Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

spestnaz ın günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri spestnaz ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: nsmr Nickli Üyeden Alıntı 1 2 Haftadır Mantıku't Tayr ı okuyorum. 4 gün önce odadayken camda birşeyler farkettim. Bi baktım, güvercinin biri camda duruyor Pek de tatlı birşeydi. Geçtim önüne, kıpırdamadan izledim. Sonra dayanamadım, resmini çektimm Tam yakaladım karedee, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

spestnaz ın günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-03-2010, 05:55 PM   #301 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1 2 Haftadır Mantıku't Tayr ı okuyorum. 4 gün önce odadayken camda birşeyler farkettim. Bi baktım, güvercinin biri camda duruyor Pek de tatlı birşeydi. Geçtim önüne, kıpırdamadan izledim. Sonra dayanamadım, resmini çektimm Tam yakaladım karedee, uçtu gitti. Ertesi gün yine aynı saatte, yine kıpırtılar sezdim. Bi baktım yine orada. İzlemeye başladım yine. Biraz kıpırdadım; uzaklaştı. Biraz öteye gitti. Bi işim vardı, onunla uğraşırken bir ses duydum. Cama baktım, başka bi güvercin gelmiş,sessizce izliyor gibiydi benii Sonra ikisi de uçup gittiler. Tam 2 gün önce, Camdan sesler geliyor; Guukguruguukkuuguu!! Gurukkuruuugukkuuu!! Noluyoruz yaa, dedim. Camdan baktım, çaktırmadan. . Bizimkiler yine oradaa Erkek olan şişmiş, dişisine kur yapıyor Bi görseydinizz!! Evlendirme memuru olsam nikâh kıyardım oracıktaa Neyse; bi baktım dişi olan dönmeye başladı. Naz yapıyor O uzaklaştıkça erkeği takip ediyor. Ama fazla uzağa gitmiyor dişi Neyse, öyle gittiler bi 15 20 metre, derken. . 3. bi güvercin geldi Ben dikkatle izliyorum, dişi olan 3. güvercine öyyle bi gaga attı ki, doğduğuna doğacağına pişman oldu, sanırsamm Sonnra uçtu gitti, erkek olan da peşindenn Umarımm, mutlu sonla bitmiştir 5 6 gündür bilinçaltısal saçmalıklarla uğraşıyorum (o ne demekse). Yoruyor, haliyle Sanırım, toparladım kendimi. Bugün yaklaşık 20 dakika önnce SecreT i aldım. Başlamalıyııımm Fazla diyecek birşeyim de yokk aslında Huzur, Mutluluk ve Sabır hepimizle olsun Kendinize iyi bakın, sizleri seviyorum

vay be...gözünün önünde canlı yayın olarak pembe dizi izlemişsin

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2010, 06:34 PM   #302 (permalink)
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

Yaa Ama çok güzeldiler Vallahaa Kekşe gene gelseler :P
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2010, 05:14 PM   #303 (permalink)
Binbaşı

1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

Dünüm gibiyimm :P Bir şekilde hevesten ibaret olan isteklerimi uzun vadede gerçekleşecek olan ama uzuuuunn süren bi mutlulukla beni kuşatacak olan bi şekle sokmam lazım. Yani kısaca, istediğimi geröekten bilerek istemem lazım. Diyaframa almaya başladığım nefesle kendimi bu hale biraz yaklaştırmış gibiyimm Secret i okumaya devam ediyorum, her ne kadar 1 haftada ancak 30 sayfa okuyabilsem dee :P İşe yarıyor ama :) Yastığımın altına koyup uyuyorum. . Geçenlerde bi rüyamı hatırladım, isimler kaldı aklımda. Bir de yer: Bi çocuk vardı; Adı Büret miş, Göztepe Körfezinde oturuyormuş. . Anlamlandıramadım :P Ayrıntılar tamamen çıktı aklımdan.

