| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı Çekim yasasını seni örnek alarak uygulamaya adım attım..Mjsların birisinde googleden kitabı indirebilirsin yazmıştın forumdan bir arkadaşa tavsiye etmiştin.Benimde hemen msjın Aklıma geldi hemen indirdim..Birde çekim yasası anılarını forumda paylaşıyorsun..Bende daha çok atılım oldu çekim ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #321 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #322 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #323 (permalink) | |
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() Bende okadar çok alışveriş yapmışımki zamanında kartımın taksitleri aylık limiti zorluyor. Üstelik birde saçma sapan kıyafetler almışım. Giydiğime bakıyorum. Yine kot, tşört, uzun hırka ve hep aynı biriki bot. Habire bunları döndürüp giyiyorum sonrada yeni birşey alma ihtiyacım oluyor. Onları alıyorum ama 1 kere giyiyorum yada kilo aldığım için tipsiz duruyor niye almışımki diyorum. Aslında benim standart şeylerimi çoğaltmam gerek. Sen yazınca bende bir düşüneyim dedim. Biraz daha zaman geçsin adamakıllı liste yapıp çıkıcam. Hemen ilk gördüğümede saldırmayacağım ![]() Bende işte öyle açık renklerde pantolonlar alıp üstüne uyumlu tşört alıcam:))) Yeni bir spor ayakkabısıda altına. Boyum kısada olsa öyle daha güzel duruyor.Neyse telkinlerle boyumu uzatırım bende herkes öyle yapıyor:))) Bende bu arada 2007de krem tençkot almıştım o zaman bankacı olduğum için sonbaharda ve ilkbaharda takım elbiselerimin üzerine giyiyordum çok şık duruyordu. Spor kıyafettede krem bir spor ayakkabısıyla da fena durmuyor ![]() ![]() Güzel günlerde giy tatlım. ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #324 (permalink) |
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #325 (permalink) |
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #326 (permalink) | |
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ben de bu alışverişte doğru seçimler konusunda senelerce sayısız hatalar yaptım...belki hala da yapıyorum ama çok aza indi bunun oranı... eskiden gardrobumda hep ablamdan gelen şeyler vardı genelde....veya benim çalıştığım dönemlerde hergün farklı kıyafet giyme zorunluluğundan ötürü sırf farklı olsun diye çeşit olsun diye aldığım...ancak renkleri ve modelleri bana yakışmayan saçmasapan kıyafetler vardı... ayrıca mevsimlere göre giyinme konusunda da oldukça kültürsüzdüm..hatalarıımı farkedince insanların neden bana yaklaşmadıklarını neden arkadaş olmak istemediklerini anlamıştım....mesela yazın ortasında siyah renkte uzunkollu bir bluz giyip ayakkabı olarak da kışlık klasik ve burnu kapalı ayakkabılar giyecek kadar hatalara düştüğüm günleri biliyorum...napıyım ailemden hiçkimse bana bu konuda birşeyler öğretmedi... derken nette uzun süren araştırmalara koyuldum ve saç rengime göz rengime ve ten rengime en çok uyan renkleri öğrendim...hani imagemaker falan diyorlar ya....işte yabancı bir site buldum ordaki yazıları okudum falan filan...insanları 4 farklı renk grubunda kategorilendirmişler...ve bunların her birine bir mevsim adı vermişler...ben kış tipi insanıymışım ve bana en çok kış renkleri gidiyormuş...soğuk ve koyu renkler yani....renkler konusunda iyi kötü kendimi eğittim biraz...ama bu sefer de kilo başıma dert idi inşallah ondan da kurtulucam artık ![]() ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #327 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhaba sevgili günlük... yine kafamda bazı düşünceler var... ben aslında kişisel gelişim çalışmalarıma zannettiğimden daha önceki zamanlarda çoktan başlamışım ancak bundan haberim yoktu...bunu şimdi farkediyorum...yani aslında bugünkü halime sadece telkin dinlemeye başladığım günden bugüne kadar olan zaman diliminde ulaşmadığımı farkettim... hatta ben 6 yaşından beridir kendimi sürekli geliştirmek peşindeymişim aslında...ama tabi ki bu çabalarım aralıksız da sürmemiş..kimi birkaç yıl herşeye boşverip yan gelip yatmışım..diğer birkaç yıl da o boş geçirdiğim yılların acısını çıkarırcasına kendime tam gaz yüklenerek kendimdeki eksikleri kapamışım.... kendimi geliştirme konusundaki eylemlerim genelde fiziksel hareket içeren eylemler değil...daha çok düşünsel eylem olmuş.... eylemlerimin % 85 i düşünmek ise % 15 i de fiziksel eylem olmuş....daha ziyade beynimi kullanarak soru sorarak fikir üreterek bunu yapmışım....fakat bu durum bende büyük bir yanılgıya yol açmıştı uzun süre....yani hiçbir şekilde ilerlemediğimi..hiç yol katetmediğimi..hiçbirşey yapmadığımı bulunduğum noktada sabit durduğumu sanıyordum...kendimi uzun yıllar boyunca böyle zannettim...ama artık öyle olmadığını anlıyorum ve düşünmeyi de eylemden sayıyorum...bugün farkettim bunu.... çocukluğumda sık sık yanlız kalabildiğim zamanlarım olurdu...arkadaş edinememenin belki bu şekilde faydasını gördüm...kenara çekilip yalnız kaldığımda canım sıkılmaya başladığında kendimi oyalamak için sürekli birşeyler hakkında düşünüyordum...yanlızlık beni düşünmeye ve hayal kurmaya itiyordu...kimi zaman da çevremdeki kişilerin hareketlerini çevremde olanı biteni konuşulanları gözlemliyordum...kimse benimle ilgilenmediği için bu düşünceleri hayalleri bölebilecek kimse de yoktu çevremde.....böyle yapa yapa bu olay yılların alışkanlığı oldu bende ve aynı zamanda sorunlarımı çözme metodum haline geldi ![]() o yüzden belki günlüğümü okuyan kişiler hayatımda çok da fazla eylem olmadığını farkedeceklerdir....benim günlüğüme günlük hayatımda olan değişiklikler ve hareketler değil...beynimin içindeki hareketlilikler yansıyor...eskiden hayatımın eylem olarak hareketsiz olmasından utanırdım ve çevreye bunu belli etmemeye çalışırdım...pek arkadaşım olmamasına rağmen bana "bugün naptın ? " diye soranlara yalan bile söylediğim dönemler oldu....olmayan arkadaşlarımla olmayan kafeteryalara gidip olmayan içecekler içtiğimi bile söylerdim mesela ![]() ![]() ama şimdi asla....hayatımın tekdüze oluşundan utanmıyorum ve bunu kapatmak için böyle hikayelere başvurmuyorum...ihtiyaç duymuyorum...çünkü kendim artık kendimin eskiden sandığım kadar "eylemsiz" olmadığımı anladım...
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #328 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #329 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #330 (permalink) | ||
![]() evet canım bu giyim kuşamın üstünde daha detaylı dursak çok iyi olacak gerçekten..iyi fikir ![]() ![]() ama tabi bu konudaki kendi kişisel çalışmalarımı ve çabalarımı da burada yazmaya devam edicem ayrıca ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonradan aniden farkettiğin değişim aynı benim duruma benziyor...değişimin farkına anında varmıyoruz...birşeyler yapmıyoruz aynı yerde kalıyoruz sanıyoruz ama bi an bi bakınca işte o zaman ne kadar yol gittiğimiz anlaşılıyor ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı Çekim yasasını seni örnek alarak uygulamaya adım attım..Mjsların birisinde googleden kitabı indirebilirsin yazmıştın forumdan bir arkadaşa tavsiye etmiştin.Benimde hemen msjın Aklıma geldi hemen indirdim..Birde çekim yasası anılarını forumda paylaşıyorsun..Bende daha çok atılım oldu çekim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi