Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba bigci... başarılar.... super...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-06-2008, 09:29 AM   #191 (permalink)
birmutluluk
Guest

Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

merhaba bigci... başarılar.... super

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 28-06-2008, 09:10 AM   #192 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point

selam günlük günaydin 09:05 28 haziran

son günnnnnnnnnnnnn asalet tesk ederim hayalayaz ablacıgım illaki saten izmirde bulusuruzu seninle :D agustosda ordaymm son gun dün baya bi yorucu geçdi sson kontroller tamamdır sanayiyi tozu dumana kattım bu birinciligi herkezden cok ben istiyordum 2004 de yarı finalda aracım yandı ve icinde mahsur kaldım ilk yarısda 4 boy fark attıgım ve tekrar gececem diye dergilere ropertaj verdigim araç ben yokken olmadıgım 4 sene içersinde 4 kere üst üste genel klasmanda sanpiyon oldu bi nevide efsane geri döndü haberi olacak en dişli rakibim olacak kendsi benim yoklugumda aldıgı sanpiyonalarla sponsorlar edinmiş ve aracını güçlendirmişdi yarın ankara kavrulcakkk hesap günü gelecek yarını iple cekiyorum eve henuz yeni girdim dün gce full calısdık inş anlımızın akıyla bölge sanpiyonlugumuzu alıcaz daha sonra önümüzdeki yarısları kazanıp genel klasmanda lig şanpiyonu olacaz hadi hayırlısı ne diyim bu arada yetişmedi ama söz temmuz ayında yapılcak rovansa aracımın üstüne bizim reklamcıdan bi www.hayatimdegisti.com stickeri asıcam

sevgili ablam hayalayaz diger abalarım hayatimdegisti ailesi ve tabiki cantanem kankam sayesinden bu yarısı ilk sıralamada bitircem bana güç veriyosunuz iyiki varsınız
Alt 28-06-2008, 09:33 AM   #193 (permalink)
birmutluluk
Guest

şampiyon belli ikinci kim super
Alt 28-06-2008, 12:08 PM   #194 (permalink)
hayalayaz
Guest

haaaah şöööle... bildiğim herşeyle ve dualarımla yanındayım çocuk..meğer sen neymişsin..iyiki bana mesaj yazmışsın..sen kendini ortaya çıkardıkça bende seninle birlikte çıkıyorum..beni nasıl motive ettiğini bilsen şaşardın hadi canım sende derdin...seninle birlikte bende önüme yeni ve yapıcı hedefler koymaya başladım..çok teşekkür ederim..pazar günü tüm ruhumuzla senin yanındayız..hayalayazın gönderdiği tüm enerjileri kabul ediyorum..arkadaşlarımın benim için ettiği tüm duaların kabul edilmiş olmasını diliyorum demeyi unutma emi..( kabul edilmesini değil..kabul edilmiş olmasını de) hadi benim kuzum yarın en güzel haberlerini bekliyoruz..yaradan yanında olsun..yeni, daha doğrusu küllerinden yeniden doğan anka kuşumuza ( bigcimize) saygılı sevgiler
Alt 28-06-2008, 12:52 PM   #195 (permalink)
Mustang
Guest

canım Serkan umarım kazanırsın bütün dualarım seninle.
Alt 28-06-2008, 01:42 PM   #196 (permalink)
Binbaşı

Lier22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lier22 is an unknown quantity at this point

kardeşim tüm kalbimizle senin yanındayız yarışmada...
daha önce başarmışsın sen en iyisisin...
muhakkak yine başaracaksın...
heleki bizlerin burdaki güzel insanların duaları ve en güzel dilekleri de seninle olduktan sonra...
inşallah güzel haberlerini alıp mutlu olacağız ve kutlayacağız burda...
senin yanında olmak vardı ya...
olsun saatini yazda o saatte sana yoğunlaşalım bütün olalım canım kardeşim benim...
haydi zafere... super

