Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: bigci Nickli Üyeden Alıntı bilmiyorum kısmet dinecekmi dinmeyecekmi tek iyi bildigim şey bunu zaman göstericek her gün aglamakdan her gün sokakda el ele birilerini görünce derin bi hiçç cekmek den :'( bilmiyorum hani derler ya hayata ne verirsen onu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-06-2008, 11:55 PM   #81 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
bilmiyorum kısmet dinecekmi dinmeyecekmi tek iyi bildigim şey bunu zaman göstericek
her gün aglamakdan her gün sokakda el ele birilerini görünce derin bi hiçç cekmek den :'( bilmiyorum
hani derler ya hayata ne verirsen onu biçersin ben hayata ne verdim acaba bu acıyı yaşıyorum ?
bigci merhaba ya valla yazdıklarını görünce içim sızlıyor.herşeyi kadere bağlama derim,ne ekersen onu biçersin sözü de bunu doğruluyor.hayatta değiştiremeyeceğimiz şeyler vardır,mesela ailen,doğduğun yer ya da fiziksel özelliklerimizi biz belirleyemeyiz,tamam bunlar kader ,ama bunun dışında pek çok şeyi hayatımızda kendimiz belirleriz.yani senin şimdiki durumun kendi tercihin aslında yani ilişkin biteli ne kadar oldu bilmiyorum ama şöyle bi 2-3 ay geçmişse artık sirkelenmenin zamanı.ama eğer ondan gelen acının hazzını yaşıyorum dersen o zmn denicek çok bişey kalmaz.sen eğer bu durumdan kurtulmak istiyorsan,onu mümkün olduğunca az anmaya çalış ne biliyim aklına geldiğinde başka bi uğraşı bul,mesela arkadaşlarınla dışarı çık,ya da pc oyunu oyna falan,arabesk parçalar dinleyip içkiyle avunacağına .eğer kurtulmak istiyosan bunu yap.ayrıca sokakta el ele birilerini görünce iç çekmen gayet normal,belli yaşa gelmiş her insan ilişki yalamıyosa özenir buna.yani ne düşünürsün bilemiyorum ama eğer duygusal boşlukta varsa ,hepimiz sosyal yaşamın içindeyiz ,yeniden bi ilişkiye başlayabilirsin ,çok ince eleyip sık dokuma.çivi çiviyi sökebilir bazen.kendine iyi bak,melankolye kaptırma kendini,bi alıştın mı ,istesen de sonrasında o psikoljiden kendini kurtarman zor olur.şöyle bi sirkin.hayat güzel

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 08-06-2008, 12:33 AM   #82 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point

selam günlük gene ben bigci umutsuz insan diyorum kendime artık :p
gene gecikdim günlük kusra bakma cankam her tanem her seyim melegim bebegim kankamla sirinemle msn de sohbete daldım

08 haziran 00 28

artık onu unuttum gibi bi şey hayatimdegisdi.com sayesinde ama tek bas bas kaldıgım zaman kendi kendime dusunuyorum onu dusunmeden duramıyorum dayanamıyorum beynimde tamamen bitti ama kalbimde bitiremiyorum
hani arkadaslar diyorya zaman zaman zaman zaman zaman unutmayı asla öretmez! bunu bilin arkadaslar sizde zaman sadece ve sadece alısmayı ögretir o yok o gitti lanet olsun oda sevgiside beni sevene merhaba sevmeyene elvedaa
bak su an mutluyum cok mutlu seyler yazmak geliyo içimden dayanamıyorum kalbim yerinden fırlıycak gibi saatlerdir cankamla konusuyorum o bana huzur veriyo iyiki hayatıma girdin cankam her tanem her seyim oldun bi anda
Hayatı öyle sevki hayat seni kıskansın... Sevdigini öyle sevki ölüm sana acısın öyle bir dost olki dostu olmayan utansın.. derler ya hani gercekden o benim her seyim dostu olmayan utansın allah herkeze onun gibi bi dost versin
yasamak istiyorsan bir umudun olmalı kalbin varsa bir sevdigin olmali sevdigin varsa yanlız senin olmalısana verilen en buyuk ceza mutluluk olmalı artık bi sevgilim yok benim istemiyorum oyle acı cekdircekse sevgili denen seyi :(

