Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Smyrna Günleri...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Smyrna Günleri... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kadınlar günün kutlu olsun .Kendini sağlıklı huzurlu ve kenidnin farkında olman dileği ile hep mutlu ol....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Smyrna Günleri...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-03-2008, 10:22 AM   #31 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Smyrna Günleri...

Kadınlar günün kutlu olsun .Kendini sağlıklı huzurlu ve kenidnin farkında olman dileği ile hep mutlu ol.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 12-03-2008, 05:11 PM   #32 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna is an unknown quantity at this point

geçmişimle yüzleştim. oldukça sarsıcı oldu. içimde ne varsa döktüm herşeyi. affedemediğim kim varsa herkesi affettim. ama en önemlisi kendimi affettim. yaptığım hatalar için affettim kendimi. yaşadığım herşeyin bir sebebi olduğunu biliyorum.iyi veya kötü. yaşadıklarım için şükrediyorum. hiç birşeyle ilgili pişmanlık yok içimde. herşey nasıl olması gerekiyorsa öyle oldu. bunları kabullenmenin bu kadar kolay olabileceğini tahmin bile edemezdim.
yine içimde biraz huzursuzluk var. ama bu kadarıda normal. herşey yerli yerine oturdu şimdi. hem çok karmaşık hem çok basit. daha doğrusu galiba şöyle: yaşadıklarım hislerim karmaşıktı ama geldiğim yer basitlik daha doğrusu sadelik belkide.
o kadar rahatladı ki kafam. bi o kadarda yorucuymuş aslında. bütün enerjim bitti sanki. vücudum bile yorgun.
herkesi azad ediyorum kimseye kızgın diilim en başta da kendime. herkesi anlayışla karşılıyorum. umarım bu hisler geçmez...
smyrna isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2008, 05:33 PM   #33 (permalink)
Mustang
Guest

Sevgili smyrna geçmişle yüzleşmek gerçekte zordur.Bende bu gün geçmişten bi kesitle yüzleştim .Acıdı kanadı hatta biraz sızısı var ama neleri bıraktığımı gördüm.Benimkiler çok derinlerde ilk günki kadar canlı duruyorlarmış meğerse.Ben içimi patlatım iyi geldi.Bundan sonrası onarım.Kendine fazla haksızlık etmeseydin.Ben eskiden kendimi daha çok suçlardım bana bunların yapılmasına niye izin verdim diye artık kendime daha az yükleniyorum.
Alt 12-03-2008, 05:50 PM   #34 (permalink)
Teğmen

12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

sevgili mustang evet acıtıyor gerçekten yapılanlar, yapılmayanlar, söylenenler, söylenmeyenler... ama sonucunda ferahlık var. ben kimseye yüklenmedim aslında. kimseye kızmıyorum kızamıyorum şimdi. gerçekten bana yapılanların da benim yaptıklarımında şuan bi önemi yok. tabi ki bazı dersler çıkardım kendimce ama kimseye bi kızgınlığım kırgınlığım kalmadı. bu boşvermişlik de değil kesinlikle. hafifledim kuş gibiyim
Alt 12-03-2008, 05:54 PM   #35 (permalink)
Mustang
Guest

Ohh rahatlamışsın senin adına sevndim .
Alt 12-03-2008, 06:20 PM   #36 (permalink)
hayalayaz
Guest

Alıntı:
smyrna Nickli Üyeden Alıntı
geçmişimle yüzleştim. oldukça sarsıcı oldu. içimde ne varsa döktüm herşeyi. affedemediğim kim varsa herkesi affettim. ama en önemlisi kendimi affettim. yaptığım hatalar için affettim kendimi. yaşadığım herşeyin bir sebebi olduğunu biliyorum.iyi veya kötü. yaşadıklarım için şükrediyorum. hiç birşeyle ilgili pişmanlık yok içimde. herşey nasıl olması gerekiyorsa öyle oldu. bunları kabullenmenin bu kadar kolay olabileceğini tahmin bile edemezdim.
yine içimde biraz huzursuzluk var. ama bu kadarıda normal. herşey yerli yerine oturdu şimdi. hem çok karmaşık hem çok basit. daha doğrusu galiba şöyle: yaşadıklarım hislerim karmaşıktı ama geldiğim yer basitlik daha doğrusu sadelik belkide.
o kadar rahatladı ki kafam. bi o kadarda yorucuymuş aslında. bütün enerjim bitti sanki. vücudum bile yorgun.
herkesi azad ediyorum kimseye kızgın diilim en başta da kendime. herkesi anlayışla karşılıyorum. umarım bu hisler geçmez...
bu hisler seni arada yoklasalarda umursama..o, eski alışkanlık..hani suçlamaya alışkınız ya..ondan..böyle böyle kendimizi rahat bıraktıkça kendimize hata yapma hakkı tanıdıkça, sezgilerimiz rahatlıyor ve güçlenerek öne çıkıyor...dolayısıyla hatalar hayatımıza tamamen veda ediyor...bize hata yaptıran, hata yapmamaya çalışmak...hata yapmamaya çalıştıkça..bakış açımız daralıyor ve hataya odaklandığımız içinde yapıyoruz üst üste..sana karşı hata yapanlarda senin gibi.hata yapmamak için uğraştıkça hataların davranış biçimi haline geldiğini fark edemiyorlar..bazı dangalaklar vardır..çamları küüt küüüt devrir ondan sonrada ay şimdi ben buna naptımda darıldı derler..hata yaptığının bile bilincinde değildir..affetmişsin ya..en doğrusunu yapmışsın..onlarla uğraşıp kendi canını yaktığına değmez..için tekrar acırsa yine öyle düşün, bu mesele benim canımı yakacak kadar büyükmü? durumu yapan insanla birlikte düşün..ve önce kendine değer ver..sen kendine değer verdikçe çevrenede kendisine ve sana değer veren insanları çekeceksin...hiç kimse için fedakarlık yapma..kimsedende fedarkarlık bekleme..o zaman kimsenin sana, ben bu insan için fedakarlık yaptım, oda bana karşı yapmak zorunda deme hakkı olmaz..dolayısıyla ilişkiler yerli yerine, oturur, koşulsuz sevgi enerjileri akmaya başlar.. seni böyle olduğun gibi kabul eder, sende bu özgürlüğü yaşadığın için karşındaki insanlarında, oldukları gibi olmalarına izin verirsin sevgiyle..ay benim bu gün çenem düştü..bu kadar büyük bir adım atıp geçmişi ayıkladığın için saygılı sevgiler..şimdi sana iyilik sağlık enerjileri gönderiyorum..biraz sonra bi şeyciğin kalmaz..
Alt 13-03-2008, 09:24 AM   #37 (permalink)
Teğmen

hayal ablacım öyle güzel yazıyosun ki hiç öyle çenem düştü falan deme ben okurken çabucak bitti diye üzülüyorum bile.
geçmişle hesaplaşmak... önceden de belki böyle şeyler söylüyodum kapattım o defterleri falan diye ama hiç bu kadar inanarak hissederek söylememiştim. ve bunun sonucunda zincirleme birsürü şey yaşanıyor aslında. mesela şimdiyi yaşama hissi. insanın ancak geçmişle ilgili bi hesabı kalmayınca şimdinin farkında olabiliyo galiba. benim eskiyle olan zincirlerim kırıldı şimdi gerçekten bu anda ve özgürüm. böyle anlatınca çok havada kalıyo belki ama beni anlayanlar da çıkacaktır. niye sürekli geçmişle yaşayalım ki bunu şimdiye kadar yaptık ve bize ne fayda sağladı. hiç. umarım bu hissi yaşamayanlarda en kısa zamanda yaşarlar.
bide hayal abla dediğin gibi aslında bende şu fedakarlık konusunda abartıyorum bazen. bide şöyle bi yanım var sanki ben fedakarlık yapınca daha çok sevecekler gibi. veya ben yapınca onlar da yapmak zorunda kalacaklar diye düşünüyorum belkide. yani ben veriyim onlarda versin diye bekliyorum. ama herkes öyle ben aldım bende veriyim gibi düşünmüyor. zaten düşünmemeleri normal aslında. herkesi öylece kabul etmek en güzeli. bide beklenti içinde olmamak. beklenti içinde olmayınca bişeyler biz farketmeden geliyo zaten bize galiba. veya başkalarından alamadıklarımızı kendi kendimize verebilmeliyiz.
neyse bu sefer benim çenem düştü. birazda karıştı galiba kafam. daha doğrusu birçok şeyi aynı anda söylemeye çalıştım galiba. arada oluyo işte böyle. hepinize sevgiler
Alt 13-03-2008, 09:49 PM   #38 (permalink)
hayalayaz
Guest

düşsün çenen, hiç önemli değil..akıcı ve akılcı şeyler yazıyorsun, yazdıkların içsel yönlenmenin dışa vurumu..spontan geliştiği için..düşündüklerimizi yazmaya ellerimiz yetişmiyor..fedakarlık konusunda yazdıkların doğrudur, bu hepimiz için geçerli/ydi..hep fedakarlık yapmak gerektiğini..eğer fedakarlık yaparsak, karşımızdaki insanın bizi seveceği, ve kıymetimizi bileceği öğretildi..onun için bunu neden böyle yaptım veya yapıyorum diye üzülme..yanlış düşünceleri..ve inançları genlerimize nakşettiler..hala daha kadın fedakar olmak zorundadır diyen salak hemcinslerimiz var..kadın,veya anne, zaten edilgendir..fedakardır..fedakarlık yaparken ben napıyorum demeden yapar..ama o, hayatımızı çürüten yanlış inanç sahiplerini doyurmak mümkün değildir..kişi içine dönecek..neyi nekadar yapmak istediğine kendi karar verecek..işte o zaman verdiklerini koşulsuzca verir, bizim aile yapımız, toplumumuz, fedakarlık dediğimiz, kişileri prangaya vuran saçmalığı genlerimize nakşetmiş..içgüdüsel yapıyoruz..daha fazlasına luzum yok..artık birazda kendimizi sevelim ve biz neyi nekadar vermek istiyorsak..o, kadar verelim..bu sayede hem biz, hemde yanımızdaki insanlar özgür olsun..
içinden geçenleri olduğu gibi yaz bunlar sana rehber olacak..düşünceler uçar ama yazılanlar kalır..insana çok iyi rehber olur..yazdığın için saygılı sevgiler
Alt 18-03-2008, 11:53 AM   #39 (permalink)
Teğmen

iki gündür yine bi sıkıntı başladı bende. nedensiz. aslında dışarıdan gayet iyi görünüyorum sanırım. çok kötü olduğum da söylenemez. ama bi huzursuzluk var içimde kaygı endişe gibi. genel ruh halim kötü diil ama tam kalbimin orda bişey var rahatsız ediyo. yalnız kalmak istemiyorum ama yalnızım şuan. ve bunun hep böyle olma ihtimali korkutuyo.
bunu yaşayanlar var mı aranızda bilmiyorum. biri olsun istiyorum hayatımda. hayatımı paylaşabileceğim sevincimi üzüntümü. yanımda olsun şefkat göstersin saçlarımı okşasın. bi sıkıntısı olduğunda ilk beni arasın benimle paylaşsın. beraberken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağım biri. gözüm kapalı güvenebileceğim.
böyle birini hakettiğimi düşünüyorum. yalnız olmak istemiyorum. bununla ilgili ne yapılabilir bilmiyorum. elim kolum bağlı beklemek zorundayım galiba çaba sarfederek ulaşılabilecek bişey diil bu. üzücü tarafıda bu zaten
Alt 18-03-2008, 12:04 PM   #40 (permalink)
Teğmen

mavidag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3
22 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavidag is an unknown quantity at this point

Bu nedensiz sıkıntılar bazen bana da olur..bugündevar biraz
yada bıraktığım sandığım nedenleri mi daha terkedemedim bilemiyorum.geçmişi ait olduğu yerde görmek konusunda henüz senin kaar başarılı değilim..hala içimde var bişeyler..başarıcam ama arkamda olması gerekenler arkamda kalır,yoksa ben yarınlarımı da karanlığa mahkum ediyorum..yaşanması gerekenler yaşanmış ne varsa üzülcek bu kadar...bazen kendimi acizlikle suçluyorum...suçlamalarda bitmemiş gördüğünüz gibi..:) çok çalışmam lazıım çoookk..!!

o beklenen biri konusunda da galiba aynı duyguları paylaşıyoruz..herkesten farklı biri olsun,ama kim ??bendede var bu beklenti..

görüşürüz..pek içacıcı yazmadım ama idare et smyrna:)
mavidag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks