Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı Sevgili WaMPiReLLa , Linkini verdiğiiz Sevgili shamanic in hazırladığı sayfayı okudum ve meditasyon mp3 ünü tek dosya dan indirdim.Umarım tek bir mp3 vardı başka birşey kaçırmadım.Çünkü diğerlerinde hata verdi. Sayfayı bir kere daha okuduktan sonra ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-07-2010, 05:40 PM   #41 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:
karavan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili WaMPiReLLa,

Linkini verdiğiiz Sevgili shamanic in hazırladığı sayfayı okudum ve meditasyon mp3 ünü tek dosya dan indirdim.Umarım tek bir mp3 vardı başka birşey kaçırmadım.Çünkü diğerlerinde hata verdi.
Sayfayı bir kere daha okuduktan sonra mp3 ü dinlemeye ve dediklerini uygulamaya başladım.
Nedense sayfayı okurken başlıyan ağlama halim meditasyon süresince de ara ara devam etti.Özellikle de affeceğinim kişi üzerine pembe ışıklar gönderirken onu pembe sularla yıkayıp pembe giysiler giydirirken ve hele ona sarılırken çok kötü ağladım.Şu an bile sebebini bilmediğim bir şekilde gözyaşlarım dökülüyor.Genelde böylemi olur sadece bendemi böyle oldu bilmiyorum.
Meditasyon bitmesine rağmen iki saate yakın yattığım yerden kalkamadım.(Uzanarak dinlemiştim)Daha sonra kalkabildim.İnanılmaz şekilde içimde bir huzur hissettim.Bu son zamanlarda istediğim tek şeydi.
Sevgili WaMPiReLLa sana vesile olduğun için,sevgili shamanic sana böyle bir yazıyı kaleme aldığın ve bu meditasyonu hazırlayıp bizlerin kullanımına sunduğun için sizlere minnettarım.

Allah sizlerden razı olsun.
Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.

İyiki varsınız.
Sevgili karavan abi,

Bende yatarak dinliyordum. Tebrik ederim sizi. Ağlamayla gelen çözülmeler çok geç olmuştu bende. İlk seferde bunu yakalamanız oldukça güzel bana göre. Mesela ben affetmeye çalıştığım kişiye pembeleme yapmaktan hiç hoşlanmıyordum. Pembe kıyafetleri o kişiye hiç yakıştıramıyordum. O nedenle pembeleme yapmayı bırakmıştım ve o kısımda kokularla imgeleme yapıyordum. Yani o kişiyi harika kokuların sardığını filan düşünüyordum.

Düzenli olarak yapmaya devam edin. Bilinçaltınıza seslendiği için etkilerini yaşayacaksınız muhakkak. Sizde iyi ki varsınız.

Sevgiyle kalın.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 08-07-2010, 06:49 PM   #42 (permalink)
Yüzbaşı

matri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,012
541 Mesajinıza toplam 1,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
matri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura about

son iki mesaji gorunce hic denemedigim seyleri firsat buldukca denemem gerektigini dusunmeye basladim...
Alt 08-07-2010, 08:37 PM   #43 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice

Alıntı:
matri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
son iki mesaji gorunce hic denemedigim seyleri firsat buldukca denemem gerektigini dusunmeye basladim...
Sevgili matri,

Kesinlikle tavsiye ediyorum.

İyiki varsınız.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2010, 09:07 PM   #44 (permalink)
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Birbirinden güzel haberlerle dolup taşmış günlüğünüz ne güzel.Ne mutluluk verici

Harika gelişmelerin bu hızla devam etmesini tüm kalbimle diliyorum.....

Hepiniz iyiki varsınız ve iyiki hayatımdasınız.
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2010, 09:21 PM   #45 (permalink)
Üsteğmen

384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice

Alıntı:
fgceker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Birbirinden güzel haberlerle dolup taşmış günlüğünüz ne güzel.Ne mutluluk verici

Harika gelişmelerin bu hızla devam etmesini tüm kalbimle diliyorum.....

Hepiniz iyiki varsınız ve iyiki hayatımdasınız.
Sevgili fgceker,

Bütün bu olanlara yaşadıklarıma kendim bile şaşıyorum.Bir anda kendimi hiç düşünemiyeceğim bir yerde buldum.
Söyliyebileceğim tek şey bunu sizlere borçluyum.
Sizler sayesinde direkten döndüm dersem hiç yanlış olmaz.

Başta sitenin kurucusu Atakan bey olmak üzere burada tanıdığım desteğini esirgemiyen tüm dostlarıma sonsuz müteşekkirim.
Allah hepinizden razı olsun.

Bu arada hepinizin Kandili mubarek olsun.

yiki varsınız,İyiki hayatıma girdiniz.
Alt 08-07-2010, 09:40 PM   #46 (permalink)
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:
karavan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili fgceker,

Bütün bu olanlara yaşadıklarıma kendim bile şaşıyorum.Bir anda kendimi hiç düşünemiyeceğim bir yerde buldum.
Söyliyebileceğim tek şey bunu sizlere borçluyum.
Sizler sayesinde direkten döndüm dersem hiç yanlış olmaz.

Başta sitenin kurucusu Atakan bey olmak üzere burada tanıdığım desteğini esirgemiyen tüm dostlarıma sonsuz müteşekkirim.
Allah hepinizden razı olsun.

Bu arada hepinizin Kandili mubarek olsun.

yiki varsınız,İyiki hayatıma girdiniz.

Sizde iyiki varsınız ve iyiki hayatımıza girdiniz.Bizde sizinle birlikte mutluluğun paylaştıkça dahada çoğaldığını bir kez daha görmüş olduk ve mutluluk torbalarımızı ağzına kadar bir kez daha doldurmuş olduk.

Yüreğinizden taşan koşulsuz sevgiyi bizlerlede paylaştığınız için sonsuz teşekkürler....
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2010, 10:31 PM   #47 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

Günlüğünüzü en başından beri takip ediyorum sevgili Karavan..

Gelişmelerinizi görmek mutluluk verici.Işığınız ve mutluluğunuz daim olsun.

Huzur dolu güzelliklerin yaşamınızda daima var olmasını diliyorum..

Alt 09-07-2010, 06:21 AM   #48 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günlüğünüzü en başından beri takip ediyorum sevgili Karavan..

Gelişmelerinizi görmek mutluluk verici.Işığınız ve mutluluğunuz daim olsun.

Huzur dolu güzelliklerin yaşamınızda daima var olmasını diliyorum..

Sevgili sanemce,

Her sabah uyanır uyanmaz günlüğüme birşey yazan oldumu diye bakıyorum.
Bu sabah da öyle yaptım ve sizin yazdıklarınızı okudum.
Bu bana güç veriyor.Yalnız olmadığımı hissettiriyor ki benim için en önemlisi de bu.
Dediğim gibi yazmaya başlıyalı çok kısa bir zaman oldu ama
kendimdeki bu kadar hızlı olan değişiklikleri görmek beni de şaşırttı.

Kendimi başladığım günlere göre daha iyi hissediyorum.

Yazdıklarınız ve güzel dilekleriniz için size teşekkür ediyorum.

İyiki varsınız.

İyiki hayatıma girdiniz.
Alt 09-07-2010, 03:05 PM   #49 (permalink)
Üsteğmen

Öğleye doğru pazar alışverişine çıktım.
Malum fazla sıcağa yakalanmadan gidip gelmek istedim.
Öyle de yaptım
.Pazar eve yakın sayılır 2,5-3km lik bir mesafe le gidip geliyorum.
Yine öyle yaptım.
Yolda giderken tezahür ettirme ile ilgili olumlamalarımı sık sık tekrarladım.
Aklıma geldikçe sahip olduğum şeyler için şükrettim.
Eskiden paramı harcarken bitecekmiş de parasız kalacakmışım gibi düşünürdüm.
Burada bunun yanlış olduğunu öğrendim ve harcadığımdan daha fazla param olduğu olumlamasını yaptım ve harcarken de daha iyi hissetmeye çalıştım.
Eskiden paradan nefret ederdim ve sürekli para kaybederdim.Öyle küçük miktarlar da değil.Cebimden düşürürdüm veya bir şekilde beni terk ederlerdi.Sanıyorum onları sevmediğim için onlar da benden uzaklaşıyorlardı.
Şimdi onları cüzdanıma itina ile yerleştiriyorum.
Eski tarzımdan sonra biraz tuhaf geliyor ama onları sevdiğimi söylüyorum.
Doğrumu yapıyorum yanlışmı yapıyorum bunu bilmiyorum ama öğrendiklerimi uygulamaya gayret ediyorum.
Zamanla daha iyi olacak biliyorum.
Hava sıcak olduğu için pek evden çıkmak istemiyorum.
O yüzden bir taraftan da sürekli telkinleri dinliyebilme imkanı buluyorum bu da iyi oluyor.
Artık başka birşey dinlemez oldum.
Sanki vücudum dinleme ihtiyacı duyuyor gibi oluyorum.
Bu da hoşuma gidiyor ve istiyerek dinliyorum.
Belki de o rahatlamaya ihtiyaç duyduğu için böyle oluyor bilemiyorum.
Bu konuda tecrübesi olanlar yazarsa öğrenmiş olurum.
Bugünlük yazmak istediklerin bunlar.
Daha sonra yine yazarım.
İyiki varsınız....
Alt 10-07-2010, 12:59 AM   #50 (permalink)
Üsteğmen

Saat neredeyse 18.00 den beri internetin başındayım.Sevgili shamanic in aktardığı "Tezahür ettirmenin kaybolan sırrı" adlı bölümü okuyorum.Okudukça doğruluğuna gerçekliğine daha çok inanıyorum.Bugüne kadar hep şunları dediğimi hatırlıyorum.
Allah kahretsin yine işim ters gitti,yine her zaman olduğu gibi aksilikler beni buldu,şu para denen pisliği kim icad ettiyse..niye her türlü aksilik beni buluyor,kesin bu işim olmaz görürsünüz bakın,zaten bende şans olsa,ohooo bana mı kaldı çıkacak,müracaat ediyorum ama kesin olmayacak,.......
yazmaya kalkarsam örnekleri çoğaltırsam sabahı bulurum.Bunlar ve bunlara benzer olumsuzlamalarla doluydu hayatım.Şimdi bakıyorum, ben baya bi başarılı olmuşum. hemde öyle çok ki. Evrenden ne istediysem (Farkında olmadan)evren her dileğimi isteğimi yerine getirmiş.Aslında bundan büyük başarı olabilirmi. Herşey gayet normal işlemiş.Ben istemişim evren vermiş.Y anlış olan birşey yok ki.
Şimdi ise güzel şeyler istiyorum.Onları da evren bana verecek inancım sonsuz.Çünkü daha önce ne istediysem aldım.
Ne kadar yanlış şeyler istemişim meğer.
Ve tüm bunlların farkına 7-8 gün gibi çok kısa bir sürede bu site ve sizlerin sayesinde vardım.

İyiki varsınız
İyiki hayatıma girdiniz.
Hepinizi çok seviyorum
Hepinize çok müteşekkirim.
Hepinize çok teşekkür ediyorum.

Bookmarks