Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: teoman_ Nickli Üyeden Alıntı karşılarına geçip konuşmayı dendedin mi? eğer yüzyüze konuşmadıysan mutlaka yüzyüze konuşman ve özrünü onların yüzlerine bakarak söylemen gerekecekç. seni görmek istemeseler bile. mektup, e-mail, msn tarzı yqazışmalarda yeterince samimi ortam oluşmuyor. üstelik asıl önemli olan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-07-2010, 06:41 AM   #21 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:
teoman_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
karşılarına geçip konuşmayı dendedin mi? eğer yüzyüze konuşmadıysan mutlaka yüzyüze konuşman ve özrünü onların yüzlerine bakarak söylemen gerekecekç. seni görmek istemeseler bile.
mektup, e-mail, msn tarzı yqazışmalarda yeterince samimi ortam oluşmuyor.

üstelik asıl önemli olan af dilemektir. sen samimi bir şekilde gereğini yaptın ve bu saatten sonra onların fikirlerini değiştiremediysen bundan sonra pişmanlık duygusu malasef çocuklarına geçecek. ama bunu senin şu an hissettiğin gibi yıllar sonra iş işten geçtikten sonra yaşayacaklar...
Sevgili teoman,
Sanıyorum kısa satır aralarında ben tam olarak anlatamadım.
Çocuklarımın beni sevdiklerinden fazlası ile eminim ve onlar değil beni görmek istememek her ikisi de her telefon konuşmalarımızda gidip yanlarında kalmam için sürekli beni çağırıyorlar.Ama ben onları rahatsız etmemek için pek gitmek istemiyorum.Beni istemiyorlar diye birşey yok.Onların fikirlerini değiştirememe diye birşey de yok.Benim onlardan özür dilemem,yaptıklarımın yanlış olduğunu bildiğimi ifade etmemin sebebi sanıyorum bunu babamdan bir kere olsun duymadığım için ve bunu duymaya ihtiyacım olduğu için onlarında duymaya ihtiyacı olduğunu düşünerek yapıyorum diye düşünüyorum.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2010, 11:15 AM   #22 (permalink)
Yüzbaşı

matri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,012
541 Mesajinıza toplam 1,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
matri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura about

hayatta en onemli seylerden biriside TECRUBE dir...

fakat ne yazikki YASAMADAN, tecrube sahibi olunmuyor... yasayarak tecrube sahibi olunuyor...

ve tecrube kazanirken yasadiklarimizin kimisi, iyi kimisi hayati zehir eden cinsten...

ama her ikiside TECRUBE....

o yuzden gecmisinizi elestirin ama, geleceginizi bozmasina izin vermeyin, geleceginize de dikkat edin, cunku yeni tecrubelere acik olacaktir...

yasayin ve gorun.. gorduklerinizlede barisik olun... yoksa KARAVAN dostumun yasadiklarini yasariz...

umarim en kisa surede sorunlarini halledersin dostum.
Alt 05-07-2010, 11:47 AM   #23 (permalink)
bigokyanus
Guest

Bütün yazdıklarınızı okudum, aynı şeyleri ben de annemden çektim . Çok ufak bir kısmını anlattığımda arkadaşlarım saatlerce ağlamıştı. Üvey annenin yapmayacağı eziyetleri yaptı ve ben yıllarca üvey anne olduğunu düşündüm. Ama her şeyin var bir sebebi diyerek ben dersimi almış bir şekilde şimdi bebeğimi büyütüyorum. Annemi ise aylarca görmesem özlemiyorum , elimden geleni sırf babam mutlu olsun ve içim rahat olsun diye yapıyorum ama annem için değil. Şu an söylediği hiçbir şey beni etkilemiyor ben kendimi artık güçlü hissediyorum, oğlum için , eşim için en önemlisi de kendim için güçlü olmayı seçtim.

Size de naçizane tavsiyem geçmişi bırakıp ( biliyorum çok zor çünkü ben hala rüyalarımda annemin eziyetleri ile ağlayarak uyanıyorum ) bugüne bakmanız. Bir gün hepimiz hayata gözlerimizi yumacağız , önemli olan huzurlu bir şekilde gözlerimizi kapatmamız. Yapmak istediğimiz ve yapmadığımız şeyler yüzünden gözleri açık gitmemek benim yegane isteğim ..

Çocuklarınızla sıfırdan başlayın bence, yeni yeni babalığı tadarmışsınız gibi, olumlu düşündüğünüz sürece her şey olumlu olacak ve tüm güzellikler sizi bulacak. Ben inanıyorum lütfen siz de inanın...
Alt 05-07-2010, 06:52 PM   #24 (permalink)
Üsteğmen

eski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,925
339 Mesajinıza toplam 1,138 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eski will become famous soon enougheski will become famous soon enough

merhaba karavan

bence çocukların senin onları sevdiğini biliyorlar o yüzdenarayıp çağırıyorlar. benim babam çok anlayışlı, saygılı biridir ama sevgisini ifade edemez. üzgünsem,hastaysam, ya da ona bi şekilde kızmışsam eve gelirken bana fıstık getirir ( çok seviyorum da =)) ben anlarım hiçbişey demese bile.

dedem de çok serttir, ama aynı zamanda hasaastır. bazen anlık tepkiler ( azarlardı) verir ( özellikle çocukken) bende anlık korkarım ama bilirim kötü niyetle demediğini. hatta bi defasında ağlamıştım nazlı kızım diye sever beni =)) sofralarda hep yanına oturtur. sert insanlar, kızgın insanların çok hassas olduğunu düşünürüm. kırılacaklarını bildiklerinden sert görünürler ( bende öyleydim). o yüzden kızmam onlara.

