13-03-2008, 09:49 PM
|
#38 (permalink)
|
Guest | Ynt: Smyrna Günleri... düşsün çenen, hiç önemli değil..akıcı ve akılcı şeyler yazıyorsun, yazdıkların içsel yönlenmenin dışa vurumu..spontan geliştiği için..düşündüklerimizi yazmaya ellerimiz yetişmiyor..fedakarlık konusunda yazdıkların doğrudur, bu hepimiz için geçerli/ydi..hep fedakarlık yapmak gerektiğini..eğer fedakarlık yaparsak, karşımızdaki insanın bizi seveceği, ve kıymetimizi bileceği öğretildi..onun için bunu neden böyle yaptım veya yapıyorum diye üzülme..yanlış düşünceleri..ve inançları genlerimize nakşettiler..hala daha kadın fedakar olmak zorundadır diyen salak hemcinslerimiz var..kadın,veya anne, zaten edilgendir..fedakardır..fedakarlık yaparken ben napıyorum demeden yapar..ama o, hayatımızı çürüten yanlış inanç sahiplerini doyurmak mümkün değildir..kişi içine dönecek..neyi nekadar yapmak istediğine kendi karar verecek..işte o zaman verdiklerini koşulsuzca verir, bizim aile yapımız, toplumumuz, fedakarlık dediğimiz, kişileri prangaya vuran saçmalığı genlerimize nakşetmiş..içgüdüsel yapıyoruz..daha fazlasına luzum yok..artık birazda kendimizi sevelim ve biz neyi nekadar vermek istiyorsak..o, kadar verelim..bu sayede hem biz, hemde yanımızdaki insanlar özgür olsun..
içinden geçenleri olduğu gibi yaz bunlar sana rehber olacak..düşünceler uçar ama yazılanlar kalır..insana çok iyi rehber olur..yazdığın için saygılı sevgiler |
| |