Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hayatım Değişti Kafesi

Uyarılar

İç Dökümü

Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi İç Dökümü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Az önce izlediğim bu video beni aşka getirdi ve bu gece içimden bu döküldü..Öğrendiğim kadarıyla Anthony Warlow(şarkıyı söyleyen), kanser hastalığını yenmiş insanlardan..İşte gecenin müziği...Benden sizlere..Sevgilerimle.. http://www.youtube.com/watch?v=Fm8aSKMoZog...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi

İç Dökümü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-12-2007, 12:01 AM   #31 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatale will become famous soon enoughfatale will become famous soon enough
Standart Ynt: İç Dökümü

Az önce izlediğim bu video beni aşka getirdi ve bu gece içimden bu döküldü..Öğrendiğim kadarıyla Anthony Warlow(şarkıyı söyleyen), kanser hastalığını yenmiş insanlardan..İşte gecenin müziği...Benden sizlere..Sevgilerimle..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 19-12-2007, 01:18 AM   #32 (permalink)
Üsteğmen

84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Unutma Beni Çiçeği

Ben bir unutma beni çiçeğiyim.Sevdiğinin yollarında yeşeren.Her hatırlanışında yeşeren, çiçeklenen.Hatırlanışın coşkusuyla,içi sevgiyle dolup taşan.Unutulduğunu hissettiğinde anında boynu bükülen ve bir anda biten.

Masmaviyim ben herkese karşı.Aşkla karşılaştığımda pembeleşirim.En sevdiğim halimdir.Lakin aşk,çok defa soldurmuştur pembeliğimi.Yine de baki kalan maviden aldığım güç ile her zaman pembeleşmeye hazır kalmışımdır.Anlayacağınız,evet, aşk kimi zaman soldurmuştur ama öldürememiştir beni.

Şimdi senin beni unutmuşluğunda, hep bir ümitle başımı dik tutmaya çalışıyorum. Sıkça düşmeye yüz tutuyor yapraklarım ,fakat direniyorum. Unutma beni,bitirme beni,diye haykırarak,kendimi hayatının köşelerine asmak istiyorum.Biliyorum ki,o köşeler benimle şenlenecek ve hayat bulacak.Bu hissiyatla,ümit ederek bekliyorum.Lütfen al beni hayatına,mutfak masanın üzerine..

Hatırla ve konuş,sohbet et, paylaş benimle hayatını. Uzaklaşıp,unutup, çiçeklerimi soldurma.

Haydi unutma beni..Lütfen unutma beni..

Yazan: fatale

Alt 20-12-2007, 10:44 PM   #33 (permalink)
Üsteğmen

Son bir saattir, burada dinlediğim müzikler beni benden aldı. Dayanamıyorum yazacağım, dedim ve parmaklarım klavyenin üzerinde gezinmeye başladı..Şu an çalan şarkı taa çocukluğuma götürdü beni, ''Delisin Delisin..Cici Kızlar''...Necla Nazır'la Tarık Akan'ın başrollerini paylaştığı filmi anımsadım. Hatta daha bugün kanalların birindeydi.

Hey gidi günler hey..Evet, çok klişe oldu ama ne yapayım, bazı yerleşik nidalardan daha iyisi bulunamıyor çoğu zaman. Belki de bulmak istemiyorumdur. Çok zaman oldu çocukluk günlerimi geride bırakalı ..Bazen özlediğimi farkediyorum, tıpkı şu anda olduğu gibi. Fakat bu özlem, öyle yakıcı türden değil açıkçası. Ne de olsa bugünümden de memnunum. Allah aratmasın..Neyse..

Dünden beri yaşadığım bazı buruk duygulara eşlik etti bu müzikler. Aman yanlış anlaşılmasın olumsuz manada yazmıyorum bunu:) Sadece depreşmişliğimi ifade etmeye çalışıyorum. Şöyle ki, 2006 senesinde babamı kaybettik. Ondan birkaç sene önce de anneannem gitmişti ki anneannem hayatımın balıydı..İşte bu kayıplardan sonra, bayramlar biraz duygulu ve buruk geçmeye başladı... Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi her bayram.. Onları her zaman güzellikle ve espriyle anıyoruz annem ve kardeşimle..Fakat gelin görün ki, ah o içerimizdeki özlem..Gidenin geri gelmeyeceğini bilmenin verdiği duyguyla için için sızlamak...Akşamdan beri dinlediğim dönem müzikleri bana onları iyice özletti fakat bırakmayacağım kendimi.Aksine, yine yeni yeniden, onlarla geçen her güzel anımı düşünüp, gülümseyeceğim ve dua edeceğim. Ne mutlu bana ki, çok sevildim diyeceğim. Ne mutlu bana ki, her zaman destek veren bir babam oldu diyeceğim. Onlar, iyi ki de gelmiş ve geçmiş yaşamımdan... Bundan sonra her daim kendimi daha şanslı sayacağım bana verdikleri tüm güzellikler için..

Bu arada enteresan bir şey oldu. Ben müziklerin gazına gelip yazmaya başladım ama yazının ortalarında müzik gitti:)) Hay allah:)) Tekrar açtım:))..Yazımın sonuna geldim bakalım bitiş şarkım ne olacak??

Eveet,Cici Kızlar'la başladım, ''Neler Oluyor Hayatta'' adlı şarkıyla bitirmiş bulunuyorum ki, o dönemlerde, en sevdiğim şarkıydı hala da keyiflendirir!!:):) Ve hatta o zamanlar sözlerini ezberlemiştim ve sıkça söylemiştim:))

Neler oluyor hayatta, bir de şu rüya gerçek olsa olsa
Sabah olup uyanınca,her şey yine aynı kalsa
Beni unuttu sanmıştım,bir de baktım ki işte orda orda
Anladım ki çok yanılmışım,beni seviyormuş oysa
Onun sesi ta kendisi geri gelmiş demek
Sensiz diyor,yaşanmıyor aşk bu olsa gerek
Karanlıkta ,sokaklarda, elinde bir çiçek
Beni arıyor ,beni soruyor
HAYIRDIR İNŞALLAH!!HEEEYYY!!

Ayyy çok romantik şarkı yahu:))) Teşekkürler DJ:))
Alt 22-12-2007, 08:51 PM   #34 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

Alt 25-12-2007, 12:31 AM   #35 (permalink)
Üsteğmen

Şu an tek başıma o sandalyede oturuyorum..Orada bulunmak bana huzur veriyor.İşte tam da ihtiyacım olan şey...Evet, biliyorum, huzursuzluğumun kaynağı benim.Bunu bilmekle birlikte ondan kurtulmaya çalışmam nafile. Besbelli bir şeylerle yüzleşme vaktim geldi yine. Offf çok zor..Şimdilik tek yapabildiğim bu fotoya bakıp, derin nefesler alıp, rahatlamaya çalışmak..Dalgın hissediyorum kendimi ..Hayatımı sorguluyorum..Çoğunlukla kendime hiç güvenmemiş olduğumu görmem, biraz zorluyor beni..Neden?,diye soruyorum..Bu sefer de ,bir nevi ,''kaybolan yıllar'' sendromu yaşamaya başlıyorum. Çok mu zaman kaybettim acaba? Çok mu geç, hala bir şeyleri başarabilmek için? Hayır,değil..Nedense,toplumda kısıtlayıcı bir yaş kavramı var ve bu ister istemez size de yaşatılıyor. Bununla birlikte kendinizi hiç bir yere yakıştıramaz hale geliyorsunuz. Yapmak istedikleriniz sekteye uğruyor ya da uğratılıyor. Oysa nice yaşlı insan, neler başarıyor!! Şahsen hiç bir zaman ''yaş'' kavramını anlayamadım. Benim yaşım yok gibi hissederim hala..Evet,zaman geçiyor ama bunun adı illaki yaş mı olmalı?? Derdim olgunlaşmak, kendini geliştirmek iken, basit şeylere saplanmak da sıkıcı..

Neyse..Şu an tek istediğim şey,o sandalyede oturup, manzarayı seyretmek, temiz havayı taa ciğerlerime çekmek..

Ve oturuyorum ve oradayım:))

Alt 25-12-2007, 12:35 AM   #36 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
izmirli035 is an unknown quantity at this point

ne harika bir manzaa oyle!!

insanin herseyini terkedip oraya gidesi geliyor di mi??
izmirli035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-12-2007, 12:51 AM   #37 (permalink)
Üsteğmen

Kesinlikle!!Orada olduğunu hayal etmek bile yetiyor:))İşte benim yerim,burasıdır,diyorsun:)Haydi sen de gel..Ben oradayım:)
Alt 26-12-2007, 12:37 AM   #38 (permalink)
Üsteğmen

Dün gece sevgili Hayalayaz'ın çekim yasası meditasyonunu ikinci kez yaptım.O sandalyede oturuyordum ve enerji bana akıyordu...Çok güzel hisler yaşadım.Akabinde mp3 çalarımı telkinlere ayarlayıp, onları dinleyerek uyumayı denedim. Bir şeyler dinleyerek uyumak pek adetim değildir,çünkü uyuyamam. Fakat,dayanabildiğim kadar dayandım,kulaklarım acıyana kadar iyi ki de dayanmışım.. Sabah gayet iyi ve keyifli kalktım. Genelde nemrut değilimdir ama bu sabah ekstra bir coşku vardı içimde Işığımın parladığını hissettim, şahane bir duyguydu.. Çok güzel bir gün geçirdim, arkadaşlarımla ekstra güzel diyaloglar yaşadım. Bulunduğum her yer ışık doldu sanki. Aynı meditasyondaki gibi. Uzun süredir ilk defa kendimi bu kadar hafif ve rahatlamış, bir o kadar da güvenli hissettim. Akşam eve dönüp, odama girdiğimde ise günümün sürpriz hediyesini aldım. Anneciğim, benim için yeni bir kase almış,içini de şekerle doldurmuş, odama dolabın üzerine koymuş!!! En güzelinden de bir not iliştirmiş hemen yanı başına
Nasıl mutlu olduğumu anlatamam, kelimeler kifayetsiz kalır ..O an içimden geçen ilk düşünce şu oldu;''evren beni ödüllendirdi,yaşasın!! ..Bunun devamı gelmeli ve bunun için daha çok çalışmalıyım

Çok anlamlı eş zamanlılıklar yaşamaya başladım. O kadar mutluyum ki ve bunu öyle bir iç rahatlığıyla söyleyebiliyorum ki, kendimi alkışlıyorum vallahi ..

Bu siteyi tanımış olduğuma, sizleri tanımış olduğuma bir daha şükrettim..Telkinlerin etkisi gerçekten çok büyük ve ben bunu bire bir yaşıyorum.

Sevgili Hayalayaz, yeriniz çok başka Sayenizde eksik bir parçayı daha anladım ve yerleştirdim..

Herkese sonsuz sevgilerimle..

İyi ki varsınız..
Alt 02-01-2008, 11:42 PM   #39 (permalink)
Üsteğmen

Öyle çok şey birikti ki, anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalıyor. Telkinler hayatıma girdiğinden beri gerçekten hayatım değişti. Evet, değişti!!!Bir kere daha şükranlarımı sunarım. 96

İçimde kelebekler uçuşuyor adeta.

Hayatımın en rahat hissettiğim günlerini yaşıyorum ya, ölsem de gam yemem artık. Bir süredir, kendini çevreye kapamış, dışarıya çıktığı her an, suçluluk hisseden, anını rahat yaşayamayan biri olup çıkmıştım. Bu duygular, her geçen gün daha da boğazımı sıkar halde gelmişti. Yoğun ve dışa dönük b,r hayat yaşarken nasıl bu hale geldiğimi anlayamıyordum. Geçen sene babamı kaybettikten sonra başladı her şey. Annemi evde yalnız bıraktığımda (işe bile gidiyor olsam) gün boyunca sıkıntı hissediyor ve bir an önce eve dönmek istiyordum. Bu duygular iyice elimi kolumu bağlamıştı. Bir kaç arkadaşımla paylaştım durumu ama sonuçta her şeyin çözümü içimizdedir. Dolayısıyla, öncelikle kendim çözmeliydim. Bu şekilde aylar geçti ve oklar burayı gösterdi. İnternette bu kadar keyifli zaman geçirdiğimi hatırlamıyorum. super Her şey birbirine o kadar bağlı gelişti ki. İçimdeki merak ve denemeye olan açıklık hissiyle daldım hemen. Bir ayı geçkindir buradayım ve telkinleri -ilk başlardaki kadar olamasa da- devamlı dinliyorum.

Son bir kaç haftadır farkettim ki, eski sosyal hayatıma hemen hemen döndüm. En önemlisi, dışarıda olduğum anlarda hiç bir sıkıntı hissetmedim. Aklım evde kalmadı. Uzun zamandır arkadaşlarımı elekten eleme modundaydım bazılarını eleyemiyordum, elettiler kendilerini . Bir dönem sinir olduğum insanları önemsemediğimi hatta daha ılımlı hale geldiğimi ,bire bir yaşadım. Evet..Artık kendimi yargılamıyorum. İçimde sonsuz bir güven denizi uzanıyor. Kendine güven konusunda görünüşte pek problemim olmasa da ,içte varolan güven eksikliğinin, bana ne kadar çok olumsuzluk yaşattığını anladım. Hepsiyle yüzleştim.. Aynada kendime gülmeye başladım. Eskisi gibi kahkahalar atmaya başladım. ''MUTLUYUM:)'' ifadesini ,bu kadar gönül rahatlığıyla kullanamamışım. Oysa şimdi kullanıyorum. Kendimde gördüğüm değişimler çevremi de değiştiriyor.. İnsanların tavırları çok daha farklı. Ben daha açığım, korkmuyorum...

Yaşasın! Kendime ve sizlere öpücükler ...

Alt 02-01-2008, 11:49 PM   #40 (permalink)
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute

tebrik ediyorum seni

Bookmarks