Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Günlüğüme merhaba, Bugün yazmayı öğleden sonraya bıraktım. Arkadaşlarımın günlüklerine öncelik verdim bugün. Nede olsa günlüğümde güzel şeyler yazmamın bir sebebi de onlar. Onların varlığını hissetmek, günlüğüme girip okuduklarını bilmek çok güzel bir duygu. Ben şöyle düşünüyorum burada hepimiz aynı tirene ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-07-2010, 06:43 PM   #61 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Günlüğüme merhaba,

Bugün yazmayı öğleden sonraya bıraktım.
Arkadaşlarımın günlüklerine öncelik verdim bugün.
Nede olsa günlüğümde güzel şeyler yazmamın bir sebebi de onlar.
Onların varlığını hissetmek, günlüğüme girip okuduklarını bilmek çok güzel bir duygu.

Ben şöyle düşünüyorum burada hepimiz aynı tirene binmiş değişik vagonlarda, değişik kompartmanlarda seyahat eden kader birliği yapmış gideceği adres aynı olan yolcularız.
Zaman zaman inenlerimiz olsada bir sonraki istasyonda yine yakalayıp yerlerini alıyorlar trende.

Çok çok uzun bir yolculuk bu hele genç kardeşlerimiz çocuklarımız için.Ben kendi adıma çok zevk alıyorum bu yolculuktan.Yeni arkadaşlar ediniyor her istasyonda başka bir mutluluk yaşıyorum.
Daha da güzeli bu trende herkes birbirine birşeyler öğretiyor. Hepimizin bir diğerimizden öğreneceğimiz birşeyler var elbet.

Teşekkür ederim.
Hepiniz iyiki varsınız
İyiki yanımdasınız.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-07-2010, 09:00 PM   #62 (permalink)
Üsteğmen

384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice

Sevgili günlüğüm,

Bugün günlerden Cuma.
Henüz tamamen bitmese de şu ana kadar güzel geçen bir günün ardından birşeyler yazmak istiyorum.

............................

Ne yazayım diye epey bir bekledim ama nedense yazacak birşey bulamadım.
Öylece ekrana bakıp kaldım.
Dalıp gittim birşey düşünmeden.
Bazen hiçbirşey düşünmeden öylece uzaklara bakmak geliyor içimden.
Az öncede öyle oldu. Ekrana bakıyordum ama ekran değildi baktığım. Ekranın derinliklerinde taaa içime bakıyordum sanki. Birşey düşünmeden derken aslında o kadar çok şey düşündüğümü farkediyorum, sanki bir sürü rengin bir araya gelip bembeyaz görünmesi gibi aslında hiçbirşey düşünmediğimi sanıyorum.

Zaten oldum olalı hep düşünürken görürüm kendimi, dalıp dalıp giderken derinlere.

Ne bileyim işte böyleyim.İyimiyim kötümüyüm bilemiyorum.
Konuşmaktan çok susmaktır beni tarif eden kelime.
Konuşsamda sessiz sessiz kendimle konuşurum hep.

Bu ara alıp başımı gitmek istiyorum. Dağlara o sessizliğin sesini dinliyebildiğim dağlara. Bir kaya kovuğunda gecelemek, gecenin sessizliğinde içsel haykırışlarımı duyabilmek istiyorum. Nedir benim kendimle alıp veremediğim, nedir bitmez tükenmez savaşım bunu hesabını sormak istiyorum. Alıp karşıma kavga etmek istiyorum kimse ayırmadan ağzını burnunu dağıtmak kanlar içinde kalana kadar kolumu kaldıracak halim kalmayana kadar. Sonra da sarılıp barışmak istiyorum tüm öfkeler bittiğinde. Dost olmak istiyorum kendimle. İki kişi olarak gittiğim dağlardan tek kişi olarak inmek istiyorum ama yorgun, ama bitap, belkide sürüne sürüne.

Zaten yorgunum, kalırsam kalayım oralarda diyorum. Dönecek gücüm kalmayana kadar dağlarda dolaşmak istiyorum. Bulutların arasında dağların jilet gibi havasını çeke çeke içime yeniden doğmak belki istediğim. Kimbilir......
Ne istediğimi bende bilmiyorum galiba.
En kötü karar kararsızlıktan daha iyiymiş derler ya.
Yoksa ben karar mı veremedim hala.

"Güzel bir gün " diye başladım, bir fırtınayla nerelere geldim.
İçimde dindiğini sandığım ama bir türlü dindiremediğim o fırtınayla....

İyiki varsınız,
iyiki yazdıklarımı okuyorsunuz,
Hepinize teşekkür ederim.
Alt 18-07-2010, 09:13 PM   #63 (permalink)
Üsteğmen

Sevgili günlüğüm,

Dün sana birşey yazmadım.Yazacak birşey bulamadım aslında.Kayda değer birşey yok yani anlıyacağın.

Herşey kaldığı yerden devam ediyor işte.

Genelime baktığım zaman aybaşından bu yana kendimde olumlu yönde gelişmeler olduğunu görüyorum.

Ara ara dalgalanmalar oluyor bunun da normal olduğunu düşünüyorum.Yılların birikiminin öyle değil birkaç günde aylar içinde bile düzeleceğine inanmıyorum.Ama elbette ki düzelecek.Buna inanıyorum.

Her gün başka arkadaşlarımın günlüklerini, yazdıklarını okuyorum.Yeni şeyler öğreniyorum.Öğrenmek hoşuma gidiyor.durağanlığımı değiştiriyorum gibi hissediyorum.

İşte gördüğün gibi içimden pek yazmak gelmeyince yazdıklarımın da tadı olmuyor.Daldan dala atlıyorum.

En iyisi yazmaya son vermek.
Alt 19-07-2010, 04:03 AM   #64 (permalink)
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:
karavan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili günlüğüm,

Dün sana birşey yazmadım.Yazacak birşey bulamadım aslında.Kayda değer birşey yok yani anlıyacağın.

Herşey kaldığı yerden devam ediyor işte.

Genelime baktığım zaman aybaşından bu yana kendimde olumlu yönde gelişmeler olduğunu görüyorum.

Ara ara dalgalanmalar oluyor bunun da normal olduğunu düşünüyorum.Yılların birikiminin öyle değil birkaç günde aylar içinde bile düzeleceğine inanmıyorum.Ama elbette ki düzelecek.Buna inanıyorum.

Her gün başka arkadaşlarımın günlüklerini, yazdıklarını okuyorum.Yeni şeyler öğreniyorum.Öğrenmek hoşuma gidiyor.durağanlığımı değiştiriyorum gibi hissediyorum.

İşte gördüğün gibi içimden pek yazmak gelmeyince yazdıklarımın da tadı olmuyor.Daldan dala atlıyorum.

En iyisi yazmaya son vermek.

Sevgili karavan;

Geçtiğimiz haftam sürekli yollarda geçtiği için bir türlü siteye istediğim yoğunlukta giremedim ve yeterli verimlilikte okumalarımı yapamadım

Demişsin ki;''Yılların birikiminin öyle değil birkaç günde aylar içinde bile düzeleceğine inanmıyorum.'' Ben bu cümlenin ardından hemen kocaman bir İPTAL diyorum ve bu mesajını evrenden silmek istiyorum

Eski kalıplarımızdan sıyrılmak kolay değil elbette,seninde dediğin gibi dalgalanmalar yaşamadan olmuyor ama sende bilirsin ki her zaman durgun denize bakmak bize zevk vermiyor bazen denizde hayat olduğunu anlayabilmemiz için dalgaların çıkmasını ister oluyoruz.Bazen bu dalgalar ufacık oluyor bazende yeri yerinden oynatacak kadar devasa.Ama diyorum hep elimizdekinin değerini anlayabilmek için bazen arada şöyle gelgitler olmalı ki bizde aslında neye sahip olduğumuzu fark edip şükredebilelim öyle değil mi ....

Sen ihityacın olan en önemli şeye kendine sahipsin.Çıktığın bu zorlu yolculukta en büyük destekçin kendinsin ve içindeki o mutluluğa aç olan sensin.Senin içinde bu büyük güç oldukça hiç bir dalgalanma hiç bir mutsuzluk hissi seni çıktığın bu yoldan döndüremez.Bazen durup dinlenmek gerek.

Bir hikaye vardır bilir misin bilmem ama affına sığınarak seninle paylaşmak istiyorum.

''Bir gün bir keşiş kızılderililerle ilgili bir araştırma yapacakmış ve aylarca onların köyünde yaşamaya karar vermiş.Böylece yanına şehirden bir kızılderiliyi alarak onu kendi köyüne götürmesini istemiş.Önde kızılderili arkada bizim keşiş kızılderilinin rehberliğinde yola çıkmışlar.Hızlı hızlı yol alıyormuş fakat arada nedense kızılderili durup durup birşey bekler gibi arkasına dönüp dönüp bakıyormuş ve biraz oturup beklemeye koyuluyormuş.Bu bir olmuş iki olmuş üç olmuş en sonunda keşiş dayanamayıp kızılderiliye sormuş.

--Herşey iyi hoş güzel ama neden sürekli durup durup sanki arkadan bir gelen varmış gibi onu bekliyor
sun,baksana hava kararmak üzere,acele etmezsek köye varamayacağız ve geceyi dışarıda geçirmek zorunda kalacağız. Bu sözler üzerine kızılderili şöyle bir durmuş ve keşişe şu cevabı vermiş.

--Bazen öyle hızlı yol alırız ki ruhumuz gerimizde kalır.Eğer arada durup onu beklemezsek ve bulunduğumuz noktaya gelip bize uymasını sağlamazsak onu gerilerde bir yerlerde kayıp edebiliriz ve ruhu kayıp olan kimseye değil benim rehberliğim kimsenin rehberliği doğru yolu gösteremez!!!'''

Bu yüzden lütfen rahat ol ve böyle dinlenme,durgunluk sürelerinin tadını çıkartmaya bak.Bazen hiç bir şey yapmamak,çok şey yapmaktan daha iyi gelir ruhumuza.Heleki hiç bilmediğimiz yollarda tam yelken son gaz yol alıyorken

O yüzden bazen havanın kararması ihtimalini ve geceyi dışarıda geçirme ihtimalini göze alabilmeliyiz....

İyiki varsın,İyiki hayatımdasın

Not;günlüğünde yokluğumda paylaştığın tüm deneyimlerini en kısa sürede okumaya söz veriyorum.Bu aralar gün 24 saat ama sanki benim işlerim için 48 saat lazım gibi günler bana yetemiyor.yollardaydım gene yollarda geçecek bu haftam.

fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-07-2010, 04:12 AM   #65 (permalink)
Üsteğmen

strongman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 27
218 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
strongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the rough

Alıntı:
fgceker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili karavan;

Geçtiğimiz haftam sürekli yollarda geçtiği için bir türlü siteye istediğim yoğunlukta giremedim ve yeterli verimlilikte okumalarımı yapamadım

Demişsin ki;''Yılların birikiminin öyle değil birkaç günde aylar içinde bile düzeleceğine inanmıyorum.'' Ben bu cümlenin ardından hemen kocaman bir İPTAL diyorum ve bu mesajını evrenden silmek istiyorum

Eski kalıplarımızdan sıyrılmak kolay değil elbette,seninde dediğin gibi dalgalanmalar yaşamadan olmuyor ama sende bilirsin ki her zaman durgun denize bakmak bize zevk vermiyor bazen denizde hayat olduğunu anlayabilmemiz için dalgaların çıkmasını ister oluyoruz.Bazen bu dalgalar ufacık oluyor bazende yeri yerinden oynatacak kadar devasa.Ama diyorum hep elimizdekinin değerini anlayabilmek için bazen arada şöyle gelgitler olmalı ki bizde aslında neye sahip olduğumuzu fark edip şükredebilelim öyle değil mi ....

Sen ihityacın olan en önemli şeye kendine sahipsin.Çıktığın bu zorlu yolculukta en büyük destekçin kendinsin ve içindeki o mutluluğa aç olan sensin.Senin içinde bu büyük güç oldukça hiç bir dalgalanma hiç bir mutsuzluk hissi seni çıktığın bu yoldan döndüremez.Bazen durup dinlenmek gerek.

Bir hikaye vardır bilir misin bilmem ama affına sığınarak seninle paylaşmak istiyorum.