Alt 28-06-2008, 01:52 PM   #197 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

gercekden tek tek tek gepinize cok tesekkur ederim gerek ailem gerek sanayiden arkadaslarım gerek mahelle arkadaslarım gerek akrabalarım hepsi yanımda olduklarını hissetdirdiler bana enerji ve güç verdiler

[b]Türkiye Oto Drag Şampiyonası’nın 3. ayağı Ankara Otomobil Sporları Kulübü tarafından Ankara Eski Hipodromu’nda organize edilecek. ANOK Oto Drag Yarışı 29 Haziran 2008 tarihinde seyircisiyle buluşacak. Müsabakanın her yıl olduğu gibi katılımcı ve seyirci sayısı ile göz doldurması bekleniyor.

29 Haziran 2008 Pazar günü saat 11:30’da start alacak yarış yine bir çok sürprizle gerçekleşecek. Yarış, keyifli ve heyecanlı kalkışların yanı sıra drift gösterileri, burn out şovlar, klasik otomobiller ve amerikan otomobilleri geçişi gibi bir çok görsel şova sahne olacak.

o burn show a 2 tane lastik hazırladım :D hipotrumu kavuruccammmm
Alt 28-06-2008, 02:01 PM   #198 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point

canim cananim cankim ,

en güzel dilek ve dualarim seninle, insaallah basarman dilegi ile..

Rabbim yar ve yardimcin olsun

kendine cok amam cooook iyi bak, dikkatli ol, basaracaksin, sana basari öpücükleri gönderiyorum bol bol
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-06-2008, 12:23 AM   #199 (permalink)
Binbaşı

selam günlük mrb 29 haziran 00:03 büyük gün geldi çattı yarısıma sadece saatler var yarın için önlemler almaya basladım
profosyonel bi sürücü oldugumu söylemişdim sana daha once raly cross go gard drag butecrubelerim var :d ne gibi önlemler yarın aracımın içersinde yaklasık gün boyunca yarıs bitene kadar en az 15 kilo vericem tabi o gün hiç bi şey yemezsem tansiyonum düşecek vucudumun sivisi azalıcak sımdıden bol proteinli bol enerji verici seyler hazırlıyorum yarıs aralarında almak icin portokal suyu fındık ezmesi kaysı kurusu vs vs vs yarın benim için çok büyük bi gün eger 1. olursam
4 adet ödül beni bekliyo 1.si tabiki tofsed tarafından verilen mahalli şanpiynada 1. lik kupası bu 1
2.si merkezi istanbulda olan opel efsanelerini canlandırma dernegi 2003 de kurulmus galiba bizde yeni uye olduk sayılır 78 model bi opeli 1300 beygire cakırtıp orjinal seklini bozmadan orjinal parcalarıı kullanarak orjinal motorunu modifiye ederk o güce ulasdıgım için bi plaket verceklermiş :P gene aynı sekilde merkezi isviçrede olan opel performance gruop adına yarısmaya katılan tüm opellere plaket verilicekmiş :D kii bende varım ve birde opel forum sayfası adına yılın en başarılı ödülünü bana verdiler fakat forum uyelerinin geneli ist da odulumu alamadım :/ ankarada takdim etcekler kısmet yarını iple cekiyorum rakiplerim belli şimdiden işim gercekden cok zorrrr :'(
yarın ola hayr ola önümüzde kos koca bi gün var yarısdan sonrası var bide kazansamda kazanmasamda aylardır ciddi işlerimi erteledim :'/yarısa odaklandım bildiginz üzere ben otomobil teknisyeniyim askerden geldikden sonra gerek psikoljik durumum gerek aile yapısı yurt dısı na gitmek yerine ülkemde kalmayı tercih ettim baskasının yanında calıscagıma kendi ufak servisimi büyütüyüm dedim simdi o servis büyüdü ve teknik performans bakımından ankaranın 1. numarası raly cross gruop n e katılıyoruz aynı zamanda fakat ben hiç yarısmadım orda orda hep babam yarısdı babam eski yarıscılardan 80 yıllardan beri yarısıyo hep 205 gti golf gti corsa gsi vectra gt subaru sti su anda ise bi astra super 1600 ümüz var hitit raly 10.06.2008 tarihnde baslıyo o yarıs babamın yarsı son yarısda alt takımda ve motorda ufak tefek bazı arızalara yola acmısdı onları gidericez babama yardımcı olmam lazım ama eger bu yarısı kazanırsam ben bu siteye girersem öpün basınıza koyun beni :S cünkü ben cimri bi insanım arkamızdan konusan meslekdaslarımızı red ettim su an kos koca full+full servisde babam ben ve bi usta dısında kimse yok yeri geliyo eve geldigime duva ediyorum ben babam en az 4 elemana ihtiyacımjız var desede ben sen git ben yaparım diyip genede eleman almıyorum bu yarısı kazanırsak sponsorlarımız artcak yurt dısından yurt ıcınden büyük ihtimal ankara ve cevresinden işlerimiz ciddi manada artıcak su an için kadim dostlarım sadece sponsorum yarıs demek para demek tek basına kalkamıyo insan işin içinden 3 tane sponsorum var ufak da olsa yardım ettiler maddi yönden sagolsunlar bu yarısı 4 senedir bekliyorum inş anlımın akıyla cıkcam bu yarısdan sirine cankam sende gercekden her sey için sagol bu gunlerde bolbol morale ihtiyacım vardı sen fazlasıyla verdin vee son sözzz
bekle beni hipotrum seni inletmeye geliyorummmm asvaltını aglatıcam n,ihahaHahaha
saygılar karabulut opel performance shop yani bigci :D

ne ise kendi günlügüme geciyim bu gunlerde basımda ugrasmam gereken bazı seyler vardı yarıs gibi zehrayı unuttum hatırlamıyorum bile size bi şey diycem inanırmısınız dün yolda karsılasdık haha yol demeyim market diyim simdi ankaralılar bilir ben ankara batıkent kardelende oturuyorum orda kos kocaman bi gimsa var gimsanın merkezı baya bi büyük ak merkez gibi bi şey orda alısveriş yaparken karsılasdık o saftirik elindeki sütü yere dusurdu ben hiç bakmadım bile geçdim gittim bu gunlerde ben niyeyse ne yapıyorsam bilmiyorum istemedne yapıyrum herkezi kendime dusman ediyorum :P en basitinden su snal alem bu forumbile :P niyeyse herkez kalp kırmaya programlı bi robot gibi kırıyolar kalbimi :O bende bi şeyler yapyorum yada beynim yapıyo ne yaptıgımıda bilmiyorum ama kırıyolar genede beni :P ne ise hayat bos oyna oyna çoşş
son bi söz daha ne ise vazgeçdim sirinem cankam yarın arada bi cebe carı att bana :D benimle oldugunu anlayım saygılar hepinizi öpüyorum ama ilk3 e giremezsem yıkılırım haa enkaz olurum 1 haftaya anca düzelirim cogu kişiye bos gelse cogu kişi sevmese bu motor sporlarınıda futboldan daha yaratıcı ve daha mantıklı bi spor mucuks hepinizi :D
Alt 29-06-2008, 01:00 AM   #200 (permalink)
hayalayaz
Guest

Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
saygılar hepinizi öpüyorum ama ilk3 e giremezsem yıkılırım haa enkaz olurum 1 haftaya anca düzelirim cogu kişiye bos gelse cogu kişi sevmese bu motor sporlarınıda futboldan daha yaratıcı ve daha mantıklı bi spor mucuks hepinizi :D
ben yarış konusunda bilgili değilim ama centilmence ve tüm zekanı kullanarak yarıcağını biliyorum, elinden gelenin en iyisini yapacaksın.işte bu yüzden, ayakta kalacaksın ve dimdik geleceksin aramıza, bem kazanacağına inanıyorum tüm gücümle..hayırlısı olsun..

Bookmarks