dostluk dediğin matematiksel olmalı üzüntüyü bölmeli,sewgiyi çarpmalı,geçmişi çıkarmalı,geleceği toplamalı,dostluk dediğin ya böyle olmalı yahiç olmamalı işte sirinemde oyle o dostu asdı her seyim resmen benim =)

iyiki varsın cantanem cankam
Alt 08-06-2008, 01:17 AM   #83 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point

benim canim cankim ,

senin günlügünde o aglama isaretlerini görünce yüregim nasil aci ile kivraniyor bilemezsin

seni tanidigim günden beri ki cok olmadi ama yüregime koydum, orada sana ayri bir taht kurdum ve sen benim canim cankim oldun..

istiyorumki mutlu ol ve huzurlu ol, sadece beraber oldugumuz zamanlarda degil yalniz yani kendinle bas basa ikende aci ve hüzün cekme

üzülmeye basladigin anda hemen düzelsin duygularin

bu dünya o kadar kisaki, daha dün ne hemen bugün oldu

ne olur bu kisa zaman zarfinda bu kisa dünyada o iyiligi o güzelligi o neseyi o mutlulugu hak eden kalbini, benligini, yüregini ve en önemlisi sevgini

acilara bogma ne olur bogma...

ne olur o kalbinde azicik banada yer varsa ve beni oraya koymus isen ve bana deger veriyorsan ne olur benim bulundum o kalbine üzüntüyü ve kederi

sokma

benim canim cankim, canimdanda ileri cankim
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2008, 02:42 AM   #84 (permalink)
Üsteğmen

39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

SESSIZ ÖPTÜM NEFESINI SÖYLEYEMEDIM

su an bu parca caliyor cankim , ne kadar güzel bir parca...

sen iyi oldukca ben cok iyi oluyorum cankim.. super

senin var olusun benim yasam sevincim oldu

umarim senin icinde ayni durum gecerlidir ve sende bu üzüntülerinden kurtulursun, sana cook dua ediyorum sen iyilik diye ne varsa dünyada hak

ediyorsun

sensiz sabah olmuyor... caliyor da bitisinde yazimim... ne olur hep iyi ol ve ne olur hep mutlu ol
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2008, 03:37 PM   #85 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

selam günlük uzun zamandır ilk defa uykum var dedim ve yataga girdim uyudum insan mutlu oldugu zaman hiç bi gamı kederi olmadıgı zaman uyuyabiliyormus uykusu olmuyormus gercekden oyle imiş bende aynen oyle oldum uykum geldi ve uyudum kankama defalarca kez tsk etsem az onun sayesinde uyudum
mutluluga cok yaknım bunu hissediyorum artık o artk yok benim için az kaldı unutcam onuda artık üzmeyecegimde kendimi cünkü buna hakkım yok ben üzüldügüm zaman sevenlerimide uzuyorum bunu yapamam o yuzden bi baskasını üzemem
Alt 09-06-2008, 12:09 AM   #86 (permalink)
Binbaşı

selam gunluk umutsuz adam serkan ben :o

09 haziran 2008 pazartesi 00 :00 saat su anda tam

b u gun tüm forum bana dusman kesildi uzamasın dedigim konu uzamaması kdar uzadı ve kalbimi kırdı canımı sıkdı üzdü beni :( bu konu üzerine daha fazla konusmuycam asıl sorunum hakkında bi kaç satır yazcam gne :(

duygularım yaralandı senin yüzünden bilseydim sevmezdim seni yürektennnnnnnnnnnnnn
askına kul köle oldum düşmedin dilimden genede yüregim gülmedi sevmedi sevda yönünden
aglasan sızlasann kime ne feyda elvet birgün pişman olup dönsen ne fayda bosunamı emek verdim herseyimsin dedin
lanet olsun askına ben seni sevdim lanet olsunnnnnnnnnnnnn
lanet olsun askınada ben seni sevdim
sen benimm ilklerimdin birtanem oldun sensizligi düşünmeden sana vuruldum ama bir bakdım ki güllerimi soldurdun
su yalancı dunyanda bir tek dogru buldun :(
ama bir bakdınki güllerimi soldurdunnnnn:(
aglasan sızlasannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kime ne faydaaaaaaaaaaaaaa elvet bir gün pişman olup dönsen ne fayda !
bosunamı emek verdim her seyimsin dedim lanet olsun askınada ben seni sevdim :( aglasanda sızlasan ne faydaa
bee ne fayda

offf daha fazla yazamıycam goz lerimde yas kalmadı kan akacak artık :(
Alt 09-06-2008, 01:37 AM   #87 (permalink)
Üsteğmen

canim cankim ,

yine duygu yüklü yazmisin, yine kendini kaptirmisin sevginin verdigi acinin seline ... ne anlasmistik???? hani aklina üzüntü geldiginde onun

karsiligi iyi olacak birsey düsünmiyecekmiydin??? senin bu halin beni de üzüyor, ne olur cabala, ne olur kendini kaptirma ve ne olur güclü ol, sen

cünkü iyilik olan ne varsa hak ediyorsun, bunu sende biliyorsun

o temiz sevgi dolu kalbini ne olursun acilarla sikma, acilarla yarani desipte kanatma daha cok

bu ara ben seni hic unuturmuyum canim cankim, msn´de görüstügümüzden buraya yazma geregi duymadim, fazlaca tepkilerden dolayi senin

dahada etkilenip üzülmemen icin yoksa kasitli birsey yok, degisen yok, cünkü benim canim canim canim cankimsin

birde su üzüntünden kurtulsan daha da mutlu olacagim sevinecegim ama umudum ve ümidim var, sen basaracaksin, birgün günlügünün sonundaa

sevgili günlügüm artik bitti o aciyi cekmiyorum, cekmiyecegim ve kendime cektirtmiyecegim diyecegin günler de olacak

cünkü isteyen basarir amma bugün amma yarin ama mutlak basarir ve sende basaracaksin, cünkü senin kalbin ve yüregin gercekten cok temiz..

iyiki varsin canim cankim iyiki varsin, Rabbim tüm dertlerini bir an evvel alsin ve hep ve daima mutlu huzurlu ol
Alt 09-06-2008, 03:47 PM   #88 (permalink)
Binbaşı

selam günlük mutlu ve umutlu bi gün zevk almıyorum diyodumya hayattan zevk alıyorum artık
beni düşünen birileri varmıs cunku ailem saten dusunuyo onlar olmadan asla ama arkadaslarım ablalarım varmıs
ve ben kendimi üzdükce onlarıda üzüyormussum bunlkarı yapmaya hakkım varmı diye soyle bi dusundum gozumu kapattım ve ailemi düşündüm annemi babamı o yaslı insanları 2. baharlarında üzmeye ne hakımvar ? bence hiç hakkım ykk
onlar için kendi mutlugum için iyi olacam onlar için dersem kendim için mutlu olmalıyım
ama benim mutlulugum saten onların mutlulugu ben mutlu olursam kendim için mutlu olursam dolayısıyla onlar için mutlu olmusda olmuyorum hayatıma bi ceki düzen versem iyi olacak 96
Alt 09-06-2008, 08:27 PM   #89 (permalink)
hayalayaz
Guest

nihayet be çocuğum..oh be kuzum günlerdir bu sözleri bekledim senden...tepki olarak algılarsın diye bir şey yazamıyordum ama, seninle beraber üzülüyordum..çok şükür, bu arada canki'yede en büyük saygılı sevgiler.işte insanın cankisi olursa böyle olmalı... daha güzel ve olumlu gelişmelerinide izlemek dileği ile..saygılı sevgiler
Alt 09-06-2008, 08:34 PM   #90 (permalink)
Binbaşı

onu kafamda tamamn bitirdim sıra kalbimde kalbimde yavas yavas alısdı gibi ama üzülsem bile bunu sevdiklerime hissetdirmiycem cunku onları üzüyorum onları üzmeye hakkım yok :(

Bookmarks