Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz > Erken ve Zinde Uyanma

Uyarılar

ERKEN VE ZİNDE UYANMA

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Erken ve Zinde Uyanma ERKEN VE ZİNDE UYANMA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selam herkese. bugun telkınlere baslayalı 4 gun oldu.henuz tam anlamıyla bir etki gözlemlemedim ama ruhen kendımı bıraz daha rahat hıssedıyorum.ilk dinlediğimde ürperti korku üşüme gibi şeyler yasadım.forumun bı konusuna da yazmıstım ama hangısı sımdı hatırlamıyorum.ılk dınledıgımde kafamı kaldırıp odaya bakamadım ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Erken ve Zinde Uyanma telkin cd indir izle İstanbul Erken ve Zinde Uyanma nerededir kimdir Erken ve Zinde Uyanma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Erken ve Zinde Uyanma hipnoz Erken ve Zinde Uyanma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Erken ve Zinde Uyanma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Erken ve Zinde Uyanma kuantum düşünce kitap haberi

Anketimiz: Kilo verme Telkinini Uyurken Dinledğinizde Sabah Daha Erken ve Zinde Uyanıyormusunuz?
Kesinlikle Farkettim 36 22.93%
Farkettim 32 20.38%
Azda olsa Fark Oluyor 26 16.56%
Uyurken dinlemedim 25 15.92%
Fark Yok 38 24.20%
Katılımcı sayısı: 157. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

ERKEN VE ZİNDE UYANMA

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-02-2009, 10:45 PM   #61 (permalink)
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold

selam herkese. bugun telkınlere baslayalı 4 gun oldu.henuz tam anlamıyla bir etki gözlemlemedim ama ruhen kendımı bıraz daha rahat hıssedıyorum.ilk dinlediğimde ürperti korku üşüme gibi şeyler yasadım.forumun bı konusuna da yazmıstım ama hangısı sımdı hatırlamıyorum.ılk dınledıgımde kafamı kaldırıp odaya bakamadım cok korktum.dün gece dınlerken de tıpkı cocuklugumda oldugu gibi yatagın altından bırseyın cıkıp bana uzanacagını dusunup durdum ayaklarımın orda kıpırtılar hıssettım çok korktum:( sonra kendı kendımı rahatlatmaya baska seyler dusunmeye calıstım ve basardım....

telkınlerın arkasındakı seslerı gun gectıkce daha net duymaya basladıgımı farkettım.net derken bastan sona hepsını duymuyorum tabı kı bu mumkun degıl ama ney versıyonlarında nefes bosluklarında duyuroum konusmaları. dun 2 ayrı ses duydugumu farkettım hatta duydugum cumlelerı telkın metınlerıyle karsılastırdım. son anda metınlerın en altındakı cumleyı farkettım ve o duydugum ıkıncı sesın -mutlu ol kısımlarının yanı -telkın boyunca sık sık tekrar edıldıgını okuyunca anladım...bu arada ben uykuyu seven birisiyim.son gunlerde cok halsız bıtkın uyanıyorum ve telkınlerı dınledıgımden berı sankı daha bıtkınlesmeye basladım.uyandıgımda kafamı sepet gıbı hıssedıyorum :D yanı bır agırlık var gıbı.acaba kulaklıkla dınledıgımden mı yoksa sabaha kadar aralıksız caldıgından mı bılemem. hoş zaten kulaklık ben uyuduktan sonra cıkıyo kualgımdan bunu bılıyorum ama sonucta cıksa da yanı basımda calmaya adevam edıyo yanı sesler cok kısık da olsa gelıyo bana...uzun sure dınledıgım ıcın mı acaba sabah kı bıtkınlıgım ?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-02-2009, 11:09 PM   #62 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

merhaba keskin

telkinler bilinçaltını hareketlendirdiği için dalgalanmalar yaşanıyor ve bu arınma süreci kişiden kişiye değişiyor.. baş ağrısı, sindirim sisteminde değişkenlik , uykusuzluk, aşırı uyku, gece kabuslar vs. şeklinde olabiliyor..

sizde de bitkinlik oluşturmuş.. bu geçici bir süreç..

dinleme sürecini biraz azaltarak test edebilirsiniz..

kısa sürede etkilerini görmenizi diliyorum..

sevgiler

Alt 01-03-2009, 10:14 PM   #63 (permalink)
Üsteğmen

246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold

o halde ben gece dınlemelerını bırakayım cunku gun ıcınde 3 e kadar ortalama 1 saat dınlıyorum 5 ten sonrada gece 10 a kadar sureklı dınlıyorum e bı de yatarken sabah kadar ....hıııı demek ki çok fazla dınlemişim...bu gece dınlemeyım bakalım sabah nasıl uyanıcam...ama dinelemeye de cok alıstım nasıl uyuycam kı dınlemeden
Alt 06-03-2009, 09:34 PM   #64 (permalink)
Üsteğmen

Merhabalar bugun sizlerle tanısmamın 10.günü.10 gundur hıc ara vermeden her gun dınledım telkinleri.ego , sucluluk , kendıne guven ( ney,new age.sanat ) ve bazen de araya ertelemeyi bırak, zınde uyanma ekledım.gun ıcınde ortalama 8 saat ve gece telefonumun sarjı bıtene kadar :) dinliyorum.acaba abarttım mı bilmiyorum ama acayip alıskanlık yaptı bende.dinlemediğim zaman bir seyler eksıkmıs gıbı gelıyo.yalnız hala bıtkın uyanmalarım devam ediyo.tek fark dınlemeye baslamadan evvel 12 de uykum gelırdı sımdı 1,5 tan evvel yatamıyorum.uykum gelmedıgı halde -uyumak zorunda oldugum için-yatıyorum.öğretmen oldugum için malum sabah 8,5 mesai baslıyo.8 ceyrek de zor acıyorum gözlerimi.defalarca alarm calmasına ragmen duymuyorum.e 15 dk da derse yetısmem gerektıgı ıcın apar topar gıdıyorum.miniklerim bu aralar sabahları sınıfa her gırdıgımde saskın saskın bakıyolar
e tabı şiş gözlü,bitkin bir ögretmen değildim ben.ne oluyo bana anlamıs degılım.okugum kadarıyla kılo verme telkını erken uyanmayı saglıyormus fakat ben zayıfım ya kılo verırsem
bugun milli eğitimdeki şef e sitemizi tavsıye ettım ınsallah uye olur ve onun da hayatının degısmesıne vesile olmus oluruz ...

Bu arada soylemeden gecemeyecegım telkınlere basladıgımdan berı daha olumlu dusunceler sardı zıhnımı.bu tabı cevreme de yansıyor ve ben bu durumdan gayet memnunum.
DAHA İYİ
hissediyorum :)
Alt 06-03-2009, 09:50 PM   #65 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Lightbulb

sevgili keskin.. zinde uyanma telkininini gece uyuduğun için gün içinde dinlemene gerek yok ki canım..

diyorki telkinde uykun geldiğinde kendini uykuya bırakıyorsun..

gece uyumadığın için gün içinde uykulu halde olman normal bir de uyumaman gerektiği halde gevşetici bir telkini dinlersen; eylemin..düşüncen ile telkin birbirine çakışır..

yani düşünen zihnin çalış zinde ol derken dinlediğin telkin fırsatını bulunca uyu diyor

akşam eve gelince dinlemeye başla.. aynı şekilde uyku zamanını bir ritüel gibi hazırla..

gün içinde yaşadıklarını ya da yarın yapacaklarını düşünüyorsan..
kendini eleştiren bir yapıya sahipsen..
geçmişi affederek geride bırakamadıysan ya da sürekli gelecek planları içindeysen
zamanı geldiğinde uyuyayaman gayet normal..

akşamları ılık bir duş al.. buhurdanlık kullanmayı seversen eğer yatakodanda lavanta yağını kullan.. bir damla lavanta yağını yastığına da sürebilirsin aynı şekilde yine bir damla ile şakaklarını kulak arkalarını lavanta ile ov.. seni rahatlatacaktır..

akşamları ağır yemek yeme ve ılık bir duştan sonra bir fincan ıhlamur ya da papatya çayı iç.. bu da sana sakinlik verecektir.. uyumadan önce 7 kez uyanmak istediğin saati: ... saatte huzur ile uyanmayı seçiyorum ve yeni günü sevgiyle karşılayacağım .. bilinçaltım bunun böyle olması için gerekli ayarlamaları kolaylıkla yapar..

akşamları yemekten sonra duştan önce fırsatın varsa 15 ila 30 dk arasında yürüyüş yap..

bu minik değişiklikler hem uyku kaliteni arttıracaktır hem de kendini daha zinde hissetmeni sağlayacaktır..

eğer elma seversen güne bir elma yiyerek başla.. bir fincan kahveden daha güçlü bir ayıltıcıdır..

güzel habelerini kısa sürede almak dileklerimle..

sevgiler..
Alt 07-03-2009, 12:28 PM   #66 (permalink)
Üsteğmen

teşekkür ederim shamanic :) tavsiyelerine uymaya calısıcam.fakat ben köy okulunda calısıyorum ve okulun etrafı cok ıssız aksamları mumkun degıl yürüyüş yapmam heran karsıma 2-3 köpek cıkma ihtimali çok yüksek
Kendini eleştiren yapıda oldugum gercek evet ama buna engel olamıyorum nedense.hep gecmıs gelecek muhakemesı kuruyorum kafamda...inşallah sayenızde bunu da aşarım.

zinde uyanma telkinini gün içinde değil de aksamları nette oldugum saatlerde yanı 22.00-24.00 saatleri arasında ve yatarken dinliyordum...yine de bana ters etki yaptı işte...neyse umarım etkiler pozitife döner...

bu arada her soruma anında cevap yazan birileri oldugu için kendimi çok şanslı hissediyorum çok teşekkürler

Bugün yine gece 1 de yatıp sabah 11 de kalktım şuan kafam sepet gibi... 1 saat sonra okuma yazma kursu için öğrencim gelecek...umarım o gelene kadar toparlarım.
Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili keskin.. zinde uyanma telkininini gece uyuduğun için gün içinde dinlemene gerek yok ki canım..

diyorki telkinde uykun geldiğinde kendini uykuya bırakıyorsun..

gece uyumadığın için gün içinde uykulu halde olman normal bir de uyumaman gerektiği halde gevşetici bir telkini dinlersen; eylemin..düşüncen ile telkin birbirine çakışır..

yani düşünen zihnin çalış zinde ol derken dinlediğin telkin fırsatını bulunca uyu diyor

akşam eve gelince dinlemeye başla.. aynı şekilde uyku zamanını bir ritüel gibi hazırla..

gün içinde yaşadıklarını ya da yarın yapacaklarını düşünüyorsan..
kendini eleştiren bir yapıya sahipsen..
geçmişi affederek geride bırakamadıysan ya da sürekli gelecek planları içindeysen
zamanı geldiğinde uyuyayaman gayet normal..

akşamları ılık bir duş al.. buhurdanlık kullanmayı seversen eğer yatakodanda lavanta yağını kullan.. bir damla lavanta yağını yastığına da sürebilirsin aynı şekilde yine bir damla ile şakaklarını kulak arkalarını lavanta ile ov.. seni rahatlatacaktır..

akşamları ağır yemek yeme ve ılık bir duştan sonra bir fincan ıhlamur ya da papatya çayı iç.. bu da sana sakinlik verecektir.. uyumadan önce 7 kez uyanmak istediğin saati: ... saatte huzur ile uyanmayı seçiyorum ve yeni günü sevgiyle karşılayacağım .. bilinçaltım bunun böyle olması için gerekli ayarlamaları kolaylıkla yapar..

akşamları yemekten sonra duştan önce fırsatın varsa 15 ila 30 dk arasında yürüyüş yap..

bu minik değişiklikler hem uyku kaliteni arttıracaktır hem de kendini daha zinde hissetmeni sağlayacaktır..

eğer elma seversen güne bir elma yiyerek başla.. bir fincan kahveden daha güçlü bir ayıltıcıdır..

güzel habelerini kısa sürede almak dileklerimle..

sevgiler..
DAHA İYİ
hissediyorum :)
Alt 10-06-2009, 12:31 PM   #67 (permalink)
Teğmen

ayses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,721
107 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ayses will become famous soon enoughayses will become famous soon enough
Standart Cevap: ERKEN VE ZİNDE UYANMA

bende yenıden dınlemeye basladım telkınlerı ve uyku problemı yasamaya basladım dun gece cok gec saatlere kadar uyanık kaldım kafamda mılyonlarca dusunce bırını durdurmak ısterken bırı baslıyordu..bı dıger etkıde su oldu,telkınlerı dınlerken dıkkat ettım sureklı kaslarım catık bı sekılde sankı bıseylere sınırlendımde öle bakıyorum etrafa:) ama en guzel etkısı su oldu artık tırnaklarımı etlerımı yemıyorum:)))
ayses isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2009, 12:58 PM   #68 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute

bende neseli ile aynı durumdayım mesela bugün 12de kalktım şöyle bi problem yaşıyorum telkinleri gece dinlerken uykuya dalamıyorum ama dinlemeyi bıraktıktan sonrada uzun bi süre uyuyamıyorum mesela dün 2de dinlemeyi bıraktım yattım ama o saatten sonra baya uzun bi süre uyuyamadım ayrıca uyumam hiç sağlıklı değil sürekli kesiliyo sonra tekrar yatıyorum kendimi hiç uykumu almış gibi hissetmiyorum
Alt 27-09-2009, 01:51 AM   #69 (permalink)
Üsteğmen

renkli61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 483
229 Mesajinıza toplam 948 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
renkli61 has a spectacular aura aboutrenkli61 has a spectacular aura aboutrenkli61 has a spectacular aura about

off yaa çok düzensiz uyuyorum gece yatmayıp gündüz çok geç saatlere kadar uyuyorum günümden bi şey anlamıyorum yaa çok uyuyuncada bi tuhaf oluyorum gün boyu enrjim olmuyo hiç.

MÜKEMMEL OLMAK YERİNE,KENDİM OLMAYI SEÇTİĞİMDE,ASLINDA GERÇEK MÜKEMMELLİĞİN BU OLDUĞUNU BİLİRİM.KENDİM OLMANIN O MUHTEŞEM DUYGUSUNU.

MUTLUYUMMMMM HER GEÇEN SANİYE DAHA DA MUTLU OLUYORUM:):):)

renkli61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2009, 02:37 AM   #70 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Erken ve zinde uyanma ile ilgili yeni bir çalişmamiz var.Bu çalışma eklenecektir.Birde onu denersiniz.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks