Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı
yihhuuuu senin bu güzel haberlerini duydukça bende gaza geliyor su içiyorum ve spor yapıyorum. Dün evdeki e bindim latin şarkılarıyla şıkıdık şıkıdık e bindim olmadı yetmedi çıktım oynadım banyo yaparkende dinledim, sonrasında saçımı kuruturkende hala oynuyordum mutluluk hormanı salgılıyor spor ve müzik. Dün 8 bardak su içtim. Erkek arkadaşım suyu saydığımı duyunca dalga geçti benimle ama napıyım benim için önemli bir rekor. Bugünde 5. bardağımı içiyorum saatde daha 1 buçuk Ben geçen gün kuzenimi gördüm. Aylardır spor yapıyor 6 kilo filan vermiş ve sımsıkı olmuş. Dümdüz karnı vardıya kıskandım valla ogündür bugündür bende spor yapıyorum ara ara. Öncesinde senin yazdıklarını okuyunca heveslenmiştim. İnsanın zayıf olması önemli değil sıkı görünmesi ve sağlıklı görünmesi daha önemli bence. Ben homini gırtlak tumba yatar şeklinde yaptım baya bir müddet 3-4 kilo almışımki zaten 2 kilom fazlaydı toplamda benimde 6 kilo vermem gerekiyor. Heryerden eşitte almıyorum daha fazla almışım gibi görünüyor. Yengemde benimle aynı yaşta ve sezeryanla 2 çocuk doğurdu hala rejim yapıyor spor yapıyor şuan 49 kilo filan belkide 48 olmuştur. İncecik oldu boyu 155 benimle aynı. 1 yıldır rejim ve spor yapıyor arada kaçırdığı oldu ama 20 kilo verdi belkide daha fazla tam hatırlamıyorum. İnsan isteyince oluyor. Ben umarım başladığım bu işi yarım bırakmam. Başlamak kolay benim için devam ettirip sonuca ulaşmak zor. Başarıcam ama sizlerle birlikte başarıcam. İyiki varsınız |
evet canım...spor mutluluk hormonu salgılanmasına katkıda bulunuyormuş gerçekten
hem eski enerjiyi vucuttan atmalıyız ki yeni enerji üretsin vucut....yoksa taze enerji üretme yeteneği de körelir..hareket veya spor yapmayıp eski enerji atılmazsa....duymuşsundur mutlaka..enerji yerinde sabit durdukça durağanlaşır...yani enerjinin dönüşümlü olarak dönmesi gerekiyor
bu da hareket etme gerekliliğini doğuruyor :)
erkek arkadaşın belki sana takılmak ve şaka yapmak istemiştir çok da takma bunu kafana..varsın dalga geçsin..sonucu görünce o da hak verecektir bir süre sonra
o zaman haklı bir şekilde dersin işte "suyu saydığım için bu sonuca ulaştım" diye
bazı kıskanma veya imrenme veya örnek alma...ve benzeri duygular insana gerçekten faydalı oluyor....özellikle de kıskanmak duygusu 2 ucu keskin bıçak olan bir duygu....kıskanma duygusunu doğru kullanırsak bizi daha iyiye teşvik ediyor...ama kötü yöne odaklanırsak da kendi kendimizi yiyip bitiriyoruz...
ben bazen bu forma girme konusunda ilhamımı ve teşvikimi artırmak için internetten resim bakıyorum....mesela belli bir yaşın üstüne gelmiş olan ama hala formda olan ve diriliğini kaybetmemiş ünlüleri bulup onlara bakarak kendimi teşvik ediyorum....40 ın üstünde 50 nin üzerinde olup taş gibi olmayı başaran insanlar var yani
onları gördükçe heves geliyor onlar o yaşta böyle olmayı başarıyorsa neden biz başarmayalım ?
eskiden bu konuya cevabım farklıydı...o kadar param imkanım olsa ben de öyle görünürüm derdim ama işin aslı öyle değil...parası imkanı olup da genç yaşta kendini bırakıp çöken insanlar yok mu ?...tabi ki var....ben de sizleri gördükçe daha da gaza geliyorum vallaha...ve sizlerle karşılaştığım için çok şanslıyım
arkadaşın da iyisi kötüsü var...insanı kötü şeylere teşvik edip alıştıranları da var..böyle güzel şeylere teşvik edenleri yüreklendirenleri de var....sizler güzel şeylere teşvik eden arkadaşlarımsınız..ve sizlerle karşılaştığım için şükürler olsun
iyiki varsınız