Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: zynp0 Nickli Üyeden Alıntı Haklısın, iyi geçmiş canlanınca dha iyi oluyormuş. Bugün yine düşünüyordum,( ) o anki durumum hakkında biraz umutsuzluğa kapılmıştım, geçmişle kıyaslamaya başladım, hemen aklıma yaşadığım daha kötü olaylar geldi, aslında bakış açım biraz değiştiğinden daha kötüsünü ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-01-2010, 03:05 PM   #81 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Alıntı:
zynp0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haklısın, iyi geçmiş canlanınca dha iyi oluyormuş. Bugün yine düşünüyordum,( ) o anki durumum hakkında biraz umutsuzluğa kapılmıştım, geçmişle kıyaslamaya başladım, hemen aklıma yaşadığım daha kötü olaylar geldi, aslında bakış açım biraz değiştiğinden daha kötüsünü yaşadığım için o anki halime şükrettim ama yine de kötü geçmişi hatırlamış oldum, yanlış yaptığımı düşünüp sonraki iyi hatıralarımı düşünmeye başladım ve şu anki halimle kıyaslamama gerek kalmadan daha iyi hissettim O anları senin dediğin gibi zihinsel tahtıma oturtmadıkça, kötü bir olay aklıma geldikten sonra hatırlamak iyi geliyor, zihinsel olarak iptal demiş oluyoruz sanki.
Facebookta garip hisseden bir tek ben değilmişim çok sevindim. Gelişiminin devamını bekliyorum
yani önce beterin beteri var olayına girmişsin ve biraz işe yaramış sanırım :)
ama daha sonra da iyi geçmişi düşünmüşsün ve bu daha da işine yaramış değil mi buna çok sevindim bunun farkında olduğun için seni tebrik ederim

evet canım ben bugüne kadar hep lisedeki en güzel günlerimi düşünerek ve hep bugünle karşılaştırma hatasına düşerek yıllarca kahroldum..ha bu arada o bahsettiğim günlerin bugünden 12 sene önce olduğunu düşürsen durumun vahimliğini anlarsın 12 senedir bu hatayı yaptım...o günleri zihinsel tahtıma oturttum ve görüp göreceğim en güzel günler onlardı daha iyisini yaşamıyacağım düşüncesiyle yaşıyordum...bu resmen daha iyi günlelere kapı kapatmakmış...ha şimdi de öyle sevinçten uçmuyorum ancak o tahttaki noktanın daha ileri noktalarına da açığım ve daha azıyla zevk almaya da açığım...sevgi hep seninle olsun

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-01-2010, 07:08 PM   #82 (permalink)
Yüzbaşı

963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

geçenlerde çeşitli konularda haberler aldığım haber kaynaklarımı değiştirdiğimi söylemiştim ya...hani yararsız olanları hayatımdan çıkarıp yenilerini bulmuştum...mesela müzik dünyasını takip etmek için aylık dergilerden birisini tercih etmiştim...orada tanıttıkları sanatçılar gerçekten de benim zevkime uygun çıktı ve bu verdiğim doğru karardan çok mutluluk duydum...tam benim zevkime göre bir dergiymiş size tavsiyem hangi konuda olsun haberleri yenilikleri takip ettiğiniz kaynaklara dikkat etmeniz ve gerçekten size uygunmu değilmi anlamanız...çünkü bazı kaynakları sadece belli zevklere hitap eden türden olabiliyor..yada her türe ortaya karışık olabiliyor..
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2010, 11:03 AM   #83 (permalink)
Yüzbaşı

