Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yeter bigci, senin bu kendine eziyetin yahu!!!! Kendinle alıp veremediğin nedir kardeşim, bırak Zehra olayını falan. kendine eziyet eden sensin, sen. acı çekmek, kendine acımak, kendini bir kurban olarak görmek..... bunlar hayatının sorumluluğunu almaya cesareti olmayanların, kolaycılığı sevenlerin, taşın altına ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-07-2008, 02:41 PM   #231 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

yeter bigci, senin bu kendine eziyetin yahu!!!!
Kendinle alıp veremediğin nedir kardeşim, bırak Zehra olayını falan.
kendine eziyet eden sensin, sen. acı çekmek, kendine acımak, kendini bir kurban olarak görmek.....
bunlar hayatının sorumluluğunu almaya cesareti olmayanların, kolaycılığı sevenlerin,
taşın altına elini sokmayanların savunma ve tercihleridir olsa olsa. evet bazen bunalırız.
hayat çok da zor gelir bazen. yaşamak bir lükstür o anlarda. ama yalan.
bunu hisseden sensin sadece sen. o anda düşündüklerini düşünen sadece sensin.
bir başkası değil. sen düşüncelerinden veya hislerinden ibaret değilsin bigcim.
sen bunların çok ötesindesin ve her an için o olumsuz duygu ve düşüncelerin dışına çıkabilirsin.
istediğin her an bunu yapabilirsin inan. ama istersen yaparsın. sadece sen istersen olur.
kimse veya hiçbirşey veya hiç bir madde bunu yapmanı sağlayamaz.
onlara sarılmak her zaman hüsranla sonuçlanacaktır. anlık mutluluklar yerini telafi edilmez
acılara bırakır başka birşey değil. lütfen artık kendinle barış. sarıl kendine. çadırının orta direği ol artık.
ayrıca telkinleri yeterince dinleseydin sanırım bu hislerinde bir değişim olurdu. bak bana. olmasa
bende etkili olmazdı o telkinler. ama oldu. hem de çok az ve düzensiz dinlememe rağmen.
yalnız ben çok derinden istedim değişmeyi. bütün hücrelerimle diledim. sanırım bu isteğin önünde
direniş gösterselerde zaman zaman pek bir engel kalmıyor zamanla....
bir an önce toparlanman dileğiyle sana sevgilerimi gönderiyorum.
inan ki sevgi en iyi ilaç. hele bir de kendini seviyorsa insan,
gerçekten seviyorsa hayatını şifalandıracaktır er ya da geç.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2008, 05:24 PM   #232 (permalink)
Binbaşı

Lier22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lier22 is an unknown quantity at this point

evet bende sayfanda burayı işgal ediyorum. aslında sana söylenecek hiç bir söz yok. eğer derdinin ne olduğunu biliyorsan dermanınına biliyorsundur.
sen sadece tembellik ediyorsun bence.
telkinlerini yetreince dinlemiyorsun...
kısa zamanda burdan aldığın pozitif enerji ve telkinlerin sayasindeki iyi değişimi malesef yeterli olacak sandı ve yavaş yavaş bıraktın...
bak kardeşim hayatta her ne yaparsan yap seni iyiye güzele götürecek olanlar bir anda çok şiddetle yaptıkların değil...
az az ama devamlı yaptığın şeyler olacaktır.
yeniden sanki ilk gün gibi başlıyosun telkinlere ve 1 hafta dişini sıkıyosun...
eğer bir değişme olmazsa sonra bana kız, kendine kız kime kızarsan kız...
kendine bir şans daha ver bence...
çünkü sen buna değersin...

Alt 08-07-2008, 12:12 AM   #233 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point

