Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ne hoş, ne harika. Tebrikler arkadaşım, kolaylıklar diliyorum. :)... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
29-04-2013, 07:35 PM
|
#51 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Ne hoş, ne harika. Tebrikler arkadaşım, kolaylıklar diliyorum. :) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
30-04-2013, 04:59 PM
|
#52 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Alıntı: Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı
Ne hoş, ne harika. Tebrikler arkadaşım, kolaylıklar diliyorum. :) |
teşekkür ederim canım | Offline
| |
30-04-2013, 05:04 PM
|
#53 (permalink)
| Teğmen
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) merhaba sevgili günlüğüm, başka bir sitede yine kilolarımdan şikayet ettiğim eski bir konumu bulup okudum o günden bu yana ne kadar ilerlediğimi veya gerilediğimi analiz etmek için.
o zamanki açtığım konuda bir mesajımı ağustos 2011 de yazmışım ve o gün kilom 83-84 arası gösteriyormuş tartıda.
şu an ise 82 li kilolara inmiş durumdayım.
zaman olarak da 4 ay sonra 2 yıl geçmiş olacak ağustos 2011 e göre.
ve ağustos 2013 te de 88.8 kiloya kadar çıkmıştım ve hayatımda en son bildiğim en yüksek kilomdu bu.
yani demem o ki. ben eskiden her sene kilolarıma biraz daha fazlasını eklerken ve yıllar geçtikçe beden numaram daha da büyürken, geçen sene giyebildiğim veya 2 sene önce giyebildiklerimi bu yıl giyemezken ve zayıflayınca tekrar giyerim diye bir köşede tutup bir yandan o günün asla gelmeyeceğini düşünürken.
bugün görüyorum ki 1.5 sene önceki kiloma geri dönmeyi başarmışım. hatta onun bile 1 kilo eksiği olmuşum. evet belki zamanı gerçekten geriye döndüremem ama en azından kilo bazında bunu yapabilirim. yani 1.5 yaş gençleştiğimi düşünebilirim verdiğim kilolar ile. | Offline
| |
03-05-2013, 08:37 PM
|
#54 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) merhaba sevgili günlüğüm :)
izlediğim bir yabancı dizideki aktörün,, yani life on mars dizisinde başrolu oynayan john simm adlı aktörün konuşma aksanına, ses tonuna ve diksiyonuna, mizacına falan bayıldım desem yeridir. ingiliz olduğu için ingilizceyi ingiliz aksanıyla konuşuyor. çok değişik ve hoş geldi kulağıma. ve kafamda birkaç gündür şu soru vardı. ingilizceyi bugüne kadar amerikan ingilizcesiyle görmüş birisi olarak acaba aksan değişikliği yapıp çalışıp çabalayıp ingiliz ingilizcesi öğrenmeye mi çalışsaydım diye. ama sonradan bunun beni yok yere zorlayacağını ve belki de benim ağzımda o aksanın düşündüğüm kadar hoş olamayabileceğini düşünerek vazgeçtim.
bu aksanın daha çok erkeklere yakıştığını düşünüyorum. ingiliz bayanların konuşmalarını izlediğimde o kadar da hoşuma gitmedi açıkcası. ve bu yüzden kendim olmaya ve kendim gibi konuşmayı seçmeye karar verdim. çok çeşitli yabancı dizi ve film izlediğim için benim amerikan-ingiliz arası karma bir aksanım var. bir tarafı seçiyim de bir karekteri olsun dedim ama sonra kendi tarzımı kendim yaratmaya karar verdim. zaten yaratmışım neden orjinalliğimi bozayım ki dimi ?
ve bu arada bahsettiğim aktörden karşı cins gözüyle gerçekten çok hoşlandım.
astrolojiyle ilgilenen bir tanıdığım benim gibi balık burcunda olan birisinin aşkta en iyi anlaşacağı burcun yengeç burcu olduğunu söylemişti. ve şansıma bu adamın doğum tarihine baktım ve yengeç olduğunu gördüm. gerçekten yengeç erkeklerinden hoşlanıyorum galiba. sakin ve huzur verici mizaçları oluyor. demekki aradığım aşkta buna da dikkat etmem gerektiğini anladım. bu aktör bana iyi bir örnek oldu. | Offline
| |
03-05-2013, 11:31 PM
|
#55 (permalink)
| Super Moderator
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Bende başak erkeklerini yüz metreden tanırım. Kovalarla da iyi anlaşıyorum. Malesef eşimin burcu belli değil. Hani insan bari mevsimini hatırlar onu bile hatırlayan yok koca sülalede. ayıp be :))
İşte bu yüzden hala çözemedim ben bu adamı. Bilsem ki burcu ney şap diye yapıştıracam karakterini ama, yok işte yok hatırlayan yok onun hangi ayda doğduğunu. | Offline
| |
04-05-2013, 04:18 PM
|
#56 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Alıntı: Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı
Bende başak erkeklerini yüz metreden tanırım. Kovalarla da iyi anlaşıyorum. Malesef eşimin burcu belli değil. Hani insan bari mevsimini hatırlar onu bile hatırlayan yok koca sülalede. ayıp be :))
İşte bu yüzden hala çözemedim ben bu adamı. Bilsem ki burcu ney şap diye yapıştıracam karakterini ama, yok işte yok hatırlayan yok onun hangi ayda doğduğunu. | çok ilginçmiş gerçekten ama mutlaka ki eşinin kimliğinde nufus cüzdanında bir doğum tarihi yazıyordur ve bu tarih her ne kadar yüzde yüz gerçek olmasa da birşeylere dayandırılıp mantık yürüterek belirlenmiştir.
benim babamın da gerçek doğum tarihi ile kimliğindeki tarihleri tutmuyor gerçi.
babamın ailesi kendisinin yılbaşından bir gün evvel doğduğunu söylemiş yani 30 veya 31 aralığı kastetmişler. ama nufus cüzdanında ise mart doğumlu gözüküyor. kimliklere bu tarihler neye göre atanıyor onu da bilemiyorum. | Offline
| |
04-05-2013, 07:32 PM
|
#57 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) sevgili günlüğüm, şu aralar sporu biraz boşlamak zorunda kalsam da diyetime aynen devam ediyorum. bugün itibariyle 82.1 kg çıktım. yani toplam olarak 6 kilo 700 gram vermişim.
daha da moral bulmak için bugün elimde olup da giyemediğim 46 beden pantolonumu denemek istedim durumumu ölçmek için... daha önce de denemiştim bu pantolonu ama içine sığmama rağmen aşırı sıkıyordu. bugün ise hala 46 bedene ulaşmadığımı, ancak eski denemelerindeki kadar da aşırı sıkmadığını gördüm. şu an giydiğim 48 beden pantolonum ise bana bol gelmeye başladı bile.
4 kilonun 1 bedene eşit olduğunu söylenir. buna göre 6.7 kg verdiğime göre
zaten eski halime göre 1 buçuk beden incelmişim.
ancak tam olarak da 46 olamamışım. şu an 48 bedenden 46,5 bedene indim diyebilirim sonuç olarak . tam olarak 46 beden olmama 1 kilo 300 gram kaldı.
ilk hedefimiz 46 beden pantolonu rahatça giyebilmek..ileriiii | Offline
| |
04-05-2013, 08:14 PM
|
#58 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Bravoooooo tebrikler | Offline
| |
05-05-2013, 07:16 PM
|
#59 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Sevgili günlük
Bugün tartıya çıktım bir de ne göreyim :)
81.1 kiloya inmişim evettt :)
88.8 kilodan 88.1 kiloya inerek Toplam 7.7 kg vermişim
verdiğim kiloların 8 kiloya yani 2 beden küçülmeye gelmesi için sadece 300 gram kaldı :)
bugün 46 beden pantolonumu yine giydim ve cesaret geldi yarın yürüyüşe o pantolonumu giyip de çıkmayı düşünüyorum.her ne kadar o pantolonla otutrken zorlansam da ayaktayken gayet rahatım. dışarıya çıkıp dolaşabilecek kadar en azından. uzun bir aradan sonra ilk kez 46 beden bir pantolon giyeceğim yarın nasipse :) bugün ayrı bir mutluyum. artık kendimi beğenmeye başladım. daha da güzeli artık kendimin de "beğenilebilir" olduğuna inanmaya başladım. artık benim için "beğenilebilir" olmak imkansız değil sadece birazcık uzaklıkta.
dün sınava girdiğimde sınav görevlileri beni kimliğimdeki resmimden tanımakta güçlük çektiler. çünkü kimliğimdeki resmim 2 yıl önceki yani eski 88 kiloluk halim ve kısa saçlı halimdi ve daha yıpranmış ve yaşlı gibi gözüküyordum. o kişinin ben olduğuma zor inandılar ve görevliler birbirlerine sorup kendi aralarında tartışıp o sırada benim yüzüme de bakıp bir karara vardılar.çünkü karşılarında genç kızımsı birşey duruyordu ve de uzun saçlı. neredeyse bu sen değilsin diyip sınava almayacaklardı. korktum bir an gerçekten. ama sonradan hoşuma gitti bu durum. demekki o kadar değişmeyi başarmışım | Offline
| |
06-05-2013, 09:07 PM
|
#60 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Alıntı: nefes_almak Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili günlük
Bugün tartıya çıktım bir de ne göreyim :)
81.1 kiloya inmişim evettt :)
88.8 kilodan 88.1 kiloya inerek Toplam 7.7 kg vermişim
verdiğim kiloların 8 kiloya yani 2 beden küçülmeye gelmesi için sadece 300 gram kaldı :)
bugün 46 beden pantolonumu yine giydim ve cesaret geldi yarın yürüyüşe o pantolonumu giyip de çıkmayı düşünüyorum.her ne kadar o pantolonla otutrken zorlansam da ayaktayken gayet rahatım. dışarıya çıkıp dolaşabilecek kadar en azından. uzun bir aradan sonra ilk kez 46 beden bir pantolon giyeceğim yarın nasipse :) bugün ayrı bir mutluyum. artık kendimi beğenmeye başladım. daha da güzeli artık kendimin de "beğenilebilir" olduğuna inanmaya başladım. artık benim için "beğenilebilir" olmak imkansız değil sadece birazcık uzaklıkta.
dün sınava girdiğimde sınav görevlileri beni kimliğimdeki resmimden tanımakta güçlük çektiler. çünkü kimliğimdeki resmim 2 yıl önceki yani eski 88 kiloluk halim ve kısa saçlı halimdi ve daha yıpranmış ve yaşlı gibi gözüküyordum. o kişinin ben olduğuma zor inandılar ve görevliler birbirlerine sorup kendi aralarında tartışıp o sırada benim yüzüme de bakıp bir karara vardılar.çünkü karşılarında genç kızımsı birşey duruyordu ve de uzun saçlı. neredeyse bu sen değilsin diyip sınava almayacaklardı. korktum bir an gerçekten. ama sonradan hoşuma gitti bu durum. demekki o kadar değişmeyi başarmışım | of yanlış yazmışım. rakamlarda hep hata yapıyorum nedense
son kilom 81.1 tabi ki. 88.1 değil | Offline
| | | |