Hayata dair;
Direksiyon sınavımdan kaldım :) sanırım böyle olması gerekiyordu. Arkadaki hoca olacak adamlar o kadaaaarr suratsızdılar kii .. Arabadan inip gitmemek için zor tuttum kendimi. Moralim bozuldu, heycanlanınca daaa. . Herşey mahfoldu :P Bi dahasına canlarını okuyacam amaa :) Benden şimdilik bu kadarr :) Biraz mutluulk depolamam lazıııımm :) İyiki varsınız, hepp mutlu kalın. .
Alt 07-03-2010, 05:24 PM   #304 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

Alıntı:
Dünüm gibiyimm :P Bir şekilde hevesten ibaret olan isteklerimi uzun vadede gerçekleşecek olan ama uzuuuunn süren bi mutlulukla beni kuşatacak olan bi şekle sokmam lazım. Yani kısaca, istediğimi geröekten bilerek istemem lazım.
dostum ben de telkinlere ve siteye bu sebepten dolayı dalış yapmıştım ve biraz da olsa ipin ucundan artık tuttuğumu düşünüyorum...belki sana yardımcı olur ve kafanda ufak bir ampul yanar inşallah...bu konuda fikrimi söylemek istiyorum..dediğin şeyin gerçekleşmesi için ufak mutlulukları düzenli ve sürekli hale getirmek gerekiyor ve bunu yaparken de boyutuna bakmamak gerekiyor sürekliliği önemli....eğer hayatın temeline yani normal rutinine bu mutlulukları sokmayı başarır ve mutluğu "normal ve olağan" hale getirirsen bu iş oldu demektir...hani derler ya "taşı delen damlaların kuvveti değil sürekliliğidir " diye hergün mutlu olmak için kendine bir neden bulmayı alışkanlık haline getir bu çok işe yarıyor...hiçbirşey bulamasan bile sağlığın bile mutlu olmak için bir nedendir

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2010, 11:09 PM   #305 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dostum ben de telkinlere ve siteye bu sebepten dolayı dalış yapmıştım ve biraz da olsa ipin ucundan artık tuttuğumu düşünüyorum...belki sana yardımcı olur ve kafanda ufak bir ampul yanar inşallah...bu konuda fikrimi söylemek istiyorum..dediğin şeyin gerçekleşmesi için ufak mutlulukları düzenli ve sürekli hale getirmek gerekiyor ve bunu yaparken de boyutuna bakmamak gerekiyor sürekliliği önemli....eğer hayatın temeline yani normal rutinine bu mutlulukları sokmayı başarır ve mutluğu "normal ve olağan" hale getirirsen bu iş oldu demektir...hani derler ya "taşı delen damlaların kuvveti değil sürekliliğidir " diye hergün mutlu olmak için kendine bir neden bulmayı alışkanlık haline getir bu çok işe yarıyor...hiçbirşey bulamasan bile sağlığın bile mutlu olmak için bir nedendir
Mutluyum, sanırım. . Bu günlerde mutluluk için uzuuuuuuuunn zamandır kendimi şartlandırdığım şeylerden uzaklaşmaya çabalıyorum. O yüzden çok boşluğa düşüyorum. Diyaframdan nefes almaya başladım, içime hoş bir dinginlik getiriyor. Kendimi daha kolay kontrol edebileceğimi hatırlatıyor bana. Yalnız, sokağa çıkınca herkesin gözünü üzerimde hissediyorum. Eskisi kadar yok tabii, ama Kapalı alanlarda daha rahatım, sokakta bin beter oluyorum. Yalnızsam hızlı yürüyorum. Bazen sinirlerim bozuluyor, insanların gözlerinin içine bakıyorum sebepsiz yere. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Hiçbirşey istemiyorum. Bunun nedeni ne olabilir?? Herşeyi anlamsız, gereksiz buluyorum. Her zaman böyle değil, ama bu hâl üstüme gelince çok yorgun oluyorum. Susuz bi çiçek gibi Kafam karışık. Boş boş bakıyroum, etrafa. . Öyle işte. ölü gibiyim, şu an. Ama biliyorum, yarın sabah iyi olacağım. .
Alt 08-03-2010, 09:58 AM   #306 (permalink)
Binbaşı

Taraamm traramaaaaammmamm Ne güzel gün değil mii Herşeyy, herkess çoookk güzell :) Bommba gibiyiiiiiimmm Kimse moralimi bozamaaazz, sanırım :P Ohh bee!! Şükürler olsun, Rabb'imee :) İçimm huzuuuuuurr doluu Fiuuuyt :P:P:P Herşeyy çooookk gzüeeeelll Diyecek bişey bulamıyorum SAdece mutluluğumu paylaşmak istediiiimm İyiki varsınııızz :) Hepinizi seviyoruuuuumm
Alt 08-03-2010, 10:00 AM   #307 (permalink)
Yüzbaşı

cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold

Alıntı:
Taraamm traramaaaaammmamm Ne güzel gün değil mii Herşeyy, herkess çoookk güzell :) Bommba gibiyiiiiiimmm Kimse moralimi bozamaaazz, sanırım :P Ohh bee!! Şükürler olsun, Rabb'imee :) İçimm huzuuuuuurr doluu Fiuuuyt :P:P:P Herşeyy çooookk gzüeeeelll Diyecek bişey bulamıyorum SAdece mutluluğumu paylaşmak istediiiimm İyiki varsınııızz :) Hepinizi seviyoruuuuumm
Süper yaaa çok güzellll neşeli birine rastlamak ne hoşşşş
HoşGeldiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2010, 04:14 PM   #308 (permalink)
Binbaşı

Ufak bi problemim var yardım istiyorum herkesten. Dikkat dağınıklığı. Toplayamıyorum dikkatimi. Aklımda kalmıyor dersler. Bi kitap okuyordum, bi baktım sona gelmişim. Açtım orta sayfaları bi baktım, buraları okumamıştım dedim. Gerçekten de okumamışım, atlamışım. Nasıl becerdim bilmiyorum ama yaklaşık 300 sayfayı okudum sanıp atlamışım. Bugün derste bunalıma giriyordum :P Vakit geçmek bilmedi. Ne yapsam konsantre olamadım. Okuduklarımı çok çabuk unutuyorum. Resmen çıkıp gidiyor aklımdan. Bu neden böyle oluyor?? Düzelmem için napmalıyım??? Psikologdan randevu aldım haftaya bugüne ama 7 gün çok fazla. Birşeyler yapmam lazım. Her türlü öneriye açığım, yeter ki öneri olsun. Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.
Alt 10-03-2010, 04:40 PM   #309 (permalink)
Yüzbaşı

cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold

Benim aklım başka yerde olduğunda öyle oluyordu. Belki aklın başka yerde bul bakalım nerde?? Aşık mısın yoksa
Ya da severek yapmıyosun?? Aynı derse biriyle çalışsan faydası olur.
Kendine ödül koyabilirsin. Sevdiğin bişeyle ara verebilirsin.
Şimdilik bunlar geldi aklıma :)))
Herşey çok güzelll ve artarak devam ediyor Canını sıkma anlaştık mı :))))
İyi ki varsın iyi ki varızzzz ;)))
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2010, 04:53 PM   #310 (permalink)
Binbaşı

:P aşık falan değilim :) not tutmaya çalışıyorum ama hocayı takip edemiyorum. Fırtına gibi esiyor Her 5 dakikada bir ödül veriyorum kendime ama çalıştığımda kafama sokamıyorum dersleri :P Çok yoruluyorum dinlerken hocayı. bi dersten kaldım, birinden daha kalmamam lazım. Ama anlayamıyorum ki. Bi bakıyorum kafamdan SSCB nin füzeleri geçiyor :P Diğer tarafta Martin Luther King vaaz veriyor öte yanda Kıbrıs çıkarmasıı. . Hayal gücüm kuvvetli tamam ama bu çok fazla sanırsamm :) Enn iyi ihtimalle kafamı sıraya koyuyorumm :) Ama canım sıkkın değil :P Hanii, dersler tehlikede olmasa umursayacağım da yokk. . Ama ne bileyim. İnsan ister istemez korkuyor :) Çoookk azla şeyler düşlüyorum. Vallaha bi dersten daha kalmamam lazımm Doktor antidepresan yazmaya çalıştı yazdırtmadımm :P beyaz reçete bu, hafif ilaç dedi ama dinlemedim. Psikoloğa sevkettirdim. Haftaya bugüne gün verdi. Bakalım o ne diyecekk. Hımm, bide depresyondaymışımm. . Psikiyatr sende psikoz başlangıcı var dedi :P Bende ona; odanızdaki çiçekler çok güzelmiş dedim :P Ne alakası varsa :):) Sanırım bu da gösteriyor dikkat dağınıklığınıı ama çok yoruldum yahuu ??

Bookmarks