selam sevgili günlük merhaba naber nasılsın iyisindir umarım iyi olmanı temenni ederim 00:04 08 tehmuz yarısa 3 hafta var daha
ablalarım ve lier abim ve alen dostum yorumlarınız için tsk ederim
aleninde dedigi gibi ben aslında cok mutlu gevzek birisiyimdir bizim dükkanda benim yüzümden kolay kolay iş yapılmaz :D cünkü rahat durmam hep sakacı gülen eglenen birisiyimdir olayın üzerinden uzun zaman geçdi zehra yı ben unuttum ama zehrayı kalbim unutmadı
ne günler geçirdik zehrayla gece hayal ederdim yaa benim sevgilim var niye öpmüyorum geceleri ertesi günü hayal ederdim okulda direk sarılcam öpecegim koklayacam derdim ama olmazdı hep bulusdugumuz bi yer vardı orda bulusur el ele okula geçerdik ordan orada beklerdim zehra gelecek simdi sarılcam öpcem derdim ama onu karsımda görünce öpemezzdim güzel gözlerinin içersindde bohulurdum yutkunamazdım bogazıma bi şey olurdu dügümlenirdi nefes
hayat dururdu saniyeler geçmezdi saniyeler içersinde hayellere dalardım hayellerimde onu görürdüm cocuklarımızı görürdüm sonra beni uyarırdı serkan serkannnnn gene daldın hertanem yaaa :'( bu arada o bana cantanem derdi bende ona hertanem lakablarımız o idi
işte öyle sevdim ben onu elini zorla tutdum daha dorusu o tutdurdu
bi yada 2 kere öpmüşümdür toplasanız oda yanakdan öpemezdimki utanırdım korkardım belki daha dogrusu öpmeye kıyamazdım onu ben: ( onca anımız var
o gitti beni yanlız bırakdı bir gün asklar bitiyo fakat hatıralar kalıyo giden gitmişdir gittigi yerde bitmişdir o beni gittigi gün kaybetmişdir ama işte hatıralar aklıma geldikce dayanamıyorum ':(
oysaki ne kadar seviyoduk birbirimiz daha dorusu ben sevmişim hep o sevmemiş
işte o hatıralar aklımdan kolay kolay cıkcak degil :'( beni üzen büzende bu hep :'( bilmem hayatimdegisti ailesiyle canki ile ablalarım la tanısmasaydım belqi dha ne delilikler yapardım :8 ama önüme bakmaya calısıyorum beni beklyen bi hayat var sorumluluk sahibiyim iş yeri calısdırıyorum profosyonel bi takımım var hayat boşş oyna oyna koşş :ğ
Alt 08-07-2008, 01:39 AM   #234 (permalink)
hayalayaz
Guest

