Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Zeynep'in günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Zeynep'in günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgilimle ayrıldık... Zaten çok bunalmıştım seyrek görüşelim dedim uzuunca bir mail attım karşılığında ben seni mutlu edemiyorum bunu uzatmayalım cevabı geldi. Daha önce de hiçbir sebep yokken sırf kendi problemleri yüzünden ayrılalım diyip beni depresyona sokmuştu. Ama bu sırf gururum ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Zeynep'in günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-07-2011, 12:34 PM   #121 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Zeynep'in günlüğü

Sevgilimle ayrıldık... Zaten çok bunalmıştım seyrek görüşelim dedim uzuunca bir mail attım karşılığında ben seni mutlu edemiyorum bunu uzatmayalım cevabı geldi. Daha önce de hiçbir sebep yokken sırf kendi problemleri yüzünden ayrılalım diyip beni depresyona sokmuştu. Ama bu sırf gururum incindiği içinmiş. Çünkü şu an gururum yerinde duruyor ve benim için en önemli olan şey bu sanırım. Zaten 2 hafta sonra da bilmemkaç saat yol tepip geri yalvarmıştı barışalım diye. Kendimi hazırlamıştım çünkü çok sıkılmıştım sürekli üfleyip püflemesinden, kötümserliğinden. Hatta eski sevgiliyi bırakamama nedenleri arasında kendine güven eksikliği olduğunu okudum doğru gerçekten. Sırf yanımda biri bulunsun alışkanlığı yüzünden üzülüyorum şu an. Ruh hali olarak çok daha iyiyim önceki halime göre, hatta bugüne hero ve karaoke planı yapmıştık arkadaşlarımla, öyle güzel denk geldi ki, korunuyorum galiba :) Öyle işte, bir acayip hissediyorum. Umarım daha normal bir insan bulurum. Haftaya kadar dayanabilirsem tamamdır bu iş. Haftaya tatil var, sonra da şehir değiştireceğim yüksek lisansım için. Yurtta kalacağım. Değişik bir hayat beni bekliyor olacak...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-07-2011, 05:49 PM   #122 (permalink)
Üsteğmen

254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough

Okuyan arkadaşlarıma teşekkür ederim :) Endişelenmeyin, buldum şarkımı:

Ahahaha :D:D
Alt 22-07-2011, 07:13 AM   #123 (permalink)
Üsteğmen

Allah'ım ne olur yardım et bana, uyuyabileyim artık, kusmayayım, iştahım açılsın!...
Alt 25-07-2011, 05:58 PM   #124 (permalink)
Üsteğmen

Geçti geçti :D Rekor kırdım ayrılığı atlatma süresi 3 gün :D Ama bir yandan da dedim ki keşke teknolojinin olmadığı dönemlerin birinde yaşasaydım. Resmen facebook ilişkisi olmuşuz. Arkadaş kalmaya karar vermiştik, ayrıldıktan sonra da dürtmüştü facebook'tan. Komedi :D Baktım ki obsesif şekilde facebook'tan profilini takip ediyorum, mesaj gönderip sildim. Ortak arkadaşlar var, adamın duvarı da açık, baktım hala profili açıyorum, ki bu da insanın özsaygısını dibe indiriveriyor. Herkese bir daha bakmayacağım arkadaş listemden sildim diyorsun kararlı kararlı, iki dakika sonra kafayı kırmış bi vaziyette profilini incelerken buluyorsun kendini. Hiç hoş değil valla. Akşama engelledim de. Ve ondan sonra bir rahatlama geldi ki anlatamam:D Engelledikten sonra kardeşinin facebook hesabı açıldı, kapalıydı, bende ekliydi. Resmen takip ediliyorum, bir taraflarım kalktı :D Azcık onlar takip etsin. Özgüven tavan yaptı kaç gündür o sayede:D Her şey facebooktan silip engellememe ve takip edildiğimi fark etmeme bağlıymış :D
Alt 25-07-2011, 08:28 PM   #125 (permalink)
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

