Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

-HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sbatı Nickli Üyeden Alıntı ben aranıza yeni katıldım. 15gündür özlem hanımın gönderdiği telkinleri dinliyorum. hayatımda iyi giden hiç bir şey yok. çok karamsarım. bu arada eşim de beni terk etti. hayatıma çözüm ararken iyice karıştı. bu telkinlerin etkilerini ne ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

-HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-01-2012, 04:07 PM   #111 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

Alıntı:
sbatı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben aranıza yeni katıldım. 15gündür özlem hanımın gönderdiği telkinleri dinliyorum. hayatımda iyi giden hiç bir şey yok. çok karamsarım. bu arada eşim de beni terk etti. hayatıma çözüm ararken iyice karıştı. bu telkinlerin etkilerini ne zaman görmeye başlarız merakediyorum. kendimi şu anda çok kötü hissediyorum. lütfen bana cevap yazın.
Hoşgeldin aramıza. Hayatında iyi giden birşey yok mu? Değişim için adım atmış olman, burada olman, telkinleri dinlemen, yeni başlangıçlara yakın olman. Bunların hepsi güzel ve umut verici şeyler olmalı.

İyi olacağına inanıyor musun? O zaman herşeyin üstesinden gelirsin. Telkinlerin etkilerini yakın zamanda görürsün inşallah bu bilinçaltının göstereceği tepkiye bağlı. Kolay ve kısa süre de olabilir biraz daha zaman da alabilir. Bence kendimi kötü hissediyorum demen bile kötü hissetmene nedendir. Şimdi an be an her saniye daha iyi olmayı seçiyorum demek daha işe yarar. İyi ve mutlu olmayı seçebilirsin.

Bu aralar en sevdiğim sloganlarda biri: "SMILE FOR NO REASON(neden yokken gülümse)(sevgili maviinci'ye teşekkürler)"

Her an daha iyiye gidebilirsin. Sevgiler.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-01-2012, 05:49 PM   #112 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point

Alıntı:
sbatı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben aranıza yeni katıldım. 15gündür özlem hanımın gönderdiği telkinleri dinliyorum. hayatımda iyi giden hiç bir şey yok. çok karamsarım. bu arada eşim de beni terk etti. hayatıma çözüm ararken iyice karıştı. bu telkinlerin etkilerini ne zaman görmeye başlarız merakediyorum. kendimi şu anda çok kötü hissediyorum. lütfen bana cevap yazın.
tam tersine hayatinda iyi giden biseylerin baslangici demektir bu... yani sen karamsar oldugunu biliyorsun.. esinin seni terk ettigini biliyorsun.. hayatina cözüm ariyorsun ama karistigini biliyorsun..

yani merak icindesin.. sorular var beyninde.. asil simdi basliyor hayatin senin icin iyi gecme vakti..

hadi tüm sorularina cevap bul.. bi yol izle, bir plan yap ve basla.. ama yaz..

tüm sorularini ve sorularina uygun buldugun cevaplari yani önerilerini yaz.. onlari en az bir hafta uygula.. baktin bi degisim yok.. bidaha tüm yazdigin sorulari bi gözden gecir ve sonra tekrar cevaplarini gözden gecir.. bu yaramadi baska bi cevap ver ve onuda dene..

birde sakin ama sakin unutma hep olumlu düsün ve hep hersey cook iyi olacak diye düsün..

eger israr etmezsen yapmamakta, fayda görmiyecegim demekte en yakinda seninde olumlu ve güzel cevaplarini okuyacagiz..

INAN BANA VE INAN KENDINE HAYAT GÖRDÜGÜMÜZDEN YASADIGIMIZDAN VE HISSETTIGIMIZDEN DAHA MUHTESEM VE MÜKEMMEL..

SIMDIDEN BASARILAR
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-01-2012, 08:34 PM   #113 (permalink)
Yüzbaşı

728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

sevgili günlügüm,

bir beyfendi geldi yanima bugün is yerine...

yeterli gelmiyor her ne yapiyorsak bu hayatta...

sükür buna da raziyim diyemiyoruz.. söylemekte zorlaniyoruz.. bir isimiz tamamsa ille bir baskasini da isityoruz..

yeter, sükür gerekli degil kelimesi yok, cikmak ta bilmiyor agzimizdan..

sonra ise hep sikayetlenme.. Neden ben.. Niye ben.. Ben ne yaptim..

Sükrettinmi diye soruyorum??
Verdigin nimetlere razi geldim dedin mi hic??
Sana verilene tesekkür ettinmi hic???
Bir bardak su bile olsa dua ve dileklerde bunlundunmu hic???

Hayir diyorsun ve gecmis karsima sikayetleniyorsun.. sizlaniyorsun.. yakiniyorsun..

Önce bi düsünsene.. Sen neler verdinde neler istiyorsun geriye???

Sevdinmi ki hep ben sevilmiyorum diyorsun?
Paylastinmi ki hep benim birseyim yok diyorsun?
Diledinmi dua ettinmi ki verilmedi diyorsun???
Ne yaptinda karsiligini görmedin??

Ne kadar nasil ve ne icin istedin en son söyle bana diyorum.. Bakiyorsun yüzüme.. Terslemek istiyorsun beni ama bana muhtac oldugun icin susuyorsun.. Hayir bana muhtac oldugun icin, karsimda oturdugun icin susma, asil yapamadiklarin icin ve yapamadiklarinla birlikte istek ve arzularinin cok olmasi icin susma..

Düsün ve dogruyu bul.. Düsünecek bir iraden var.. Düsüncene de kilit vurmamislar ya.. Bul artik dogruyu.. Gör.. Bu sefer gercekten hakli degilsin.. Bu sefer gercekten yanilgidasin.. Silkilen ve kendine gel..

Yeter de.. Iste.. Dile.. Yalvar.. Sev.. Benimse.. Tesekkür et, sükret ve sonra tekrar gel cik karsima..

Burdayim, yardim isteyen herkese elimi uzattim ama bencil olanida destekleyemem..

Ugrastin, cabaladin ama olmadi gercekten gayret ve azim gösterdin olmadi iste burdayim.. Birlikte cözümler üretip birlikte sonuclar elde edebiliriz ama öyle bedavaya, hic yoktan´a olmaz.........

Ter dökmeden olmaz..
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2012, 06:58 PM   #114 (permalink)
Yüzbaşı

sevgili günlügüm,

yorucu bir is günün ardindan sana yaziyorum.. biliyorsun bir sürü is bransinda calisiyorum..

bir iste sabit kalmak bana göre.. kendimi gelitirmemis ve tamamlamis olarak görüyorum..

sabahlari sosyal danisman olarak,. öglenleri almanca egitmenligi ve haftanin iki günü de

rahatsiz olan türk vatandaslarimiz icin doktorda tercüman olarak calisiyorum..

diger yaptigim meslekleri saymiyorum haftada bir kere yaptigim icin..

bugün ap ayri bir gündü..

sabah bir aile geldi görüsmeye.. yani görünürde bir degisiklik yok.. sandim tekrar cocuklari icin

devletten nasil yardim paketi alabiliriz, yada ne gibi haklari var ki cocuklari sosyal olsun ona benzer

sorular ile gececek diye kendimi icten ice hazirlarken, cocuklari hakkinda sikayetciler..

iki okumus egitimli bir anne ve baba ve minnacik icine kapanik bir erkek cocugu..

Daha 8´ne yeni girmis.. ne gariptir ki.. hep anne konustu..

Baba ile anne bu cocugun neden icine kapanik olduklarini, buna nasil bir cözüm bulabilecegimizi, ve

benim onlari nereye nelere ve kimlere yönlendirmem gerektigini, acaba bizim sayemizde arandigi

zaman daha erken randevu alma imkanlarinin olup olmadigini sordular..

Yardimci olabilmem icin önce ön gecmisi bilmem gerektigini söyledim.. yoksa herhangi bi yere basvurmak

ya gereksiz zaman kaybi yada yanlis tedavi uygulaminin baslangici olabilir diye söyledim..

Gariptir cocuk 8 yasinda bundan 9 sene öncesine dayaniyor.. Baba hic bir evlat istememis.. Sevdigini

saydigini söylesede hanimina asla bir cocuk hayatinda istemedigini ve eger gelirse bu cocuk dünyaya

ona asla sevgi ve ilgi göstermiyecegine dair kesin sartlarini bildirmis.. Gel git zaman hanimefendi annelik

dürtüleri baslamis esi ile nekadar konustuysada esinin fikri degismemis, yinede korunmayi birakmis

nasil olsa cocuk dünyaya gelince degisir düsüncesi ile hamile kalmis ve durum bu sekilde gelismis..

Beyfendi dedigini tutmus, cocuga birgün olsun sevgi göstermemis, evladim dememis anne tüm sevgisini

vermeye calismis ve vermis ama ayni evde baba varken yok gibi agir yasam tarzini ise cocuk yasamis..