merhaba günlük

bu soğuk kış gününde rahat rahat ve sıcacık oturduğum için Allah'ıma şükürler olsun...gerçekten pencereden dışarı bakıyorum da..bu şartlar altında bu kadar rahat bir gün geçirdiğim için şükran duyamadan edemedim...
ve tabi bu rahatlığın şükrünü bir şekilde yerine getirmeliydim....hemen aklıma haiti depreminden sonra evsiz kalan insanlar geldi ve onlara tekrar üzüldüm ben burada sıcacık evimde otururken ve belki de ufacık şeyleri kendime dert edinebilecek kadar rahat durumdayken onların yaşayabileceği zorluklar aklıma geldi...ve hemen cep telefonuma ve internetteki yardım sayfalarına sarıldım ve SMS ve tıklama yoluyla bağış kampanyalarına katıldım ve içim çok rahat etti daha da güzeli eskiden kendi dertlerimle haddinden fazla meşgul olduğum için diğer insanlara yardım etmek pek aklıma gelmiyordu...yapsam da bir görev gibi bir zorunluluk gibi yapıyordum...ama itiraf ediyorum bugün ilk defa içimden gelerek ve onların durumunu anlayarak..yani gerçek sevgiyle yaptım bunu daha önce de yapmıştım ancak bugünkü duyduğum rahatlığı duyamamıştım... böyle oluşunu da artık zihnimin gereksiz fazlalıklardan arınmasına bağlıyorum ve bundan duyduğum mutluluğu bir şekilde diğerleriyle de paylaşmak istiyorum sanırım :)kendi dertlerim çözüldükçe etraftaki insanların sorunlarına karşı daha duyarlı olmaya başladım
Alt 25-01-2010, 10:49 AM   #84 (permalink)
Yüzbaşı

merhaba günlük
gerçekten şu an dinlediğim telkinler bana çok iyi geliyor..
yani ego güçlendirici, kendine güven ve kilo verme güven telkini..

o kadar işime yaradılar ki başka bir telkin eklemeye bile ihtiyaç duymuyorum..sanki bütün ihtiyaçlarımın cevapları bu 3 ünde saklıymış gibi hissediyorum...ileride başka konulara da yönelmek istiyorum ancak şimdilik ihtiyaç duymuyorum...zaten kilo verme güven telkininin içeriğine baktım sadece kilo vermek odaklı değil...içinde başkalarının görüşlerinin sadece onlara ait olduğundan tutun....kararlarımızın sadece kendimize ait olduğuna ve kontrolun bizde olduğuna kadar her konu işlenmiş nerdeyse...bu da benim daha fazla telkin çeşidine ihtiyaç duymamı önlüyor..

benim normal yeme alışkanlıklarım arasında mutlaka kurabiye çikolata falan gibi şekerli şeyleri yemek vardı...ve de öyle 1 taneyle de kalmazdım doyduğumu anlayana kadar 3-4 çikolata yediğimi bile biliyorum..

ama son günlerde (hele de şu kış gününde tatlıya en çok ihtiyaç duyduğum bir dönemde) bunları yemeyi oldukça azalttığımı farkettim...tamamen hayatımdan daha çıkamadılar ama artık yemeklerime gereğinden fazla tuz ekmediğimi ve canım tatlı çektiğinde sütün içine bal karıştırıp içtiğimi ..o da yetmezse 1 tane ufak kurabiye yediğimi farkettim...hatta bazen ekşi elmayla bu isteği atlattığım da oldu...kaç gündür ekmek de yemiyorum..ekmeğin yerine bulgur yiyorum..yanına da yoğurt ve soğan alıyorum...

bunun sonucunda hafiflediğimi ve kan dolaşımımın rahatladığını hissettim...şeker ve tuz gerçekten dolaşımı sekteye uğratıyor...ve şekeri çok tükettiğimde bünyemde susuzluk alametleri kendini gösteriyordu artık göstermiyor..
tansiyonum da biraz düştü ve rahatlama oldu bünyemde...
şu anki durumumdan çok memnunum..inşallah dahası da olacak

ayrıca ego güçlendirici sayesinde de insan ilişkilerimde egomu tatmin etme amaçlı yaptığım hareketleri yapmadığımı farkettim...mesela birisi bana eksik bir yönümü söylediğinde o duruma geçerli mazaret bularak kendimi övmeye başlardım...durumun göründüğü gibi olmadığına karşımdakine övünerek ikna etmeye çalışırdım..artık karşımdakinin hakkımda ne düşündüğünü o kadar takmıyorum..ve aşırı övünmelere ihtiyaç duymuyorum..
Alt 29-01-2010, 11:33 AM   #85 (permalink)
Yüzbaşı

2 gündür kendimi çok kötü hissediyorum..sanki bugüne kadarki çabalarım boşa gitmiş ve bi işe yaramamış gibi...kendimi yine başlangıç noktasında belki de öyle olmasa bile o noktaya çok yakın biryerde gördüm ve bunalıma girdim...nolcak bilmiyorum...günlerimi boş geçirmeye başladım...ve de verimsiz..sadece telkin dinlemek ve olumlama okumak var işte...bilmiyorum...

Alt 29-01-2010, 02:09 PM   #86 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2 gündür kendimi çok kötü hissediyorum..sanki bugüne kadarki çabalarım boşa gitmiş ve bi işe yaramamış gibi...kendimi yine başlangıç noktasında belki de öyle olmasa bile o noktaya çok yakın biryerde gördüm ve bunalıma girdim...nolcak bilmiyorum...günlerimi boş geçirmeye başladım...ve de verimsiz..sadece telkin dinlemek ve olumlama okumak var işte...bilmiyorum...
2 gündür ben de öyleyim, havadan mıdır bilmiyorum, belki de ay takvimiyle ilgilidir uzmantvden izledim bu 2 gün depresif olabiliriz diyordu yurdahal. İnanır mısın bilmiyorum ama bu 2 gün kendim de dahil birçok kişiyi böyle görünce buna yordum ben de. Yarın değişeceğini düşünerek içini rahat tutabilirsin. Boşa gitmemiş ki üşenmeyip hala telkin dinleyebiliyorsun ve olumlama yapabiliyorsun
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-01-2010, 02:14 PM   #87 (permalink)
spestnaz
Guest

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
demekki herkeste var oh bee, diycemm. . demiyim biraz bende de bi gariplikk var ama hayırlısı
Alt 29-01-2010, 02:19 PM   #88 (permalink)

Tesekkür: 21
16 Mesajinıza toplam 78 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
apokalipse is an unknown quantity at this point

reikide bu duruma durgun zaman denir...yeni enerjinin yerleşmesi için geçen bi dönemdir sorgulamalar başlar yapılan hiçbirşeyin boşa gitmeyecegini düşünerek ve nötr kalarak ki çok önemlidir bu bu süreç atlatılabilir..nötr kalman dileğiyle..
apokalipse isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-01-2010, 07:02 PM   #89 (permalink)
Yüzbaşı

destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
ay takviminden ötürü olduğundan haberim yoktu ama şimdi içim rahatladı sağolun hepiniz

bugün affetme meditasyonunu ilk defa günde 2 kez yaptım...sanırım içimdeki yoğun sıkıntının ondan kaynaklandığını sanıyordum..başlı başına olmasa da katkısı vardı heralde bu iç sıkıntısına..

gündüz 1 kişiyi affettim...az önce de başka bir kişiyi daha affettim..şimdi bir parça daha iyiyim..bugün özellikle şu ay takvimi dönemindeki sıkıntıyı daha iyi atlatabilmek için affetmeye en çok ihtiyaç duyduğum iki kişiyi özellikle seçtim..yani en çok affetmek istediklerimi..

herşeye karşı isteksizlik vardı bugün..ama şimdi 2. meditasyondan sonra en azından canım bir film açıp izlemeyi çekti doğrusu

Alt 31-01-2010, 10:53 AM   #90 (permalink)
Yüzbaşı

2 günlük dedikleri sıkıntıyı hala tam olarak üzerimden attığımı söyleyemem...
fakat öyle ilginç bir ruh halindeyim ki içinde mutluluk da var hüzün ve sıkıntı da var...hem iyi hem de kötü duyguların eşit oranda karışımı şeklinde şu anki ruh halim..iyiyim desem diyemiyorum...kötüyüm desem diyemiyorum...

içinde mutluluk var çünkü yine dün affetme meditasyonu yaptım ve yıllarca aklımdan çıkaramadığım ve bana karşı olan hatalarını içime sindiremediğim lisedeki erkek arkadaşımı affettim...bugüne kadar onca yılımı onla yaşadıklarım şöyle olsa nasıl olurdu o bana şunu deseydi şunu yapsaydı ben öyle yapsaydım nasıl olurdu diye düşünerek geçirdim hep...üzerimdeki en büyük yüklerden birisiydi bu kişi...sabah uyanıp gözlerimi açtığımda ilk aklıma gelen şeydi o günkü yaşadıklarımız ve o kişi....bi yandan bana yaptıklarına içerliyor..biryandan da şu an böyle bir sevilmenin içinde olmadığım için üzülüyor ve aklımda o günleri yeniden canlandırarak tekrar o sevilme hissini taze tutmaya yaşaamya çalışıyordum..

ha bu arada bu erkek arkadaşımdan bağımsız olarak sürekli gördüğüm bir rüya vardı..konusu hep aynıydı...şu an okula gidip gelmediğim halde kendimi bu rüyalarda okulda sınıfın içinde öğretmen ödevleri kontrol ederken ve ben ödevi yapmadığımı utanarak söylerken...veya zor bir yazılı olurken ve soruların cevaplarını bilemeyip ter dökeken ve benzeri durumlarda okul temalı rüyalar görürdüm...liseden mezun olalı yıllar olmasına rağmen kendimi hala olmam gereken sınıfın daha aşağısında görürdüm...yani gerçek hayatta çoktan mezun oldum ama kendimi hala lise 2 3 te görürdüm....hatta rüyamın içinde şöyle düşünürdüm...ben bu sınıfa tekrar nasıl düştüm nasıl geriledim ben bu okulu bitirmemişmiydim diye rüya içinde şaşkınlık yaşadığımı biliyorum gerçek hayatımla karşılaştırıp..

neyse...ben lisedeki erkek arkadaşımı affettim demiştim ya..
dün akşam affettim...gece de ilginç bir rüya gördüm...rüyamda okuldaydım yine..karne günüydü ve karneler dağıtılıyordu...diğerleri çoktan karnelerini almış ve ben geç kalmıştım..sonradan farkettim ve daha alınmamış olan karnelerin arasından kendi karnemi bulup aldım...yazıların çoğu silikti ve zor okunuyordu...hatta ismimin olduğu yerde silik bir şekilde başkalarının adının yazılarının mürekkep bulaşıkları baskı bulaşıkları da vardı..ama karnenin bana ait olduğu belliydi önceden tereddüt de etsem...neyse karneyi fazla inceleyemedim...içinde 2-3 zayıf notum da olsa sonuç kısmında GEÇTİ yazısını gördüm ve çok mutlu oldum..sevinçten ağladım...ve artık rüyama göre bir diploma sahibiydim...sevinç anını atlattıktan sonra diplomaların nerede ne zaman alınacağını falan düşünmeye başlamıştım...

rüyamdan şu anlamı çıkardım...belki de o erkek arkadaşımı affetmemin sonucunda acaba yaşamımda sınıf mı atlamıştım ?
çünkü geçtiğimi ve mezun olduğumu gördüm (oysa ben liseden mezun olalı 12 sene oluyor ve şu an açıköğretimde 4 yıllık lisans okuyorum)

belki de artık okulla ilgili rüyalarım büyük ölçüde azalıcak..tamamen yokolcağını sanmıyorum çünkü daha affetme sırası gelmeyen okul arkadaşlarım da var bitmedi..

Bookmarks