Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba günlük.. bugün şu an belki de hayatımın en önemli kararlarından birini vermiş bulunuyorum (yada şöyle söyleyeyim çok önemli birşeyin farkına vardım) ne mi ? hani sorunlarımın bir kısmını imajımla ve görünüşümle ilgili sorunlar teşkil ediyordu ya...işte onun nedenini düşüne ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-01-2011, 11:05 PM   #21 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm

merhaba günlük..
bugün şu an belki de hayatımın en önemli kararlarından birini vermiş bulunuyorum (yada şöyle söyleyeyim çok önemli birşeyin farkına vardım)

ne mi ? hani sorunlarımın bir kısmını imajımla ve görünüşümle ilgili sorunlar teşkil ediyordu ya...işte onun nedenini düşüne taşına buldum günlük...
geçmişimdeki kendime özen gösterip süslendiğim ( en azından heyecanla hevesle birşeyler yapmaya çalıştığım dönemler) hayatımdaki daha aktif dönemlermiş...şu anki yaşantım o kadar aktif olmasa da kendime o gün gösterdiğim aynı özeni..duyduğum aynı heyecanı neden bugün yaşamayım ki ? neden kendimi şu anki bulunduğum ortamı ve yaşam tarzımı beğenmediğim ve küçümsediğim için cezalandırayım ki ?
evet oturduğum mahalle ve sakinleri bizim yaşam tarzımıza uygun değil..yaşıdım yok...yakınlarda tek başına gideceğim biryerde yok..günlük zorunlu işler ve alışverişler için çıkıyorum...ve ben bu sorunu kafamda çok büyütmüşüm ve mahalle tutucu olduğu için bırakın kendine bakmayı süslenmeyi..kendimi saldıkça salmaya başladım böylece mahallede rahat gezicek ve kimsenin dikkatini tepkisini çekmeyecektim ve rahatsız edici bakışlara maruz kalmayacaktım kendime göre...fakat ona bakarsan buna rağmen hala da rahatsız eden bakışlara maruz kalıyorum ve buna meydan bile vermemiş olmam daha sinirimi bozuyor....suç işlemeden cezasını çekmek gibi oluyor...ama artık kendi standartlarımı aşağı çekmeye niyetim yok..bulunduğum şartları belki değiştiremem ama bu böyle gitmez...kendimi saldıkça daha kötü hissediyorum...o yüzden yaşamımı mahallemi mahallemdeki insanların tarzlarını küçümsemeyeceğim artık...ve dışarı alt tarafı bir bakkala gitmek için bile çıkıyor olsam "amaaaann nasıl olsa mahalle bakkalına gidiyorum iyi giyinsem ne olacak ? " demeyeceğim...en azından kendime saygım olduğunu dışarıya telkin edebilmek için en azından saçımı başımı tarayıp, çok bi makyaj yapmasam bile en azından hafif bir rimel ve dudaklarıma parlatıcı sürerim en azından sağlıklı görünmemi sağlar bana da moral olur öyle değil mi ?

yoksa ben kendime daha iyi bakmak daha iyi giyinmek için şu anki şartların değişmesini beklersem ohooooo daha çok beklerim...hatayı burda yapmışım..yoksa ömrüm böyle geçip gidecek...
hesapta olmayan ve aniden içine katılmak zorunda olduğum farklı ortamlarda da zorlanıyor olmamnın nedeni bu olsa gerek...kendimi bulunduğum şartlara ve mekana göre şekillendirmek...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2011, 09:28 PM   #22 (permalink)
Yüzbaşı

963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

Merhaba günlüğüm

son birkaç gün (bugün de dahil) depresif ve dalgalı ruh halleri yaşadım..şu an biraz daha iyiyim çok şükür..o dönemde buraya yazasım gelmedi..
ama farkettiğim birşey varki artık eskisi gibi çabalarımı kötü günlerimde bırakmadığım...yani bu süreç içinde yine mutluluk listeme uyma gayreti gösterdim..günlük bakımlarımı sporumu falan aksatmadım..artık hayatımın bir parçası haline geldiler çok şükür..istediğim de buydu zaten..

ama biyandan şunu da anladım..hayatımıza kattığımız yenilikler bize ilk başlarda cazip geliyor heyecan verici geliyor düşünerek ve özenerek yapıyoruz ve zevk alıyoruz..bir yerde bize kendimizi ödüllendirme kendimizi şımartma gibi geliyor yani...ama temel hayatımıza bunlar yerleşip otomatik hal aldığında eski heyecanı kalmıyor...mesela kendimden örnek vereyim benim eskiden vucuduma nemlendirici krem sürme adetim yoktu..son dönemlerdeki çabalarım sonucu bunu yapa yapa günlük hayatımın bir parçası haline getirdim ancak ilk günkü kadar farklı ve extra birşey gibi gelmemeye başladı sıradan gelmeye başladı..

demem o ki...hayatımıza belli aralıklarla yenilikler katmamız gerekiyor ki o heyecanı taze tutabilelim..bazı şeyleri hayatımıza katmak rutin haline getirmek tabi ki bizim istediğimiz birşey..ve hayatı kolaylaştıran birşey..ancak zaman zaman katmak istediğimiz başka yenilikler bulamadığımızda elimizdeki rutinleri bile yitirme tehlikesiyle karşı karşıya kalabiliriz..
bunu önlemek için bugün farklı birşeye kendimi alıştırmaya başladım..bugüne kadar kulağım delik olmasına rağmen küpe takmazdım..şimdi bugünden itibaren evin içinde de olsam küpe takmaya başladım..yatarken çıkarıorum eskiden krem sürmek heyecanlı gelirdi bugün ise küpelerim heyecan verdi...bunu da hayatıma katınca bakalım sırada ne olacak :)

geçenlerde eskiden çalışıyor olduğum dönemdeki halimle şimdiki halimi karşılaştırdım ve kendimi epey salmış olduğumu farkettim...zaten bugüne kadar ki yaptığım girişimler bu sorunu ortadan kaldırmak içindi...
çalışıyor olmanın ve ortamın verdiği zorunlulukla sürekli bakımlı ve iyi giyimli olma zorunluluğu vardı tabi..şimdi ev ortamının rahatlığı ve üstüne üstlük oturduğum mahalle sakinlerinin yaş ortalamasının yüksek oluşu yaşıdımın olmaması ve tutucu bir yapıya sahip olmaları kendim iyice salmama neden olmuştu..göze batmamak aradan sıyrılmamak için önce renkli giyimi kesmiştim ve koyu kıyafetlere yönelmeye başlamıştım...derken makyaj yapmamaya hatta saç taramamaya kadar gitti iş..şu an yaşım 30 a geldi ama bunun 40 ı var 50 si var..bu yaşta böyleysem işim çok zor dedim kendi kendime....ve şimdi misafir geleceği zaman kendimi hazırlamak bei çok yorar oldu ve dışarı çağırdıklarında gezmeye karşı isteksizlik başladı..çünkü çok bakımsızdım ve işyahatında çalıştığım dönemki kadar bakımlı olduğum günlere geri dönmeye karar verdim...iyi görünmek ve bakımlı olmak için illa çalışıyor olmam gerekmediğini ve de mahallenin yapısına birebir uymak zorunda olmadığımı düşünüyorum şu an...yine işe sıfırdan başladım ve temel bakımları rutin hayatıma tekrar katmayı başardım...dün odamdaki dolap raflarını yeniden düzenledim..bakımım için olması gereken herşey şimdi elimin altında ve birarada oldu iyi de oldu..bence dekoratif biblolardan çok daha işe yarar bir düzene sahip oldum..çünkü iyi görünmek ve bakımlı olmak beni oldukça etkiliyor..diğer şeyler sonra geliyor benim için...
çabalarımın meyvelerini şimdiden görmeye başladım..spor sayesinde vucudum şimdi daha sıkı..ve yaptığım bakımlar sayesinde de sabah pürüzsüz mis kokulu ve yumuşacık bir ciltle güne merhaba diyorum :)

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-01-2011, 03:19 PM   #23 (permalink)
Yüzbaşı

merhaba günlük :)

geçenlerde demiştim ya hani...insanın günlük hayatına alışkanlık olarak katmak istediği, hayatına geçirmek istediği yeni şeylerin yanısıra sık sık başka yenilikler bulmaya da ihtiyacı var diye...

şu an çok şükür hayatıma katmak istediğim birçok şeyi kattım ve alışkanlık haline getirdim..ancak şu an nedense hayatıma katabileceğim yeni şeyler bulmakta zorlanıyorum...durum böyle olunca da hayatıma kattığım yeni şeyler artık normal gelmeye başlıyor ve heyecanı kalmıyor...
zorlanmamak için küçük şeyleri kata kata ilerlemeye çalışıyorum..eskiden yüzünü bile yıkamaya üşenen ben şimdi her Allahın günü vucuduma kremler losyonlar sürer oldum...e buraya kadar tamam...gerçekten kendimi temiz ve bakımlı hissediyorum..eeee sonra ? hepsi bu kadarmıymış ?
ama başka ne gibi bir yenilik bulabilirim bilmiyorum...düşüneyim bakalım olmazsa hayatıma katmak istediğim ufak yeniliklerin listesini çıkarıyım...bu listeyi çıkarmak için de sakince bir köşeye çekilip sıkılmadan düşünmem lazım..ve de rahatsız edilmemem lazım tabi ki...

ha bu arada belirteyim telkinden midir nedir internete ve bilgisayara olan düşkünlüğüm azaldı...isteğim azaldı ancak şimdi de boşluktan sıkılıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum...kendimde eksik gördüğüm şeyleri yine ufak yenilikler olarak katmak istiyorum aslında çok da eksik yönlerim var gibi..ama neden bulamıyorum ? heralde tek sorunum günlük bakımlarımı ihmal etmek değildi öyle değilmi ? kafam neden çalışmıyor şu an canım sıkılmasın diye hergün hayatıma katabileceğim ufak yenilikler aramaya başladım..sanki hergün daha önce hiç yapmadığım yada uzun süre yapmadığım birşeyi yapmak zorundaymışım gibi hissediyorum aksi halde sıkılıyorum..bugünmün dünümden farklı geçmedi diye...zamanı boşa harcamış hissediyorum kendimi..

Alt 25-01-2011, 05:46 PM   #24 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

harika kararlar almışsın..bu boş günlerini kendini tanmakla geçir derim..kitap oku bol bol..yazı yaz..içinden gelenleri yaz..yürüyüş yap. hayatın içine karış ..fırsatlar çıkacak..mesajlar gelecek..rüyalarından rehberlik iste..sevgiler..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2011, 09:57 AM   #25 (permalink)
Yüzbaşı

tekrardan merhaba sevgili günlük

bulunduğum mahalle ve ortam ve sosyal imkansızlık dolayısıyla.ve ortama ayak uydurarak rahat etmek rahatça yaşamak bahanesi arkasına sığınıp kendimi salmıştım hatırlarsın..ama kendimi geri toplayabilmek için de girişimlerde bulunmuştum...mesela günlük bakımımı aksatmadan düzenli olarak yapmayı hayatımın normallerinden birisi haline getirmek gibi..ve çok şükür bu hedefime ulaştım...ancak bu tek başına yeterli değildi...

bende kuaför fobisi olduğu için saçlarımın renginden aylarca rahatsız olmama rağmen ve kuaföre giderek anca bundan kurtulacağımı bilmeme rağmen günlerimi hatta aylarımı...ha bugün gideyim..ha yarın gideyim...olmadı aybaşı gideyim derken durum ayları bulmuştu ve sonu yoktu...evet erteleme tuzağına düşmüştüm...ama artık bakımlı birisi olarak bu istemediğim saçlara daha fazla dayanamayacağımı anladım ve bunu çözmenin psikolojik yollarını aradım...derken erteleme ve karar vermeyle ilgili kendi olumlamalarımı hazırladım ve sesimi kaydedip dinledim...inanırmısın dinlediğim ilk gün etki etti ve dinlerken birden babamın yanına gidip dedim ki " artık bugün kuaföre kesin gitmek istiyorum" dedim...bunu duyduğunda ilk başta ciddiye almamıştı çünkü daha önce bu sözleri ona defalarca söyleyip sonra son anda vazgeçmiştim..ama sonra işin ciddiye bindiğini anladı ve saçlarımı istediğim renge boyattık ve şu anda çok mutluyum...

anladım ki mutluluk sadece tek bir eylemi gerçekleştirmekle olmuyor...merdivenin basamakları gibi birbiri ardına doğru sırayla eylemler sıraya diziliyor ve gerçekleştirildikçe mutluluk artıyor...nitekim ben günlük hayatımda bakımlı olmayı hayatıma katmamış olsaydım bakımsız halimle saçlarımı boyatmış olmam da tek başına işe yaramayacaktı..ama ilk önce bakım olayını hallettiğim için saçımı boyatma isteğim sonradan kendinden alevlendi...

ve şimdi günlük bakımlarını ihmal etmeyen, bakımlı ve ideal saç rengini bulmuş birisiyim...şu an böyle olduğum için de şu an daha çok süslenesim ve daha çok dışarı çıkasım geliyor..biliyorsun dışarı çıkma konusunda da sorunlarım vardı...ama şu an hiçbir bahanem olmasa bile markete alışverişe gitme bahanesini bile kullanıyorum dışarı çıkmak için....ayrıca internetten doğru makyaj yapma ve kendime yakışan renkleri deneyip yanılarak bulma çalışmaları içindeyim şu an...özellikle de y eni halime göre bunu uyarlamaya çalışıyorum....daha kilo problemim çözülmedi kilo veremedim ama sporuma olabildiğince devam ediyorum..eskisi gibi yan gelip oturmuyorum...sadece çok yorgun bir gün geçirmişsem yada kaslarımda sorun varsa yapmadığım oluyor..başka türlü bahanem yok artk...

belki böyle devam edersem hayatımda girdiğim ortamlar da kendiliğinden değişebilir ve çevremde arzuladığım türde insanlarla karşılaşabilirim inşallah...bakımlı, kendine güvenen, kendine yakışanları bulmuş ve imajını oturtmuş ve kilolarını vermiş birisi olarak belki dışarı çıkma isteğim sadece yakın çevre marketlere alışveriş için gitmekle sınırlı kalmayıp daha uzak mesafelere daha merkezi yerlere gitmeyi de isteyebilirim..böylece yaşadığım mahallenin yapısı da benim için sorun olmaktan çıkar
anladım ki kendimi yaşadığım mahalleye adapte ettiğim için herşeyi ihmal etmişim ve bu yüzden dış dünya fobisi geliştirmişim..bu da beni çorap söküğü gibi gelişip bakımsız özensiz ve sağlıksız ve psikolojisi bozuk ve dünyaya ilgisiz biri haline getirmiş...şimdi kendimi hayatın merkezine daha yakın hissediyorum..

Alt 20-02-2011, 11:00 PM   #26 (permalink)
Yüzbaşı

tekrar merhaba sevgili günlük
şu an nasıl olduğumu tam bilmiyorum..hem iyiyim hem de kötüyüm..yani hayatımda beni mutlu eden şeyler de oluyo..kötü hissettiren enerji düşüren şeyler de oluyor..bu iyi ve kötü şeylerin oranı şu an eşit yoğunlukta olsa gerek ki..iyiyim yada kötüyüm diyemiyorum..2 taraftan birisi baskın gelememiş...

ama ben yinede önce iyi gelişmelerden bahsetmek istiyorum...geçenlerde düzeltmek istediğim konularla ilgili bulduğum olumlamaları seslendirmiştim ve bir süredir dinliyordum...ve burada da okumuştum insanın kendi sesi olunca daha etkili oluyormuş diye...hakikaten bu olumlamalar telkinler gibi kulakla duyulmayan halde olmamalarına rağmen telkinlerden daha kısa sürede etkilerini gösterdiler..belki bunda kısa olumlama cümleleri seçmiş olmamın da etkisi vardır..çünkü telkinlerden biliyordum uzun telkinler bana pek yaramıyordu beynim çok yoruluyordu...erteleme ve kilo vermeyle ilgili böyle bir olumlama çalışması yapıyorum 2 haftadır...okumaya ve yazmaya özel vakit ayırmaya üşendiğim için seslendirip dinlemek yöntemi aklıma geldi...özellikle de erteleme konusunda hemen etkisini gösterdi...aylardır kuaföre gitmeyi erteliyordum ve sonunda gittim...ve inanırmısın hem de olumlamaları dinlediğim ilk gün harekete geçip gittim...sonucunda da mutlu olunca onun haricinde kafamda "yapılacak işler" olarak kuyrukta bekleyen birtakım işlere karşı da bana heves geldi ve aklıma geleni yapıp bitirdim ve zihnimden epey yük kalktı...artık yapılacak iş olarak birşey varsa aklıma geldiği an..eğer o an yapmam mümkün birşeyse hemen yapıyorum....mesela hayatımdan buna dair en son örnek olabilecek şeyi söyleyeyim..bir süredir evdeki musluklardan akan sularda suyu ısıtma soğutma olayında anormallik bozukluk vardı ve biz tamirci çağırmak onarttırmak için önce aybaşını beklemeyi kararlaştırmıştık ama dün haftasonu olmasına rağmen tamircileri aradık ve pazartesi için gün aldık...pazartesiyi yada aybaşını bekleseydik o kadar gün daha bu dertle uğraşacaktık....elimizi bile korkarak yıkar olmuştuk :) yarın inşallah artık öyle bir sorunumuz da kalmıyacak :) bu ufak mucizeler erteleme olumlamalarımın mucizesi oldu...kilo verme konusunda ise daha kilo veremedim ancak spora karşı daha istekli oldum ve iştahımda azalma oldu..daha da iyisi artık herhangi birşey yerken daha seçici davranmaya başladım..ve yemeden önce düşünmeye başladım..acaba bu yiyeceğim şeyin vucuduma faydası mı olacak zararı mı ? diye....ileride başka düzeltmek istediğim konularla ilgili de olumlama seslendirip dinleme yöntemini yapacağım :)

Alt 21-02-2011, 12:46 PM   #27 (permalink)
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm

Hoşgeldin yeniden İmported Angel,

Seni görmek gerçekten çok güzel:))

Olumlamaları seslendirmiş olman çok iyi olmuş. Onu ben de düşünüyorum. Sürekli dinleyebilmek için, devamlılığını sağlayabilmek için çok gerekli bence.

Bu arada dalgalanmalar yaşamamız çok doğal ancak hayatın karşımıza getirdiği sıkıntılardan ve zorluklardan eğer eskisine göre daha az etkileniyor, hatta üzerinde bile durmadıklarımız oluyorsa, eskisine nazaran daha olumlu bakabiliyor, arkasında iyi birşeyler olacağına inanabiliyorsak, ilerleme kaydediyoruz demektir.

Çok özletme kendini...

Öptüm canımcım:)

Sevgilerimleee
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2011, 06:12 PM   #28 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hoşgeldin yeniden İmported Angel,

Seni görmek gerçekten çok güzel:))

Olumlamaları seslendirmiş olman çok iyi olmuş. Onu ben de düşünüyorum. Sürekli dinleyebilmek için, devamlılığını sağlayabilmek için çok gerekli bence.

Bu arada dalgalanmalar yaşamamız çok doğal ancak hayatın karşımıza getirdiği sıkıntılardan ve zorluklardan eğer eskisine göre daha az etkileniyor, hatta üzerinde bile durmadıklarımız oluyorsa, eskisine nazaran daha olumlu bakabiliyor, arkasında iyi birşeyler olacağına inanabiliyorsak, ilerleme kaydediyoruz demektir.

Çok özletme kendini...

Öptüm canımcım:)

Sevgilerimleee
Hoşbulduk canım teşekkür ederim bu sıcak karşılaman için
olumlamaları seslendirmek gerçekten de çok pratik bir yöntem..benim gibi tembeller için bulunmaz nimet..tavsiye ediyorum şiddetle :))

evet canım.. insan olaylardan daha az etkilendiğini hissedince içi umut doluyor...şu an beni hala ayakta tutan en büyük nedenlerden birisi de bu farkındalık zaten :)

ben de seni öpüyorum canım...
sevgi yakanı bırakmasın :)

Alt 23-02-2011, 02:49 PM   #29 (permalink)
Yüzbaşı

merhaba sevgili günlük..
nedense son birkaç gündür kendimi çok çirkin hissediyorum...belki de günlük bakımlarımı aksatmamın etkisi vardır...güzel söz duyabilmek için birkaç kişinin ağzını yokladım ancak tepkisiz kaldılar...ben demekki beğenilen birisi değilim..önceki söylenenler de ben kendimi iyi hissedeyim diye söylenmiş...bu konu beni çok etkiliyor...kendimi çirkin ve beğenilmeyen hissettiğimde dünya başıma yıkılıyor...şu an o durumdayım tam
ama yok...oturup da bunları düşünerek kendimi harap edip vaktimi ziyan etmeyeceğim...mademki çirkin ve bakımsız olmayı kendime dert ediyorum o zaman bende şimdi hemen bakım malzemelerimi ve kremlerimi çıkaracağım ve kendime bakım yapacağım..artık elimden ne gelirse manikür pedikür falan..hiç değilse oturup da bunları düşünmemi engeller çok mükemmel sonuç alamasam da....depresyon telkinini de açtım..şimdi kendime bakım yapmaya gidiyorum günlük...görüşürüz...

Alt 23-02-2011, 03:09 PM   #30 (permalink)
bigokyanus
Guest

Hayır çirkin kadın yoktur , bakımsız kadın vardır. Sen de bakıma gittiğine göre , artık hem güzel hem bakımlısın , ne hoş ...

Hem birilerinin söylemesine ihtiyacın yok ki , sen güzelsin , bu kadar :)

Bookmarks