| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ** gülfuren'in günlüğü ** Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Gülfurenciğim seni çok iyi anlıyorum canım benimde annem hasta ve iş bakmaya gelince herkes bir köşeye çekiliyor veya hastalık hem çekeni hemde bakanı yoruyor.Birde böyle saçmalıklar olunca insan daha çok üzülüyor sanki adam ölmüşte leş kargaları üstüne çökmüş gibi.Sen vazifeni ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #31 (permalink) |
Guest
| ![]() Gülfurenciğim seni çok iyi anlıyorum canım benimde annem hasta ve iş bakmaya gelince herkes bir köşeye çekiliyor veya hastalık hem çekeni hemde bakanı yoruyor.Birde böyle saçmalıklar olunca insan daha çok üzülüyor sanki adam ölmüşte leş kargaları üstüne çökmüş gibi.Sen vazifeni yapta başkasıne yaparsa yapsın herkes kendi yaptığından sorumlu olur. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #32 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 0
8 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu gün yine çok kötü bir gündü..Her gün bugün her şey yoluda gidecek, iyi olcak diye uyanıyorum ama her şey düşündüğümün tersine gidiyor.. ![]() Gerçekten tükendiğimi hissediyorum..Başımı dik tutmaya çalışıyorum ama bir yerden sonra bazı şeyler ağır gelmeye başlıyor insana..Kendime durmadan sormaya başladım ; hatayı nerede yapıyorum? diye fakat cevabını bulamıyorum... Tek derdim,babamın en iyi şekilde bakılması..Olmuyor,olmuyor,olmuyor...Babamın yaralarını temizletmiştik ve eve pansumancı gelip temizliyordu..İnsanlar çok acımasız..Babamın durumunda olan hastalara değer vermiyorlar..Bu çok üzücü.. ![]() Babamın yanında olan yarası aşağıya ve yukarıya doğru içerden ilerlemiş..Pansuman yaparken bir elini içine sokabiliyorsun.. ![]() ![]() Bu gün çok kötüyüm..Kendimi toparlayamıyorum..Arkadaşımın aracılığıyla yeni bir pansumancı buldum..Bugün içlere girerek enfeksiyonu ve ölü hücreyi temizledi..Babama devamlı konuşmamı istedi..Babam konuşamadığı için canı acırsa ki acımaması mümkün değil, elimi sıkmasını istedim..Pansuman yapılırken bir yandan elimi sıkıp bir yandan da dudağını ısırmaya başladı..Ben konuşuyorum ama bir de bana sorun nasıl konuştuğumu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine yeni bakıcılar da babamın başında tartışmışlar..Bıktım gerçekten bıktım böyle duyarsız insanlarla çalışmak zorunda olmaktan bıktım.. ![]() ![]() ![]() ![]() Allahım babama iki rahmetten birini ver..Onun için iyi olan ne ise o olsun..Ben ne yapacağımı bilemez bir durumdayım.. Sevgi ve sağlıkla kalın..
__________________ Anda her şey tersine dönebiliyor;kötüyse iyi;iyiyse kötü olabiliyor..O zaman iyinin tadını çıkarmalı insan.. |
![]() | ![]() |
![]() | #33 (permalink) |
Guest
| ![]() Canım benim sana ne söylesemde yardımcı olsam diye epey düşündüm . Yaşamış olduğun şeylerin hiç birisi kolay değil bir hastaya bakmak zaten zordur birde üstüne diğerleride yardım yerine size köstek olmaya çalışıyorlar .Sana her nekadar zor gelsede iyi düşünmeye çalış umarım hepinizin hakkında ne hayırlısı ise onu yaşarsınız. yolunuz açık ve aydınlık olsun. ![]() |
![]() |
![]() | #34 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
__________________ Anda her şey tersine dönebiliyor;kötüyse iyi;iyiyse kötü olabiliyor..O zaman iyinin tadını çıkarmalı insan.. | |
![]() | ![]() |
![]() | #35 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() öncelikle tekrar geçmiş olsun... allah babanıza şifalar versin... Oscar Wilde, “Bazı insanlar her şeyin fiyatını bilirler ama hiçbir şeyin değerini bilmezler,” demiş... Fiyat bizim olmayanın bizim olması için istenen bedel. Değer ise zaten bizim olana verilen kıymettir. Zaten bizimdir hep bizim zannederiz taaki kaybedinceye kadar... siz hayatta fiyatla değer bilmecesini çözmüşsünüz zaten... şuan bazı şeyler şimdi aleyhinize gibi göstersede... zaman, sevgi, sabır ve inançla hepsini aşacağınıza inanıyorum...