''Bir gün bir keşiş kızılderililerle ilgili bir araştırma yapacakmış ve aylarca onların köyünde yaşamaya karar vermiş.Böylece yanına şehirden bir kızılderiliyi alarak onu kendi köyüne götürmesini istemiş.Önde kızılderili arkada bizim keşiş kızılderilinin rehberliğinde yola çıkmışlar.Hızlı hızlı yol alıyormuş fakat arada nedense kızılderili durup durup birşey bekler gibi arkasına dönüp dönüp bakıyormuş ve biraz oturup beklemeye koyuluyormuş.Bu bir olmuş iki olmuş üç olmuş en sonunda keşiş dayanamayıp kızılderiliye sormuş.

--Herşey iyi hoş güzel ama neden sürekli durup durup sanki arkadan bir gelen varmış gibi onu bekliyor
sun,baksana hava kararmak üzere,acele etmezsek köye varamayacağız ve geceyi dışarıda geçirmek zorunda kalacağız. Bu sözler üzerine kızılderili şöyle bir durmuş ve keşişe şu cevabı vermiş.

--Bazen öyle hızlı yol alırız ki ruhumuz gerimizde kalır.Eğer arada durup onu beklemezsek ve bulunduğumuz noktaya gelip bize uymasını sağlamazsak onu gerilerde bir yerlerde kayıp edebiliriz ve ruhu kayıp olan kimseye değil benim rehberliğim kimsenin rehberliği doğru yolu gösteremez!!!'''

Bu yüzden lütfen rahat ol ve böyle dinlenme,durgunluk sürelerinin tadını çıkartmaya bak.Bazen hiç bir şey yapmamak,çok şey yapmaktan daha iyi gelir ruhumuza.Heleki hiç bilmediğimiz yollarda tam yelken son gaz yol alıyorken

O yüzden bazen havanın kararması ihtimalini ve geceyi dışarıda geçirme ihtimalini göze alabilmeliyiz....

İyiki varsın,İyiki hayatımdasın

Not;günlüğünde yokluğumda paylaştığın tüm deneyimlerini en kısa sürede okumaya söz veriyorum.Bu aralar gün 24 saat ama sanki benim işlerim için 48 saat lazım gibi günler bana yetemiyor.yollardaydım gene yollarda geçecek bu haftam.

fg çeker iyiki varsın ınankı bize çok moral verıyorsun genelde senın yorumlarını takıp edıyorum Allah razı olsun sankı ıpın tam kopacağı yerde sen ımdata yetışiyorsun iyi varsın senı çok seviyoruz:)
strongman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-07-2010, 04:48 AM   #66 (permalink)
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Sevgili Karavan,

sana önerebileceğim kitapların listesini sunuyorum

En sevdiğim konuda öneri istemişsin bende yazmadan edemedim

Muhammed Bozdağ'ın kitaplarıyla başlamanı tavsiye ediyorum sana.Bu kitaplarda içinde eksik kalan her şeyi bulacağına tüm kalbimle inanıyorum ben.Şimdiye kadar okuduğum pek çok kişisel gelişim kitabında,iyide ama burda bir eksik var dediğim herşeyin eksiğini tamamlayan kitaplar.

Ve her biri benim baş ucu kitaplarım konumundalar.Dili çok sade ve insanın gerçekten içine işliyor

bu kitapları okurken yaşadığım duygu yoğunluğundan döktüğüm gözyaşlarının haddi hesabı yok

• İstemenin Esrarı
  • Düşün ve Başar
  • Ruhsal zeka
  • Sevgi Zekası
  • Sonsuzluk Yolculuğu

Muhammed bey'in kitapları bir internet sitesinde set halinde ve çokta uygun bir fiyata satılıyor.Ordan set halinde almanı tavsiye ederim.Ben bu sayede bir kitap fiyatına yani 24 liraya 4 kitabınada sahip olabildim

Hatta pek çok arkadaşıma da hediye olarak onun kitaplarını aldım

Birde bu aralar yeni başladığım ama sürekli geri döne döne okuduğum ve uygulamaları didik didik edip yapmaya çalıştığım için bitiremediğim bir kitabım var

Onuda sana fazlasıyla tavsiye edebilirim.Sitemizde kuantum düşünceyle ilgili pek çok yazıya ulaşabilirsin.Ve kuantum düşüncede kitaplarını en çok beğenip düşüncelerine saygı duyduğum insan R.Şanalın kitapları hakkında bilgilerede ulaşabilirsin ama benim şu an okuduğum kitap Kathy Freston'un Kuantum İyileşme adlı kitabı.Bunu almanıda sana tavsiye ederim.İçeriniden çok güzel bilgiler ve uygulamalar var

Sevgiyle Kal

fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-07-2010, 06:48 AM   #67 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
happyboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
fg çeker iyiki varsın ınankı bize çok moral verıyorsun genelde senın yorumlarını takıp edıyorum Allah razı olsun sankı ıpın tam kopacağı yerde sen ımdata yetışiyorsun iyi varsın senı çok seviyoruz:)
Sevgili happyboy,

Söylediklerine taaaaaa yürekten katılıyorum.

fgceker inanılmaz birisi.

Saat sabahın erkenini gösterirken bu kadar iş yoğunluğunun arasında bizlere bu kadar içten bu kadar verici olabilmesini hayranlıkla karşılıyorum.

Kendilerini tarif edecek söz bulmakta zorlanıyorum hatta bulamıyorum.

Kendilerine sonsuz minnettarım.

Teşekkür ederim.
İyiki varsınız.
İyiki aranızdayım.
Alt 19-07-2010, 06:59 AM   #68 (permalink)
Üsteğmen

Sevgili fgceker,

Sabahın bu saatine kadar uyumayıp bizlere yardımcı olmak için gösterdiğiniz çabayı ben kendi adıma, boşa çıkarmamak, size karşı mahcup olmamak için yazdıklarınızdan aldığım mesaja göre bana düşeni yapacağım.

Kitapları da en kısa sürede edineceğim.

Çok iyisiniz.

Teşekkür ederim.
İyiki varsınız.
İyiki yanımdasınız.
Alt 19-07-2010, 09:46 PM   #69 (permalink)
Üsteğmen

inferius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
inferius is an unknown quantity at this point

merhaba karavan abi 4 sayfayı bir çırpıda okuyuverdim vay canına nelerr yaşamışsınız öyle.....
bu kısa srede bile değişimleri paylaşablmişsinz..yani yaşla hiçibir alakası yok kanımca
daha bir umutlandım inanın sayfaları okurken umut geldi bana
vazgeçme devam et yolun başı kaybettiğin az şey var kazanıcağın çok şey olacak
dedim kendi kendime
ne kadar iyisiniz
iyiki burada bizimlesnz
=Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)=
inferius isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-07-2010, 01:40 PM   #70 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
inferius Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba karavan abi 4 sayfayı bir çırpıda okuyuverdim vay canına nelerr yaşamışsınız öyle.....
bu kısa srede bile değişimleri paylaşablmişsinz..yani yaşla hiçibir alakası yok kanımca
daha bir umutlandım inanın sayfaları okurken umut geldi bana
vazgeçme devam et yolun başı kaybettiğin az şey var kazanıcağın çok şey olacak
dedim kendi kendime
ne kadar iyisiniz
iyiki burada bizimlesnz
Sevgili inferius

Teşekkür ederim.
Ben yaşın hiçbir şeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Herşey inançla ilgili.
Zaman zaman tıkandığım çok oluyor ama sağolsunlar buradaki güzel insanlar bir anda etrafımda toplanıveriyorlar, destek oluyorlar.
Onlardan aldığım güçle yoluma devam etmeye gayret ediyorum.

İnancı bitmiş birisi yaşlı da olsa genç de olsa hiç farketmiyor.

Bir arkadaşımızın imzasında yazdığı gibi etten ve kemikten ibaretiz.
Bu bedeni ayakta tutan düşünceler inançlar.Onu kaybettikmi beden zaten yok ediyor kendini.

Fırsatım oldukça deneyimlerimin hepsini sizlerle burada paylaşmaya devam edeceğim.
Ara ara yorgun hissediyorum.
Dinlenip yine yazmaya devam edicem.Çünkü ben arkadaşlarımın deneyimlerinden de çok şey öğreniyorum.
Umarım benim deneyimlerim de faydalı olur.

Teşekkür ediyorum.
İyiki varsın.
İyiki aranızdayım.

Bookmarks