Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı
Moralini sakın bozma. Bak senin sayende hayatlarında önemli değişiklik yapan insanlar var öncelikle bu yüzden kendinle gurur duy O pantolona değil bence 40 beden olana bu ayın sonunda sen bu azimle gidersen sığarsın. Buna eminim. Sana inanıyorum yaparsın
Haydi şimdi odana git ve sessizce gözlerini kapa imgeleme yap. Seçtiğin güzel bir kıyafetin etiketine bakıyorsun ve 40 beden yazıyor. Onu giyiyorsun ve sonra aynaya bakıp gülümsüyorsun. Sonra gözlerini aç ve hemen koşu bandına git. Başaracaksın. Kimler başardı benim gözlerim önünde bu işyerinde 3 ayda 20 kilo veren bir kişi var. Diyet yaptı spor yaptı ve işyerinde sürekli ayakta. Gözlerim önünde eridi şimdi kendisinden çok memnun. Senin durumun çok çok daha iyi tahminimce. İşte bu yüzden senin başaracağını biliyorum. Bu arada bizim evde var ben onu sevmiyorum koşu bandıda binanın altında ortak kullanılan spor odasında oraya gidince bazen elim boş dönüyorum koşu bandı dolu oluyor ve orda evimde olmadığı için çekinerek spor yapıyorum. Eskiden orman kenarında yürüme gibi bir şansım vardı çünkü orman kenarında oturuyorduk. Burası heryer site heryer ev dağ taş yol birde kocaman bir alışveriş merkezi var dibimizde. Çekim yasası yapıp buradan taşınmayı düşünücem bu şimdi aklıma geldi. Bu arada spor konusunda bazen bina altındaki koşu bandına bazende evdeki e binicem başka çare yok. Ben rejim yapamıyorum. Abur cubur yemezsem çayıma şeker atmazsam sabah haricinde ekmek yemezsem kilo verebiliyorum. Benim şöyle bir sıkıntım var başladığım şeyler hep yarım kalıyor ben birde bu konuda olumlama yapsam iyi olacak. Meselaaaaaaaa "Ben mükemmelim. Ben her işimi tam yaparım. gibi Sevgiler |
yapabileceğim konusunda bana güvendiğin için teşekkür ederim
biliyomusun senin bu moral verici yazını okuduktan sonra aslında o vazgeçtiğim pantolonla ilgili bir detayı keşfettim...pantolon ince kumaşlıydı ve de düz kesimdi...yani altı ne genişlikteyse üstü de aynı genişlikteydi...bildiğin dikdörtgen gibi birşeydi...ona bakarsan o pantolon aslında etiketinde yazan bedenin pantolonu bile değildi....ve ben bu detayı belki sen şu motive edici güzel sözleri yazmasaydın aklıma gelmeyecekti...
demekki güzel şeyler diğer güzel şeyleri tetikliyor..şimdi çok daha iyiyim sayende
pantolonu alamayınca ben de spor malzemeleri satan bölümden spor tişortu aldım
hani şu teri dışarı atan tip özellikte bir tişort....
anladımki şu aralar dışarısı için giyeceğim kıyafetleri almakta acele ediyorum..onun yerine spor için tişort almayı yeğledim..çünkü dışarı hergün çıkmıyorum ama sporu haftada birçok kez yapıyorum
canım taşınmak istediğin yeni yeri düşünürken çevresinde nelerin bulunmasını istediğini de düşünürsen sanırım daha etkili olur
başladığım işi yarım bırakma huyu düne kadar bendede vardı..gerçi hala bazı konularda var ancak bir kısmını aştım