Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: iloscuk Nickli Üyeden Alıntı Merhaba imported angel.Günlüğüne mutlaka bakıyorum siteye girdiğimde.Kalori konusuna çok takılmamaya çalışsan,sonuçta yediklerine her zaman dikkat etmen gerek.Bu şu kadar bu bu kadar kalori diye takip etmen belki bilinçli bir yaklaşım ama yorucu olabilir senin için.Herşeyden ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-03-2010, 08:09 PM   #241 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Alıntı:
iloscuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba imported angel.Günlüğüne mutlaka bakıyorum siteye girdiğimde.Kalori konusuna çok takılmamaya çalışsan,sonuçta yediklerine her zaman dikkat etmen gerek.Bu şu kadar bu bu kadar kalori diye takip etmen belki bilinçli bir yaklaşım ama yorucu olabilir senin için.Herşeyden eskisine göre daha az yemeyi denesen daha iyi değilmi?Hem canının çektiği şeylerden de mahrum olmassın.Amacım kafanı karıştırmak değil.Böyle düşünürsen üzülürüm.Nefsine hakim olacağına inanıyorum.Neden olmasın?
yorumun için ve takip ettiğin için teşekkür ederim
aslında yaptığım diyet normal metabolizmamın da üstünde...yani zaten almam gerekenden fazla kalori alıyorum şu anda..belki de telaşım biraz da o yüzdendir...diyetisyen metabolizmamı 1500 civarı ölçmüştü ama ben 1600 yiyorum...aslında kalori konusunda derdim yok rahatça yapabiliyorum..öğün aralarında açlık krizi çekmiyorum...tek sıkıntısını çektiğim şey..yemeye alışkın olduğum şeylerin değişmesi...sebze yemeği ve salata gibi mesela eski gittiğim diyetisyene göre haftada 1 porsiyon tatlı yeme hakkım var..o da diyette yazılı olan 1 dilim ekmek, 1 porsiyon meyve ve 1 porsiyon sütü yemezsem....ve tatlı olarak da sadece sütlü tatlı önermişti....

canım normalden az yemekten bahsetmişsin..ben aslında normalinde de miktar olarak az ama kalorili şekerli şeyler yediğimden ve de spor yapmadığımdan kilolar üstüme yapıştı..ani eksiden de çok yemiyordum..hatta diyet yaparken bile daha çok yiyorum diyebilirim
o gün sadece yaptığım kaçamağı keşke değebilecek birşeye yapsaydım diye düşünmüştüm...çünkü tadı hoş değildi ve aşırı kalorisi vardı...zevk alarak yiyebileceğim ama onun kadar abartı kalori fazlalığına neden olmayacak başka birşey yiyebilirdim...o hatam bana onu öğretti..burdada paylaşayım dedim....ummadık taş baş yarıyor resmen

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2010, 10:30 PM   #242 (permalink)

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road

Imported Angel sanırım ders çalışıyor buralarda olmadığına göre. Kolay gelsin:)
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-03-2010, 11:07 AM   #243 (permalink)

425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Imported Angel iyiki varsın seni çok seviyorum arkadaşım. Günlüğünü hiç boş bırakma.
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-03-2010, 12:17 PM   #244 (permalink)
Yüzbaşı

963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

merhaba günlük...
bugün zihinsel ve fiziksel olarak çok yorgunum ve başım ağrıyor..birşey üşünecek durumda değilim...belki akşam falan yazabilirim

ama güzel bir haberim var...bugün spor sonrası tam 73 kilo çıktım
76.3
ile başlamıştım...şimdi daha sıkı ve daha inceyim....yaz mevsimine fıstık gibi olucam inşallah...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-03-2010, 01:42 PM   #245 (permalink)

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba günlük...
bugün zihinsel ve fiziksel olarak çok yorgunum ve başım ağrıyor..birşey üşünecek durumda değilim...belki akşam falan yazabilirim

ama güzel bir haberim var...bugün spor sonrası tam 73 kilo çıktım
76.3
ile başlamıştım...şimdi daha sıkı ve daha inceyim....yaz mevsimine fıstık gibi olucam inşallah...
yihhuuuu senin bu güzel haberlerini duydukça bende gaza geliyor su içiyorum ve spor yapıyorum. Dün evdeki e bindim latin şarkılarıyla şıkıdık şıkıdık e bindim olmadı yetmedi çıktım oynadım banyo yaparkende dinledim, sonrasında saçımı kuruturkende hala oynuyordum mutluluk hormanı salgılıyor spor ve müzik. Dün 8 bardak su içtim. Erkek arkadaşım suyu saydığımı duyunca dalga geçti benimle ama napıyım benim için önemli bir rekor. Bugünde 5. bardağımı içiyorum saatde daha 1 buçuk Ben geçen gün kuzenimi gördüm. Aylardır spor yapıyor 6 kilo filan vermiş ve sımsıkı olmuş. Dümdüz karnı vardıya kıskandım valla ogündür bugündür bende spor yapıyorum ara ara. Öncesinde senin yazdıklarını okuyunca heveslenmiştim. İnsanın zayıf olması önemli değil sıkı görünmesi ve sağlıklı görünmesi daha önemli bence. Ben homini gırtlak tumba yatar şeklinde yaptım baya bir müddet 3-4 kilo almışımki zaten 2 kilom fazlaydı toplamda benimde 6 kilo vermem gerekiyor. Heryerden eşitte almıyorum daha fazla almışım gibi görünüyor. Yengemde benimle aynı yaşta ve sezeryanla 2 çocuk doğurdu hala rejim yapıyor spor yapıyor şuan 49 kilo filan belkide 48 olmuştur. İncecik oldu boyu 155 benimle aynı. 1 yıldır rejim ve spor yapıyor arada kaçırdığı oldu ama 20 kilo verdi belkide daha fazla tam hatırlamıyorum. İnsan isteyince oluyor. Ben umarım başladığım bu işi yarım bırakmam. Başlamak kolay benim için devam ettirip sonuca ulaşmak zor. Başarıcam ama sizlerle birlikte başarıcam. İyiki varsınız
Alt 11-03-2010, 03:19 PM   #246 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yihhuuuu senin bu güzel haberlerini duydukça bende gaza geliyor su içiyorum ve spor yapıyorum. Dün evdeki e bindim latin şarkılarıyla şıkıdık şıkıdık e bindim olmadı yetmedi çıktım oynadım banyo yaparkende dinledim, sonrasında saçımı kuruturkende hala oynuyordum mutluluk hormanı salgılıyor spor ve müzik. Dün 8 bardak su içtim. Erkek arkadaşım suyu saydığımı duyunca dalga geçti benimle ama napıyım benim için önemli bir rekor. Bugünde 5. bardağımı içiyorum saatde daha 1 buçuk Ben geçen gün kuzenimi gördüm. Aylardır spor yapıyor 6 kilo filan vermiş ve sımsıkı olmuş. Dümdüz karnı vardıya kıskandım valla ogündür bugündür bende spor yapıyorum ara ara. Öncesinde senin yazdıklarını okuyunca heveslenmiştim. İnsanın zayıf olması önemli değil sıkı görünmesi ve sağlıklı görünmesi daha önemli bence. Ben homini gırtlak tumba yatar şeklinde yaptım baya bir müddet 3-4 kilo almışımki zaten 2 kilom fazlaydı toplamda benimde 6 kilo vermem gerekiyor. Heryerden eşitte almıyorum daha fazla almışım gibi görünüyor. Yengemde benimle aynı yaşta ve sezeryanla 2 çocuk doğurdu hala rejim yapıyor spor yapıyor şuan 49 kilo filan belkide 48 olmuştur. İncecik oldu boyu 155 benimle aynı. 1 yıldır rejim ve spor yapıyor arada kaçırdığı oldu ama 20 kilo verdi belkide daha fazla tam hatırlamıyorum. İnsan isteyince oluyor. Ben umarım başladığım bu işi yarım bırakmam. Başlamak kolay benim için devam ettirip sonuca ulaşmak zor. Başarıcam ama sizlerle birlikte başarıcam. İyiki varsınız
evet canım...spor mutluluk hormonu salgılanmasına katkıda bulunuyormuş gerçekten hem eski enerjiyi vucuttan atmalıyız ki yeni enerji üretsin vucut....yoksa taze enerji üretme yeteneği de körelir..hareket veya spor yapmayıp eski enerji atılmazsa....duymuşsundur mutlaka..enerji yerinde sabit durdukça durağanlaşır...yani enerjinin dönüşümlü olarak dönmesi gerekiyor bu da hareket etme gerekliliğini doğuruyor :)
erkek arkadaşın belki sana takılmak ve şaka yapmak istemiştir çok da takma bunu kafana..varsın dalga geçsin..sonucu görünce o da hak verecektir bir süre sonra o zaman haklı bir şekilde dersin işte "suyu saydığım için bu sonuca ulaştım" diye

bazı kıskanma veya imrenme veya örnek alma...ve benzeri duygular insana gerçekten faydalı oluyor....özellikle de kıskanmak duygusu 2 ucu keskin bıçak olan bir duygu....kıskanma duygusunu doğru kullanırsak bizi daha iyiye teşvik ediyor...ama kötü yöne odaklanırsak da kendi kendimizi yiyip bitiriyoruz...
ben bazen bu forma girme konusunda ilhamımı ve teşvikimi artırmak için internetten resim bakıyorum....mesela belli bir yaşın üstüne gelmiş olan ama hala formda olan ve diriliğini kaybetmemiş ünlüleri bulup onlara bakarak kendimi teşvik ediyorum....40 ın üstünde 50 nin üzerinde olup taş gibi olmayı başaran insanlar var yani onları gördükçe heves geliyor onlar o yaşta böyle olmayı başarıyorsa neden biz başarmayalım ?
eskiden bu konuya cevabım farklıydı...o kadar param imkanım olsa ben de öyle görünürüm derdim ama işin aslı öyle değil...parası imkanı olup da genç yaşta kendini bırakıp çöken insanlar yok mu ?...tabi ki var....ben de sizleri gördükçe daha da gaza geliyorum vallaha...ve sizlerle karşılaştığım için çok şanslıyım arkadaşın da iyisi kötüsü var...insanı kötü şeylere teşvik edip alıştıranları da var..böyle güzel şeylere teşvik edenleri yüreklendirenleri de var....sizler güzel şeylere teşvik eden arkadaşlarımsınız..ve sizlerle karşılaştığım için şükürler olsun iyiki varsınız

Alt 11-03-2010, 05:16 PM   #247 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
spor mutluluk hormonu salgılanmasına katkıda bulunuyormuş gerçekten ...Bu söz doğru gerçekten ben spor yapınca mutlu oluyorum...
evet ayrıca akşam saat 8 civarında yenen 1 çorbakaşığı kuruüzüm ve 10 adet fındık da iyi geliyormuş
diyetisyen bana bi keresinde "mutlu olmaya ihtiyacım var" dediğimde diyete bunları eklemişti...istersen deneyebilirsin

Alt 11-03-2010, 05:29 PM   #248 (permalink)
Yüzbaşı

nerde kalmıştık günlük
farkettim ki kilo konusunda kendime hala sayı olarak hedef koymamışım...aslında rakamlara çok takılan biri değilim ama ilerleyişimi de birşeyle ölçmem gerekiyor..

o yüzden kilo olarak ilk hedefimi koyayım artık diyorum...inşallah bir aksilik olmazsa ilk hedefim 70 kg ye inmek olacak...bunu da tahminen nisanın ilk haftalarında göreceğim nasipse
özellikle çok büyük bir hedef koymadım çünkü ufak ilerlemeleri görmezden gelmeme hiçe saymama neden olmaması için...yoksa tabi ki 70 kg olunca işi bırakmayacağım...70 i görünce de kendime başka bir kilo hedefi yaratacağım....asıl hedefim 57 veya 58 kilo...ancak 70 in üstünde kiloya sahip olduğum şu anda 57-58 demek pek de teşvik edici olmaz...adım adım yaklaşmak istiyorum

ve de gülenyüz gül arkadaşımın anlattığı eft yi yapmaya çalışacağım...bu yöntemi bana açıkladığı için teşekkür ediyorum kendisine hangi konularda eft yapabileceğimi düşünmeye vakit ayıracağım...

diğer yapmak istediğim şey de çalışacağım dersler için bir program yapmak ve zaman üretmek....6 adet dersim var ancak hepsini yetiştirmem mümkün değil...en azından şimdilik 3 tane derse odaklanacağım...arasından seçeceğim 3 derse göre bir program yapmayı düşünüyorum...

yani anlayacağın...yine düşünmek ve tasarlamak için vakit bulmam ve harcamam gerekiyor...

Alt 11-03-2010, 07:20 PM   #249 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
Mutlu sona adım adım yaklaşacağız inşaallah ..İnanmak başarmanın yarısıdır..Adımlarımızı kararlı atarsak ve pes etmeden kendimizi bu konularda geliştirirsek başaran biz oluruz..Bende sana teşekkür ediyorum..Üye olduğum günden beri yardımlarını hiç eksik etmiyorsun..Bilmediğim konularda Soru sorduğumda yardımcı oluyorsun..Teşekkür ederim..
bişey değil arkadaşım..iyiki varsın

Alt 12-03-2010, 04:10 PM   #250 (permalink)

Alıntı:
spor mutluluk hormonu salgılanmasına katkıda bulunuyormuş gerçekten ...Bu söz doğru gerçekten ben spor yapınca mutlu oluyorum...
Ben de spor yapınca mutlu oluyorum ama dans ederken daha mutluyum.

Bookmarks