Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Ha Gayret!

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Ha Gayret! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: mücevher Nickli Üyeden Alıntı Not:alıntı değildir. Mücevhercim kusura bakma cımbızla çekmiş gibi oldu ama çok hoşuma gitti Senin bu anlatış tarzın yok mu.Bu kadar mı olur dedirtiyor insana.Bu kadar mı güzel anlatılır bu çelişkiler,farkındalıklar,yaşananlar,çözümler,mutl uluklar. Hepsi bir arada.Senin benim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Ha Gayret!

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-09-2008, 10:05 AM   #171 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Ha Gayret!

Alıntı:
mücevher Nickli Üyeden Alıntı
Not:alıntı değildir.
Mücevhercim kusura bakma cımbızla çekmiş gibi oldu ama çok hoşuma gitti

Senin bu anlatış tarzın yok mu.Bu kadar mı olur dedirtiyor insana.Bu kadar mı güzel anlatılır bu çelişkiler,farkındalıklar,yaşananlar,çözümler,mutl uluklar.

Hepsi bir arada.Senin benim gönlümde çok farklı bir yerin var biliyorsun.Beni tanımadan yüreğini ortaya koyarak o kadar yardım ettin ki bana unutulmaz.

Sende iyi ki varsın canım.

Sevgiler şelale

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-09-2008, 11:43 AM   #172 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point

canım benim mesajını okuduğumda tüylerim diken diken oldu korktum anlamında değil ama.
o kadar derinden etkilendim ve duygulandım ki anlatamam. senin de benim gönlümde yerin çok farklı bilesin. sevgilerimle...
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-09-2008, 02:44 PM   #173 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

Not:alıntı değildir.

içindeki bu duygu seli farkındalığını geliştirmen yolunda atılmış dev bir adım..

bir çoğumuz yazılarınla birlikte düşüncelerinin içinden aktık tatlım..

roller farklı sahneler farklı olsada benzer oyunların içerisinde yetiştik..

ulaşmaya çalıştığımız hedef aynı olunca ister istemez yaşanmışlıklardan çıkardığımız paylarımızda benzer olmakta..

ludwing borne nin dediği gibi;
yanlış inançlardan kurutulmak.. bizi bir gerçeği bulmaktan daha çok bilge yapar..

ben bu ara konuları biraz geriden takip ediyorum canım..

yavrularının ve sizlerin sağlıklı sıhatli günleri daim olsun..

sevgiler..

Alt 04-10-2008, 07:41 PM   #174 (permalink)
Üsteğmen

122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

uzun zaman olmuş, epey bir zaman....
aslında bu siteden fazla ayrı kalmak; beni rahatsız, yalnız ve huzursuz hissettirse de bazen uğraşmam ve halletmem gereken işler bunun önüne geçiyor ve beni buradan ayrı kılıyor.
bu ayrılık zamanlarında da ben yine kendimle başbaşa oluyorum elbet.
kendimi yalnız bırakmıyorum, bir köşeye atmıyorum ve kendimle ilgili yeni şeyleri keşfetmeye çalışıyorum.
sizlerle çocukluğumla ilgili bir anımı paylaşmak istiyorum.
paylaşmak istememin sebebi bi şekilde o anda hissettiğim o duygularımın hayatımda tekrar etmesi.
kişiler farklı, mekan ve zamanlar farklı olsa da aynı sahnenin tekrarlanıp durması.
kısacası ben bu sahnenin artık hayatımdan çıkmasını istiyorum ve bunun için ne yapmam gerektiği konusunda desteklerinizi bekliyorum.
ilginiz için şimdiden teşekkürler...

çocukluğumla ilgili ilk hatırladığım anılardan biri olarak bir bayram günü hatırlıyorum.
ben belki dört belki beş yaşındayım, yaşımı tam olarak bilemiyorum, ama çocuğum. kız kardeşim de var. annem ve babamla birlikte aile büyüklerimizi ziyarete gidiyoruz. onlar kardeşimi kucaklayıp seviyorlar ve ona demir para veriyorlar. bana ise sen artık büyüdün, kocaman kız oldun, kucaklanmazsın diyorlar. para da vermiyorlar. ben kendimi dışlanmış hissediyorum ve değersiz. kötü hissediyorum ve anormal olduğumu düşünüyorum.
bu sahnenin hayatımda nasıl tekrar ettiğine gelince alanı ve yeri farketmez hep birileri mutlaka benim yerime tercih edilecek korkusunu yaşıyorum ve bu rekabet ortamlarını kendime çekiyorum.
aslında ne yapmam gerektiği belki çok açıktır. belki ben de bilmiyor değilim. ama yine de sizlerin bilgeliğinizle çözüme ulaşmak, tekrar edip duran bu sahnelere bir dur demek istiyorum.
Yapabilirsem eğer hayatım öyle bir değişecek ki sormayın......
Başka tekrar eden sahneler de var. onları da zamanla buradan sizlerle paylaşmak isterim elbet.
ama henüz temel sahnelere varamadığımdan onlardan şimdilik bahsetmeyeceğim.

Not: Hepinizi çok özlemişim. Buradaki sıcaklık hiçbir yerde yok.
Alt 05-10-2008, 08:32 AM   #175 (permalink)
Mustang
Guest

Canım benim aramıza tekrar hoşgeldin.Bende EFT yap diyeceğim gerçekten bu olayı çözmezsen daha bir çok yerde hayatına girecek ve seni rahatsız edecek.Ben küçüken yaşadığım bazı sorunları çözünce diğerlerinin de onlara bağlı olarak çözüldüğünü gördüm ve şimdi çok rahatım .Her ne yaparsan yap ama yap ve sorunlarından kurtul çünki sen çok özel birisin kimsenin sana kendini değersiz hissettirmesine izin verme .Seni ve kuzucuklarını kocaman öptüm.
Alt 05-10-2008, 08:56 PM   #176 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
mücevherciğim
şükür kavuşturana ablacığım..özlettin kendini..
ortaya çıkan bu durumu peat'la ( deep peat yap) ve bunu peatlarken ortaya başka şeyler çıkarsa onlarıda peat'layarak artık bu durumları tekrar tekrar yaşamzsın diye düşünüyorum.saygılı sevgiler
canım Hayal Ablacım, ben de sizleri çok özledim. evimi badana falan yaptırdım temizlik vs... çok zamanımı aldı.tabi bu arada sizlerden uzak kaldım.
bugün de sitede önerildiği üzere adaçayı tütsüsüyle tüm evimi kötü enerjilerden temizledim.
artık evimin bir huzur yuvası olması için gereken her şey yapıldı diye düşünüyorum.
zaten evim her zaman huzuru bulduğum yer olmuştur benim için.
evimi çok severim tıpkı bir ev kedisi gibiyimdir. evim sadece bana değil kapıdan içeri giren herkese bu huzuru versin isterim.
konuyu biraz dağıttım ama işte bunlarla uğraşırken biryandan da sizleri özledim.
deep peat ı başka bir konuda daha önce denemiştim oldukça da faydasını gördüğümü hissetmiştim ama birşeyleri eksik ya da yanlış yapıyorum düşüncesi bu uygulamayı bırakmama sebep oldu sanırım.
ne de olsa hasta olunca doktora gitmeye alışmışız ya. en iyi doktorun insanın kendisinin olduğu gerçeğini yok sayarak yıllarca buna alışmışız ya. doktor şu şu ilacı al iç diyecek ve iyileşeceğiz ya...
yılların alışkanlıkları ve önyargıları burada da sanırım önümü kesti.
şimdi bu konuyu düşündüğümde sebep olarak bunlar aklıma geldi. bir de sanırım konunun uzmanından bu uygulamayı dinlemedikçe ve anlamadıkça kendimi bu konuda yetersiz hissedecek gibiyim.
12 Ekim izmir buluşmamıza değerli Keops gelse ve deep peat konusunda bizlere bir seminer verse ne iyi olurdu diye düşünmeden de edemiyorum.
biliyorum yazılarım biraz karışık oldu. ama benim ufaklık sürekli ayaklarıma dolanıyor. aramızda bir klavye savaşı yaşanıyor bu arada. hoşgörünüze sığınıyor sizlere en derin sevgilerimi gönderiyorum Hayal Ablacığım.

Alt 05-10-2008, 09:09 PM   #177 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Canım benim aramıza tekrar hoşgeldin.Bende EFT yap diyeceğim gerçekten bu olayı çözmezsen daha bir çok yerde hayatına girecek ve seni rahatsız edecek.Ben küçüken yaşadığım bazı sorunları çözünce diğerlerinin de onlara bağlı olarak çözüldüğünü gördüm ve şimdi çok rahatım .Her ne yaparsan yap ama yap ve sorunlarından kurtul çünki sen çok özel birisin kimsenin sana kendini değersiz hissettirmesine izin verme .Seni ve kuzucuklarını kocaman öptüm.
Sen de o kadar özelsin ki.... Bu site vasıtasıyla tanıdığım harika insanlardan birisin. Tıpkı Hayal Abla gibi eşsiz ve ender bir insansın. Sitede takip ettiğim kadarıyla kim bir derdini yazsa sen oradasın. herkese yetişmeye çalışıyor ve çabalıyorsun. aslında hayatta en güzel şey başkalarına yardımcı olabilmek. bunun güzelliğine ve özelliğine sizler sayesinde tanık oluyoruz an be an.
Haklısın temizlemek lazım. bilinçaltım çöplük gibi düşünce ve kodlarla doluymuş meğer. şimdi bunlar sanırım gelişen farkındalığım yüzünden birer birer gün yüzüne çıkıyorlar. belki çözüm çok basittir. ama yine benim o önyargılarım ve klişeleşmiş inançlarım (herşeyin zor olduğuna dair) bu kolaylıkları da engelliyor sanırım. işte bu karmaşanın içinde nereden başlayacağımı şaşırdım. ne yapacağımı da. önerileriniz için çok teşekkür ederim.
Sevgili Hayal Abla'nın önerdiği deep peat bana eft den daha basit gelmişti. eft nedense karışık geliyor. yani ben öyle algılıyorum. bilemiyorum. yanılıyor da olabilirim. bu konuda da bir seminere veya kursa ihtiyaçcım olduğunu hissediyorum. keşke onu da senden alma şansım olsa?
sonsuz sevgilerimi gönderiyor sycorox u ve seni öpüyorum.
Alt 06-10-2008, 03:48 AM   #178 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez

keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light

genel olarak seminerde bahsedeceğimiz konular gruptaki katılımcıların çoğunluğunun isteğine göre aşağı yukarı şöyle olacaktır
Kişisel gelişim:
Motivasyon, karar verme ve iletişim becerilerinin geliştirilmesi,
Fikirlerin açıkça ve gerektiğinde ortaya konması,
Her tür davranış değişimi,
İstekleri davranışa dönüştürme becerileri kazanma,
İstemediğimiz davranışlardan kurtulma,
Mevcut olmayan davranışların kazanılması,
Bağımlılıkların giderilmesi ( Sigara, alkol, kumar,vb..),
Genellemesiz ve stressiz bir yaşam,
Self-motivasyon,
Yeme alışkanlıklarının değiştirilmesi,,
Moral gerektiren tüm durumlar,
İç çatışmaların yok edilmesi ve iç barışın sağlanması,
Hayır diyebilmeyi öğrenme.
ayrıca hayal abladan reiki ve enerji sistemleri
ve bende kısaca nlp,deep peat,eft,sedona,çekim yasası, gibi konulara ağırlık vericem ve bunların kısa bi tanıtımını yapıcam... ve faydalı tekniklerde öğreticeğiz.. .
hadi bakalım...kimler hazır
..

keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2008, 03:57 AM   #179 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 2
121 Mesajinıza toplam 510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maximumfelix is an unknown quantity at this point

belkı ben de gelebılırım,istiyorum yanı
Hayal abla sen çek beni aa bu kacıncı ama gelıcektım sana ben
hep bı engel cıkıyor artık olsun ama
arkadaslar sızlere de kacırmamanızı onerırım
Hayal abla kadar entellektuel, gercekten ama gercekten ısının ehlı bır ınsan gormedım ben
cok reıkı master var ama Hayal abla kadar bırcok konuda bılgı sahıbı bu kadar okuyan
arastıran ogrenmeye meraklı bır ınsan gormedım
Keops da bırcok konuda bılgı sahıbı mutlaka hayatımızı degıstırıcek dokunusları olacaktır
onlar bu ısı bılıyorlar
Şamancım da gelıcek mı?
maximumfelix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2008, 04:17 AM   #180 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez

keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light

Alıntı:
maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
belkı ben de gelebılırım,istiyorum yanı
Hayal abla sen çek beni aa bu kacıncı ama gelıcektım sana ben
hep bı engel cıkıyor artık olsun ama
arkadaslar sızlere de kacırmamanızı onerırım
Hayal abla kadar entellektuel, gercekten ama gercekten ısının ehlı bır ınsan gormedım ben
cok reıkı master var ama Hayal abla kadar bırcok konuda bılgı sahıbı bu kadar okuyan
arastıran ogrenmeye meraklı bır ınsan gormedım
Keops da bırcok konuda bılgı sahıbı mutlaka hayatımızı degıstırıcek dokunusları olacaktır
onlar bu ısı bılıyorlar
Şamancım da gelıcek mı?
..bende çok isterim shamanicde gelsin...seminer versin hatta bizle :)
şu taşların gizemini merak ediyorum hala

keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks