Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı
Kendine yaptığın bu öz eleştirilerine hayranım Çok tatlısın. Araştırmacı ruhunu burdada konuşturmuşsun ya helal olsun. Bu arada o siteyi merak etmedim desem yalan olur. Buradan yazamassan özelden yazar mısın rica etsem o sitenin adını? Ben hangi mevsimim acaba. Tahminimce baharlardan biriyimdir:))) bakalım ne çıkacak. Bu arada evet bu giyim kuşamla ilgili konuşalım süper olur. Aslında bir başlık açsak indirimler nerde var, falanca sitede şu var bu yıl bunlar moda şu renklere dikkat etmek gerek. Böyle bir konuda bayanların baya birfikri olacağını düşünüyorum Yada yeni bir konuda dağılmak istemezden buradan da arada asırada paylaşım yapabiliriz. Ne dersin? |
güzel sözlerin için teşekkür ederim canım
evet canım bu giyim kuşamın üstünde daha detaylı dursak çok iyi olacak gerçekten..iyi fikir
buna aslında ayrı bir konu açılabilir..hem orda daha fazla katılım olur...daha çok kişi fikir alışverişi yapar...çünkü herkes günlüklere girip okumuyor..çünkü içeriğini bilemeyebiliyorlar
ama tabi bu konudaki kendi kişisel çalışmalarımı ve çabalarımı da burada yazmaya devam edicem ayrıca
Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı
Ben de hep sessiz bir çocuktum ama sevildiğimi hissettiğim alanlarda bıdıbıdı konuşup kafa şişirdiğimde çok olmuştur Annemler veli toplantısına gitmemeye başlamışlardı, çünkü öğretmenlerin hocaların tek dedği sadece sessiz biraz daha konuşgan olursa herşey daha iyi olacak derlerdi. Bizimkiler için tabiki sadece ders önemli olduğu için bu çocuk nasılsa başarılı deyip veli toplantısına bile gitme zahmetinde bulunmadılar. Herkesinki gidiyor benimkiler gitmiyor diye çok bozulurdum ne yani iyi birşeyler duyacaksınız diye neden gelmiyorsunuz toplantıya. Sessizliği problemden bile saymadılar ama oysakiçok şey aldı götürdü bu içine kapanıklık bende. Ben bunu böyle düşüne düşüne üniversiteye geldim. En sonunda son yılda bir bakmışım geriye, ben değişmişim, rahatça tanışıyor, rahatça öğretmenlerle konuşuyorum, çok tatlı sayısız arkadaşlarım olmuş. O noktada şunu farkettim. Çocuklar seni dışlamıyor sen kendini çektiğin içlerine kendini zorlada olsa rahatça atmadığın için kendin kendini dışlıyorsun bunu anladım ben. Malesef küçük yeğenim 3 yaşındaki bana mı çekmiş anlamadım evin içinde bırbır dırdır dışarda süt dökmüş kedi, yapışıyor bacağıma. Küçükken annem bana arkadaş bulurdu. Ne sinir bozucu. Bunun temelinde kesin bir neden var. Bunu sessiz kalıp üst benliğimize 7 gün sorup her gece yatmadan önce bunu yapıp rüyamızda nedenlerini görebiliriz. Işık Elçiden dün öğrendim programında söyledi |
iyi yönleri de varmış aslında
ailen sana güvenmiş ve toplantıya gitme gereği bile duymamışlar...oysa diğer öğrenciler ise veli toplantısı duyulmasın diye akla karayı seçerlerdi...hele de notları kötüyse
bi keresinde ben de toplantıyı söylememiştim çünkü notlarım iyi değildi...ancak aynı sitede 2 blok ötede oturan arkadaşım aynı zamanda sınıf arkadaşım olduğu için ve annesi annemle konuşuyo olduğu için arkadaşımın annesi bizimkine söylemiş...öyle duyulmuştu...bi baktım okulun önünde babamın arabası da duruyor..ne komikti ama
neyseki çok da yermemiş hocalar...
sonradan aniden farkettiğin değişim aynı benim duruma benziyor...değişimin farkına anında varmıyoruz...birşeyler yapmıyoruz aynı yerde kalıyoruz sanıyoruz ama bi an bi bakınca işte o zaman ne kadar yol gittiğimiz anlaşılıyor
demekki hiç hareket etmiyor gibi de olsak içimizde ve zihnimizde birşeyler değişiyor...bunun için illa ki bir sürü arkadaş çevre sahibi olup hergün çıkıp dolaşmak sinemaya gitmek ıvır zıvır vesaireler olmazsa olmaz zorunlu şeyler değillermiş