18-04-2008, 02:51 PM
|
#185 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Defduru'nun Güncesi İçimizdeki Tanrı'dan
Huzur içte başlar. O her ruhun içindedir; filizlenmeyi, büyümeyi ve serpilmeyi bekleyen bir tohum gibidir.
Onun büyüyebilmesi için uygun koşulların, uygun çevrenin ve uygun bakımın hazırlanıp, verilmesi gerekmektedir.
Sukunet içinde ol ve köklenmesi için huzurra bir şans ver.O, bir kere uygun şekilde hazırlandı mı artık büyümeye devam eder;
ancak onun hassas başlangıç döneminde ona yardım etmek ve bakıp korumak gerekir. O nedenle dünya huzur ve barışın anahtarını içinde tutmaktasın. Dünyadaki kaosa ve kargaşaya bakarak vakit kaybetme, onun yerine kendi içinde herşeyi yoluna koymaya başla. Sakin bir şekilde Benim irademi yerine getirmeye çalış. Üzerinde konuşmak yerine sadece onu yaşamalısın. Kendi yaşamındaki kaos ve kargaşayı huzura, sukunete ve rahatlığa dönüştürmelisin; böylece dünyada içinde yaşadığın toplumun faydalı bir üyesi haline gelirsin. İçinde, o konuda birşeyler yapabileceğini bildiğin yerden işe başla ve sonra dışa yönel.
Sevgiyle paylaştım.......... Herkes kendi payına düşeni alın ....
__________________ İnsan inandığına denktir;yapabileceğini düşündüğü kadardır. |
| |