Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Derya'nın günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Derya'nın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tşkler burcu wave seni de tebrik ederim....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Derya'nın günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-06-2007, 05:06 PM   #31 (permalink)
Çevirmen

Tesekkür: 0
29 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Deria is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Derya'nın günlüğü

tşkler burcu wave
seni de tebrik ederim.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 28-06-2007, 12:22 PM   #32 (permalink)
Çevirmen

29 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

merhabalarr merhabalarr.
bir kaç gündür giremiyorum internete yine birikti okuyacaklarım burda.
yaz okuluna ders kaydımı yaptırdım yurt kaydımı yaptırdım döndüm eve. bu arada internete girip okuyamadım buraları
ama the secret in kitabını nihayet okudum bu süre içinde . ben alamamıştım zamanında ama kitap geldi buldu beni. kuzenim verdi "al derya oku" dedi. bende dedim "nerden bildin okumak istediğimi. yoksa çekim yasası mı:)" neyse okudum bitirdim. hayatın sırrınını, paranın sırrını, dünyanın sırrını, ilişkilerin sırırını, başarının sırının bir çok şeyi daha iyi öğrendim. wave kitap, izlediğimiz videonun daha genişletilmiş hali.
kitabı okuyunca neyi eksik yaptığımı öğrendim."mış gibi davranmak" hani dedik ya zihinde canlandırcaz diye. meğer birde istediğimiz şeyi kendimize çekmek için ona sahipmişiz gibi yapıp o frekansı yayacakmışız.
ama benim anlamadığım ve yapamadığım şey: bir şey yokken nasıl varmış gibi yapılabilir? dusun
mesela daha fazla parayı kendimize çekmek için ihtiycımız olandan fazla paraya sahipmişiz gibi yapacakmışız. doğaya "bende para var" mesajını göndermek için insanlara para verebilirmişiz mesela. ama yoksa nasıl verebilcez ki?
bunu yapabilmeyi keşfetmiş arkadaşlar varsa bana da anlatabilir mi?
nasıl "mış gibi" davranabilirim?
Alt 28-06-2007, 05:19 PM   #33 (permalink)
hayalayaz
Guest

cüzdanını oyuncak paralarla doldurabilirsin..veya gazeteleri para büyüklüğünde kesip cüzdanına yerleştirebilirsin ve hergün kendine seçtiğin bir olumlamayı tekrarlayaraktelkin verebilirsin..seçtiğin telkin şimdiki zaman olacak ..bu arada the secret'te anlatılan çek hikayesini uygulamak istersen..milli piyangonun çekini hazırlattım, ilgililere duyurulur..efendim..çeki yazıyorsunuz...sakin bir yere çekiliyorsunuz..diyaframdan diyaframdan nefes alıyorsunuz.. şehrin en işlek caddesinde ilerliyorsunuz...cebinizde..cüzdanınızda..çantanız da...size milli piyangodan milyonlar kazandıran (sayısal loto, şans topu..milli piyango bileti )var...kapısının üzerinde.milli piyango idaresi yazan binayı görüyorsunuz..yüreğiniz kıpır kıpır...sınırsız kaynakların hediyesi olan ikramiyenizi alacaksınız..seviniyorsunuz..kapının tokmağını tutuyorsunuz ..metal tokmagın serinliğini..sertliğini hissediyorsunuz..serin metalin parlaklığını görüyorsunuz..kapıyı kolayca itip içeri giriyorsunuz..içerisi mis gibi oda parfümü kokuyor...lobideki bankoya yaklaşıyorsunuz..memura bu hafta en büyük ikramiyeyi kazandım diyorsunuz...size para kazandıran biletinizi alıp inceliyor..gülümsiyerek sizi tebrik ediyor..biletinizede en fiyakalısından mühür vurarak..sizi müdürün odasına alıyor..müdürde ayakta...sizin sevincinizi paylaşıyor..elinizi sıkıyor...hemen arkasında duran kasadan bir çek defteri çıkarıyor..çek vakıfbank'ın çeki...üzerine kazandığınız paranın miktarını yazıyor..en fiyakalısından birde imza çaktıktan sonra, çeki size veriyor..servet değerindeki çeki..nerelere saklayacağınızı bilemiyorsunuz tabiii..hiç paranız yokmuş gibi davranmak isteyerek vakıfbank'ın kapısından içeri giriyorsunuz..bugüne bugün servet kazanmışsınız..hiç sıra beklemiyorsuz...dooooru müdürün odasına..kapıyı açar açmaz servet kazandığınızı söyleyin...müdürün asık suratlıyken birden bire otuziki dişi birden parlamasını seyretmek bambaşka bir zevk..( seninde ne işin var bu odada diyecek ken kendini tuttuğuna şükür eden surat ifadesi muhteşem.. galiba onlarda ikramiye alıyorlarmış bu konudan tam olarak emin değilim)neyse ikram ettikleri çaya kahveye boşverin..pahalı bir şeyler için..meyveli soda falan gibi...mümkünse vişneli limonlu olmasın..o her yerde var mangolu soda olabilir..biraz koştursunlar ve yeni milyoneri..ağırlasınlar bakalım..size randevu verecekler..hiçbir banka şubesinin kasasında okadar para yoktur..varsa bile sööölemzler...randevu verdikleri saatte ordasınız..deste deste paraları bir masanın üzerine yığmışlar..( burayı kendim uydurdum)..paralarınızın hepsi yeni gıcır gıcır..paralarınızın yenilikten pırıl pırıl parlayan renklerini görüyorsunuz...paralarınıza dokunuyorsunuz..kaliteli kağıdın dokusunu hissedin...para destelerinden birini elinize alın..başparmağınızın yardımıyla her birini şöööyle tırrrt yaptırın..paraların tırrt yaparken yarattığı serinliği hissedin..evrene sınırsız kaynaktan sınırsızca gönderdiği hediyeyle sizi sevindirdiği için şükür ve teşekkür edin..hazır olduğunuzda şimdi ve buraya geri dönün..ben en büyük ikramiyeyi kazanmadım ama kazandığım meblağları alırken yaşadığım deneyimlerim böööyle dir..saygılı sevgiler e kolay gelsin.
Alt 28-06-2007, 07:43 PM   #34 (permalink)
Çevirmen

90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tresor is an unknown quantity at this point

bu sırrı parada ben cok ıyı kullanıyorum, hele kı su gecırdıgım donemde, haftasonları ıcın bır ıs teklıfı daha aldım bugun yıne cocuklara ıngılızce ogretmenligi uzerine , tam da boyle dusundum cunku su anda hafta ıcı ıtalyanca ıcın okula devam edıyorum, gecen ay bır adagım vardı yapıp yapmamak konusunda bır an bıle tereddut etmedım, cunku burada adak yapmak turkıyeden bıraz daha pahalı .. ayrıca da her gun normal alısverısıme devam edıyorum, ve bana para ve ıs gelmeye devam edıyor, aynen hayal ettıgım gıbı, eger param kıt dıye dusunuyorsan, o zaman once bence para kazanmayı ımgelemeye basla, cunku para kazanmayı basarırsan o zaman baskalarına da verdıgını hayal edebılırsın ... eger para konusunda aılene baglı ısen bu senı engellıyor olabılır ??? neden denemıyorsun ???
bır de sır olayını hayalayaz gıbı ben de yenı ogrenmedım, yaklasık 10 sene once bırazdan sıze ınternet sıtesını yazacagım kısıden ogrendım, hıc ınanmayarak yapmaya basladım, ben bunları seneler oncesınden yapıyorum, gercekten de kısının kendı ınancı ıle alakalı bu... ıyı sanslar sorun olursa bana yazabılırsın sevgıler hepınıze tresor
www.kuantumdusunce.com
tresor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2007, 08:16 PM   #35 (permalink)
Çevirmen

her ikinize de tşk ederim sevgili tresor ve hayalaylaz.
hayalaylaz senin yazdıklarını okurken sanki gerçekmiş gibi heyecanlandım. ıkurken kalbim küt küt attı valla. demek ki gerçek olmayan birşeyi düşününce bile beden gerçek tepkiler verebiliyor.
tresor seni de yürekten tebrik ederim. önersiğin site ilginç gözüküyor
inş söylediklerinizi uygulayabilirm.
Alt 28-06-2007, 10:28 PM   #36 (permalink)
Teğmen

29 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
venüs is an unknown quantity at this point

"Bir şeyin olmasını istiyorsanız, bütün evren size yardım etmek için harekete geçer"...Simyacı adlı kitapta geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam bu cümle.. o zaman pek üzerinde durmamıştım..herhangi bir cümle gibi okuyup geçmiştim .. kitabı da öyle.. Şimdi idrak edebiliyorum ne denmek istediğini...

Bir şeyin olmasını istiyorsak önce onu "eksiksiz" tüm ayrıntılarıyla hayal etmemiz gerekir...Bu inanmamızı sağlar.. Burada aslında kilit kelime "inanmak" Gerçekten inanmak gerekir.. Bir düşünelim, şimdiye kadar neler hayal etmedik ki..neler istemedik hayattan...Yeni yıla girerken herkes o yıl neler yapacağını hayal edip durur... Ya da herhangi bir zaman diliminde... yeni iş başlangıçlarında... yeni başlayan evliliklerde... hep şöyle deriz.. "bundan sonra"... "artık"...... vs.vs... boşlukları doldurabilir herkes kolaylıkla... :) değil mi? Ama maalesef bu söylediklerimize kendimiz inanmayız çoğu zaman... eğer yürekten istiyorsak, tüm kalbimizle istiyorsak... yanıyorsa içimizde biryer bu hayallerimiz için... işte o zaman evren harekete geçer....

Evren harekete geçer geçmesine de... elimize düşmesini beklersek o zaman çok bekleriz... Elimize fırsat geçer, biz o fırsatları doğru değerlendirebilirsek faydalı olur bizim için... yoksa fırsatlar elimizden uçup gider... Yani evrenle birlikte bizimde harekete geçmemiz gerekir... Şimdi bir fıkra geldi aklıma.. Kıssadan hisse yapalım :)

Kasabanın birinde imanı kuvvetli, ibadetini aksatmayan bir adam yaşar... Ve bir gün kasabayı su basar...sular yaşlı adamın evine doğru ilerlemeye başlar...Herkes panik içinde koştururken Yaşlı adamı görenler onuda çağırırlar...Yaşlı adam Allah'ın kendisini koruyacağını söyler... Sular yükselmeye başlar... bu kez kayıkla geçenler Adamı kurtarmak ister... Adam yine gitmez..."Allah beni korur" der inançla ... sular iyice yükselir adam 2. kata çıkar...bir kayık daha gelir adamı kurtarmak için.... Yine "Allah beni korur" der yaşlı adam... En sonunda kaçacak yer kalmaz... bir helikopter gelir adamı kurtarmak için... Adam yine siz gidin "Allah beni korur" der... VE ÖLÜR.....

Yaşlı adam Allah'ın huzuruna çıkar ve konuşur. 'Ben sana darıldım Allah'ım. Ben senin huzurunda yıllarca ibadet ettim..hep senden diledim ne dilediysem...,sen beni öldürdün.'der.

Allah da ona 'asıl sen kendini öldürdün.Senin için 2 kayık 1 helikopter gönderdim daha ne yapayım.'der

Aslına bakarsak, istediğimiz şeyler için fırsatlar elimize hep geçmiştir...değerlendirebilenler hayallerine kavuşmuşlar... değerlendiremeyenler de hep hayıflanmışlar..(bunlardan biri de bendim) ....

Şimdi çözdüm...:))

Sevgilerimle...

Alt 28-06-2007, 10:56 PM   #37 (permalink)
hayalayaz
Guest

sevgili derya ben sana yaşadıklarımı yazdım..sadece bir iki yerde uydurdum..buradaki milli piyango idaresi aynı anlattığım gibi..ben bunu yaparken kaybedeceğim hiç bir şey yoktu..kazanmasam ne olurdu hiç..sadece eğlenceli hayaller kurmuş olurdum...nitekim loto oynadığımızda bazı insanlar şöyle söyler, paranızı sokağa atıyorsunuz..bende cevap veririm..bu kadar ucuza dünya seyahati yapabileceğim bir acenta biliyorsan söyle..hayaller iyidir yaa..ben çok uzun zaman sonra tekrar hayal kurmaya başladım..yakındır leyleği havada görmem.. bu arada size korkularımızı nasıl yarattığımızın somut örneğini vereyim, bu benim için çok üzücü olsada..benim annem almanyaya giden ikinci veya üçüncü kafilede..ilk gittiği yer bir kumaş fabrikası kendisi çok zayıf..ve top top kumaşlar kaldırmak zorunda..kendi kendine şunu düşünüyor eğer ben bu iş yerinde iki yıl çalışırsam belim sakatlanır...kontratı biter bitmez ayrılıyor işten, hayatı boyunca ağır işlerde çalıştı..ve tek korkusu belini sakatlayıp felç olmasıydı..geçen hafta düştüğünü okumuşsunuzdur...kolu kırıldı..doktorlara belim çok ağrıyor dedikçe düşmekten ve şişmanlıktan teyze dediler..meğer iki omurgasıda hasar görmüş.. yarın belinden ameliyat olacak..inşallah korktuğu başına gelmez..gelmemesi için dua ediyorum..ve korkmamaya çalışıyorum...buda düşüncelerimizi olumsuz yönde yoğunlaştırırsak nasıl gerçekleştirdiğimizin somut örneği hepinizin hayallerinin tez zamanda gerçekleşmesi dileğiyle iyi geceler.
Alt 29-06-2007, 02:39 PM   #38 (permalink)
Çevirmen

sevgili venüs. bu düşüncelerini paylaştığın için tşk ederim. evet çoğu zamanda biz elimize geçen fırsatları geri tepiyoruz. geçmişte benimde çok yaptığım gibi. ama buundan sonra yapmayacağım. elime geçen herşeyle ilgili küçük büyük her fırsatı değerlendirmeye çalışacağım.
canım hayal. annene de çok geçmiş olsun. aslında burda, the secret kitabından yada filminden öğrendim ki benzer benzeri çeker ve o yüzden korktuğumuz başımıza gelir. ama umarım ve dilerim ki annenin başına korktuğu gelmez. anneninn son durumunu da paylaşırsan bizlerle çok iyi olur. kadıncağızı çok merak edeceğim.
bu arada kendime gelince. isteklerimi hayal etmeye çalışıyorum ve yapabildiğim ölçüde mış gibi davranmaya çalışıyorum. ama eksik yaptığım ama yapamadığım birşeyler var gibi. inş onları da halledersem ben de isteklerimi kendime daha kolay kendime çekeceğim.
ya da çekeceğim demeyeyim. yoksa bu düşüncem hep gelecekte kalacak. aslında yavaş yavaş kendime çekiyorum isteklerimi. nasıl olacaklarıyla ilgilenmiyorum. çünkü evren muhakkak hallediyor o konuyu. şu an sadece sonuca odaklıyım.
Alt 30-06-2007, 10:41 PM   #39 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Hayal harika anlatmışsın tüylerim ürperdi 44
Alt 06-07-2007, 11:38 PM   #40 (permalink)
Üsteğmen

ozel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1
40 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ozel is an unknown quantity at this point

Sevgili Deryacim aslinda benim hayatimda iki yonlu tecrubelerimde oldu. Birseyi cok isteyip onun icin sevincle dilekte bulunup sonra uzerinde durmayinca, kendini gunluk yasamina verince de birgun aniden oluveriyor. Ama surekli hergun dusununcede oluyor bilemiyorum hangisi daha gecerli, sanirim ikiside gecerli. Yillar once Turkiyede ise giderken hergun Allaha bir arabam olmasi icin yurekten dilekte bulunurdum ama nasil olacak param varmi nezaman gibi unsurlara hic deginmezdim. Buda ilginctir cunku araba alma imkanim o zamanlar hic mi hic yoktu. Birgun isten ayrildim birkac gun sonra kapi caldi ve bir cocuk eski nisanlimin bana hediye olarak aldigi arabanin anahtarlarini getirdi . Tabi ayrintilari hesaplamadigim icin arabanin benzin parasini karsilayamayacaktim ve bir sure sonra arabayi satmak zorunda kaldim falan filan. Diger cok ilginc mucize ise yillarca Misira gitmeyi istedim ve herzaman "Misiri gormeden beni oldurme Allahim" diye dua ederdim, Yine ayrintilar yok! Ve yine birgun Ablam aradi erkek arkadasinin babasi hastalanmis, onun ablam ile yaptiklari Misir seyahatine katilamayacagi icin ablam erkek arkadasi nin yerine benim gelebilecegimi soyledi. Seyahatin tum bedelleri odenmisti.. Iste boyle Deryacim, istemek ve sevincle istemek onemli olan. Heleki istedigimiz seyin ayrintilarinida bir oyun gibi belirleyebilirsek o istegimiz hayatimiza bir sekilde giriyor. Ben bunu onceleri dogal olarak yapiyordum sonra secret filmini izledikten sonra boyle bir cekim yasasinin varligindan haberdar oldum ve eski mucizelerin nedenini nasilini anladim. Mucizelerin bol olsun
Sevgi ve Isikla kal.

Bookmarks