Alıntı:
zynp0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçti geçti :D Rekor kırdım ayrılığı atlatma süresi 3 gün :D Ama bir yandan da dedim ki keşke teknolojinin olmadığı dönemlerin birinde yaşasaydım. Resmen facebook ilişkisi olmuşuz. Arkadaş kalmaya karar vermiştik, ayrıldıktan sonra da dürtmüştü facebook'tan. Komedi :D Baktım ki obsesif şekilde facebook'tan profilini takip ediyorum, mesaj gönderip sildim. Ortak arkadaşlar var, adamın duvarı da açık, baktım hala profili açıyorum, ki bu da insanın özsaygısını dibe indiriveriyor. Herkese bir daha bakmayacağım arkadaş listemden sildim diyorsun kararlı kararlı, iki dakika sonra kafayı kırmış bi vaziyette profilini incelerken buluyorsun kendini. Hiç hoş değil valla. Akşama engelledim de. Ve ondan sonra bir rahatlama geldi ki anlatamam:D Engelledikten sonra kardeşinin facebook hesabı açıldı, kapalıydı, bende ekliydi. Resmen takip ediliyorum, bir taraflarım kalktı :D Azcık onlar takip etsin. Özgüven tavan yaptı kaç gündür o sayede:D Her şey facebooktan silip engellememe ve takip edildiğimi fark etmeme bağlıymış :D

,Bu nasıl bi yazıdır yaa çok içten olmuş, tebrik ederim
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-07-2011, 02:18 AM   #126 (permalink)
Üsteğmen

Teşekkür ederim canım dostum ben kafayı yerken bile yanımdasın! :D
Alt 27-07-2011, 02:36 AM   #127 (permalink)
Üsteğmen

İşle güçle uğraşıyorum, sıcağın ortasında beni uğraştıran hocam sayesinde. Sayesinde aslında çünkü biraz kafamı uzaklaştırıyor bu olanlardan. İnternette ilk aşk nasıl atlatılır konulu yazı ve videolar buldum düşündüğümden daha çok işe yarıyor:D Hepsinde de inatla facebooktan silip engelleyin yazmışlar. Doğru bir şey yapmışım kutluyorum kendimi:D Girip bakabileceğim bütün yolları engelledim babama bile şifresini değiştirttim:D Bu süreçte en çok yanımda olan arkadaşlarım ve ailemdi, hiçbir zaman erkek arkadaşımı onların önüne koymadığım için gurur duydum kendimle. Bundan sonra daha da çok dikkat edeceğim buna. Kendimden uzak tutma sebebim bir başkasıyla olması ihtimaline tahammül edememem. Bir de obsesyon haline getiriyorum tabi, profilini. Ne zaman "arkadaş" moduna geri dönüş yapacağım bilmiyorum. Belki de hiç kaldırmayacağım engelini. Ben kaldırsam bile o geri kabul etmezse çok sinirlenirim valla. Gerçi kardeşi silmediğine göre öyle benim gibi kızgın falan da değiller. Nasıl bu kadar rahat ya? Tabi onun ilk ilişkisi değildi. Öğrenmiş adam, tak önüne bakıyor. Biri gitsin öteki gelsin. Tüketim çılgınlığı erkeği. Ali Taranın soyları. Aaay neyse fıttırdım gene, bir sonraki yazımda görüşmek üzere:D
Alt 18-09-2011, 02:29 AM   #128 (permalink)
Üsteğmen

Off 2 ay oldu neredeyse. Şimdi şöyle söyleyeyim, bunları yazdıktan en geç 1 hafta sonra tatile gittim, süper geldi. Etrafımdaki bilumum kız arkadaşlarımla ve kuzenimle yaptığım konuşmalara göre ben anormal değilmişim, diğer kızlar da trip atabiliyor ve kıskanabiliyorlarmış.(:D) Ama bunları kaldırabilen erkekler de varmış onu gördüm:))) bkz. kuzenim ve 2 senelik erkek arkadaşı. Tabi bu insanlar 30 yaşında:D Benim geçtiğim yollardan onlar da geçti zamanında. Elbette biz de kendimizi törpüliycez. Neyse, bu tatilden sonra geri döndük, İstanbul'a (yüksek lisansımı yapacağım yeni okuluma) hocam çağırdı çalıştay için. Herkesin kendini ispat etme telaşında olmasının getirdiği stres dışında sonuç olarak her şey yoluna girdi. Sonra Ankara'ya geri döndüm, sonra tekrar tatile gittik:))) Tatilde hadi dedim şu eski erkek arkadaşımın engelini kaldırayım artık. Kaldırır kaldırmaz mesaj geldi, adam benden de takıntılı galiba:D Geri ekleşmeler falan. Tam da bu sırada dikkatim birine kaydı:)))) Her şey süper zamanlamayla oldu. Birini unutmak için bir başkasına kesinlikle takılmamam gerektiğini biliyordum bu yüzden sadece bekledim. Eski sevgilinin acayip hamlelerine kanmamam için tam da olması gereken insan geldi. Bir başkası bu etkiyi yapamazdı. Olması gereken o da olmayabilir, belki o da olmayacak. 2-3 sene boşta işkolik vaziyette takılmaya da razıyım. Ama eskiyi bir akşamda atlattığım için hem mutlu hem de şaşkınım:)) Şu an eskiyle hala iletişimdeyiz, ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama umarım hala benden yana bir umudu yoktur, onu mutlu edecek bir kız bulsun da ben de vicdan azabı duymadan önüme bakayım istiyorum. Zaten işini gücünü de ayarlamış. Ben de ayarladım:) Bu hafta İstanbul'a gidiyorum, ilk kez ailemden ayrılacağım, ilk kez yurtta kalacağım, belki yüksek lisansa kadar gelmiş biri için geç kalınmış şeyler ama. Tek derdim tek başıma yemek yiyemeyişim:D Kafeteryasında napıcam bilmiyorum:)) Onun dışında buraya daha çok takılırım sanırım. Tek kişilik odada kalacağım için yalnızlık hissiyatım başlarda biraz fazla olacak:( Elbet alışıcam. Hayırlısı:)

Eski sevgilisini geri kazanmak için yol yöntem soran arkadaşlar vardı birsürü yerde. Kendi hayatınıza bakın huzurlu olun mutlu olun ancak o zaman dank ediyor bunlara:D İşinizle ilgilenin vs. Ben bunları yaptım bu arkadaş geri geldi. Tekrar başladık. Sonra yine ayrıldık. Şimdi yine yapıyorum ama onun geri gelmesi için değil. Ama yine de geldi:D Zaten mutlu olursanız sizi mutlu edecek insanlar da geliyor eskinin yanında. Azıcık kafayı çevirince belki sizin için daha uygun olanı da göreceksiniz. Şey meselesi işte.
Geri gelse bile acaba bir şeyler düzelecek mi? Kırılmış bardağı geri düzeltmeye çalışmaya benziyor.Bu tip şeyler, neyse altı üstü bir ilişki yaşadım artistlik yapıyorum:D Living well is the best revenge demişler. Biz terazi burçları çok yapıyormuşuz ondan. İntikam almak yerine kendi hayatını düzeltmek. Bu arada yıllarca yükselenimi kova zannediyordum doğduğunuzda yaz uygulaması varsa 1 saat geriden mi ne hesaplamanız lazımmış. Oğlak oldu yükselenim:D Kova pek havalıydı, çok özgürsünüz marjinalsiniz süpersinizden utangaçsınız çalışkansınız duygusuzsunuza falan döndük:))) Neyse. Sevgiler herkeşlere. Üşenmeyip okuyan olursa da teşekkür ediyorum:)
Alt 24-09-2011, 04:34 PM   #129 (permalink)
Üsteğmen

Tek başıma yemek yiyemeyişimi 2 günde yenmiş bulunmaktayım :) Gerçi etraftaki birçok insanın tek başına yiyor olması da etkiliyor sanırım bu durumu. Yurduma alıştım, şimdiden başlayan ödevlere de bir an önce kafamı toplayıp başlayacağım. Tek korkum yapacağım asistanlık. Resmen ders anlatacakmışız! Aldığımız bursun karşılığı olarak. Öğretmenlere seminer verir gibi seminer verdiler. Sahne korkusunu yenmenin üzerine bile bir şeyler anlattılar :)) Hangi derse gireceğim de belli olmadı. Ondan çok korkuyorum. Umarım otoriteyi sağlayabilirim, küçük bünyeliyim ve genellikle güleryüzlüyüm. Tepeme çıkmazlarsa iyi...
Alt 25-09-2011, 01:06 AM   #130 (permalink)
Üsteğmen

DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point

konuşma biçimine bayıldım biraz alaycı ama altta yatan mesajlar olan konuşmlaar :D

Bookmarks