serkan
sana bir şey sorucam..zehrayı bu kadar sevdin..ben buna inanıyorum..ama sevdiğine, sevgine nasıl sahip çıktın?..bu memlekette kızlar..karşılarında güçlü adam ister...( aslında benim gezdiğim tüm memleketlerde hep böyledir) sen bu sevginin arkasında ne kadar durabildin? anladığım kadarıyla..zehranın aile yapısı törelere bağlı olarak yaşıyor ( yoksa kim kızını kardeşinin oğluna verir ben bu töre işinide anlayabilmiş değilim ya neyse ) sen bu kadar geleneklerine..törelerine bağlı bir ailenin kızını alabilmek için toplumda nasıl bir yer edindin..burada yazıyorsun..komşuların bile sen geçerken kapıları, pencereleri kapatıyor..çocukları..içeri alıyor...bunu bir kişi yapsa..diycem ki densize bak..boşver serkan.diycem .ama hepsi yapıyorsa..yanlışlık sende..kendine hakaret etmeden..kendini asıp kesmeden bir özeleştiri yap..yaptığın yanlışların dökümünü yap ve artık..bırak bu kara bahtım kem talihim muhabbetini..hatalarından ders çıkar ve geleceğini şekillendir..yeniden başlamak için asla geç değildir..geçmişte yaptığın hatalar..bu gününü şekillendirmiş..ama bu hatalara devam edersen geleceğininde bu günden farkı olmayacak...vede üzülerek söylüyorum.bizler, yani hayatım değişti milleti hepimiz çok iyiyiz..çok saygılı ve sevgi dolu insanlarız..ama çözüm odaklı yaşarız...şöyle anlatayım..hepimizin derdi, problemi var..zaten burada buluşmamızın en önemli nedeni bu problemlerimiz..ama dahada önemlisi problemlerimize çare bulmak için buradayız..önce telkinlerle başlarız..sonra bakarız telkinleri destekleyen bir çok çalışmada var..vakit geçirmeden onlarıda yaparız..daha sonra başka çalışma, daha sonra bir başkası..burada dertlerimizi anlatırız ama, bize çözüm öneren arkadaşlarımızında önerilerini değerlendiririz...buraya sürekli dertleşmek için gelmeyiz.gelişmek dertlerimizden kurtulmak için geliriz....hatta ilk yazdığımız mesajları bir kaç ay sonra okuduğumuzda ben böylemiydim yaa deriz...çünkü insanoğlu iyiyi ve güzeli sever bunda çok kolay alışır..bizleri sevindiren ilgi..gelişmelerimize, iyi olmak için gösterdiğimiz gayrete gösterilen ilgi ve takdirdir.dertlerimize ağlamalarımıza gösterilen ilgiye sevinsekte..bu ilgiye sevgiye karşılık olarak..kısa zamanda toparlanmaya çalışırız....ben nedense çocuğumdan daha küçük olduğun için sana kıyamıyorum...ama sana acıyamıyorum, acımıyorum...hiç uzağa gitmeden hayatını tanıdığım bir gençten bahsedeyim sana..varlık içinde yokluk yaşadı..hayatını topluma, ailesine.ve kendisine faydalı olmak için harcadı..bırak kendine ve çevresine zarar vermeyi, ağzından tek bir isyan kelimesi çıkmadı..peki bu kadar isyan ediyorsun..sen ne yaptın..isyan etmeyi kendine hak görecek..serkanımızı mıçıkırık bir kız terketmiş... serkanımızda hayatına küsmüş..dedimya sana acımıyorum...hatta kusura bakma..seni birazda şükürsüz görüyorum..ablandan bahsettin..senin bu konuları benden daha iyi bildiğini düşünüyorum.bana senin yaptığın, yazdığın herşey şımarıklık geliyor..hastamısın..okey..doğrudur..ilaçlarını alacaksın..adam gibi tedavini olacaksın..haa ilaçların yan etkisimi var..dozu azalıncaya kadar sabır edeceksin..dayanamıyormusun.gideceksin doktoruna..kendini sakin bir şekilde ifade edeceksin oda başka ilaç verecek..yokmu diyor doktorun..yoktur, kabulleneceksin....git bakalım bir hastanenin onkoloji servisine..minicik bebeler toz zerresinden korunmak için dört duvar arasından çıkmıyor...yaaa onlar minicik bedenlerine kemoterapi denen illeti kurtarıcı olarak alıyor..ve birde onun verdiği, rahatsızlık ekleniyor hastalıklarının üstüne...gık demiyorlar..şimdi ben bunları bilirken..zehra seni terk etti diye, illet bir takım alışkanlıklar edindin diye vs sana acırmıyım..aman serkanın başına neler gelmiş dermiyim..sana sorarım..bir hata yaptın gençtin..iki hata yaptın yine gençtin..kardeşim aklını başına neden toplamıyorsun demezmiyim....bilinçaltı konusuna baktınmı bilmiyorum..ama...eğer okumadıysan oku..sürekli söylenen sözlerin, cümlelerin bilinçaltına nasıl yerleştiğini ve hayatımızda nasıl gerçekleştiğine bir bak..sen kendini düşünmüyor olabilirsin..bu konuda herkes gibi sende özgürsün..ama bizede zararın dokunuyor...senin yanında olmak seni desteklemek amacıyla..yazdıklarını okuyoruz..ve tabiiki bizim bilinçaltlarıda etkileniyor aynı senin gibi...bizimde bilinçaltımızda yakın geçmişte tüm bu söylediklerin vardı..hatırlaması hiç zor değil..hatta yeniden benimsemesi..e şimdi biz ne yapalım..sana destek olabilmek için okuduğumuz her satırın için..kendimize yeni telkinlermi yazalım..şimdi bu andan itibaren kendini topla iyileşmen için ne gerekiyorsa yap..telkinlerimi dinlersin...müzikleri beğenmiyorsunda ..beyendiğin müzikle telkin yaptırıp...onumu dinlersin..telkinle işe başlıyorsun..ilaçlarını doktorunun verdiği dozda alıyorsun..sitede işine yarayacak bir yığın çalışma var..onlardan birini uygulamaya başlıyorsun..yoksa..sana verdiğim saygıyı geri alırım..sevgiyi vermek kişinin kendi özgürlüğüdür...ama saygı zaruridir..çünkü tüm insanlar yaradanın özenerek yarattığına saygı duymakla yükümlüdür..ama alırım..saygımı geriye..şu andan itibaren kendine iyileşme planı yapmanı bekliyorum yapabileceğini..başarabileceğini..tüm bunları kotarabileceğini biliyorum.ve bundan sonra seni iyileşmen adına yaptıkların nelerdir diye takip ediyorum...saygılı sevgiler
Alt 08-07-2008, 01:55 AM   #235 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar bigci.. zuun süredir günlükleri okuyamamıştım.. gelişmlerinden yeni haberdar oldum..

öncelikle seni tebrik ederim.. yarışta 4. lükten 3. lüğe yükselmişsin bu çok güzel başarı..

söylemek istediğim bir kaç şey var.. müsait olduğunda okursan sevinirim..
eğer okumuyorsan yazdıklarını peşpeşe geriye dönük olarak okumanı öneririm..
hayat senden yana ama sen inatla farkında değilsin..
ne istiyorsan onu yaşıyorsun ama bunun bile öneminin farkında değilsin..

geriye dönük olark senin adına özeleştiri yapmaya çalışayım;
yarışmadan önce dereveye girmek için sürekli dua ettin..
dereceye girememek için elinden geleni yaptığın halde önce dördüncü sonra üçüncü oldun..
istediğin olduğu halde bunu kutlamak yerine ne yapayım teneke parçasını diyerek kupanı almaya bile gitmedin..
sana verilen armağanı küçümsedin..

çünkü böyle olmamalıydı.. başarı sana göre değil.. acınacak bir durum olmalıydı..
mesela araban yanmalı.. içinde mahsur kalmalı herkesin vah vah demesini dinlemeliydin..
ama öyle olmayınca bu sefer aldığın dereceyi küçümsedin..

bazı şeyler ancak hazır olduğumuzda başımıza gelir..
kardeşim benden ferrari istese ama ben olaylara daha hakim olduğum için okuduğu okul arkadaş çevresi yaşadığı şehir oturduğu ev ferrari kullanmaya uygun olmadığı için ya da henüz ferrariyi hak edecek bir başarı sağlamadığı için ona bmw alsam ve o bana aman ben ne yapayım bunu diye surat assa bir daha el arabası ile bile yan yana gelmemesi için elimden geleni ardıma koymam..

şükür ki yaradan ve evren bizler kadar acımasız ve kindar değil onun bizlere sunduğu nimetlere burnumuzu kıvırdıkça o yinede sabırla öğrenebilmemiz ve mutlu olabilmemiz için ufak hediye paketlerini yollamaya devam etmekte..

ne ilaçlar ne telkinler ne başka öneriler sende mucizeler yaratmadı ne kadar tuhaf değil mi?
bunca insan bir şeylerin ucundan tutup hayatının sorumluluğunu alıp fark yaratmaya çalışırken acaba hiç bir değişiklik yaşayamamış olan sende bir sorun olmasın..
hiç bu açıdan değerlendirmeyi düşündün mü..

sürekli kendini aşağılama .. hakaret etme memnuniyetsizlik v.b ruh halleri içindesin..
çünkü sen bu şekilde mutlusun.. acın ile mutluluğu özdeşleştirmişsin..
imzan bile bunun kanıtı..
böyle mi mutlu oluyorsun.. o zaman yapacak bir şey yok..

dinlediğin en iyi telkin kendi iç sesindir.. günlüklerimiz ve yazılarımızda kendi iç sesimizin yansımalarıdır..
oldukça güzel müzik arşivin var.. bunu ara ara bahsettiğin eski yeni değerli sanatçıların isimlerinden anlıyorum..

ama sen ne yapıyorsun.. yoğun bir şekilde arabesk dinliyorsun..
adı üstünde acitasyon müziği..

dilimizin döndüğünce genç yaşlı herkes sana çözüm önerileri getiriyor.. belki içlerinden bir tanesi ilgini çeker diye..
sen hepsine ben onu anlamıyorum bunu yapamıyorum diye yaklaşıyorsun..
amek vermezsen elbette başarılı olamazsın..

dobiyi nasıl yetiştirdiğini düşün..
arabanı nasıl yarış arabasına dönüştürdüğünü düşün..
bunların hepsi emek ile oldu..
yaşamın için emek vermeye niye bu kadar çekiniyorsun..
dur ben yanıtlayım..
aman kazara mutlu falan olursun.. neme lazım böyle acılı bir şekilde iyidir..

arkanda sana desteğini ve sevgisini esirgemeyen bir ailen var..
bu forumda kaç tane insan anasının bir sarılışına hasret biliyor musun..
kaç kişi babasından aferim yavrum sözünü duymadığı için yüreğinin bir tarafı buruk...

senin ailen dükkanı yoluna seferber etmiş..
ne üdüğü belirsiz bir zehra hikayesi yaşadın diye .. sen yeterki çabuk toparlan diye evlerini oturdukları semti değiştirmişler..
annen baban yaşındaki insanlar için ev değişikliği semt değişikliği ne kadar radikal karar hiç düşündün mü..

aa pardon sen sadece unuttuğun zehrayı düşünüyordun dimi..
hani seni sevmeyen.. aldatan vesaire vesaire..
önemli olan kaşı gözü .. yaşadığınız büyük aşk.. senin onun yolunda ölmen.. ölecek kadar çok sevmen..
kimse senin kadar sevemez falan ...

önemli olan sen ve acıların..
inan zehra yanında olsa asla mutlu olamazdınız.. milyon tane acılı hatıranız olurdu..
neden mi..
mutluluk sana göre değilde ondan..

senin için değerli olan acılı bir hikayenin olması.. anlatacak hüzünlü bir şeyler olmassa yaşamında eksiklik olarak görüyorsun..
sürekli bir suçlama eleştiri içindesin..

ilaç veren doktorundan öneride bulunan arkadaşlarınada kadar her şeyi suçluyorsun..
olmadı dönüp kendine ben tipsizim diyorsun..

kim me anlatırsa anlatsın sadece kendi bildiğin yolda ilerliyorsun..
sana sırf bu forumda 500 sefer tipsizliğin ile ilgili sen yakışıklısın açıklaması yapıldı.. ama sen canını acıtacak bir şey bulamayınca hoop tekrar o noktaya dönüyorsun..
yaradana inanan bir yapın olduğu halde;
yaradılanı seveceksin yaradandan ötürü lafını tek kalemde kendi acılı hikayen için çiziveriyorsun..

sana ben o biz siz onlar yardımcı olamazlar .. sana sen yardım edeceksin..
doktora mı gitmen gerekiyor evet bir süreliğine gideceksin..
ilaç mı alman gerekiyor evet bir süreliğine düzenli alacaksın..

bunları reddediyorsan o zaman yaşamının sorumluluğunu adam gibi eline alacaksın..
bırakacaksın acı kimliğini bir kenera ben bu gün yeniden doğuyorum ey hayat merhaba diyeceksin..

unutmak istiyorsan sileceksin tüm resimleri anmayacaksın artık adını..
mutluluğu arkadaşlarında ailende kazandığın oyularda değil ..
içtiğin suda aldığın nefeste başını sokacak evin olduğunda yatacak yatağın içecek çorban olduğunda anlayacaksın..

olumlu düşüneceksin..
içsel sesin sana hadi be dedikçe oturup yazacaksın..

yok kendimi kaybettim bilmem kimin numarasını aradım bi baktım bana şunu bunu getirin diyorum diye kendini bırakmayacaksın..
yaşamında olan güzelliklere şükredeceksin teşekkür edeceksin.. yaşamını onurlandıracaksın..

bizler sana farklı yollardan hep aynı şeyleri söylüyoruz ama sen hala bildiğini yapıyorsun...
hayat senin oynadığın bir oyun.. ve sen hala küçük emrahın filmlerini oynatmaya devam ediyorsun..

zaman akmakta sevgili bigci..
ister değişimi seç ister bu monotonluğu.. halinden memnunsan diyecek lafım yok..
ama yok ben memnun değilim diyorsan o zaman azıcık önerilerimize kulak ver..

acı kimliğini artık bir kenara bırak.. bizler için ailen için değil bunu kendin için yap..
ancak kendine değer veririsen bu yolda yılmadan yürüyebilirsin..
eğer başkalarına dayanarak yürmeye çalışırsan başkaları daima kendi yoluna çizecektir...
kendi güneşin olacaksın..
diğerlerinin mum ışığında ancak bir yere kadar yürürsün..
güneş olursan daima aydınlık kalırsın..

sana bu yol güllük gülistanlık diye söz veremeyiz..
hepimiz yeni seçimler yaparken canımızın acıdığı şeylerle karşılaştık..
burda mesajlaştığın hiç kimse süt banyosu yapıp şampanya içerek bu olgunluğa erişmedi..
ama bildikleri bir şey var.. bilinçaltını kullanarak güzel bir hayat yaşayacakları..
bunun gizli hazileri olduğunun farkındalar.. telkinlerin ve olumlu enerjinin bu konuda çok büyük destek olduğunun farkındalar..

elinde imkanları olan birisin..
ankarda bir çok kuruluş var..
önce hedeflerini belirle..
bizler elimizden geldiğince sana yardımcı olalım..
özel telkin yaptır..
düzenli dinle..
kişisel gelişim merkezlerine git..
hipnoza git..
milyonlarca çözüm alternatifi varken hala yaşamının mutsuzluğundan dem vurma..
hayat senden yana ama sen hayatını onure edecek hiç bir şey yapmıyorsun..

önce git kupanı al.. öyle mutlu ol ki kupanı alırken birincilik kupası sana gelmek için can atsın..

körün eline elmas vermişler fırlatıp atmış bu bir taş parçası diye..
elinde tuttuklarına bakarken sana verilmiş oldukları için şükret kör gözlerlerle değil gören gözlerle bak..

bu söylediklerim seni incitmek ya da eleştirmek için değil..
umarım vermek istediğim mesajı doğru bir şekilde iletebilmişimdir..

sevgiler..
Alt 08-07-2008, 02:11 AM   #236 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

2 can ablamın 2 yorumu kafama dank etti bi hoş oldumya iyice bi düşündüm sahibinden azar işitmiş bi kangal köpegi gibi hissettim [ not : köpek türleri içersinde azarlandıgı için sahibinden özür dileyen tek köpek kangaldır cünkü azarlanırsa aç bırakılırsa tokatlanırsa sopayla dayak yerse sivas kangalları sahiplerine daha baglanır :p ]
öyle hissettim kendimi saat gece 2 en iyisi ben cıkıp bir az dolasıyım sonra gelip bi şeyler yazıyım :SS:S:S:S:S:S
Alt 08-07-2008, 03:43 AM   #237 (permalink)
hayalayaz
Guest

