Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Defduru'nun Güncesi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Defduru'nun Güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız defdurum, allah hayırlı tezkereler nasip etsin, günler su gibi akıp gitsin inşallah, adetlerimiz çok güzel. ben, benim tohumluğu davullarla zurnalarla gönderdim..davulun önünde hem göbek attım..hemde ağladım..sanki benimkinden başkası askerlik yapmıyormuş gibi,bide balkona çarşaf gibi bayrak astım dönünceye kadar (5,5 AY) ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Defduru'nun Güncesi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-03-2008, 09:25 PM   #151 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

defdurum, allah hayırlı tezkereler nasip etsin, günler su gibi akıp gitsin inşallah, adetlerimiz çok güzel. ben, benim tohumluğu davullarla zurnalarla gönderdim..davulun önünde hem göbek attım..hemde ağladım..sanki benimkinden başkası askerlik yapmıyormuş gibi,bide balkona çarşaf gibi bayrak astım dönünceye kadar (5,5 AY) indimedim bayrağı.(görgüsüzlük işte, şimdi gülüyorum utançla karışık, ama o, zamanlar, oğul büyütüpte asker etmek çok anlamlı gelmişti nedense, hani gök görmediğin oğlu olmuş ya, banada bu çocuk hep böyle gelmiştir, onun yaptığı herşey büyük başarıdır ve onur vesilesidir..benim için..kendimi her konuda dengeledim..bunu başaramadım.görgüsüzlük dedim ya başka bir şey değil.) allah kuzenine, eşine, yavrularınada sabır versin..

ben sana başka birşey daha söyliycem..bunu yazdım ama, günlüğün eski sayfalarında okumamışsındır..
2003 yılı umutcan bana gelecek, kötü ötesi bir evde oturuyorum..kirada, asla bir bebeği büyütemiyeceğim şekilde ev, başladım, daha elverişli kiralık ev aramaya, izmirin en büyük üç semtinde arıyorum..yok kardeşim..kiralık evler erdi göğe çekildi, satılık ev var, kiralık yok, evden çıkmayan ben.sokak sokak, mahalle mahalle geziyorum..zaten barut gibiyim o zamanlar..günde bir kaç kişiyle kavga etmeden dönemiyorum eve..ilk hedefimde emlakçılar, adamlar yüzüne bile bakmıyorlar..artık ümidimi kestim..eve geldim..üç ayların girmesine 7 gün var..kaldırdım..kafamı yukarı, sende gördün..kiralık ev bulmak için neredeyse amuda kalktım, ben bulamadım..şimdi iş sana düşüyor..ben üç odalı..büyük mutfaklı, bahçeli bir ev istiyorum..şu andan itibaren bu iş için parmağımın ucunu bile kıpırdatmıycam..sen yap ne yapacaksan..kalktım..güzelce gittim yatağımın içine kuruldum...özlemişiiiiiim yatakcığımı..aradan 10 gün geçti, bizim 30 yıllık bitmeyen şarkı kooperatif vardı..kooperatif annemi, beni yaşlandırdı yetmedi, oğlumu büyüttü, ordan bir telefon..hayal hanım sizinle görüşmemiz lazım..bir kaç aylık borcum var..4 kolon dikmişler, senelerdir başka bir şey yapmıyorlar, para ödemek zaten zor geliyor, birde kiralık ev bulamamışım...kim suçlu?..sorulurmu? kooperatifçiler suçlu tabiii..körün istediği bir göz allah verdi iki göz..kavga edecek yer arıyorum..ahanda kendi ayaklarıyla geldiler..bir gidiyorum kiii..genç osman görse beni, torunu zanneder.. bürodan içeri girerken yüzümün rabbiyesiri silinmiş halini gören başkan beni ayakta karşılıyor..neyse oturdum..bizde aman diyene el kalkmaz..ama aporttayım..hayal hanım sizin kooperatifteki payınıza bir alıcı çıktı demesinmi adam..ben yok canım kimmiş o enayi diyecektim, ki tuttum tabiii...kaça gidiyor hisseler dedim..38 milyar dedi, buda ben, yok dedim..az, dediki hayal hanım çok makul..neyse uzatmıyayım, alıcı adamla telefonlaştık..ertesi gün ben hisseyi devrettim..ve o parayla kendime bu evimi aldım..şimdi kiralık ev arayanlara, tavsiye ediyorum, kiralık ev bulamıyorsanız satın alın..nasılmı? bırakın onuda sizi gözeten halletsin..haaa evimmi, 135m2 yıllarca hayal ettiğim gibi büyük büyük 3 oda 1 salon, mutfak aynı zamanda oturma odası olarak kullanılacak büyüklükte, arkada bahçe saydığımız bir yer var...şehrin göbeğinde ve denize 4 dakika..hele bir iste bakalım ne olacak...benim evimin daha iyisi senin tapulu malın olsun..şimdi şimdi şimdi amiiiiiiin.. 96 96 96 96 96

