonraki şarkının ne olacağını ezberlediğimden ötürü espirilerini kaybetmeye başlamışlardı...

amaaaaaa...bugün nette karşıma öyle bir albüm çıktıki inanamadım...."101 running songs" adı altında 101 tane koşu şarkısı diye bir albüm çocuklar gibi mutlu oldum günlük tam aradığım şeydi
acaba bilmeden çekim yasasını mı çalıştırıyorum
Ya muhteşem birşey nereden buluyorsun böyle ilginç şeyleri bravvooooo o 101 şarkının linkini buraya koysanda spor yapmakta zorlanan arkadaşlar (benim gbi) da faydalansa hepimiz sana müteşekkür olurduk. yasak değil dimi link koymak ben bilmiyorumda:
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2010, 12:40 PM   #214 (permalink)
Yüzbaşı

963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

merhaba günlük

biliyorsunki zayıflamak için diyet ve spor yapıyorum...
diyet konusunda sıkıntı çekmiyorum...ancak hergün spor yapmanın bünyeme ağır geldiğini hissettim...e bünye ne yapsın..hem düşük kalori alıyor hem de hergün tam gaz spor yapıyor...öyle çok düşük kalorili de değil diyetim...1600 kalori alıyorum..ama buna rağmen hergün spor yapmak fazla gelmiş olacakki ertesi günler yorgun kalkmaya başladım...
yani yorgunluk sadece spordan sonra birkaç dakika değil tüm güne hatta ertesi sabahına kadar yayılmaya başladı...

zaten eskiden gitmiş olduğum diyetisyen bana haftada 3-4 gün yürüyüş öneriyordu demekki sebebi varmış...ben de artık haftada 3-4 gün spor yapamaya karar verdim...evin günlük işleri de yeteri kadar yorucu...üstelik kısıtlı kalori alan ve evişlerine de koşturan ve kişisel gelişime kafa yoran birisi için hergün spor ağır geldi biraz

ama üstbacaklarımın sdaha sıkı ve daha pürüzsüz olduğunu hissediyorum...ve bu his bir yanılsamadan çok daha öte...babam bile farkı farketmiş...ben de elimle dokununca bile farkediyorum yağlar kasa dönüşmüş

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2010, 12:48 PM   #215 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba canım, seni takdir ediyorum ve tebrik ediyorum çok iyi gidiyorsun. Ben de senden ilham alıyorum. Ben neredeyse günde 1-3 bardak suyu zor içiyorum eskiden onu da yapamazdım. Sürekli açık çay içiyorum ve günde iki ahve içiyorum. Sürekli çay içme alışkanlığı bebeklikten beri var ve yüzden bir problem yaşamadım ama suyu ihmal etmemem gerektiğini biliyorum çünkü benimde karnım hep şiş zayıf olmama rağmen koccaman bir göbek üstünede bir şişlik var. Zorlada olsa su içeceğim. Bu arada açık içilen sıcak çayın vücuda faydası olduğuna inanıyorum, metabolizmayı hızlı çalıştırdığını düşünüyorum. Bizim ailede çay alışkanlığı olanlar hep zayıf sadece bazılarında göbecik var
Bu arada o renklerle ilgili bulduğun sitenin adını alabilir miyim? Teşekkürler herşey için
güzel yorumların için teşekkür ederim canım evet çay da güzel ve faydalı bir içecek ancak biyerden duyduğuma göre içilen çaylar günlük su ihtiyacımız olan su miktarından sayılmıyorlarmış...çünkü sanırım vucuda suvermenin tersine su atıcı özelliği varmış galiba...

canım google a renkbilim dersen en üstte çıkacaktır renk analizi sitesi

Alt 08-03-2010, 02:04 PM   #216 (permalink)

Alıntı:
merhaba günlük

biliyorsunki zayıflamak için diyet ve spor yapıyorum...
diyet konusunda sıkıntı çekmiyorum...ancak hergün spor yapmanın bünyeme ağır geldiğini hissettim...e bünye ne yapsın..hem düşük kalori alıyor hem de hergün tam gaz spor yapıyor...öyle çok düşük kalorili de değil diyetim...1600 kalori alıyorum..ama buna rağmen hergün spor yapmak fazla gelmiş olacakki ertesi günler yorgun kalkmaya başladım...
yani yorgunluk sadece spordan sonra birkaç dakika değil tüm güne hatta ertesi sabahına kadar yayılmaya başladı...

zaten eskiden gitmiş olduğum diyetisyen bana haftada 3-4 gün yürüyüş öneriyordu demekki sebebi varmış...ben de artık haftada 3-4 gün spor yapamaya karar verdim...evin günlük işleri de yeteri kadar yorucu...üstelik kısıtlı kalori alan ve evişlerine de koşturan ve kişisel gelişime kafa yoran birisi için hergün spor ağır geldi biraz

ama üstbacaklarımın sdaha sıkı ve daha pürüzsüz olduğunu hissediyorum...ve bu his bir yanılsamadan çok daha öte...babam bile farkı farketmiş...ben de elimle dokununca bile farkediyorum yağlar kasa dönüşmüş

Selam tekrar. Bu bacakların düzleşmesi için toplamda kaç gün kadarcık spor yapmıştın sanırım 2 haftaya yakın di mi arkadaşım?
Alt 08-03-2010, 02:22 PM   #217 (permalink)

Alıntı:
güzel yorumların için teşekkür ederim canım evet çay da güzel ve faydalı bir içecek ancak biyerden duyduğuma göre içilen çaylar günlük su ihtiyacımız olan su miktarından sayılmıyorlarmış...çünkü sanırım vucuda suvermenin tersine su atıcı özelliği varmış galiba...

canım google a renkbilim dersen en üstte çıkacaktır renk analizi sitesi
Teşekkürler canım ben o zaman ayvayı yedim umarım geç kalmamışımdır.
Bu arada o siteyi buldum renklerimi öğrendim. Bende aşırı bir renk çıkmadı çoğu normal sadece turuncu ve çivit mavisini kullanmam gerekiyormuş. Önemli günlerde bu renkleri kullanın diyor. Çivit mavisinin karşısında ikili ilişkiler diyor. Çok doğru bir teşhis sanırım bu renkbilim, çünkü ben ikili ilişkilerde problem yaşıyorum
En yakınlarımla iligli böyle bir problemim var. Arkadaşlarım, akrabalarım yada hocalarımla ilgili böyle bir problemim yok. Ailem ve erkek arkadaşımla nedense aramızda sürekli bir tartışma söz konusu oluyor ve ben her zaman ağladığımı ve çok kırıldığımı görüyorum. Senin yaptığın gibi affetme meditasyonunu dinliyorum 2 günde 2 kişiyi düşündüm ilki büyük abimdi ikinciside aşkımdı. dün gece dinlemedim. Şuanda durumlar fena değil, bakalım neler olacak. Bir önerin var mı? Ben hep kendimi onlara karşı savunur bir halde buluyorum ve çok iddalı konuşur bir halde buluyorum kendimi. Sanki sürekli bir kendimi ispat etme durumum var:( Ne yapmalıyım yardımcı olun bana. Ben insanları çok seviyorum ama en yakınlarım en çok sevdikleri sürekli beni eleştirir haldeler. Dinlemiyorlar. Bir basit konuda bile fikrimi sunduğumda o fikri bambaşka birşey olarak algılıyorlar ve ben sürekkli ama ben öyle demek istemedimki gibi cümleler kurmak zorunda kalıyorum ve bıktım:( Bu yüzdende suskun olmaya başladım ve onların yanında kendimi değersiz hissediyorum. Örneğin geçen gün araba kullanıyordum bir tümseği konuşurken farketmedim ve 50 ile üzerinden geçince arabada aşkımla ben zıpladık. Vay sen misin tümseği görmeyen ama nasıl bağırıyor erkek arkadaşım bana resmen dövecek. Ne kadar saygısızsın böyle mi kullanılır. (11 yıldır kullanıyorum tek kaza yapmadım sadece geçen gün park yerinde arabayı duvara sürttüm o kadar) 20ile geçeceğin yerde hala 50 ile gidiyorsun nasıl beni düşünmezsin, küfürler, falan filanlar. bende pısmış ve mahçup bir şekilde özür dilerim aşkım konuşurken farketmedim dedim,ama o beni dinlemeyip beni yüksek sesle azarlamaya devam etti. Çok kırıcıydı ve abartıyorsun dediğimde sesi dahada yükseldi. Yoksa ben de mi problem. Bunu birkaç defa daha yapmıştı ve onun yanında korkarak kullanıyorum arabayı, kaldıki ben baya rahat ve cesur kullanırım ve herkes benim çok iyi kullandığımı söyler o neden böyle yapıyor