__________________ http://site.mynet.com/dexlier |
![]() | ![]() |
![]() | #36 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() seni çok iyi anlıyorum babanın yaşadıkları ve senin yaşadıklarını 3-4 ay bizde yaşadık allah kimseyi bakıcıların elıne düşürmesin annemle en sonunda hepsini sepetleyip kendimiz baktık şimdi çok iyi şükür allahıma senin canın baban o nedenle gözünden sakınırsın ama bakıcılar öyle değil benım babamın yemeğini yiyorlardı düşün yemek onlarada veriyoruz uğraşmamak için yedirdik demek için biz anlayana kadar babacım 4 kılo zayıfladı annemle gözetledik odadan çıkıp resmen kasıklıyıp yiyordu iğrenç kadın yetmedi cüzdanımı çaldılar bunlar birde ısım yapmış bir firmadan şeytan diyor teşhir et rezil et bunları ama bu siteye yakışmaz allah yardımcın olsun arkadaşım babacığınada tez şifalar versin |
![]() | ![]() |
![]() | #37 (permalink) | |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
bende annemde aynı sorunları yaşadım malesef allah seninde babanında yardımcısı olsun
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #38 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 1,641
173 Mesajinıza toplam 1,012 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Sevgili gülfuren, Yasadiklarini uzuntunu acini yuregimde hissettim....yuce Rabbim yar ve yardimcin olsun.. babaciginada Allahtan acil sifalar diliyorum.. bugun cuma gecesi ve dualarin kabul edilecegi gecelerden birisi...babacigina ve sana ozel dua edicegim. insallah bu mesajini okuyan butun arkadaslarimiz bu gece sana iyi enerji gonderirler ve cok dualar ederler. Sevgiler
__________________ Asalet boyda degil, soyda olmali Incelik belde degil, dilde olmali Dogruluk sözde degil,özde olmali Güzellik yüzde degil, yürekte olmali |
![]() | ![]() |
![]() | #39 (permalink) |
![]() | ![]() Hepinize ayrı ayrı sevgilerimi gönderiyorum..Eve geldiğim gibi bilgisayarı açtım ve yazdıklarınızı okuyunca sıkıntım biraz olsun azaldı.. ![]() ![]() ![]() Eve doktor babamın yarası için gelmişti ama babamı görünce hemen hastaneye yatıralım kabul ederseniz dedi..Her an ağırlaşabilir dedi..Ben durur muyum abime söyledim babamı hastaneye kaldırdık.. Acilde tansiyonu biraz düşüktü..Servise aldıktan sonra hemşire tansiyonunun 6/4 düştüğünü görünce telaşlandı..İki yerden serum bağladılar..Özel damardan mama verdiler..Ama yinede tansiyonu yükselmedi..Sonra iğne yaptılar çok az bir yükselme oldu..İki saat oldu eve geldim..Moralim çok bozuktu ve aşırı derece uykusuz ve yorgunum..Yazdıklarınız bana çok iyi geldi.. ![]() Birde çok özel bir ablamın sesini duymak beni daha çok rahatlattı..İyiki rabbim sizleri karşıma çıkardı.. 96 Gönlümden gönlünüze en içten sevgilerimi gönderiyorum..Kabul etmeniz dileğiyle.. ![]() ![]() ![]()
__________________ Anda her şey tersine dönebiliyor;kötüyse iyi;iyiyse kötü olabiliyor..O zaman iyinin tadını çıkarmalı insan.. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ** gülfuren'in günlüğü ** Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Gülfurenciğim seni çok iyi anlıyorum canım benimde annem hasta ve iş bakmaya gelince herkes bir köşeye çekiliyor veya hastalık hem çekeni hemde bakanı yoruyor.Birde böyle saçmalıklar olunca insan daha çok üzülüyor sanki adam ölmüşte leş kargaları üstüne çökmüş gibi.Sen vazifeni ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi