Eğlenceli Bir GünlükHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Eğlenceli Bir Günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Eğlenceli, günlüğün hayırlı olsun:) Bu ne güzel bir günlük başlığıdır bakar bakmaz dikkat çekiyor, yazıların da çok enerjik, pişkin pişkin oturuyordum enerjikleştim vallahi sayende:) Hep böyle mutlu ol, yazmayı ihmal etme, takipçilerinden biri de benim, hayırlı olsun tekrardan... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
02-03-2012, 01:57 AM
|
#11 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Eğlenceli Bir Günlük Merhaba Eğlenceli, günlüğün hayırlı olsun:) Bu ne güzel bir günlük başlığıdır bakar bakmaz dikkat çekiyor, yazıların da çok enerjik, pişkin pişkin oturuyordum enerjikleştim vallahi sayende:) Hep böyle mutlu ol, yazmayı ihmal etme, takipçilerinden biri de benim, hayırlı olsun tekrardan Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
06-03-2012, 11:03 PM
|
#12 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Eğlenceli Bir Günlük Alıntı: zynp0 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Eğlenceli, günlüğün hayırlı olsun:) Bu ne güzel bir günlük başlığıdır bakar bakmaz dikkat çekiyor, yazıların da çok enerjik, pişkin pişkin oturuyordum enerjikleştim vallahi sayende:) Hep böyle mutlu ol, yazmayı ihmal etme, takipçilerinden biri de benim, hayırlı olsun tekrardan | teşekkür ederim canım :) senin de enerjini yerine geri getirdiysem ne mutlu bana elimden geldiğince yazmaya çalışıcam söz veriyorum :) | Offline
| |
10-03-2012, 06:39 PM
|
#14 (permalink)
| Teğmen
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Eğlenceli Bir Günlük Merhabaaaaa Eskiden yemek yapmayı birşeyler pişirmeyi angarya olarak gören ben ve yemek yapmayı bilmeyen hiç arası olmayan ben şimdi mutfaktan çıkmaz oldum.kendi isteğimle yeni yemek tarifleri deniyorum.güzel de sonuçlar alınca daha da bir heves geliyor. geçenlerde bir misafire sundum. Çok beğendiler yaptığım kekleri . Bakalım bu akşam ilk kez poğaça deneyeceğim şu an fırında. Nasıl olacak bakalım | Offline
| |
06-12-2012, 10:35 PM
|
#16 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Eğlenceli Bir Günlük Merhaba sevgili günlüğüm
bugün yine telkinleri dinlerken, düşüncelere daldığımı ve geçmiş ile bugün arasındaki farklarım ile ilgili analizler yaparken buldum kendimi.
Bugün fark olarak ne buldum ?
kısa bir süre öncesine kadar yıllardır "Hayatımın temel amacı" konumuna koyduğum hedefimin isteğimin bugün aynı konumda olmadığını gördüm ve iyi de oldu.
18 yaşımdan beridir hayattan istediğim en büyük şey evlenmek ve yuva kurmaktı. sanki sadece bunun için yaşıyor gibiydim. Yani bu olayı hayatımın merkezine koyduğumu ve yıllardır çok abartmış olduğumu farkettim. şu an 30 yaşındayım ve farkettim.
yani şöyle ki, hala evlenme düşüncesinden vazgeçmiş değilim. Ancak bu hedefe ulaştığımda da hayatımdaki hedeflerin bitmemesi gerektiğini anladım. Yani yegane hedefim o gelinliği giyip nikah masasına oturmak olmamalıydı. sırf evlenmiş olmak için evlenmek büyük bir aptallık olacaktı yani.
peki sebep neydi bunu bu kadar istememin ve hayatımın amacı haline getirmenin ? sebebi de bugün anladım. Sebep , toplum içindeki diğer insanların gözünde karşı cinsten birisi tarafından sevildiğimi ve onaylandığımı düşünmelerini sağlayarak kendimi daha değerli hissetmekti.
ama şimdi çevreme baktığımda erken yaşta evlilik yapmış çoluğa çocuğa karışmış kişilerin çoğu mutsuz. Hatta belli bir yaşa geldiği halde evlenenler de mutsuz. 50 yaşına gelip de kendini tanımayan ve nelerden hoşlandığından bile tam olarak emin olamayan insanlar var. Bugüne kadar kendileriyle diyalog kurma cesaretini gösterememişler. böyle bir insanın hiçkimseyle mutlu olamayacağı ise kaçınılmaz bir sonuç
üstkomşum 2 güne 1 sürekli kavga içindeler ve sesleri bize kadar geliyor. bu durum neden böyle olabilir diye düşündüm ve kendimce onu da buldum. Çünkü bu insanlar zamanında benim düştüğüm hataya düşerek belki evliliği hayatlarının temel hedefleri haline getirdiler ve belki sırf eş bulmak uğruna sadece dış görünüşlerine önem verip kişisel gelişimi, kendini tanımayı ve kendini nasıl daha doğru ifade edebileceğini, ve bu bilgiler ışığında nasıl karekterde birisiyle evlilik yaparlarsa anlaşıp mutlu olabileceklerini düşünmeden hesaba katmadan evlendiler belki.
ben bugüne kadar hep neden olmuyor diyerek kendimi yiyip bitirmiştim hatta kısa süre öncesine kadar mahallemde çınlayan düğün alayının korna sesleri bile sinirimi hoplatmaya yetiyordu " niye ben değil de yine bir başkası daha ?" diye. ama şimdi ise iyiki bugüne kadar olmamış diyorum. çünkü kendimi, kişiliğimi, zevklerimi, hayat görüşlerimi yeni yeni keşfetmeye ve şekillendirmeye başladım.
bunun gibi şeyleri hallettikten sonra zaten hayatıma daha doğru kişilerin çekileceğini düşünüyorum. evet evlilik benim için hala hedeflerimin arasında yer almakta ancak artık en büyük hedefim değil. ben evlilik hedefimi hayat yolculuğumdaki herhangi bir hedeflerden birisi olarak görüyorum artık. Kısa bir süre öncesine kadar kişisel gelişimle ilgilenme ve birşeyler öğrenmeye çalışma çabalarım bile sırf karşı cinsle olan diyaloglarımda başarılı olmak ve eş bulmakta katkısı olabileceği için kendimi kişisel gelişime adamıştım. ama şimdi artık onun için değil. Vicdanımı yokladığımda kendime kulak verdiğimde hayat yolunda genel anlamda başarılı olduğum ve kendime güvendiğim hissini alabilmek için yapıyorum. Toplum bana "evli" desin diye değil.
ama eski düşüncem için yine kendime kızmıyorum ve onda da bir hayır var diyorum. çünkü evliliği bu kadar çok istemeseydim belki kişisel gelişime ilgi duymayacaktım. Hayat yolunda böyle hedef sapmalarının da normal olduğunu görmüş oldum.
evliliği baş hedefim olarak görmüyorum eskisi gibi. aslında hiçbir hedefimi temel hedefim yada başhedefim yapmayı düşünmüyorum. Her hedefi hayat yolculuğumda biraz durup dinlenebilmem için varacağım istasyonlar olarak göreceğim artık. | Offline
| |
07-12-2012, 11:17 AM
|
#17 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Eğlenceli Bir Günlük Günaydın sevgili günlük,
Bugün yağmurlu bir gün,
dolayısıyla dışarı çıkma ihtimalim çok zayıf. o yüzden evde neler yapabilirim ?
evde neler yaparak bugünkü ve gelecekteki hayatıma küçük de olsa katkıda bulunabilirim onu düşüneceğim. ama evde olacağıma ve dışarı alışverişe çıkamayacağıma göre ev için ve kendim için almam gereken şeyleri düşünmeyi bir kenara bırakıp daha meşakkat isteyen konular üzerinde düşünmeye ve karar vermeye karar verdim. Evde oturup da alışveriş listemdeki maddeleri düşünürsem zamanımı boşa harcamış olurum. son 2-3 gündür kafama takılan "Hedef belirleme" konusu var bu konuyu bugün çözmek, tamamen çözemesem de çözmeye 1 adım daha yaklaşmak istiyorum. kendimi şu an nedense nehire düşmüş bir sonbahar yaprağı gibi hissediyorum. Nehirin üzerinde sürükleniyorum. o nereye götürürse oraya gibi. Sanırım bu his kontrolden çıktığımı gösteren bir his. bu hisse kulak vermem gerektiğini düşünüyorum. kendime yeni hedef bulamamış olmaktan kaynaklanıyor. bunun farkındayım.
peki yeni hedefimi belirlerken neler yapabilirim? nereden başlayabilirim ?
şu anki en yakın ilk hedefim konumuna koyacağım hedef hangi özellikleri barındırmalı ?
* nispeten kolay ve ulaşması uzun süre almayacak birşey olmalı
* Somut ve ölçülebilir bir hedef olmalı ki başardığımı net şekilde görebilmeliyim. yani kişisel yoruma dayalı bir hedef olmamalı. çünkü görüşümüz günden güne değişebilir. Bugün başardım dersin. yarın o kadar da başaramamışım diyebilirsin. böyle olmamalı. en azından sayısal bir değerle ölçülebilen bir hedef olmalı
* ama tek hedef bu ilk hedef olmamalı ki sandığımızdan çabuk ulaştığımızda yine açıkta kalıp yine boşluğa düşüp yeni hedef arayışına girmemeliyiz.
bu da demek oluyor ki birkaç tane hedef yaratıp onları kolaylıklarına zorluklarına ve alacağı tahmini süreye göre sıralamaya koymalı ve en kısa süren ve en kolay hedefi ilk hedef, arkasından gelicek olarak daha zor ve daha uzun süreliler olmalı.
* ama bence en en önemlisi de, hiçbir hedefimizi "Hayatımızın Hedefi" haline getirmemeliyiz. Hayatımızın bir baş hedefi olmasın demiyorum. Ama hayatımızın baş hedefi somut bir hedef olmamalı.
çünkü dediğim gibi insanın düşünceleri yorumları zamanla değişebiliyor. Bugün senin için çok şey ifade eden birşey yarın o kadar şey ifade etmeyebiliyor.
onun için hayatımın hedefini soyut nitelikte bir hedef olarak seçeceğim.
bu demek oluyor ki bu şeyler eğitimle, iş hayatıyla, veya özel hayatla veya bazı etiketlerle statülerle ilgili hedefler değil. Yani etiket peşinde veya maddi şeyler peşinde koşmak değil.
Gece yastığa başımızı koyduğumuzda gerçekten içimiz rahat bir şekilde ve günü gözümüz arkada kalmadan, birşeyleri yarım bırakmış olmak ve doyumsuz bir hisle günü arkada bırakıp bırakmadığımız daha önemli. yani gözümüzü kapadığımızda o yaşadığımız günün hesabını da kapatabilmeliyiz. bu kriter benim için en azından "günlük hedef" halinde. Değişmeyen ama hergün yenilenen bir hedef. ve hergün bu hedefe ulaşmaya çalışarak günümü yaşıyorum. Günü boş geçirmemeye çalışıyorum. | Offline
| |
07-12-2012, 02:38 PM
|
#18 (permalink)
| Banned
Tesekkür: 7
199 Mesajinıza toplam 303 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Eğlenceli Bir Günlük nehirde bir yere tutunmak sana fayda salamicaktır bırak nehrin akıntısını kendini yoksa bi yere varmassın | Offline
| |
01-01-2013, 12:11 AM
|
#19 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Eğlenceli Bir Günlük Merhaba sevgili günlük.
sessiz sedasızca bir yılı daha geride bıraktık.
yeni yıla hüzünlü bir ruh haliyle girdim. dışarıda fişeklerin patlatıldığı an ben kulağımda mp3çalarım. odamdaki ufak dağınıklıkları düzeltiyor ve sitede kim online diye arasıra gözatıyordum.
sessizlik içinde. koca bir sessizlik içinde girdim yeniyıla.
ama ümidimi kesmedim. 1 ocak sabahından itibaren ipleri yeniden ele alabilmek adına kendime ve yaptıklarıma dikkat edeceğim.
nedense birşeylere tekrar başlamak için ya pazartesi günleri, ya aybaşlarını yada yılbaşlarını milat olarak görürüz kendimize. aslında ben değişim uğruna bu yola başkoyduğumda ne bir yılbaşı günüydü, ne aybaşı, ne de pazartesi.
arkamda bıraktığım yıl içinde bende neler değişti ? bunun bir analizini yapmak istiyorum.
* dışarı çıkarken üstüme başıma daha çok dikkat ettiğim ve özendiğim bir yıldı
günlük spor amaçlı yürüyüşe çıkarken bile en azından ten rengi rujumu ve rimelimi sürüp, gözlerime de kalem çekip o şekilde çıktım ve kendimi daha güvenli hissettim dışarıda. ve kendimi de biraz böyle şeylere alıştırmış oldum. bakımlı olmak özelliğini kişiliğime ve günlük rutinime katmış oldum.
* kendime neyin yakıştığını neyin yakışmadığını artık iyice emin olarak tespit ettim. artık alışverişe çıktığımda gereksiz harcama yapmamam için zihnimi iyi bir klavuz olarak kullanabilirim
* spora ve harekete daha çok ağırlık verdiğim bir yıl olduğu için, ideal kiloma kavuşmasam bile en azından hantallaşmayı önlemiş oldum. hareketlerim daha seri ve daha hızlı hale geldi
* insanların kusurlarını, kabahatlerine karşı daha hoşgörülü olduğumu eskisi kadar katı yargılamadığımı farkettim. daha da iyisi ben de artık kusursuz olmak ve mükemmel olmak için kendimi sıkmadığımı farkettim. ve kendime de hata yapma izini verdim.
* artık hiçbir insanı kendimden üstün görmemeye başladım.
* herşeyi çift yönlü olarak değerlendirebilme yeteneğim arttı. bu da bana esneklik kazandırdı. hayatta birşeylerden emin olduğum kadar, şüphecilik ile sorgulamaya devam edip yeni ihtimaller arayışını bırakmaktan vazgeçmedim. bu da benim zihnimi canlı tutabilmeme neden oldu. belki güven duygusunu azalttı ama sürekli tetikte olmamı sağladı.
* normal şartlarda söyleyemediğim çoğu şeyi artık rahatlıkla söyleyebiliyor olduğumu gördüm. sessiz ve az konuşan birisiyken çenesi düşük birisi oldum. o da yetmezmiş gibi çevreme aldırıp etmeden sesimi yükselterek konuşabiliyorum ve çevredekiler başlarını çevirip baktıklarında utanç duymuyorum. | Offline
| |
03-01-2013, 09:06 PM
|
#20 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Eğlenceli Bir Günlük Merhaba güzel defterim
aslında geçirdiğim şu günler benim için biraz çalkantılı bir dönem diyebilirim. Ama bu da geçicek inanıyorum. o yüzden üstüne düşmüyorum.
Şu sıralar hem üzüntü ve kasveti, hem de umudu ve neşeyi birarada yaşıyorum. Ne garip öyle değil mi ? iki zıt duyguyu birarada yaşamak ve de neredeyse % 50 % 50 gibi eşit bir oranda yaşamak.
birkaç gündür farklı mp3 çalışmaları dinliyorum belki onun etkisidir.
3 gündür de özlem hanımın yeni yıl hediyesi olan meditasyonu dinliyorum.
hayatımda güzel şeyler olmaya başladı.Çalışmalarımın ve çabalarımın hayatıma bugünkü etkisi bolluk ve bereket yönünden şeyler oldu. Bugün yıllık vergileri yatırmaya gittiğimizde geçen yıla göre çok sürpriz bir şekilde indirim olduğuna şahit olduk. bir de alışverişte uygun fiyata güzel şeyler bulduk. öyle veya böyle ufak tefek vesilelerle biryerlerden fazla fazla paralar arttı. Babam sigarayı bıraktı. 1 haftadır sigara içmiyor. Dolayısıyla artık her ay sigaraya da topluca para vermekten kurtulmuş olduk. ona ayırdığımız bütçe de bize eklenmiş oldu. babam halinden çok memnun. sigaranın yokluğunu hiç aramıyor çok şükür. onunki kimyasal bir ihtiyaç değilmiş can sıkıntısından boşluk doldurmak için içiyormuş. hayatını başka şeylerle doldurduğuna inanmış olmalı ki kararından memnun. sabahları daha mutlu kalkıyor ve daha rahat nefes aldığını söylüyor :)
ablam bize yatılı kalmaya gelicek ve bana da birsürü makyaj malzemesi kozmetik falan almış bir torba dolusu . daha da önemlisi o birkaç yıl önce ispanyolcaya heves edip ispanyolca öğrenme kitapları almıştı ancak vakit bulamadığından fırsatı olamamış. benim bu dili öğrenmek istediğimi duyunca o kitaplarını da getirip bana verme kararı almış. şimdilik bu kadar günlüğüm. yetmez mi.... daha nolsun dimi ?
Hasta la vista ! | Offline
| | | |