Abimler sürekli küçükmüşüm gibi sen sus, sen saçmalıyorsun gibi cümleler sarfediyor ve bu 29 yaşında biri için oldukça ağır bir durum.
Aslında inanılmaz poczitifim ve mutsuz olduğum an kolaylıkla odumu değiştirebiliyorum secret uyguluyorum yoksa tüm hayatım berbat geçer. Anlam veremediğim hayatımda en yakın ilişkilerim hariç herşey iyi, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ama yolu bulacağımdan eminim. Sevgiler
Alt 08-03-2010, 02:50 PM   #218 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
Selam tekrar. Bu bacakların düzleşmesi için toplamda kaç gün kadarcık spor yapmıştın sanırım 2 haftaya yakın di mi arkadaşım?
evet canım 2 hafta boyunca hergün yürüyüş bandında hızlı tempo yürüdüm ancak bünyem artık kaldırmamaya başladı 3-4 güne indireceğim

Alt 08-03-2010, 03:13 PM   #219 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
Teşekkürler canım ben o zaman ayvayı yedim umarım geç kalmamışımdır.
Bu arada o siteyi buldum renklerimi öğrendim. Bende aşırı bir renk çıkmadı çoğu normal sadece turuncu ve çivit mavisini kullanmam gerekiyormuş. Önemli günlerde bu renkleri kullanın diyor. Çivit mavisinin karşısında ikili ilişkiler diyor. Çok doğru bir teşhis sanırım bu renkbilim, çünkü ben ikili ilişkilerde problem yaşıyorum
En yakınlarımla iligli böyle bir problemim var. Arkadaşlarım, akrabalarım yada hocalarımla ilgili böyle bir problemim yok. Ailem ve erkek arkadaşımla nedense aramızda sürekli bir tartışma söz konusu oluyor ve ben her zaman ağladığımı ve çok kırıldığımı görüyorum. Senin yaptığın gibi affetme meditasyonunu dinliyorum 2 günde 2 kişiyi düşündüm ilki büyük abimdi ikinciside aşkımdı. dün gece dinlemedim. Şuanda durumlar fena değil, bakalım neler olacak. Bir önerin var mı? Ben hep kendimi onlara karşı savunur bir halde buluyorum ve çok iddalı konuşur bir halde buluyorum kendimi. Sanki sürekli bir kendimi ispat etme durumum var:( Ne yapmalıyım yardımcı olun bana. Ben insanları çok seviyorum ama en yakınlarım en çok sevdikleri sürekli beni eleştirir haldeler. Dinlemiyorlar. Bir basit konuda bile fikrimi sunduğumda o fikri bambaşka birşey olarak algılıyorlar ve ben sürekkli ama ben öyle demek istemedimki gibi cümleler kurmak zorunda kalıyorum ve bıktım:( Bu yüzdende suskun olmaya başladım ve onların yanında kendimi değersiz hissediyorum. Örneğin geçen gün araba kullanıyordum bir tümseği konuşurken farketmedim ve 50 ile üzerinden geçince arabada aşkımla ben zıpladık. Vay sen misin tümseği görmeyen ama nasıl bağırıyor erkek arkadaşım bana resmen dövecek. Ne kadar saygısızsın böyle mi kullanılır. (11 yıldır kullanıyorum tek kaza yapmadım sadece geçen gün park yerinde arabayı duvara sürttüm o kadar) 20ile geçeceğin yerde hala 50 ile gidiyorsun nasıl beni düşünmezsin, küfürler, falan filanlar. bende pısmış ve mahçup bir şekilde özür dilerim aşkım konuşurken farketmedim dedim,ama o beni dinlemeyip beni yüksek sesle azarlamaya devam etti. Çok kırıcıydı ve abartıyorsun dediğimde sesi dahada yükseldi. Yoksa ben de mi problem. Bunu birkaç defa daha yapmıştı ve onun yanında korkarak kullanıyorum arabayı, kaldıki ben baya rahat ve cesur kullanırım ve herkes benim çok iyi kullandığımı söyler o neden böyle yapıyor

Abimler sürekli küçükmüşüm gibi sen sus, sen saçmalıyorsun gibi cümleler sarfediyor ve bu 29 yaşında biri için oldukça ağır bir durum.
Aslında inanılmaz poczitifim ve mutsuz olduğum an kolaylıkla odumu değiştirebiliyorum secret uyguluyorum yoksa tüm hayatım berbat geçer. Anlam veremediğim hayatımda en yakın ilişkilerim hariç herşey iyi, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ama yolu bulacağımdan eminim. Sevgiler
canım senin renk analizin benimkinden çok daha iyi çıkmış...buna çok sevindim 2 tane renk eksikliği kolayca telafi edilebilir...odana o renklerde küçük şeyler alabilirsin...başucu saati bile olabilir

akraba ve hocalar sürekli görüşmediğin fazla içli dışlı olmadığın ve zorunlu olarak biraraya geldiğin kişiler oldukları için arada ister istemez biraz mesafe oluyor..aile kadar yakın olmuyor..maalesef ki ailemiz bizim her anki acizliklerimize zayıflıklarımıza ortak olduğu için bizi ona göre değerlendiriyorlar...belki onlar en yakınımz olsa bile herşeyi onlara açmamak ve kendi sınırlarımızı çizmek gerekiyor yoksa saygı duymuyorlar..
sanırım affetme meditasyonuyla ilgili öneri istemişsin...önceden bu kişilerin listesini çıkarır ve meditasyon öncesi listeden kişi seçersen daha hazırlıklı olursun...birini affedeceğim diye meditasyona oturunca o anda kimi affetmek istediğinin önceliğini bilemeyebiliyorsun...
canım kendini sürekli ıspat etmeye çalışma durumu büyük ihtimal ailen ve başkaları seni birşey için suçlamasın ve haksız görmesin diye olduğunu düşüüyorum..çünkü ben de onlara karşı sürekli kendimi savunma ve üzerimden sorumluluğu atarak olası suçlamaların önünü kesmeye çalışıyorum...bu konuda suçluluk telkini ve bu konuya karşı olumlamalar işe yarayacaktır en büyük tavsiyem de..başkalarını affetmeden önce kendini affetmelisin...kendini affedemeyen, başkalarını da suçluyor ve onları da affetmekte zorlanıyor...kendine karşı daha yumuşak olursan affedemediğin insanlara olan hislerinin de yumuşadığını göreceksin

canım erkek arkadaşın gerçekten çok kaba ve terbiyesizce davranmış
yani kendin de söylüyorsun arabayı oldukça iyi kullandığını ve hiç kaza yapmadığını falan...yani bu konuda kendinden eminsin....o yüzden bu konuda suçlu olan kesinlikle sen değilsin suçlu olan o...belki kendisinin kişilik problemleri vardır...ya da o gün belki başka şeye sinirlenmiş ve tümsek olayı bardağı taşıran son damla olmuştur....eğer o güne ait bir sinirse senden sonrasında mutlaka özür dilemesi gerekiyor...ama eğer ki her hatanda aynı tutumu gösteriyorsa o kişinin sana uygun olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim...arabayı sürme konusunda da ona hiçbirşey ıspat etmek zorunda değilsin..sonuçta sen kendi durumu biliyorsun canım...herşey onun terbiyesizliğinden ibaret ve sana kesinlikle özür borçlu...

yanlış anlaşılmak vesaire gibi sorunların için önceki sayfalarda birçok konuda olumlama cümleleri paylaşmıştım onlardan faydalanabilirsin...mesela hatırladığım kadarıyla onlardan birisi de "doğru anlaşılıyorum" cümlesiydi...
şikayet ettiğin durumlara yönelik olumlama cümlelerini kendin de yazıp oluşturabilirsin canım...
sevgiyle kal

Alt 08-03-2010, 04:10 PM   #220 (permalink)

Alıntı:
evet canım 2 hafta boyunca hergün yürüyüş bandında hızlı tempo yürüdüm ancak bünyem artık kaldırmamaya başladı 3-4 güne indireceğim
Haftada 3 gün spor yapılması gerektiğini bende duymuştum, ama çevremdekiler bu sınırı aşıyor ve bayada iyi görünüyorlar ama onlar rejim yapmıyor dilediğini yiyor. Bu arada bu saate kadar 3 bardak suç içtim bu benim için rekor. Bakalım yatana kadar 8 bardak olabilecek mi bilgilerin için teşekkürler

Bookmarks