10-07-2010, 12:59 AM
|
#50 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Saat neredeyse 18.00 den beri internetin başındayım.Sevgili shamanic in aktardığı "Tezahür ettirmenin kaybolan sırrı" adlı bölümü okuyorum.Okudukça doğruluğuna gerçekliğine daha çok inanıyorum.Bugüne kadar hep şunları dediğimi hatırlıyorum.
Allah kahretsin yine işim ters gitti,yine her zaman olduğu gibi aksilikler beni buldu,şu para denen pisliği kim icad ettiyse..niye her türlü aksilik beni buluyor,kesin bu işim olmaz görürsünüz bakın,zaten bende şans olsa,ohooo bana mı kaldı çıkacak,müracaat ediyorum ama kesin olmayacak,.......
yazmaya kalkarsam örnekleri çoğaltırsam sabahı bulurum.Bunlar ve bunlara benzer olumsuzlamalarla doluydu hayatım.Şimdi bakıyorum, ben baya bi başarılı olmuşum. hemde öyle çok ki. Evrenden ne istediysem (Farkında olmadan)evren her dileğimi isteğimi yerine getirmiş.Aslında bundan büyük başarı olabilirmi. Herşey gayet normal işlemiş.Ben istemişim evren vermiş.Y anlış olan birşey yok ki.
Şimdi ise güzel şeyler istiyorum.Onları da evren bana verecek inancım sonsuz.Çünkü daha önce ne istediysem aldım.
Ne kadar yanlış şeyler istemişim meğer.
Ve tüm bunlların farkına 7-8 gün gibi çok kısa bir sürede bu site ve sizlerin sayesinde vardım.
İyiki varsınız
İyiki hayatıma girdiniz.
Hepinizi çok seviyorum
Hepinize çok müteşekkirim.
Hepinize çok teşekkür ediyorum. |
| |