not! not!not!..şimdi aklıma geldi..ÇİNGENE PARASI....hadeee buda ne deme dinle..
şimdi 41 kişiden bozuk para topluyorsun..( rivayete göre bu kişiler ev sahibi olacakmış ama boşver ben önüme gelenden topladım) bu bozuk paralarla hıdırellez günü kuyumcuya gideceksin..ama sakın paraları bütünleme..bozuk çingene parasını vereceksin kuyumcuya.( hiç utanma kuyumcular bu bozuk paraların ne anlama geldiğini çok iyi biliyorlar) .oradan bir altın anahtar kolye alacaksın..hıdırellez akşamı..balkonuna bir ev yap...bu arada hızır duasını oku.bu dua sende yoksa (ablan ne güne duruyor gönderirim ben sana...) altın anahtar kolyeyi kapı olarak yaptığın yere koy, ve duanı tamamla...niyetinide et..huzur içinde yat. sabahleyin ezanda kalk 2 rekkat hacet namazı kıl..sonrada kolyeyi boynuna tak....şu anda ev alma gibi bir imkanın yoksa bile 1 ila 2 yıl içinde ev alıyorsun..ev aldıktan sonra , altın anahtarını, ev sahibi olmak isteyen birine hediye et..ben iki sene dolmadan ev aldım..hayırlısıyla senin ev daha çabuk olur..çünkü işin içinde senin meleklerin rahatı var..hızır mutlaka size herkesten erken uğrar..hadi inşallaaaaaaaaaaaaah

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 31-03-2008, 11:32 PM   #152 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold

Alıntı:
Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Umarım hayalindeki evi anında bulursun...Keşke sizle komşu olsak ...Hergün gelip bir fasıl yerdim senin minikleri
Canısı süper olurdu valla. Bende sizin gibi komşularım olsun isterdim. Ama ayrı şehirlerdeyiz :((
Alt 31-03-2008, 11:54 PM   #153 (permalink)
Üsteğmen

58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold

Hayal ablam; melekmisin sen????

Yazdıkların yüzümü güldürdü ve içime su serpti. Umutcan'ı biliyorum daha günlüğünde okumuştum.Bu konuda seni taktir ediyorum. Ben acaba doğuramasaydım böyle birşey yapabilirmiydim açıkçası bilemiyorum. Tedaviye başlarken bir kere deneyeceğim olmazsa olmaz deyip başlamıştım.Biliyormusun hiç yuvadan evlat edinmeyi düşünmedim. Ama kızlar biraz büyüsün şimdi sizin yazdıklarınızdan sonra düşünüyorum. Sen ve mustang bana yol gösterdiniz.
Valla tez vakitte senin şu çingene parasını toparlıyacağım. Ablacım eşimde bende hiç ev sahibi olmayı düşünmedik bugüne kadar.Ama şimdi çocuklar için bunu düşünüyoruz. Biliyorum ki isteklerim hep gerçekleşti ve gerçekleşmeye devam ediyor. Yaradan o minik melekleri bana verirken onlar için hayırlısını düşünmüştür. Duaların için çok sağol. Ben herşey için hakkımda hayırlısı diyorum. Ailem için hakkımızda hayırlısı neyse o çıksın karşımıza. İyininde hayrıma,kötününde hayrıma olduğuna inanıyorum. Yazdıklarını eşimede okudum çok teşekkür etti sana. Yarın başlıyoruz şu çingene parasını toplamaya bir ay var hıdırelleze
Ablacım herşey gönlünce olsun.. Çok çok çok sağol.
Burada olmaktan sizleri tanımaktan çok mutluyum. Yaradan iyiki yolumu sizlerle kesiştirdi.
Alt 01-04-2008, 12:51 AM   #154 (permalink)
Üsteğmen

Hayal ablam unuttum hızır duasını istiyorum senden

Alt 01-04-2008, 03:51 PM   #155 (permalink)
Üsteğmen

dün gece hayal ablamın yazdıkları bana nasıl bir enerji verdiyse gece rüyamda hep evlerle uğraştım çok güzel evler mekanlar dolaştım durdum. Birde önüme gelenden para istedim. Ablam senin çingene parasını rüyada topladım ben.
Yok ama bugün eşime görev verdim o benim adıma iş yerindekilerden istemeye başlayacak. Ben evde kimseyi göremediğim için iş ona düşüyor.

Ben şu gri havalardan bir türlü hoşlanamadım gitti. Kaç gündür ne kadar sıkıcı hava bir yağmur yağsa sanki şu gri bulutların ardındaki güneş çıkacak ortaya. Kızlar bile güneş nerde anne diye soruyorlar. Yavrularımı şöyle bi parka götüremiyorum uzun zamandır. Her sabah kalkıp güneş arıyorlar.

