canim cananim cankim
,
yildizlarda kayar durmaz yerinde....
sevdiklerimizin yanimizda olmayisi kadar aci ve hüzün dolu bir durum ve olay yok bizim icin ama bizde insaniz ve bizde bir kalp tasiyoruz...
eger yok hergün her an her saniye mutsuz olmak ve mutsuz etmek istiyorsan etrafindakileri hep hatirla ve hic bir vakit sana aci vereni,
seni terk edeni birakma...
o mutluluktan göklere cikinca sen hüznünle yerlere cök... eger mutlu oluyorsan??? eger gercekten acilarla mutlu oluyorsan ve etrafindakilerinde
senin icin üzülmelerine mutlu oluyorsan devam et
canim cananim cankim
,
inanilmasi güc, anlasilmasi zor olmayan bir durum yasiyoruz su an, ben seni zorluklarla bogusup hayatimi degistirmenin yollarini ararken önce bu sayfayi
buldum sonra seni, canim cananim cankimi buldum ve düsünüyorumda
bu sayfada kendimden fazla seninde hayatini degistirmek istiyor gibiyim, gibiyimi az öyle... cünkü gercekten ve gercekten seni cok samimi ve gercekten seni
cok benimsedim ve bu yüzden eger biraz sert konusuyorsam, biraz itiraz ediyorsam yazdiklarina, eger biraz kiziyorsam senin bu acilara kenetlenmis tarzina
sirf ve sadece senin senin senin senin senin mutlu olman icin
derler ya canimdan can iste ömrümden ömür mutlu olman icin...
kolay degil ve nasil bu acilarla yasamissan bu acilari yok etmek icinde bir okadar belki vakit harcamak zorunda kalacaksin ama bilki bu sefer yalniz degilsin
bu sefer tek basina mücadele etmiyeceksin ve bilki canim cankim bu sefer gücsüz degilsin...
seni sevenleri, sana deger verenleri ve senin icin caba gösterenleri düsün, düsün ve ona göre hareket et... kötülügü yapan sana aci cektiren bir kisi
ve sen o bir kisi icin o kadar senin iyiligin icin gayret eden kisileri tepemezsin, buna hakkin yok.. en önelisi senin o simsicak tatli kalbine bu kadar
büyük bir felaket gibi olan aciyi barindirmaya hakkin yok
...
tuttum elinden ve sende tut elimden.. acilar yok olsun, sevda yesersin, mutluluk cogalsin ve huzur yasansin