28-06-2007, 07:43 PM
|
#34 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Derya'nın günlüğü
bu sırrı parada ben cok ıyı kullanıyorum, hele kı su gecırdıgım donemde, haftasonları ıcın bır ıs teklıfı daha aldım bugun yıne cocuklara ıngılızce ogretmenligi uzerine , tam da boyle dusundum cunku su anda hafta ıcı ıtalyanca ıcın okula devam edıyorum, gecen ay bır adagım vardı yapıp yapmamak konusunda bır an bıle tereddut etmedım, cunku burada adak yapmak turkıyeden bıraz daha pahalı .. ayrıca da her gun normal alısverısıme devam edıyorum, ve bana para ve ıs gelmeye devam edıyor, aynen hayal ettıgım gıbı, eger param kıt dıye dusunuyorsan, o zaman once bence para kazanmayı ımgelemeye basla, cunku para kazanmayı basarırsan o zaman baskalarına da verdıgını hayal edebılırsın ... eger para konusunda aılene baglı ısen bu senı engellıyor olabılır ??? neden denemıyorsun ???
bır de sır olayını hayalayaz gıbı ben de yenı ogrenmedım, yaklasık 10 sene once bırazdan sıze ınternet sıtesını yazacagım kısıden ogrendım, hıc ınanmayarak yapmaya basladım, ben bunları seneler oncesınden yapıyorum, gercekten de kısının kendı ınancı ıle alakalı bu... ıyı sanslar sorun olursa bana yazabılırsın sevgıler hepınıze tresor www.kuantumdusunce.com |
| |