Sonra gelipte bana bu cocuk niye böyle diye soran sevgili anne ve baba icin o anki durumu bana sorun..

Yani cinnet gecirmemek icin kendimi zor tuttum derler ya, ayni o sekil oldum..

Cocugunuzun nasil olmasini bekliyordunuz diye sordum.. Yani sizler is hayatinda basarili bir insansiniz

anlatimlariniza göre, sizin bu basarinizi takdir edilmedigini bilseniz, varliginiz yokmus gibi sayilsa, yani

iyi de olsaniz kötü de olsaniz görünürken yok gibi hissettirilse sizler nasil hareket ederdiniz???

Tabii burada sadece beyfendinin degil hanimefendininde sucu var.. sonucta bildirilmis sartlar ve onlarin

degisim görmiyeceginin üstüne basila basila söylemis oldugu halde degisir düsüncesi ile kendince alinmis

karar..

Ilk önce görünen bir aile danismanindan önce sahislarin ilk bir kac seans kendilerinin terapie görmeleri

ve sonrasinda aile terapi uygulamasina gecmeleridir.. Bir an evvel randevular alindi, ben ön konusmalari

yaptim, bilgileri sundum, eger degisik yönde yardimlar daha alinacaksa zaten artik bugünden itibaren

terapistyenin görevi.. Dilerim cocuk düzelir ve dilerim hayatina renk gelir ve dilerim aileler bu degisimde

birbirlerine ve kendilerine yardimci olurlar..

Dünya ne garip diyorum, ben böyle dedikce garipliklerde beni buluyor.. Bu hep duydugum yasadigim

belirli garip olaylardan biri..

Sükür eve geldigim zaman is hayatimin etkisinde kalmiyorum, benim sadece bir görevim var annemin

demesi gibi "ekmegini yedigin yere sakin ola ihanet etme". oldum olasi bunu ilk is hayatina basladim

andan itibaren uyguladigimdan is kurdu olmusum.. Calismayi seviyorum.. Isim her ne kadar gariplikler

le dolu olsada seviyorum.. Degisimi seviyorum, degistirmeyi seviyorum, yardimi seviyorum, yardimlasmayi

seviyorum..

Aileme telefon actim ve kendilerine onlari ne kadar sevdigimi söyledim.. Beni sevdiklerini hissettirdikleri

icin sükranlarimi bildirdim.. Bana sadece oyuncak yigini almadiklari icin benimle birebir ilgilendirdikleri icin

var olduklari icin Allah´a hergün sükrettigimi söyledim..

Iyiki benim ailem sizsiniz dedim.. Dualarinizi ve dileklerinizi üzerimden esirgemeyin dedim ve biraz

muhabbetten sonra kapadim arabama atlayip evime geldim..

Insanin evi gibisi yok...
Alt 17-01-2012, 08:04 PM   #115 (permalink)
blue jaloon
Guest

sende iyiki varsin prensesim...
Alt 17-01-2012, 08:20 PM   #116 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sende iyiki varsin prensesim...

tesekkür ederim sayin prensim.. IYIKI HEPIMIZ VARIZ..
Alt 19-01-2012, 03:03 AM   #117 (permalink)
Yüzbaşı

Sevgili günlügüm,

yagmur sayesinde kesin olan soguklugu bugün hic fark etmedim diyebilirim..

Isim bugün oysa hep disardaydi..

Bir kac gündür limonlu sicak su iciyorum ve hep kendimi dinc hissediyorum..

Sükür hersey yolunda.. Bugün bir insani sonuna kadar dinlemenin ve tepkisiz bir sekilde

dinlemenin ne kadar önemli oldugunu ögrendim.. Ne kadarda cook özlemisiiz bu sekilde

dinlenilmeyi..

Yani anlatilan ne kadar iyi olursa olsun, ne kadar muhtesem olursa olsun, ne kadar duygusal olursa olsun,

ne kadar kötü olursa olsun, fark etmiyor, sadece tepkisiz bir sekilde dinleyip arada bi, evet, tamam,

hmm cümleleri cikmasinin karsi tarafin anlatiminda her cümlesinden sonra daha da bi rahatlamasi,

daha da bi güvende hissetmesi ve daha da net ve detayli bir sekilde anlatipta, bizim önerimizden önce

kendisi bu sekilde yapabileceklerini görmesi olagan üstü bisi..

Kisi, ne kadar rahat bir konuyu anlatir, karsi tarafta ne kadar rahat ve tepkisiz bir sekilde dinlerse, sorun

o kadar kolay cözülür, kolay olmasa bile, cözümlerin üremesi kolay olur..

Sirf anlatmak degil, söylemek degil biraz da dinleyen, hakkaten dinleyen olmakta cook önemli..

Karsi tarafin anlatimini kendi duygularimida karisitirp katmadigim icin, kendisini bölmedigim icin, ve rahat anlatimini

yapabildigi icin, kendini ifade edebildigi icin ve hatta kendi cözümünü kendi bulmasini sagladigi icin icim cook rahat..
Alt 19-01-2012, 11:41 PM   #118 (permalink)
Yüzbaşı

Sevgili günlügüm,

kolay kolay beni birsey hüzünlendiremez ama bugün cook deger verdigim, cook saydigim, ve cok önemli ve özel buldugum insan bulundugumuz ortamdan gitme karari almis..

yani gitme kal dedim ama, ne yapacak, nasil davranacak sonuc ne olacak bilmiyorum..

"Hayat ne garip" deyip duruyorum kendime yine o garipliklerden biri yasaniyor..

Hep bu deger verdiklerimiz, varligi ile senlendiklerimiz, oluslari ile mutlu olduklarimiz hep bi yerlere gidiyorlar..

Sanki görevim bitti, artik baska görevlere dermis gibi.. Bir ögretmen atamasi gibi.. Beni hep hatirla der gibi..

Ne tuhaf..

gideceklerini duydugumuzda bir hüzün kaplar.. gittiklerinde bir hüzün kaplar ve akillarimiza geldiklerinde..

Hayat böyle bisi iste.. Hep sevdiklerimiz ve saydiklarimizla bir arada olamiyoruz..

Alisiyoruz bi nevi bunada.. Herseye alistigimiz gibi.. Gidene, karar alana sadece dua ve iyi dileklerimiz kapatiyor icteki aciyi.. Aslinda tek kelime ile "GITME" diye haykirmak istesekte, onunda kararina saygi duyuyoruz ve en samimi duygularimizla, kalbten sesli bir sekilde dua ile ugurluyoruz..

Aldigin kararda mutlu ol emi..
Hayat sana hep iyi yüzünü göstersin emi..
Yüzün gülsün yüregin sen olsun emi..
Evren seni positiv gücleri ile beslesin emi..
Hanende bereket eksik olmasin emi..
Sen hep iyi ol emi..

Allah seni daima korusun.. Kimseye muhtac eylemesin.. Saglik versin sihhat versin..
Alt 21-01-2012, 04:01 PM   #119 (permalink)
Yüzbaşı

Sevgili günlügüm,

günlerden cumartesi ve aksama ben evden cikacagim.. Arkadaslarla eglenecegiz, sonra ise ailemi ziyaret edecegim..

Kac gündür gidemedim yanlarina hep telefonla görüstük, bugün de görmessem kendimi hic rahat hissetmem :)))

Basaracagim diyoruz, yapacagim diyoruz, edecegim diyoruz ama neyi???

Önemli olan yapmak istediklerimizin cevabini koymak.

Yani soru isaretinden sonra birde noktayi bulabilmek..

O zaman daha rahat ve anlasilir olur hayat yasantimiz..

Sabah kahvaltiya gelen arkadasimin sormus oldugu bir sürü sorulardan artik tamam canim, birde su yapacaklarinin

cevabini alsak.. Yani sikilmadim da.. Hani hep yapacagiz, edecegiz, gelecegiz, gidecegiz ama birde bunlarin cevaplari

olsa.. Aldim kalemi kagidi verdim arkadasa, dedim ben masayi kaldiriyorum. Sende tüm yapacaklarinin

edeceklerinin gideceklerinin su yanitini bana yaz.. Bunlari bana neden, niye, nicin diye bi cevapla..

Sonra devam konusalim.. Cünkü sen böyle yaptikca kendine gereksiz sorumluluklar yüklüyorsun, yapamayincada

kendini üzüyor yipratiyorsun gereksiz yere..

Bakalim, ben masayi kaldirdim, yanina geldim halen daha cevaplar yoktu.. Dedi ben eve gitsem biraz düsünsem tasinsamda bitince sana telefon acip o zaman okusam olurmu diye :)))

Sorun yok tabii..

Bakalim halen cevap gelecek...
Alt 21-01-2012, 07:24 PM   #120 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

En azından düşünüp yazmayı kabul etmiş gibi görünüyor bir de yazmaya bile yanaşmayanalar var Şirinem. :))

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks