Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: iloscuk Nickli Üyeden Alıntı Bir kaç gündür yazamıyorum farkındayım.Yazmamı gerektirecek pek bir şey olmadı. Bugünlerde işyerindeki insanlardan daha güzel tepkiler alıyorum.Özellikle zeki olduğumu söylemeleri hoşuma gidiyor.Ama buradaki önemli nokta kendimi böyle hissetmem ve etrafıma da öyle yansıtıyor oluşum.Ama şu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-03-2010, 09:03 PM   #31 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum...

Alıntı:
iloscuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir kaç gündür yazamıyorum farkındayım.Yazmamı gerektirecek pek bir şey olmadı.

Bugünlerde işyerindeki insanlardan daha güzel tepkiler alıyorum.Özellikle zeki olduğumu söylemeleri hoşuma gidiyor.Ama buradaki önemli nokta kendimi böyle hissetmem ve etrafıma da öyle yansıtıyor oluşum.Ama şu bir gerçekki insan iyi bir ruh durumundayken zekasını daha iyi kullanıyor.Bazen içime kapandığım zamanlar olabiliyor işte o an bana hiç bir işin verilmesini istemiyorum tabi işin nasıl yapılacağının anlatılmasını da.Sonra hemen kendime çeki düzen veriyorum tabi.

Daha önce belirtmiştim bir program yapıp uygulamaya başladığımı.Bu programa hala yüzde yüz uyamıyorum.Ama yine de az da olsa zaman ayırıyorum.Akşamları işten eve döndükten sonra ancak zaman ayırabildiğim programım için kısıtlı bir zamanım var.Ve bu süreyi verimli geçerebilmek için çaba gösteriyorum.Daha iyi olacak zamanla biliyorum.

Programımda önceliği fotografik hafıza teknikleri seti ve İngilizce hafıza teknikleri setine ayırdım.Herşeyden önce iyi bir hafızaya sahip olmam gerektiğini düşünüyorum.Çünkü öğrendiklerimi kolayca hatırlamak,hatırladığımda yüzdeyüz emin olmak ve yeni olan herşeyi kolayca hafızama alabilmeyi istiyorum.Bilginin en büyük zenginlik olduğuna inandığım için bu sete yaptığım harcama beni hiç üzmedi.Ve fazlasıyla da ihtiyacım olanı bana vereceğine inanıyorum.

Bugünki programıma henüz başlamadım.Ama yarın ctsi ve geç uyanma durumum olabileceği için bu gece geç saatlerde de birşeyler yapabilirim.

merhaba iloscuk
insan bir anda karar verdikten sonra herşeyi bir anda yapabilmek ve hayatının her alanında herşeyi tamamlamış olmak istiyor...evet bu herkesde böyle
ve bu şey malesef ki çok kısa bir sürede gerçekleşmiyor...yanlış hatırlamıyorsam ben eylül veya ekimden beridir telkin dinliyorum..yani baya bir süre geçti ancak hala yapmayı düşündüğüm ve yapamadığım şeyler var...sevgili gülenyüz gül arkadaşımın paylaştığı bir yazıda geçen bir cümle çok etkileyiciydi " Unutmayın, öldüğünüz zaman hâlâ listenizde tamamlanmamış işler olacaktır" belki de yapmayı istediğimiz herşey için doğru zaman şu an olmayadabilir...fakat yapamadıklarına hayıflanmak yerine fazladan yaptığın en ufak bir adımı bile takdir etmek bir sonraki adımların için çok iyi teşvik oluyor insana...hergün gösterilen ufak çabalar bir gün bir bakıyorsun kartopu gibi yuvarlana yuvarlana kocaman oluvermişler ve farkında çok sonradan ve bir anda varıyorsun :)

Alıntı:
Günlüğümü ara sıra okumak bana iyi geliyor.Yol katedebilmişmiyim bunun cevabını öğrenmeye ihtiyaç duyuyorum.
Aslında burada günlük tutmak konusunda başlangıçta biraz kararsızdım.Düşünsenize hayatınızdaki bir çok özel konuyu açıklıkla burada paylaşıyorsunuz.Ve kararımı vermemde sevgili imported angel bana yardımcı oldu.Teşekkür ediyorum ona burada herkesin huzurunda.

Hafta sonum iyi geçti.Aslında kendime pek zaman ayıramadım.Ctsi kadınlar günü dolayısıyla görevlendirildim işyeri tarafından.Bu görevlendirme konusu duyduğumda pek hoşuma gitmemişti.Çünkü ne ile karşılaşacağımı bilmiyordum.Neyse ki büyütülecek birşey yokmuş dün anlamış oldum.Bir çeşit hosteslik yaptım gibi birşey.Aslında tek değildim.Başka görevlilerde vardı.Göz önündeydim ve çok kalabalık bir ortamdı.Ama kendi kendime umursamayacağım dedim ve başardım da rahat olmayı.Normalde daha çok sıkılırdım bu tip ortamlarda.

Bugün biraz yorgunum.Keyifsizim.İşler yolunda gitmediğinde çok çabuk demoralize oluyorum.Bu huyumu hiç sevmiyorum.
İşte bu zamanlarda fena halde uykum geliyor.Şuan olduğu gibi.Neredeyse bilgisayar başında uykuya dalacağım.Gidip biraz uzanayım belki iyi gelir..
ne demek canım önemli değil böyle birşeye vesile olduysam gerçekten çok sevindim canım...ben de sana teşekkür ediyorum günlük açtığın ve konuk olmamıza fırsat verdiğin için
hiçbir ruh hali devamlı sürmüyor..üzme kendini

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2010, 09:51 PM   #32 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

...fakat yapamadıklarına hayıflanmak yerine fazladan yaptığın en ufak bir adımı bile takdir etmek bir sonraki adımların için çok iyi teşvik oluyor insana...hergün gösterilen ufak çabalar bir gün bir bakıyorsun kartopu gibi yuvarlana yuvarlana kocaman oluvermişler ve farkında çok sonradan ve bir anda varıyorsun :)

işte bunu çok beğendim.. birgün bakıyorsun ve kartopu olmuş ..bir anda varmak da ayrı bir güzel olacak..
bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2010, 07:10 PM   #33 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 68
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
iloscuk will become famous soon enoughiloscuk will become famous soon enough

Evet bluegirlx arkadaşım imported angel çok güzel özetlemiş.Bebek adımlarıyla başlamalı işe insan..
Ben insanlara karşı son derece hoşgörülü ve sakin bir insanken kendime karşı böyle olamıyorum.
Oysa bende bir ruh taşıyorum ve bu ruhunda iyi bir muameleye hakkı var.Daha fazla değer vermeliyim
kendime.Kendimi seviyorum, değer veriyorum demekle bitmiyor demekki bunları derinden hissedebilmeli
insan.

Bugünlüğü açtığımda çok iddialı başlamıştım.Sanki sonuca,isteklerime o gün o akşam erişebilecekmişim hissiyle.
Yapabileceklerimden vazgeçmiş değilim kimse yanlış yorumlamasın.Ama bir çok konuda zamana ihtiyacım var.
Birşeylerin oturması zaman alacak çünkü.Kendimi iyi hissettiğim hergün daha çok yol katedeceğim ama tökezlediğim
zamanlarda olacak.Bunu da yaşamaya hakkım var.Bunu yazmak istedim çünkü verdiği sözleri tutmayı seven biriyim.
Sanal bir ortam bile olsa neysem o olmaktan vazgeçmek istemiyorum.Ben hala iddialıyım ama kendime baskı oluşturarak
devam etmek yerine kendime karşı biraz daha hoşgörülü ve sevgi dolu olmayı seçiyorum bu akşamdan itibaren.Bir de küçük adımları küçümsemeyeceğim gibi biraz daha sabırlı olmaya çalışacağım.
iloscuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2010, 08:40 PM   #34 (permalink)

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road

Alıntı:
Katılıyorum canım.Erken kalkmak beni müthiş mutlu ediyor ayrıca.Çünkü güne erkenden başladığımda yapmak istediklerimin çoğunu erkenden halletmiş oluyorum ve sonradan herhangi bir engel çıktığında da bu umrumda olmuyor çünkü ben zaten yapmak istediklerimi halletmişim.Sonra içimde heyecan oluyor.Kendime daha çok saygı duyuyorum çünkü uyanmak ve güne erken başlamak için kendime söz geçirebilmişim.Hedefim kaçta uyursam uyuyayım saat 6 da ayakta olmak.Bu belki abartlı bir durum olabilir ama gönlümden geçen bu.Şimdilik elimden geldiğince uymaya çalışıyorum.
Benimde hedeflerimden biri erken kalkmak. "sadece aptallar 8 saat uyur" kitabından sonra kendimden utanıp ordaki programı uyguluyordum 6buçuğa kadar düşünmüştm saati ancak ağır grip oldum kurban bayramında ve ondan sonra ne olduysa oldu bir daha erken kalkamadım programımda altüst oldu
Üstelik ne güzel iş yerine bile erkenden gidiyordum 8de orda olunca millet şaşırmıştı hayırdır filan demişlerdi. Erkenden masanın başına kahvaltımı yapmışım çayımı yudumlarken işlerimi toparlamak ve herkesten önce işe girmek beni gururlandırmıştı işyeri sahibi olarak. Çalışanların benden erken gitmeleri hoşuma gitmiyor. Oysaki elalemin işine giderken çok erken kalkardım. Yıllarca süren eğitim hayatım boyunca hep 7e çeyrek kala kalktım hemde saat çalmadan. Kahvaltı yapmadan bir gün bile okula yada işe gitmedim ben. Kırk yılda bir keyfimden işe gitmeden önce simitçiye uğrayıp orada kahvaltımı yapıp işe gittim. Ne oldu sana " " neden böylesin artık deyip duruyorum. Burası değiştiriyor beni. Sizlerle birlikte değişimi yaşıyoruz.
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2010, 08:56 PM   #35 (permalink)

425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım kendine bir disiplin yaratmaya çalışman güzel birşey...bunu takdir ediyorum..ancak bu konuda kendine karşı fazla katı davrandığını ve aşırı sıktığını görüyorum...sen de benim eski durumum gibi "ya olacaksa tam ve mükemmel olsun yada hiç olmasın" tuzağına düşmüşsün...
kendine bu kadar katı davranmaya devam edersen yine aynı şeyler tekrarlanacaktır...erken kalkmayı istemen güzel birşey ancak illa ki 6 da kalkmak zorunda değilsin....sonuçta kendi kurallarını koyan kişi yine sensin..kimse seni 6 da kalkacaksın diye zorlamıyor...sen kendi kendini sıkıyorsun canım...

6 da kalkmak imkansız birşey değil tabiki ama senin bünyenin bir süredir alışkın olduğu farklı bir durum var...bünyeni alıştıra alıştıra saati gittikçe kademeli olarak daha erkene çekerek yine 6 da kalkmaı başarırsın...ama kendine zaman tanıman lazım....mesela ilk birkaç gün kendini 8 de kalkmaya alıştır...buna alıştığını hissettiğin zaman bunu 7.30 yap...sonra daha erken daha erken derken istediğin saatte zorlanmadan kalktığını göreceksin....tahminen en fazla 2 haftada çözülecektir bu sorun...mesela ben de eskiden 11 de kalkardım...önce 9 da kalkmaya kendimi alıştırdım...sonra 8.30 yaptım...şimdi ise 7.30 da kalkıyorum...hatta saat gelmeden alarm çalmadan önce de uyandığım oluyor
İmported Angel arkadaşımız doğru söylemiş İloscuk. Okuduğum o kitapta genel olarak hangi saatte kalkıyorsan ondan 15 dakika öncesine saatini kur ve 3 gün o saatte kalk sonra 15 dakika daha geriye al 3 günde o saatte kalk sonra 15 dakika daha geriye böyle böyle dayanabildiğin kadar geriye al ve saatini fiksle. Yalnız her akşam aynı saatte yatmalısın. Aradabir saatin değişirse sabah kalkacağın saatide o kadar ileriye yada geriye kaydırman gerekiyor ve programa o saatlerden devam etmen gerekiyor. " sadece aptallar 8 saat yar" kitabından özet bu. Mesela yarın saati 9a kur. 3 gün 9da kalk gece 12de yat. sonra 8:45de kalk 3 gün ve yine 12de yatıyorsun o değişmiyor . Sonra 8:30da kalk 3 gün üstüste sonra 8:15te kalk 3gün. Bu durum böyle geriye doğru gidiyor. Benim tanıdığım şuan devlet adamı olan birisinin kızı benim lisede en yakın arkadaşımdı babasının sürekli kita okuduğunu ve geceleri sadece 4 saat uyuduğunu söylerdi evlerinde duvardan duvara kocaman kitaplıklar vardı. Hayran kalmıştım o zamanlar rektördü bir ünide şimdi devlet adamı o zamanlar onu takdir etmiştim, şimdi etmiyorumda, nese o durum başka ama burada anlatmak istediğim insanların bazıları 4 saat uyuyor ve dolu dolu yaşıyor hayatı, üstelik kafalarına koydukları hedefi yerine getiriyorlar!!!!!! tabi bu ister iyi anlamda olsun ister kötü anlamda sonuçta başarıyorlar.
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2010, 09:02 PM   #36 (permalink)

Alıntı:
Bir kaç gündür yazamıyorum farkındayım.Yazmamı gerektirecek pek bir şey olmadı.