hani derlerya özür dilemek erdemdir diye..yanlış biliyorlar..erdem özür dilemek değildir..özür dileyecek duruma düşmemektir..ben kupayı atlamışım..hemen sıkıştırayım araya..o kupayla çekilmiş fotoğrafını istiyorum...siteye başarılarımız, gururlandıklarımız diye konu açacam...ilk kupamız o bizim..sadece senin değil..şimdi dök zülfünü önüne, güzel bir yaşam planı hazırla ve uygula..seni ancak o zaman takdir eder kardeşten sayarım haberin olsun..
Alt 08-07-2008, 04:00 AM   #238 (permalink)
Binbaşı

dolasdım geldim bu arada köpek dedim gece gece köpegin birini ezdim ya :P ama bi şey olmadı frene basdıgım anda önüme atladı daha dorusu arabaya saldırdı tampona vurdu ama köpege bi şey olmadı
hayal ablanını son sozu zorumamı gitti aklımdamı kaldı hani artık bana saygısı yokmusya ne bileyim kafam karısdı

shamanic abla ne demişdin sen dobiyi nasıl büyüttün yarısı nasıl kazandın
kangal büyütmek zor işdir gerçekdende zor işdir cok büyük bi alana ciddi bi bücceye mangal gibi bi yürege ihtiyacınız var onlar bende vardı büyüttüm dobimi oglum gibi sevdim yeri geldi azarladım yeri geldi boynuna tekmeyi vurdummu oldugu yerde ters takla atdırdım yeri geldi bogazımdaki lokmayı ona verdim ben yemedim ona yedirdim halada öyle besliyom onla biz 2li gibiyiz aracımıda yarıs aracı yapma efsanem babamdan geçdi projeyi kafamıza koyduk
önce büyük sanayi esnafı daha sonra rektefiyecimiz dahja sonra ivedik esnafı dalga geçdigimizi zannetti o aracın yürüyecegini fakat ilk yarısında garanti kol cıkartıcanı yatak vurcanı tepe pisston sipoplara dayancagını ne bilem headersin aşırı ısınmadan patlayacagını söyledi :d daha ilk yarısında derceye girdi bunun cok acık ve bariz bi sebebi vardı

inanç güç emek hırs
simdi söz veriyorum sezon 19 ekimde bitiyo 19 ekime kadar cindoruk bigci serkan gercekden cindoruk olacak zehra yı tamamiyle silcem kendime güvenim saten var bu sıkıntıları atıcam o kadar inanarak bu günlere geldimki yüzüm kara cıkmıycak ve turkiyede fazla bilinmeyen ama hayranları on binlerle hitap edilen turkiye oto drag sanpiyonası 2008 sezonuna karabulut opel performans ve s.k adını damgalıycam ve gozumdeki mutluk kalbimin temizligi umutlarım bosa cıkmıycak
arabeks muzige gelince alıskanlık galiba 300 küsür bin mp3 arsivim var su anda cansever calıyo memedim sarkısı :d dinledikce askerligim aklıma geldi :p
telkinlerin bende işe yaramama sebebini bi ögrensem günde 1 saati aşkın dinliyorum hatta saatlerce telkin yaptırmama gerek yok ben kendi telkinimi yaptım :D kızmayın ama bana banel geldi telkinler bende tatlı bi modifiye yaptım üzerinde ufak bi mix yaptım new age sucluluk telkininden :D arabada dinliyorum onu sürekli olarak subbuffer beynime işletiyo telkni :d
bunun zararı olurmu ?_ sanmam
bu arada ilaçları düzenli alırsam tamamen uyusuyo vucudum ve tekrar o madde istegim geliyo o yüzden tırsıyorum düzenli almaya calısıyorum bide doktordan korkma sebebim beni alacagını söylüyo ve bu sefer alırsa en az 1 ay ben 1 ay orda kalmak istemiyorum o yüzden cünkü orda ilaç tedavisi yok :s ametemde serum var sadece:s sabah aksam serum yiyosun yıgın enkaz halinde zombi gibi geziyon ortalıkda zignin acık fakat kasların gevsiyo ben bunu sevmiyom ama cok felaket derecede faydasını görüyorsunuz
rahatlıyorsunuz yoga yapmıs gibi oluyorsunuz ama ben sevemedim niyeyse birde ordaki ortam diger hastalar misal ilk yaptıgımda bi kızın ırzına geçip zorla kanına enjekte ederek alısdırmıslar :'( o kızla baya arkadas olduk [ ki kendisi ile arada bi konusuruz bi kerede beraber grup terapisi görmüşdük ] o kız beni fena etkiledi hastaneyi o yuzden sevmiyorum
bu arada soguk bira içmeyin gece :p gerçekden bas arıtıyomus :d az önce denedim iyi degildi bu arada ailem
onlar benim herseyim her tanemmm nurtanem cantanem abim matametik profosorü hayatı boyunca okuyan insanlardan
ön lisans okdu arkasından 4 sene okudu ögretmen oldu askere gitti geldi 2 sene daha okudu o bitti 4 sene daha okudu simdi hala bişeyler yapıyo ama ne bilmiyorum erzurum ataturk uni de dekan gibi bi şey ablam ilahiyatcı ank uni mezunu 3 dil biliyo su an bakanlıkda soruyom ya anne abimler nasıl böyle çatır çatır çatttır uni bitirdiler annem bana hep sunu diyo
abine sor anlatsın abim meslek lisesi elektirik bölümü mezunuymus
babam sinan ders calıssın diye televizyonun kablosunu kökünden kesermiş :D abim babam yattıkdan sonra geri tamir edermiş kabloyu babam kesermiş abim baglarmıs peki ya ablam dedim
ablanı sorma bana dedi niye dedim korkuyorum ablandan dedi niye anne dedim ablan lise yıllarındaki iken kesin bu kız flozof olacak derlermiş bilmedigi hiç bi şey yokmus :d yaa peki ben dedigimde ise
babam beni mulipalarla cikolatalarla büyütmüş arabaya merakım ta dogdugumda varmıs bebekken ben uyumazsam katla zinha asla arabayda cıkıp 1 tur atmadan uyumazmısım .p yaa anne saadade gellll sonuç ne ? oglum sen kopuk büyüdün cok kopukdun abinin cekdigi acıyı görmedin ablanın yoklugunu hissetmedin pc cıkdı ilk sana aldık cep telefonu cıkdı ilk sana aldık cıkdı ilk sana aldık anne anlatma aglıycam :( peki sonuç
abini kaybettik oglum
benim annesi oldugumdan supe duydughunu bile dusunuyorum kafayı sayılarla bozdu en son 5 ay önce telefonda sesini duydum banka kredys felan fişman yuzunden aramıs
ya ablam oda ilahiyatla kafayı bozdu yok kurani cozuyorum yok bilmem ne yok su yok bu kendi cocuklarına vakit ayıramıyo benim farkım ne anne
sen ailemizin içinde idin biz büyüttük seni doya doya evlat sevgisini yaşattın bize ha kopuk concon büyüdün baban teknik adam olsun dedi seni zorla universiteye yolladık ama sen tuttun sanayi allah sanayi tamam malımızı varlıgımız saattık sana sanayiden dükkannı açdık araba dedin arabanı aldık simdi senden tek istegimiz var bizi ölene kadar bırakma abin ve ablan gibi yapma [[ bu konusma 1 hafta felan evel geçdi annemle ]]

bende annem ve babam icin yasıyorum varmı ötesi :p
bu arada iyi geldi bu ya hatırldım bu konusmayı ben kendime yeni ugraslar bulmalıyım kafam iyice dagılmısken yetmiyo ugraslarım alen diyo ya herseyin var
su uykuyu çözsem bide super olacak :p buldum yeni ugrasımı 6 ay evel kanal d d yayınlanan Bizim Mucitler' tv programına secilmedigim için sinirlenip kırdıgım benzinsiz calısan motor siklete :d tekrar dönsem iyi olacak dur iyi aklıma geldi ona döncem yarın hurdalıkda yatıyodu her yani pas tutmus
ben sanpiyonluk kupamı alırken siz yanımda olacaksınız ailem yanımda olacak adı malum sahissa cehennemin dibinde banane umrumda degil :P
bu arada hayal abla :d agustosda izmirdeyim :d oglun ve sen tüm gün eglencez hazırla kendini eksoz kokusuna ve lastik dumanına
bu arada o 3 lük kupasını henüz almaya gitmedim ben tehmuzda 2sini bir alırım her hal :p tehmuzda saten cerende gelicek rovansa ben yarısdan cekildim 3 olan şahısda kuran hatası yaptıgı için diskalifiye oldu yani beni yenen daha dorusu ben yarısdan cekilince pist ona kalmısdı o diskalifiye edilince 3 lük otomatik olarak bana geçdi puanda aldım ama henuz bende degil kupa o kupayı tehmuzda alırım büyük ihtimal ama tehmuzdaki 1 lik kupamla beraber
Alt 08-07-2008, 12:14 PM   #239 (permalink)
hayalayaz
Guest