çocuklarınızın da sizin gerçek düşüncelerinizi, duygularınızı anladığına eminim ben.

birde mutluyum lafı inandırıcı gelmiyor demişsiniz onun yerine mutlu olmayı seçiyorum diyebilirsiniz (sitede okuduklarımdan küçük bi öneri =))

sevgilerle...
eski isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2010, 07:38 PM   #25 (permalink)
Teğmen

mu@z - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1
69 Mesajinıza toplam 295 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mu@z is on a distinguished road

Keşke aileler,şimdiki gibi çocuklarına karşı bizim zamanımızdada hassas olsalardı...
Alt 05-07-2010, 11:18 PM   #26 (permalink)
Üsteğmen

eski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,925
339 Mesajinıza toplam 1,138 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eski will become famous soon enougheski will become famous soon enough

Alıntı:
mu@z Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Keşke aileler,şimdiki gibi çocuklarına karşı bizim zamanımızdada hassas olsalardı...
ailelerimizin zamanları farklıydı işte... ben doğduğumda babam beni sevdi diye ayıplamışlar ( büyüklerin yanında bebek sevmek ayıpmış) onlar öyle ortamlarda yetişmişler. bu onların suçu değil anne babalarının suçu da değil. gelişe gelişe ilerliyoruz.

belki bizim çocuklarımız da bizen memnun olmayacak ''keşke ben kadar olgun , ben kadar anlayışlı bi ailem olsa'' diyecek. sadece çocukların değil ailelerin de anlayışa ihtiyacı var.

yanlış aramaktan çok niyetleri görmeye bakın mutlu olursunuz. keşkeler sadece vakit kaybıdır bence.
eski isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2010, 01:12 PM   #27 (permalink)
Üsteğmen

384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice

Beş Temmuz sabahından şu saate kadar internete girememiştim.Az önce günlüğümü ve diğer konularımı kontrol ettim.Açık söylemek gerekirse şu anın gelmesini öyle bekledim ki.Üç günlük süre zarfında bana gösterdiğiniz bunca sıcak ilgiden öyle mutluydum ki, bir an önce sayfama günlüğüme sizlere kavuşmayı istedim.İyiki bu sayfayı dolayısı ile sizleri tanımışım.
İki gün boyunca telkin mp3 lerini dinliyemedim.Bir taraftan da sürekli düşündüm.Bana göre ilk başladığım günden yani üç Temmuz daki halimden biraz daha iyi hissediyorum.Bisiklete binerek dolaşmak artık hoşuma gidiyor ve dolaşırken de sürekli şunu tekrarlıyorum.
"Sağlıklıyım,mutluyum,şanslıyım,zenginim"
Şu an telkinleri tekrar kaldığım yerden dinlemeye başladım.Bana yazan arkadaşlarıma sırası ile cevap vereceğim.Öncelikle buradan herkese çok teşekkür ediyorum.Hepinizin yazdıklarını okudum.Okudukça her satırınızda moral buluyorum.Elleriniz dert görmesin.
İyiki varsınız.
Alt 07-07-2010, 01:18 PM   #28 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
matri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayatta en onemli seylerden biriside TECRUBE dir...

fakat ne yazikki YASAMADAN, tecrube sahibi olunmuyor... yasayarak tecrube sahibi olunuyor...

ve tecrube kazanirken yasadiklarimizin kimisi, iyi kimisi hayati zehir eden cinsten...

ama her ikiside TECRUBE....

o yuzden gecmisinizi elestirin ama, geleceginizi bozmasina izin vermeyin, geleceginize de dikkat edin, cunku yeni tecrubelere acik olacaktir...

yasayin ve gorun.. gorduklerinizlede barisik olun... yoksa KARAVAN dostumun yasadiklarini yasariz...

umarim en kisa surede sorunlarini halledersin dostum.
Sevgili Matri,

Dediklerinde fazlası ile haklısın.
Ben hep geçmişimle yaşadım ve bunun zararını hep gördüm.
Şimdilerde önüme bakmayı öğreniyorum.Burada olma şansımın avantajını kullanarak bunun da üstesinden geleceğim.

İyi dileklerin için teşekkür ederim.
Alt 07-07-2010, 01:31 PM   #29 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bütün yazdıklarınızı okudum, aynı şeyleri ben de annemden çektim . Çok ufak bir kısmını anlattığımda arkadaşlarım saatlerce ağlamıştı. Üvey annenin yapmayacağı eziyetleri yaptı ve ben yıllarca üvey anne olduğunu düşündüm. Ama her şeyin var bir sebebi diyerek ben dersimi almış bir şekilde şimdi bebeğimi büyütüyorum. Annemi ise aylarca görmesem özlemiyorum , elimden geleni sırf babam mutlu olsun ve içim rahat olsun diye yapıyorum ama annem için değil. Şu an söylediği hiçbir şey beni etkilemiyor ben kendimi artık güçlü hissediyorum, oğlum için , eşim için en önemlisi de kendim için güçlü olmayı seçtim.

Size de naçizane tavsiyem geçmişi bırakıp ( biliyorum çok zor çünkü ben hala rüyalarımda annemin eziyetleri ile ağlayarak uyanıyorum ) bugüne bakmanız. Bir gün hepimiz hayata gözlerimizi yumacağız , önemli olan huzurlu bir şekilde gözlerimizi kapatmamız. Yapmak istediğimiz ve yapmadığımız şeyler yüzünden gözleri açık gitmemek benim yegane isteğim ..

Çocuklarınızla sıfırdan başlayın bence, yeni yeni babalığı tadarmışsınız gibi, olumlu düşündüğünüz sürece her şey olumlu olacak ve tüm güzellikler sizi bulacak. Ben inanıyorum lütfen siz de inanın...
Sevgili bigokyanus,

Ben de annemi ve babamı birbucuk yıldan fazladır görmüyorum bir senedir de seslerini duymuyorum.Ne yazık ki ben de özlemiyorum.Bir filimde televizyonda gazetede karşılaştığım her güzel ana baba çocuk ilişkisi gözlerimi dolduruyor hala o sıcaklığın özlemini çekiyorum.Ben onlara karşı kendimi hala güçlü hissedemiyorum.Birgün yine babam telefon açacak bana olur olmaz şeyler söyleyip hakaret ve küfür edecek endişesi yaşıyorum.Hemde hiç hak etmediğim suçum olmadığı halde.
Şundan eminim ki Allah gecinden versin bir gün öldüklerinde çok acı çekeceğim.aslında sebepsiz ama böyle düşünüyorum.
Çocuklarınızla sıfırdan başlayın bence, demişsiniz.Bende bunu yapmaya çalışıyorum zaten.Sanki yeniden başlamış gibi.

Bugüne kadar hep olumsuz düşünüp tüm olumsuzlukları üzerime çektiğim için bu teoriye yada gerçeğe inandım.O yüzden Kendimi olumlu düşünmeye zorluyorum.Olumsuz düşünceleri kafamdan atmaya çalışıyorum.Buradaki tüm dostlarımın yardımları ile bunu da başaracağım.
Şimdiden gün boyu şu dört kelimeyi tekrarlıyorum.

"Sağlıklıyım,mutluyum,şanslıyım,zenginim"

Eğer yanlış yapıyorsam veya sistem hatam varsa beni uyarınız lütfen veya ne yapmam gerektiğini söyleyiniz.

Mesajınız için çok teşekkür ediyorum.
İyiki varsınız.
Alt 07-07-2010, 01:38 PM   #30 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
eski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba karavan

bence çocukların senin onları sevdiğini biliyorlar o yüzdenarayıp çağırıyorlar. benim babam çok anlayışlı, saygılı biridir ama sevgisini ifade edemez. üzgünsem,hastaysam, ya da ona bi şekilde kızmışsam eve gelirken bana fıstık getirir ( çok seviyorum da =)) ben anlarım hiçbişey demese bile.

dedem de çok serttir, ama aynı zamanda hasaastır. bazen anlık tepkiler ( azarlardı) verir ( özellikle çocukken) bende anlık korkarım ama bilirim kötü niyetle demediğini. hatta bi defasında ağlamıştım nazlı kızım diye sever beni =)) sofralarda hep yanına oturtur. sert insanlar, kızgın insanların çok hassas olduğunu düşünürüm. kırılacaklarını bildiklerinden sert görünürler ( bende öyleydim). o yüzden kızmam onlara.

çocuklarınızın da sizin gerçek düşüncelerinizi, duygularınızı anladığına eminim ben.

birde mutluyum lafı inandırıcı gelmiyor demişsiniz onun yerine mutlu olmayı seçiyorum diyebilirsiniz (sitede okuduklarımdan küçük bi öneri =))

sevgilerle...
Sevgili eski,

Bana ayırdığınız vakit ve güzel cümleleriniz için teşekkür ederim.
Sizlerden gelen her satırı her cümleyi o kadar dikkatle ve hassasiyetle okuyorum ki bazen birkaç defa da okıduğum oluyor.
Çocuklarımın benim ile ilgili düşüncelerinde haklı olabilirsiniz.Aksi halde beni niye yanlarında görmek istesinler ki.
Sitede o kadar çok şey okudum ki artık bazı gerçekleri görmek ve inanmak durumundayım.O yüzden bu günlerde sürekli olarak şunları tekrarlıyorum.
Sağlıklıyım,mutluyum,şanslıyım,zenginim.

İlgine çok teşekkür ediyorum.
İyiki varsınız.

Bookmarks