Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

MİNNETTARIM

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri MİNNETTARIM Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar; Aradan neredeyse bir seneye yakın bir zaman geçmiş.... En baştan okuduğumda günlüğüm seni önce çok üzüldüm yaşadıklarım içimi üzdü sıktı ve enerjimi çekti...Senin çok üzüldüm gerçekten.... Sonraki azmin ise gözümü korkuttu??.. Şu an benzer sorunlar içinde ve mutsuzum, enerjim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

MİNNETTARIM

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-09-2012, 01:58 PM   #31 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minnettar is on a distinguished road
Standart Cevap: MİNNETTARIM

Merhabalar;
Aradan neredeyse bir seneye yakın bir zaman geçmiş....
En baştan okuduğumda günlüğüm seni önce çok üzüldüm yaşadıklarım içimi üzdü sıktı ve enerjimi çekti...Senin çok üzüldüm gerçekten....
Sonraki azmin ise gözümü korkuttu??..
Şu an benzer sorunlar içinde ve mutsuzum, enerjim yerlerde...
Neden böyle olduğunu düşünecek isteğim ve güçüm dahiii yok....
Kendim için hiçbirşey yapamadımmm,yapamıyorum...
Neden böyle oluyor bilemiyorum.....
Kendi kendime yardım edemiyorum,ama herşeyin farkındayım... bana benden başka kimse yardım edemez....
Hayatımda yapmak istediğim çok şey var ama hiçbirisi için isteğim yok çünki kendime olan güvenimi kaybettim...
Bu durum hayatıma da çok fazla yansıyor zira daha önce sıkıntılarım vardı ama yüzüm hep gülerdi ama artık gülemiyorum...
Görevmiş gibi yaşıyorum hayatımı yine izlemeye geçtim...
ALLAH'IM bana yardım et...... Lütfen...lütfen...lütfen....lütfennnn...lütfeeeenn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

minnettar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2012, 12:17 AM   #32 (permalink)
Yüzbaşı

370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Buğün ilki haberleştik günlüğüm...
Bana iyi geldi seninle dertleşmek...uzun zamandır hissedemediğim ,birşeyler yapma isteğim filizlendi...
Ben hep başkaları için vardım ama hep...
Artık gerçek anlamda kendimi koruyup kollamaya değer vermeye , özen göstermeye ve kendimi iyileştirmek için mutlu olabilmek için herşeyi yapmaya karar verdim....Düşündümde aslında ben bunları çokkk hak ediyorum ve şimdi kendimden özür diliyorum bunca zamandır yaşattıklarım için ve kendime yaptıklarım ve yapılmasına musamma gösterdiklerim içinm...
Aslında ne kadar çok şeyin sahibi olduğumu birkez daha kavradım, bu hayatı kendim için de yaşamaya herkez kadar hakkım olduğunu da...
Şimdi dile benden ne dilersen....
Alt 13-09-2012, 12:28 AM   #33 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point

siz kendiniz icin dilerken bende sizin icin can- i gönülden huzur mutluluk baris sevgi ve bolca bereket diliyorum..

o kadar samimi ve icten yazmisiniz ki inan okurken sanki okumuyor birebir sesli sizin agzinizdan duyuor gibi oldum..

bolca pozitif düsünce ve gücü sizin olsun..

dilerim basarirsiniz

bu hayat sizin hayatiniz ve kimseye hüküm hakki vermeyiniz..
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2012, 01:00 AM   #34 (permalink)
Yüzbaşı

Çok teşekkür ederim....
Güzel dilekleriinin hepsini ben de senin için dilerim....
Samimi içten ve sıcacık enerji veren iletin için çok teşekkür ederim, bana inan çok iyi geldi...
Alt 13-09-2012, 04:47 PM   #35 (permalink)
Yüzbaşı

Merhabalar günlüğüm,
Buğün dünden daha iyiyim.Yaptığım yada başladığım hiçbirşey yok henüz.Kendime zaman tanıdım ,düşüncelerimi susuturdum sadece huzurlu ve dingin kalmaya çalışıyorum. Sonra planlarımı yavaş yavaş hayatıma alacağım...
Alt 14-09-2012, 11:03 AM   #36 (permalink)
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice

fırtınanın ortasında yelkenleri indirip fırtınanın geçmesini beklemek gerekir bazen.. yelkenler parçalanmadan tekne batmadan yola devam edebilmek için.. hamle yapmak kadar evrenle akmayı da bilmek..
Alt 18-09-2012, 04:38 PM   #37 (permalink)
Yüzbaşı

Evet , güzel sırdaşım.....
Buğün kendim için ilk kararımı aldım ve sigara bağımlılımdan kurtulmaya öncelikle karar verdim...
Bu esaretin benden neler götürdüğünün çok farkındayım uzun zamandır ...çok denemelerim oldu ve ben pest etmiştim...
Uzun zamandır ilk defa azmin geldi ve bu illetten kurtulmaya ve kendime en büyük hediyeyi vermeye karar verdim...Çok şükür...
Sevgili bedenim ve ruhum sizlere 18 senedir sizleri zehirlediğim ve olumsuza sürüklediğim için çokkkkkkkkkkk özür dilerim.
Bundan sonra hep bereber bu illetten kurtulmak için mücadele vermemiz gerekecek ve yine hep beraber yılların olumsuz izlerini teker teker sileceğiz hemde elimizden geldiği azami hızla...
Hergeçen saat sağlığımız daha iyiye gidecek, bedenim ve ruhum enerji ve huzur bulacak, birbirimize güvenmeyi öğreneceğiz ve içimizin sağlığı dışımıza yansıyacak inşallah.... Çok şükür ki bu karar aşamasına ve çoşkusuna erebildim....
Sevgili dertdaşım , gelişmelerimi tabii ki seninle paylaşacağım....
Şimdi sevgiyle huzurla mutlulukla kalmayı seçiyorum ve daha da iyilerimi kabul ediyorum.... Ve herkeze sonsuz güzellikler diliyorum...
Kendimi seviyorum.....
Alt 19-09-2012, 10:53 AM   #38 (permalink)
Yüzbaşı

Merhabalar;
Sabah bademciklerimde bir doluluk ve vücudum da biraz kırgınlıkla uyandım ama moralim gayet yerinde çok şükür.
Buğün şu ana kadar yaptıklarımı yazayım istedim ,canım günlüğüm...
Şimdik; Vitamin hapımı aldım
Günlük yüz kremlerimi sürdüm
İki fincan yeşil çay içtim ve şu anda metebolizma mı hızlandıracak bir çay daha içeceğim zira buğün hastalık ibarelerimden dolayı hareketli olamayacağım ...o sebeple vücudum yağ yakmaya devam etsin istiyorum..
Şimdilik bunlar ama biraz dinlenceden sonra tekrar buluşalım....
Alt 19-09-2012, 02:21 PM   #39 (permalink)
Üsteğmen

ezgiyamur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 248
84 Mesajinıza toplam 123 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ezgiyamur is an unknown quantity at this point

HoŞ GeldiNn MinnettarıMm :) Günlüğünü yeni gördüm canım..
Ne Hedeflediysen hepsini alman dileğiyle.Hayırlısı olsun,güzelliklerle dolsun...
ezgiyamur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-09-2012, 02:42 PM   #40 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
HoŞ GeldiNn MinnettarıMm :) Günlüğünü yeni gördüm canım..
Ne Hedeflediysen hepsini alman dileğiyle.Hayırlısı olsun,güzelliklerle dolsun...
Çok teşekkür Ezgiyağmur ...
İnşallah ben de Sen de ve diğer bütün iyi niyetli iyi yürekli insanların hepsi de,dilediklerinin katkat güzelini ve fazlasını alsınlar yaşamlarınca....
Sevgiyle ...

Bookmarks