serkan sana saygı duymuyorum demedim "alırım saygımı geriye" dedim..bak son yazdığın mesaja..ne güzel uğraşların var..hatta icad demişin..harika..ablam 1 ay çok zaman değil.bir çok insan o ilaçları uzun yıllar kullanıyor..evde kendin, kendi kafana göre yapıyorsun tadevini ve sonuç alamıyorsun..neyse sen şimdi hastaneye gitmek istemiyorsun ya okey..yalnız doktoruna git..ben uyuyamıyorum benim bu problemim neden kaynaklanıyor de..hastaneye yat derse şu anda bana destek olna insanlar var.onların desteğiyle ben bu durumu aşacağıma inanıyorum..yalnız uykularım düzene girsin istiyorum..de..ayrıca seni zorla hastaneye yatıramaz...ama uyku problemine çare bulmak zorunda..son mesajında anlattıkların senin tamda benim düşündüğüm yapıda bir insan olduğunu gösterdi..şimdi senden beklediğim..bu gerçek serkanın devamlı olarak hayatta yerini almasını sağlaman..telkinleri kendin modifiye ettiğini söylüyorsun daha geçen gün cem başka bir sisteme uyarladığı için kalitesinden kaybettiğini yazmıştı..şimdi tam olarak aklımda değil..neyi nasıl yaptığı..cemin günlüğüne bakarsan öğrenirsin..SAYGILI SEVGİLER
Alt 09-07-2008, 12:26 AM   #240 (permalink)
Binbaşı

selam sevgili günlük naber nasılsın ben iyiyim fakat kafam güzel kendi tabirimle folloş :S kafamda 1 dünya kendime ceki düzen veriyorum artık dedigim gibi bu gün sabah ilk iş dükkanı acıp temizligimi yaptıkdan sonra lattopumu acıp sirket dosyalarını karısdırmak oldu babamla ortak bi şeyler yapıyoz fakat bi düzen yok sonuç vahimm kardayız fakat zararlı kar cepde para yok :S
piyasadan 36 milyar küsür alacagımız var buna lakin 32 milyar 220 borcumuz var :s kafam karısdı bi ora bi bura gene bana iş seyahatı gözüküyo yedek parça ve ar-ge calısmaları adına önümüzdeki hafta izmir adından istanbul ardından konya yapcam :s aralıksız dinlenmeden kafamı asıl karısdıran gecenlerde cok eski müşterimiz babamın basbakanlıkdan ahbabı bi abimiz kızı için bi araba düşündügünü söyledi once bi porshe var onu bize getircekdi bizde modifiye resterasyon karısımı bi şey yapcakdık araç basdan aşşa yeniden yapılancak 87 model bi araç ben araba dan bahsedince koltuklarım kabardı cünkü dükkanımıza ilk defa bi porshe gircekdi :D bu gün cekici ile geldi araba haşatt koltuklarına varana kadar :D kafam o yüzden karısık internette haklarında bir az arasdırma yaptım kafamı bi hyespalarda bi o arabada bi yarısda benim su mucitlik projesine bakmadım bile bu gün ama bu gün güzel geçdi

bu arada söylemeden edemiycem ben cankimi özledim :p gerci o bana defol dedi ama onu seviyorum o gitsede beni bıraksada sonsuza kadar sevcem kalbimde oda ':(

iyiki varsınız hayatımdegisti ailesi sizde iyiki varsınız sizin sayenizde mutlu oluyorum
telkinler ve titanic esliginde basladı aksam kafama koydugum seyleri yapmaya basladım beni ne mutlu ediyorsa onları yapcam :=) beni arabalar en co mutlu ediyo onların saten içersindeyim [[ bu arada özür dilerim basınızı şişiriyorum arkadaslarda laaa cindoruk 2 dakka sus lannn beynimizi yedin araba modifiye bmw anaaaaa araba dan baska bi şey yokmu bu dunyadaaaaa derde ]
ilacımjı aldım uyur giderim bir azdan bu arada haftaya tekrar gitcem doktora carsamba günü musayitim ona güne program ayarladım istanbula gidiyor geliyor doktora ugruyorum o neticeye göre o hafta konyaya geciyorum ona görede izmire gecicem amaizmire agustosda geçerim galiba :S fırsatdan istifare gezerim :D izmire geçersem babama baba ben izmirdeyim işlerim uzadı diye yutdurup 2 günlügüne bodruma yada çeşmeye kaçarım :D:D
mutluluk düşünüldügü zaman oluyomus gercekdende ben mutlu olmayı düşündüm planımı yaptım programladım ve mutluyum kendi iç sesimi dinledigimde bi camoronon motorundan cıkan sesi duyuyorum :D bu bana hırcınlık diyo daha dorusu hırs diyo kazanma azmi diyo 27 tehmuz bekle beni 29 haziranda nasıl inletdiysem hipotrumu 27 tehmuzdada inleticemm mutluk tarifi yapmamı isteseniz ben sadece araba derim ailem derim yaaaa nabıyım ben kafam basmıyo bişeye sevmiyorum hiç bi şeyi o kadar sevmiyorumki okumayı bile red ettim ailem zorla okuttu bende okudukca bir üst sınıfa geçdikce yavas yavas öss havalarına girdikce sevindim okumak guzel bi şeymiş sonradan fark ettim simdi nabıyorum gözlerimi kapattım derinnn bir nefes aldım elimde kupam var tüm hipotrum beni alkıslıyo vee zafer benim :d s.k adı inliyo bu kadar basitmiş :p

Bookmarks