merhaba sevgili günlük...dünden itibaren hayatımda olumlu gelişmeler olduğunu farkettim..hem de bariz gelişmeler
ben bunları 23 marttan beri dinlediğim shamanic özlem hanımın meditasyonunu hergün düzenli olarak dinlememe bağlıyorum...ağzına sağlık diyorum kendisine
eskiden de dinliyordum ancak hergün değil haftada 1-2 kere dinlerdim..meğer hergün 21 gün boyunca veya en fazla 45 gün boyunca dinlemek lazımmış
gelelim hayatımdaki son 2 gün içinde olan gelişme olarak farkettiğim şeylere
* kendimi değersiz hissetme hissim kayboldu
* evlilik konusunu ve evliliğimin kiminle nasıl birisiyle olacağını ve bu yaşa kadar neden talibimin çıkmadığı konusunu artık takmadığımı farkettim
* internet ortamında sevilmediğim kabul edilmediğim biryer vardı..mesajlarım bile görmezden gelinirdi ve hep eleştirilere uğrardım...artık orada bile nasıl olduysa iş tersine döndü..eskiden orada hiç güzel sözler duymazken..hatta bunu duymak için ilgi çekmek için çabalarken güzel sözleri hiçbirşey yapmayıp doğal davrandığım halde duyar oldum..hem de eskiden kavga geçmişim olan kişilerden bile..
* artık eski erkek arkadaşımı eskisi kadar düşünmediğimi hatta düşünüor olsam bile çabuk sıkıldığımı ve düşünmeye son verdiğimi farkettim
* oturduğum mahalle konusunda artık daha az şikayet ediyorum
* başkalarının güzel yönlerini beğenmiş özenmişsem bunu kendime ve hatta o kişiye kolaylıkla itiraf edebiliyorum hem de içimde kıskançlık duygusu olmadan veya bir iltifat karşılığı beklemeden
* şimdi internette bana karşı yazılan olumsuz mesajlara da gülüp geçebiliyorum
* hiç ummadığım anda ve ummdadığım biryerde bir soru sorup cevabını beklediğim bir kişi beni tesadüfen buldu ve bana beklediğim sorunun cevabını verdi..
* erkeklerin en yakışıklı en iyi görünümlü olanlarını bile gözümde eskisi kadar büyütmüyorum
* babamın insanlar hakkındaki ve benim hakkımdaki düşünceleri beni daha az etkiliyor
* artık istediğimde bilgisayar ve net başından uzaklaşabiliyorum hatta gün içinde bazen işim bitmişse ve başka yapıcak şey bulamıyorsam boş boş zaman öldürmek yerine pc mi kapatabiliyorum...kendi isteğimle dışarı yürüyüşe çıkabiliyorum
* saatin alarmi çalmadan ben daha erken uyanabiliyorum