Bol güneşli bir günde onların sağa sola koşmalarını seyretmek istiyorum.. azıcık şaşı oluyorum ama değer 44
Alt 01-04-2008, 11:40 PM   #156 (permalink)
Üsteğmen

Icimizdeki Tanri'dan

Insanlardan nefret ederek Beni sevemezsin cunku sevgi ve nefret yag ve su gibidir; karismazlar. Beni gercekten sevdiginde insanlari da
seversin. Birbirinizi seversiniz. Birbirinize karsi sefkatiniz ve anlayisiniz olur. Birbaskasini sevdiginde Beni de sevmis olursun. Bu
o kadar icice gecmistir ki birbirinden ayrilamaz. Baskalari icin sevgin ne kadar buyuk? Bir baskasi icin kendini feda etmeye hazir
misin? Sevginin kelimelerle ifade edilmesi gerekmiyor; o eylem halindeyken gorulup hissedilebilir. Sevgi senden yayilir. Sevgi
sessizligin dilidir. Bir kelime bile konusulmadan anlasilip kabul edilebilir. O akilla degil yurekle anlasilabilen uluslararasi bir
dildir. Hangi ulustan oldugun hic onemli degildir, sevgiyi daima ifade edebilir ve tumuyle sessizlik halinde iletisim kurabilirsin.
Gozlerin, yuregin, davranisin ve tum varligin baska bir ruha karsi ne hissettigini ifade edebilir.

Sevgiyle paylaştım........... Herkes kendi payına düşeni alsın ...........
Alt 02-04-2008, 03:23 PM   #157 (permalink)
Üsteğmen

Bu sabah utanarak uyandım. Gece gördüğüm bir rüyanın etkisindeydim. Uzun zamandır görmediğim bir dostumu ziyarete gitmişim elimdede bir tabak yemek var.Aaaa ne güzel diyorlar bizde tam sofrayı hazırlıyorduk git sen bunu sofraya bırak dediler gittim sokağın ortasına sofra kurulmuş bende elimdeki tabağı oraya bıraktım ve yoldan geçen iki kadın ve iki kız çocuğu gelip oturdular ve kimseyi beklemeden yemeğe başladılar. Ben hem ne kadar açlar diye üzülüyorum hemde götürdüğüm yemek bitecek diğerleri yiyemeyecek diye sıkıldım ve önlerinden tabağı alıp kalktım sofradan. Ama nasıl utandım ve sıkıldım anlatamam. Hala devam ediyor bu sıkıntım. Neden öyle davrandım diye düşünüp duruyorum.Vardır bir hayır diyorum.
Seneler önce babaannem ve dedem sağken onların yaşadığı bir olay geldi aklıma. Gece geç saatlerde köyde evin önünden bir ses duyuyor bizimkiler.Dışarıdaki ses necmiye yenge diye bağırıyor. Dedem yatağından kalkıp camdan dışarı bakıyor yaşlı bir adam dikiliyor bahçede. Babaanneme dönüp sen nerden bu adamın yengesi oluyorsun diye soruyor.(Babaannemde dememde çok gençler o zaman.) Gidip kapıyı açıyor. Yaşlı adama sormak için birazda kızıyor bu saatte yabancı biri niye karısının ismiyle bağırıyor diye. Yaşlı adam diyorki geç saatte köye geldim bir sürü kapı çaldım karnım aç herkes git necmiye yenge yemek versin dedi ve beni buraya gönderdi diyor. Dedem gülüyor adamı içeri buyur ediyor ve babaannem allah ne verdiyse önüne yemek çıkartıyor yaşlı adam bir sürü dua ediyor ve ağlıyor. Yani bizim evimize kim gelirse gelsin yemek yemeden gönderilmez peki ben niye rüyamda böyle yaptım yahu.
Ay ne çok etkisinde kalmışım rüyanın..............
Alt 03-04-2008, 02:45 PM   #158 (permalink)
Üsteğmen

Bugün kendimi nasıl iyi hissediyorum. Bahar geldi ya içim kıpır kıpır. Kızlarla bir temizlik yaptıkki süperdi. Bir yandan temizleyip bir yandan dağıttık. Temizliktenmi yoksa kızlarla boğuşmaktanmı bilmem her yanım ağrıyor. Süper kızlarım benim.....
Şimdi de oturdum keyif yapıyorum. Minnoşlarda uyuyorlar.
Alt 03-04-2008, 02:52 PM   #159 (permalink)
kutalmisoglu
Guest

ALLAH KEYFİNİ NEŞENİ BOZMASIN
Alt 03-04-2008, 03:05 PM   #160 (permalink)
Üsteğmen

96 96 96 96 96 96

Hepimizin inşallah

Bookmarks