Bugünlerde işyerindeki insanlardan daha güzel tepkiler alıyorum.Özellikle zeki olduğumu söylemeleri hoşuma gidiyor.Ama buradaki önemli nokta kendimi böyle hissetmem ve etrafıma da öyle yansıtıyor oluşum.Ama şu bir gerçekki insan iyi bir ruh durumundayken zekasını daha iyi kullanıyor.Bazen içime kapandığım zamanlar olabiliyor işte o an bana hiç bir işin verilmesini istemiyorum tabi işin nasıl yapılacağının anlatılmasını da.Sonra hemen kendime çeki düzen veriyorum tabi.

Daha önce belirtmiştim bir program yapıp uygulamaya başladığımı.Bu programa hala yüzde yüz uyamıyorum.Ama yine de az da olsa zaman ayırıyorum.Akşamları işten eve döndükten sonra ancak zaman ayırabildiğim programım için kısıtlı bir zamanım var.Ve bu süreyi verimli geçerebilmek için çaba gösteriyorum.Daha iyi olacak zamanla biliyorum.

Programımda önceliği fotografik hafıza teknikleri seti ve İngilizce hafıza teknikleri setine ayırdım.Herşeyden önce iyi bir hafızaya sahip olmam gerektiğini düşünüyorum.Çünkü öğrendiklerimi kolayca hatırlamak,hatırladığımda yüzdeyüz emin olmak ve yeni olan herşeyi kolayca hafızama alabilmeyi istiyorum.Bilginin en büyük zenginlik olduğuna inandığım için bu sete yaptığım harcama beni hiç üzmedi.Ve fazlasıyla da ihtiyacım olanı bana vereceğine inanıyorum.

Bugünki programıma henüz başlamadım.Ama yarın ctsi ve geç uyanma durumum olabileceği için bu gece geç saatlerde de birşeyler yapabilirim.
Bende de ingilizce seti var inanılmaz keyifli mega hafıza seti, ben birde onun matematik setiyle hızlı okuma setini almayı düşünüyorum
Alt 10-03-2010, 09:17 PM   #37 (permalink)

Ne güzel bir günlük, sana cevap veriyor:) Bende yakında başlarım biraz daha sizleri tanımak ve yazdıklarını gözlemlemek istiyorum.
Alt 10-03-2010, 11:31 PM   #38 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 68
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
iloscuk will become famous soon enoughiloscuk will become famous soon enough

Çok teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığın için.Erken kalkma ile ilgili verdiğin bilgileri deneyeceğim.Bence biran evvel günlük açmalısın.Çünkü içine çok şey atmışsın gibi geliyor.Daha önce de günlük tutmuştum ama bu ortamda günlük tutmak inanılmaz eğlenceli ve keyifli.Bir de herkesin bakış açısı farklı olduğu için gelen yorumlar insana olumlu açıdan katkılar sağlıyor.Sen de aç bizde gelelim günlüğüne.Bak göreceksin farkını.
iloscuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2010, 08:42 AM   #39 (permalink)
Üsteğmen

pinnko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinnko will become famous soon enoughpinnko will become famous soon enough

GÜNAYDIN
Buradaki telkinlerdende düşünebilirsin ek olarak.
Hafıza ve öğrenme telkini,kişiye özel,akarsu sesi.
Her yerde dinleyebilirsin.
Ben bir bölümü 3 ay dinledim gece gündüz çaldı.
Hepside akarsu/doğa/su sesi.Hepsi aynı.Sadece su sesi var.
Hiç dikkat çekmiyor.
Ben gerçekten yararını gördüm.
Şİmdi ikinci aşamaya geçtim,bu biraz uzun soluklu.
Adım adım sonuçlar alıcam kademeli bir yıllık bir süreç.
Yazıcam bunları günlüğümde sende okursun merak etme.
Sır değil yani.
Belki bugün açarım.
Selamlar

İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir.
Bilgi,realiteleri tesbit eder.
İnanç,realiteleri yaratır!

Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları

pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707
pinnko isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2010, 07:18 PM   #40 (permalink)
Üsteğmen

pinnko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinnko will become famous soon enoughpinnko will become famous soon enough

AÇIK DAVET

Saygıdeğer iloşçuk hanımefendi.

'Dusunce Gucuyle Uzayanlar' grubunun kurucuları arasındayım;

Sizi grubumuza üye olmaya davet ediyorum.

Her zaman için ziyaret edebilirsiniz efendim.

Saygılarımla

AÇIK DAVET

İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir.
Bilgi,realiteleri tesbit eder.
İnanç,realiteleri yaratır!

Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları

pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707
pinnko isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks