bigcinin günlügü :p benimde olsunHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Acılarını kendine katık eden insanlar vardır bigci......
her gün, ben şöyle acı çektim, bana bunu yaptılar bana şunu yaptılar diye sızlanan.
adeta sızlanmaktan zevk alan. çünkü bu mesajlarının altında aslında ben çok iyi biriyim
bu acılara dayandım. çok iyi biri ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
16-07-2008, 12:43 PM
|
#271 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun Acılarını kendine katık eden insanlar vardır bigci......
her gün, ben şöyle acı çektim, bana bunu yaptılar bana şunu yaptılar diye sızlanan.
adeta sızlanmaktan zevk alan. çünkü bu mesajlarının altında aslında ben çok iyi biriyim
bu acılara dayandım. çok iyi biri olduğum için beni sevin mesajı vardır. aslında o insanlar bu
acılarını andıkça onlara enerji yükleyip kendi morfik alanlarını oluşturduklarının ve bu acılarına
dahi bir bilinç kattıklarının farkında değildirler.böylelikle bu acıların daha fazlasını hayatlarına
çekerler. buradan sana defalarca bunu yapmaman söylendi. günlüğüne kim mesaj yazdıysa bu
yönde bir mesaj verdi. ama sen ne yaptın. eski tas eski hamam... aynen devam....
eee böyle olunca kimimiz kızdık sana. kimimiz ilgilenmedik bir daha.... bizler de hayata bir yanından
tutunmaya çalışan insanlarız bigci. anla artık yani...sen zannetme güllük gülistanlık hayatlarımız olduğunu.
buradan sana bunlar da söylendi.... Zehra ne yapmış en kötü ihtimal seni bırakıp gitmiş.
bence onun tercihine saygı duyman gerekiyor. hayatında kalıp senin hayatını göçertmemiş.
en sevdiğim insan, Allah'a onun canını alma benim canımı al diye dualar ettiğim insan kırık bardak
camlarını yedirmeye kalktı..... sence bu bir travma değil de nedir? maaşımı elimden almak için
ağzımı burnumu yumrukladı ve ben o halde işe gittim.... sence bu acı değil midir?????
ben şimdi bunları yazarken senle bir farkım kalmamış hissettim. ama bunları sana hepimizin
acılar yaşadığımızı anlatmak için yazdım. arkadaşlarımız arasında belk çok daha vahim anlar
geçirmiş olanlar vardır mutlaka... ama bigci biliyo musun ben orda değilim artık. yine de bunları
o yaşandığı nokta da bırakıp hayatıma sarıldım. hayatımı güzelleştirdim. çünkü bunu benden
başka yapacak insan yoktu.... sana neden olumsuz mesajlarını tekrarlama deniyor??? işte
bu yüzden... çünkü bizlerin de bi yerde hayatlarımızda var olan ve beynimizden kazımaya
çalıştığımız o vahim anlarımıza dönmemize sebep oluyorsun şimdi bana olduğu gibi.....
bunları yazarken ellerim titriyor....ve üzülüyorum. lütfen artık bu eziyeti etme kendine....
acılarını tekrar etmekten vazgeç... ne zihninde ne de yazılı olarak.... burada melek gibi insanlar
sana son derece sabır ve sevgi ile yaklaşıyorlar. kıymetini bil. artık isyanları bırakma vakti çoktan geldi
geçti senin için....insanlara ve kendine kızmayı da bırak. bu düşünceler seni ancak bir çukura götürür.
eninde sonunda hepimiz öleceğiz bigci. ölmeyecekmiyiz. eee o zaman hergün ölmeyi bi kenara bırak da
biraz yaşamaya bak.... bu hayat senin.....
Not: sana toplu iki noktanın yapılacağını duyunca çok sevindim bigci. ee... ağlamayana meme vermezlermiş
ama sen de çok ağladın be bigci yahu.... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var
Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var
Senin beş para etmez kuralların varsa
Benim inandığım ölümsüz masallarım var | Offline
| |
16-07-2008, 12:50 PM
|
#272 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun aslında bu gün hiç yorum yapmayacaktım ama dayanamadım...
her insan hayatının bir veya birkaç döneminde haksızlığa uğramıştır...
çok doğal bir şey...
insan derdinin ne olduğunu bilirse çözümünü de er yada geç bulur...
bazı şeylerin düzelmesi için zamana, bazıları için yerine koyulacak başka bir şey gerekir...
bence bigci kardeşimizin tek ihtiyacı biraz zaman...
şimdi bazı arkadaşlardan serzenişler var...
haklı olabilirler belki ama bu hiçbir şeyi değiştirmez aksine daha da beter yapar kanaatindeyim...
biz kardeşimize zaman verelim bence...
biraz dinlensin...
bunlar hiç yokmuş gibi davranalım...diyorum...
saygı ve sevgiler...
Lier22
__________________ http://site.mynet.com/dexlier | Offline
| |
16-07-2008, 01:43 PM
|
#273 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun Alıntı: Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Serkan sen gene anlamak istediklerini anlamışsın yazımdan,ne diyelim nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa,yolun açık olsun... | evet katılıyorum + ben de artık yorum yapmıyorum çünkü serkan sağlıklı düşünebilecek bir noktada değil,iletişim kuramıyoruz,bana tavsiye vermek düşmez belki ama bence hipnozla tedavi denenebilirdi..çünkü artık bu noktada bilinci devre dışı bırkatırmak lazım kişinin kendisine.(Bu başlığa yazdığım son mesajımdır.)
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- | Offline
| |
17-07-2008, 03:22 AM
|
#274 (permalink)
| Binbaşı
Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun selam dicem almıycaksınız cünkü siz beni kardesiniz olarak görmüyosunuz itiraz etceniz biliyorum ama gerçekler bu !
size göre mutsuz insan aşalıgın teki cünkü yani ben oıluyorum o ***** önce su lanet vidyoyu sileyim gerci sildim ama hala calısıyor ne işse o güzelligi daha fazla görünce dayanamıyorum cünkü :8 o gozleri hala aklımda
dedim her zaanda diyecegim mutsuzum aşk acısı cekiyorum ****** kullandım ****birisiyim sanayiciyim gece gündüz yag pas içindeyimkii hele bu aralar siz bilmesenizde ! turkiyede oto spor auto show gibi dergiler bendne roportaj almak icin****** yırtsalarda malum hobi olarak yaptıgım profosyonel olarak yaptıgım bi iş var
türkiye oto drag sanpiyonası
simdi siz telkinlerle her bi haltı yendiniz demi ?
hadddeee beee :D sıkıyorsa ****** bırakın görelim :d sıra bende su an kafam guzel bir az niyeyse mutlu hissediyorum kendimi hayal ablamla shaman ablamdan dolayı her hal bi kaç bi şey elr yazdılarda özelden güldürdü beni simdi siz mutlusunuz haa ? tamam size 1 sene mühted *****bırakın hadi ? ama **** degil **** en az forumda 20 kişi içiyodur isteyen gelsin iddaya giriyim *** sigara gibi bi şey burda *****, **** tohumundan ***** bahsediyoruz kullandınızmı bilmem ben kullandım ve bırakdımm işte alın size degişim alın size başarı alın size gurur verici bişey oo lanet seyi nasıl bırakdıysa bu mutsuzluguda yok etcem ama tabiki bu söylediginiz laflar onurumu kırdı kalbimi incitdi ben sizi ailemden sayıyorum fakt siz beni sevmediniz sevmeyeceksiniz hiç bi zamanda sevmediniz :( mutlu oldugum günü iple cekiyorum :'( ama gercekden kalbini kırdınız .
bi şey rica ediyorum bide moderator arkadaslar lütfen su zehranın vidyosunu koydugum postu silin :'( görmeye dayanmıyorum link orda asılı kaldı galiba video google statusunde sildim ama hala cıkıyo :S
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! | Offline
| |
17-07-2008, 08:46 AM
|
#275 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun Zararlı Bir Alışkanlıktan Nasıl Kurtulabiliriz?
Bir şeyden bilinçli bir şekilde kurtulmak istememiz, bilinçsiz bir direnç geliştirmemize neden olduğundan, çoğu defa alışkanlıklardan kurtulmak zordur. Bu, tıpkı bir hayvanı alıp birkaç hafta besledikten sonra, artık etrafımızda dolaşmasını istemeyip kurtulma kararı vermeye benzer. Ancak o tekrar tekrar geri gelmeyi sürdürecektir.
Cebinizde taşıyabileceğiniz en fazla elli yapraklı bir bloknot alın ve bu sorundan kurtulmak için kendinize yirmi bir gün tanıyın.
Her gün için bir sayfa ayırın. O şeyi günde kaç defa yaptığınızı tespit edin. Bu şeyi yapmamak için özel bir gayret göstermeyin, sadece her gün kendinizi izleyen bir kayıt tutun.
Her yaptığınızda, o günün tarihini taşıyan sayfaya kırmızı kalemle P İ S L İ K (1), kelimesini yazın, yanını boş bırakın. On beş gün sonra sıra numarası verilmiş bir sürü PİSLİK birikmiş olacaktır.
Bir daha bu şeyi hiç yapmamak üzere bir tarih belirleyin ve bu tarihi defterinizin ilk yaprağına yeşil kalemle yazın.
Şimdi sondan başa doğru o şey aklınıza geldiği, ancak yapmadığınız anlarda PİSLİK sözcüğünün yanına, yeşil kalemle TEMİZLENDİ sözcüğünü yazın. Bunu, sayfadaki bütün PİSLİKLERE sırayla uyguladıktan sonra diğer sayfaya geçin. Bazı günler neredeyse hiç aklınıza gelmemiş olacak. O günlerde sayfanın tümünü yeşil kalemle çizip TEMİZLENDİ sözcüğünü yazın. Birçok kişi, o alışkanlığın etkisinden, bırakmayı düşündüğü tarihten önce kurtulduğunu söylüyor ama siz yine de kutlamayı ZAFER GÜNÜNÜZDE yapın.
Ha, bir uyarı: AŞKINIZIDAN kurtulmak için bu uygulamayı yaptıysanız, onu bu kutlamaya davet etmeyin!
Adil Maviş
ben de serkan kardeşime güveniyorum burdaki herkes gibi...
başaracağına eminim...
sadece kendine zarar veren herşeye isyan etmesi gerek...
biraz cesaretle...
__________________ http://site.mynet.com/dexlier | Offline
| |
18-07-2008, 12:52 AM
|
#276 (permalink)
| Binbaşı
Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun kurtulucam ama ne zaman zamanı belli degil cekdigim acılar bi yana son günlerde hayatımdegisdi ailesinin verdigi acıyla ugrasıyorum herkezin kendi sorunları olabilir eyw diyorum bi şey demiyorum ak koyun kara koyun agustos ayının ilk haftası belli olacak hastaneye tekrar yatcam ve umuruyorum eski saglıgıma kavusucam [ agustos dedim gene aklıma dogum günüm geldi dogum günümde kim hatırlar acaba kimse sanmam:P 30 agustosa az kaldı gerci tüm türkiye kutluyo dogdugum gnü :D
bende guzel bi yazı buldum paylasıyım
Mutlu ve başarılı bir yaşam için...
* Çevrenizdeki olumsuz insanlardan etkilenmemenin bir yoluda size esin
kaynağı olabilecek, pozitif kitaplar okumaktır. Bu kitaplar size dünyanın
en güzel mucizesi olduğunuzu, düşlerinizi gerçekleştirebilecek gücünüz
olduğunu anlatacak, en önemlisi bunları gerçekleştirmek için ne yapmanız gerektiği konusunda yol göstereceklerdir.
* Neşeli, başarılı, iyimser, istekli, olumlu düşünen bir kişi olmak istiyorsanız, bu özelliklere sahip kişilerle bir arada olun. Sürekli öfkeli, üzgün, yaşama ve olaylara olumsuz bakan insanlarla birlikte olursanız, ne kadar iyimser, neşeli, başarılı da olsanız bir süre sonra bu nitelikleri kaybetmeye başlarsınız. Size, gereksinim duyduğunuz desteği verebilecek kişilerle birlikte olmaya özen gösterin. Eğer bu olumsuz kişilerin bir kısmı asla yaşamınızdan çıkartayamayacağınız aile yakınlarınız, sık sık görüştünüz kişiler ise ne zaman size (Bunu asla yapamazsın) ya da benzeri sözler söylerlerse içinizden art arda (Evet, yapabilirim) deyin. Bu kesinlikle işe yarayacaktır.
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! | Offline
| |
18-07-2008, 01:16 AM
|
#277 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun bence 1seanslık hipnoz terapisi bütün kötü duygularını kalıcı olarak gidericektir!!
__________________ ah bendeki bu delilik.. | Offline
| |
19-07-2008, 11:14 AM
|
#278 (permalink)
| Binbaşı
| Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun hipnoz denen o şeyden herkez o kadar çok bahsettidiki anlatamma buna ben degil doktorum karar vericek 27 tehmuz sonrası umarım bu kadar darantı sıkkınlık hüzün acı gerçekden tatmadıgım acıları verdi bu site bana :(
burda mutlu olacahımı planlarken herkez beni acıların içine iyice itti ama birisi varki o resmen tekme attı
canımı yakdı :'( belki tekrar ölmeyi bile düşündüm
bu site insanları hakkında ise bi şeyi ögrendim mutsuzsanız sakın bi siteye girmeyin bin kat daha cok acı cekiyosunuz
sanki ben o yazdıklarımı cok sevdim ben gerçekleri yazıyorum diger uyeler gibi oylesine laf yazmıyorum gerçekler ne ise bunları yazdım umarım amateme tekrar yatmam agustos ayındaki muanemden sonra
| |
19-07-2008, 04:00 PM
|
#279 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun Alıntı: bigci Nickli Üyeden Alıntı
bu kadar darantı sıkkınlık hüzün acı gerçekden tatmadıgım acıları verdi bu site bana :(
burda mutlu olacahımı planlarken herkez beni acıların içine iyice itti ama birisi varki o resmen tekme attı
bu site insanları hakkında ise bi şeyi ögrendim mutsuzsanız sakın bi siteye girmeyin bin kat daha cok acı cekiyosunuz |
artık dayanamıyorum gercekten ama!!! senin bu site insanlarını suçlamaya hakkın yok..Ne demek ya gerçekten tatmadığım acıları verdi bu site bana..Gerçekten dayanamadım..yani susuyoruz ama susmamız senin haklılığını göstermez..Herkesin bi kişiliği bi sabrı bi dayanma gucu var.Yeter!Herkes acıların içine itmişmiş..Bir de üyelere tavsiye veriyorsun yalan yanlış mutsuzsanız sakın bi siteye girmeyinmiş bin kat daha çok acı çekilrmiş..BEN ARTIK BU YAZILANLARA İNANAMIYORUM..Bana buraya yazmamak yakışırdı ama yok duramadım..Duramam benim de dahil oldugum bu guzel sitenin insanları böyle yapmadıkları,yanlış tanıtıldıkları zaman!Yahu insanlar yardım etmeye çalışıyor sen bu dünyayı nasıl görüyorsun Allahın aşkına ...İnsanlar sabrediyor,sinirlenmiyor neden?Büyüklüklerinden..Çok sevgili Hayal Abla,Çok sevgili Shamanic..Sen bu guzel insanlara ve bizlere nasıl dersin herkes seni acıların içine atmışmış..Ölmeyi bile düşünmüşsün..Bu güzel insanlar ve bizim vicdanlarımız rahat kusura bakma..Biz sana yardım etmeye çalıştık sen hala kalkmış oaradan abuk subuk yazıyrosun...Bir daha kendimin de dahil oldugu bu guzel site hakkında senden boyle seyler duymak istemiyorum.Yeter.Buna hakkın yok senin !!! Silkin ve kendine gel..Yazmamamız buraya bizlere herşeyi söyleme hakkını vermez sana..Biz bu güzel sitede kendimzi geliştirip paylaşmak için varız..biz buraya abuk subuk yalan yanlış suclamalar işitmek için girmiyoruz...Düzgün iletişim dedik olmadı,yardım edelim dedik olmadı..Senin o sucladıgın guruba dahil ettiğin insanların içinde o guzel kalpli peygamber sabırlı Hayal abla da var ..Senin ama burada ağlamaktan ,insanları suclayıp abuk subuk konuşmaktan o guzel kalpli insanın sana şifa gondermeye çalıştıgından haberin yok tabii..
Dediğim gibi SİLKİN VE KENDİNE GEL...!!!
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- | Offline
| |
19-07-2008, 05:17 PM
|
#280 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1,641
173 Mesajinıza toplam 1,012 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun Alıntı: bigci Nickli Üyeden Alıntı
hipnoz denen o şeyden herkez o kadar çok bahsettidiki anlatamma buna ben degil doktorum karar vericek 27 tehmuz sonrası umarım bu kadar darantı sıkkınlık hüzün acı gerçekden tatmadıgım acıları verdi bu site bana :(
bu site insanları hakkında ise bi şeyi ögrendim mutsuzsanız sakın bi siteye girmeyin bin kat daha cok acı cekiyosunuz
sanki ben o yazdıklarımı cok sevdim ben gerçekleri yazıyorum diger uyeler gibi oylesine laf yazmıyorum gerçekler ne ise bunları yazdım umarım amateme tekrar yatmam agustos ayındaki muanemden sonra | Sevgili Serkan,
Rabbim bizlere deger verip ozene bezene yaratmis..o da yetmez tum kainati bize hizmet etsin diye yaratmis..Gunesi,yagmuru, ruzgari, agaclari,bitkileri,suyu, simdi hepsini yazamiycam fakat senin gozunle gordugun ve gozunle goremedigin butun bunlari biz kullarina hizmet etsin diye yaratmis...yaradan bizi memnun etmek icin herseyi bizim icin yaratiyor..senin gibi degerli bir insana can veriyor..ve sen hic degervermeden, belki tekrar olmeyi dusundugunu soyluyorsun..oldumu hic...
guzel kardesim otur bi dusun bunlari...butun dunyadaki muslumanlar 5 vakit namazdaki son oturusta bir birimize duada bulunuyoruz...neden? bunlari otur bir dusun oldumu..
sana deger verip seni dort dortuluk yaradana, boyle isyan etmek yakismiyor...
Sevgiyle ve selametle kal degerli kardes
__________________ Asalet boyda degil, soyda olmali
Incelik belde degil, dilde olmali
Dogruluk sözde degil,özde olmali
Güzellik yüzde degil, yürekte olmali | Offline
| | | |