| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Rüyalarla ilgili bildiklerimi aktarayım. Uyanınca hareket etmeyin, gözünüzü açmayın. Bu haldeyken rüyanın parçalarını hatırlayınca parçaları birleştirmeye çalışın. Rüyadayken yaşadığınız duyguları düşünün. Rüya günlüğü tutarsanız her gece 3-4 rüyayı hatırlar hale gelirsiniz. Rüyada ne görmek istiyorsanız kağıda yazın ve gece yatmadan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #121 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tesekkür: 263
179 Mesajinıza toplam 592 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Rüyalarla ilgili bildiklerimi aktarayım. Uyanınca hareket etmeyin, gözünüzü açmayın. Bu haldeyken rüyanın parçalarını hatırlayınca parçaları birleştirmeye çalışın. Rüyadayken yaşadığınız duyguları düşünün. Rüya günlüğü tutarsanız her gece 3-4 rüyayı hatırlar hale gelirsiniz. Rüyada ne görmek istiyorsanız kağıda yazın ve gece yatmadan önce birkaç kere okuyun, okuduklarınızı hayal edin. Mesela rüyamda araba kullanmak istiyorum, bunu hayal ediyorum ve hayalimi tekrarlıyorum. Sonra uyuyorum. Başlangıçta ilk gece görmezseniz üzülmeyin, birkaç gün bunu tekrarlayın. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #122 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Rüyalar bastırılabilir mi? Psikodinamik görüşe göre, uyandığımız zaman rüyalarımızı unutuyor olmamızın nedeni bu rüyaların bizde kaygı uyandıran niteliklere sahip olması, haliyle uyanıkken onları bastırma eğiliminde oluyoruz. Aslında sorunun cevabını merak ettim gerçekten hiç düşünmemiştim ve yukarıdaki cümleyi içeren bilimsel bir yazı buldum. Daha çok bilgi edinmek isteyenler için bu yazıyı da paylaşmak istiyorum. Rüya ve uyku hakkında bildiklerimiz ve bilmediklerimiz: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post818824 Bunun telkin süresiyle ilgisi var mıdır? Bilemiyorum. Bence size önerilen sürelerde dinlemeye devam edin. Ayrıca rüya görmek engellenemez bir şey. Siz gördüklerinizi bastırarak hatırlamanıza engel oluyor olabilirsiniz. Bu zamanla düzelecektir. Telkinlerin faydasını gördükçe, düşüncelerinizde değişimler meydana geldikçe bastırma ihtiyacı çekmediğiniz zaman belki de bir süre kabuslarla yüzleşeceksiniz. Kesin değil tabi bu dilerim hep tatlı rüyalarınız olur. Ama başta da rüyalarla ilgili söylediğim şey buydu aslında. Yüzleşme bir fırsattır. Bu durumdan bir çok kişi şikayetçi olsa da bence faydalıdır. Rüyalar güvenli bölgedir. Doğrularıyla yanlışlarıyla ne yaşarsanız yaşayın sabah uyandığınızda biter. Bana göre rüyalarda yaşananlardan bilinçaltında kalanlara ulaşmak ve ders çıkarmak da mümkündür.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #123 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Görülen rüyaları hatırlamakla ilgili harika bir yazı ve çalışma buldum. Buradan ulaşabilirsiniz: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post818901 Araştırmalarım sonucu anladım ki görülmeyen rüya yoktur hatırlanamayan rüya vardır. Eğer yolunuza ışık tutacaksa sizin de rüyalarınızı hatırlamanızı seçiyorum.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #124 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2011
Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #125 (permalink) | |
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
nympa halen okuyamadım dersem inanırmısın çok yoğun geçiyor bu ara hayat. ben bugün ve dün baya sarsıldım halende sarsılıyorum. baş dönmesi ve baş ağrısı ağrı kesiciler banamısın demedi. hafif çakırkeyif gibi yalpalanıyorum. bişey damarıma bastı telinlerde ama ne. seni takip ediyorum canım benim farkındalıklarım oluşmaya başladı. dank ediyor kafamda bazı şeyler.şöleyken böyle diye. örneğim benim :) demekki bende olumsuzu olumlu yapabileceğim bu çok önemli can damrı bence gelişimimizin. eğer bunu yapabiliorsan sürekli kl ve kılacaksındırda eminim. sana güveniyorum. başaracağını başaracağımızı biliyorum. | |
![]() | ![]() |
![]() | #126 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #127 (permalink) |
![]() | ![]() nympa nerelerdesin merak ettim seni,umarım herşey yolundadır.ben bugün telkin arasındayım ve son aram. çok birkin ve hüzünlü hissediyorum kendimi. nedensiz bir hüzün var aynaya bakmak istemiyorum. kiloalmamı durduramadığım için üzülüyorum. zayıflamak ve zinde olmak istiyorum. yorgunluğumdan kurtulmak istiyorum.isteksizliğimden kurtullmak istiyorum. korkularımdan ve korkularımın beni bitkin düşürüp pasifleştirmesinden kurtulmak istiyorum. kurtulmayı talep ediyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #128 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2011 Bulunduğu yer: kocaeli
Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #129 (permalink) |
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() kontes iyi misin merak ediyorum seni. |
![]() | ![]() |
![]() | #130 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Rüyalarla ilgili bildiklerimi aktarayım. Uyanınca hareket etmeyin, gözünüzü açmayın. Bu haldeyken rüyanın parçalarını hatırlayınca parçaları birleştirmeye çalışın. Rüyadayken yaşadığınız duyguları düşünün. Rüya günlüğü tutarsanız her gece 3-4 rüyayı hatırlar hale gelirsiniz. Rüyada ne görmek istiyorsanız kağıda yazın ve gece yatmadan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi