* ezgi'nin günlüğü * capellaHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri * ezgi'nin günlüğü * capella Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
burcu-tkn Nickli Üyeden Alıntı
merhaba..öncelikle seninle en büyük ortak noktamızı yazayım belkide bu beni buraya getirmiştir. benimde okuldan 2dersim kaldı maalesef ve bende senin gibi öğrencilikten kendimi sıyırmak isityorum . bakalım benim için herşey 2hafta sonra sonuçlanacak umarım senin ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
29-05-2008, 12:38 AM
|
#41 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella Alıntı: burcu-tkn Nickli Üyeden Alıntı
merhaba..öncelikle seninle en büyük ortak noktamızı yazayım belkide bu beni buraya getirmiştir. benimde okuldan 2dersim kaldı maalesef ve bende senin gibi öğrencilikten kendimi sıyırmak isityorum . bakalım benim için herşey 2hafta sonra sonuçlanacak umarım senin için mezuniyet gelmiştir.. satırlarını okurken paylaştığım şiirler çok güzel ne yalan söyleyeyim biraz (ç)alıntı yaptım.yazmış olduğum yaşamaya dair şiiri gibi birkaç şiir daha asılı odamda bu senin paylaştığın şiirlerde onların yanında bir yerlerde yer bulacak...okurken beni mutlu etti satırlar bu yüzden paylaştığım için ayrıca teşekkr ederim..yazdığım gelişmeler de çok hoş ben bu sitede yeniyim umarım hep beraber bizim için bu emeklemeleri başarılı adımlara döndürebiliriz.. | burcucum hoşgeldin günlüğüme ve bu güzel mekana yazdıkların için teşekkür ederim..öğrencilik iyi güzel de ondan sıyrılmak da hüner istiyor sanırım kendine inan, başaracağız bence bu defa bak ben inanmaya başladım bile
not: istediğin kadar alıntı yapabilirsin paylaşıp çoğalalım
sevgiyle.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ "sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. "<br />Mevlana<br /><br /> | Offline
| |
29-05-2008, 07:41 AM
|
#42 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella ezgicim telkinleri dinlerken onlara bağlı kalmak zorunda değilsin. telkinlerin doğa versiyonunu açarsan yanında başka bir müzikte dinleyebilirsin. misal telkinleri winamptan dinlerken, diğer müziğini media player den dinleyebilirsin.
benimde sabahları uyanma problemim var. hazırlanıcamda işe gidicem daha.. foruma bi bakmadan edemedim
sevgiler | Offline
| |
29-05-2008, 09:16 AM
|
#43 (permalink)
| Guest | Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella Ezgi'ciğm günlüğünü takip ediyorum canım helede Nazım Hikmeti okuyunca yine coştum.Ben Nazım Hikmet'in coşkusunu severim .Onun herşeyi coşkuyla anlatması sevinçleri ,üzüntleri ,ayrılıkları hatta kurtuluş savaşı destanını çok severim.Hayatımızı onun gibi coşkuyla yaşamayı diliyorum.
Kendini değersiz bulmana gelince sana kendini değersiz hissettiren kişiyi veya kişleri bulup onları hayatından serbest bırakmadıkça sorunu çözemiyorsun .Sorun sende değil sana kendini değersiz hissettirenlerde.Bende kendimle hep mücadele ettim ama başkalarının hattalarını kendi hattammış gibi sahiplendim ama artık sadece kendi hatalarım ın sonuçlarına katlanıyorum.
Hayatımızda herkese kendimizden çok değer veriyoruz .Ama kendimizi hep ihmal ediyoruz .Ben kendimle yeniden barıştım kendimi çok yalnız bırakmışım şimdi arayı kapatmaya çalışıyorum.
Bu yol uzun fakat çok zevkli bir yol .Hayat yolunda sana iyi yolculuklar dilerim. |
| |
29-05-2008, 10:32 AM
|
#45 (permalink)
| Üsteğmen
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella mustang ve mücevher çok teşekkür ederim, ne kadar güzel ve değerli şeyler yazmışsınız..gün geçtikçe daha da çok mutlu oluyorum burayı bulduğuma..iyi ki varsınız, sizlerle herşeyin üstesinden gelmek daha kolay teşekkür ederim tekrar, dilerim hepimizin hayatı güzelliklerle dolar.
not : mücevher ben 25 yaşındayım ruhumu sorarsan 7-8 falan
__________________ "sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. "<br />Mevlana<br /><br /> | Offline
| |
30-05-2008, 12:18 AM
|
#46 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella 5.GÜN Sevgili günlük
bugün aslında güzel başlayıp orta karar giden bir gündü..akşam da iyiydim ki birşeyler artık moralimi bozmalıydı, bozdu da sağolsun..biraz sınav stresi, biraz izmir'e gitme stresi, biraz askerdeki sevgili kaprisleri, biraz da iş hayatı gerginlikleri derken günümün içine edildi..olumsuzluk yazmak ya da düşünmek istemediğim için bu gece yazımı çok uzatmayacağım. şuanda tek odaklanmam gereken şey sınavlarım. dersimi biraz daha çalışıp yatacağım.. yarın işime gideceğim, sonra güzel bir izmir cumartesisi geçireceğim ve pazar pazartesi tekrar dersimi çalıp salı ve çarşamba da sınavlarımı verip geleceğim.. yani çabalarınız boşa ey mod düşürücüler.. bu hayat benim ve ben mutlu olmak istiyorum. bunu kimsenin etkilemesine izin vermeyeceğim.
yarın yeniden görüşmek üzere şimdiden merhaba..
not: telkinlerimin 4 saatlik kısmını dinledim, uykuda yine devam edeceğim..
sevgiyle..
| |
30-05-2008, 12:25 AM
|
#47 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella Çok güzel arkadaşım...
Böyle devam et....
Sınavlarında da başarılar dilerim... super
İnşallah hepsi iyi geçer...
Sağlıcakla... | Offline
| |
31-05-2008, 01:56 AM
|
#48 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella 6. GÜN Sevgili günlük..
bugün biraz eski ben'in günleri gibi geçti ama akşama kadar dinlediğim 6 saatlik telkinlerin etkisi sanıyorum ki; yine de umutlu ve mutluyum sebepsiz yere telkinlerime sınav heyecanı ve kendine güven'i de ekledim..doğru mu yaptım bilmiyorum, henüz 2 hafta dolmadı malum dusun ama iki hafta sonunda sınav heyecanı telkinine zaten ihtiyacım --geçici bi süre bile olsa-- kalmayacaktı liste biraz kabardı tabi (suçluluk + ego + kendine güven + sınav heyecanı + erteleme + erken uyan) acaba çok mu abarttım bilmiyorum ama negatif bir etki yok şimdilik..
bugün iş yeri yine baya gergindi..neyse ki öğleden sonra patronumuz ve ortağı aralarındaki küskünlükle ilgili 4 saatlik bir konuşma yaptılar da biz de rahatladık bi nebze.. şaşkın insanlara güvenememek ne kadar kötü bir duygu..pozitif pozitif gidiyorum tükenmiş halde dönüyorum. eve girince 1-2 saat içinde yine mutlu ben'e kavuşuyorum neyse ki..keşke herkes içini gösterebilecek kadar cesur ve kirlenmemiş olsa..bazen bu canımı çok acıtıyor hayata dair..ama kimseyi "ben" değiştiremem, herkes kendi içsel yolculuğunu kendi yapacak..bu yüzden onları da olduğu gibi kabullenebilmeliyim. ama işte iş benim huzurumu kaçıracak hale geliyor ne yazık ki..esas sorun da bu zaten..neyse..düzelecek, inanıyorum..
aa nasıl unuturum; akşamdan kalma sevgili tartışması sabah tatlılıkla sonuçlandı..barışcığım saçmaladığını farketmiş ve özür diledi. biraz ağladım rahatladım ben de. yine biraz üstüste geldi..sınav gerginlikleri, iş yeri gerginliği, sevgili gerginliği derken 24 saatimin büyük bir kısmı gerginlikle geçmiş oldu. ben de bu anlarda bir gitme gelme durumları yine oldu malesef ama en azından eskisi gibi tamamen negatif ve umutsuz bakıp dibe batmıyorum. bir de sanırım bilinçaltım yavaş yavaş devreye giriyor. birkaç gündür daha bi yorgunum sanki, mutluyum ama biraz deşildiğimi hissediyorum..yine de tepkilerimi daha rahat koyabiliyorum insanlara. söylemek istediklerimi anlatabiliyorum. o zaman sorunlar da çözülüyor..
normalde iyiyim de kriz durumlarda hala biraz negatifleşip içime kapanabiliyorum.. eh tabi zamanla olacak birşeyler..henüz 6. günüm bu.herşeyin iyi olacağına dair inancım tam, en azından artık iyimserliğimi pek kaybetmiyorum, eski ezginin aksine.. bir ilginç şey daha..bugün küçük küçük bir-iki isteğim, sözünü ettiğim anda oluverdi..şaştım kaldım hatta. bunu görmek bana iyi geldi..annem yıllar önce bir yazı bulup heyecanla paylaşmıştı aklıma o geldi birden durduk yere..
"dileyin, verilecektir..
arayın, bulacaksınız..
kapıyı çalın, size açılacaktır..
çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapıyı çalana kapı açılır. "
bu satırları kalmış aklımda..o an şimşek gibi bu satırlar çaktı aklımda..dedim demek ki iyi şeyler istersem olacak..burada sıkça olumlama diye bahsedilen şey sanırım bu.
(not: yukarıdaki satırlar incildenmiş! bilmiyordum, hatta annemin okuduğu düz yazı birşeydi..eminim o da bilmiyordur
herneyse söylemek istediğim hani bişeylerin propagandası gibi algılanmasın, hristiyan değilim. hristiyan olmanın da kötü bir yanı yok tabiki.. şaşkın ay açıklama içinde açıklama oldu..neyse anladınız siz onu 44 )
neyse günlükcüm, bugün kafam epey dağınık bu yazıma da yansıdı farkındayım..toparlayamıyorum pek cümleleri..bu yüzden..
yarın görüşmek üzere şimdiden merhaba.. iyi geceler sana
sevgiyle,
ezgi
| |
31-05-2008, 02:03 AM
|
#49 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella mehmetcim teşekkür ederim bu arada sınavlarımla ilgili iyi dileklerin ve yüklediğin moraller için
| |
03-06-2008, 11:42 AM
|
#50 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella merhabalar e.z.gia cım..
erteleme ve zinde uyanma telkinleri kısa ve eyleme geçirici özelliklerinden dolayı diğer telkinleri tamamlıyorlar..
listenizde sayı olarak yer almalarına gerek yok onun için rahat ol..
sınav heyacanı telkini zaten şu anda sana gerekli olan telkinler..
suçluluk yorarsa sınav ertesine kadar listenden çıkar.. sonra yine ilave edersin..
güzel haberlerini almak dileklerimle ..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| | | |