Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Asla sıradan olmayacağım

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Asla sıradan olmayacağım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Canım malesef oğlumun ateşi düşmedi :( bu geceyi de uykusuz geçirdik , dilerim bugün daha iyi olur da ben de o da biraz olsun dinlenebiliriz... Teşekkürler güzel dileklerine ve içten düşüncelerine ve elbetteki haklısın dost ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Asla sıradan olmayacağım

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-10-2010, 04:01 PM   #151 (permalink)
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Asla sıradan olmayacağım

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım malesef oğlumun ateşi düşmedi :( bu geceyi de uykusuz geçirdik , dilerim bugün daha iyi olur da ben de o da biraz olsun dinlenebiliriz...

Teşekkürler güzel dileklerine ve içten düşüncelerine ve elbetteki haklısın dost olmak her daim yanında olmak demektir , dostunum dediysem sözümün eriyim güzelim her zaman yanındayım

Sen ne güzel yürekli bir kadınsın bitanem yaa,

Oğluna acil şifalar diliyorum, daha yeni gördüm, ben de sağa sola mesaj yazıyodum sana, sen gör die:))

Meğer cevabını bile vermişsin.

Oğluşunun bir an önce ateşinin düşmesini ve iyileşmesini diliyorum. Bugün artık toparlanır biraz gibi geliyor bana. Dün geceye göre daha rahat bir gece geçireceğinden eminim canım. Gönlünü ferah tut sen. Üstelik o uyumuştur gün içinde. SEn kendine de dikkat et lütfen. Kendine de bakacaksın ki, oğluna bakacak daha çok gücün olsun.

Her daim yanımda olacaksın, ben de senin canım benim.
Hayatımın en güzel renklerinden birisin.
Çok özledim seni. Çok ama çok özledim gerçekten:))

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2010, 12:29 PM   #152 (permalink)
Binbaşı

1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute

Hayat karşıma sizi çıkardı. Sizinle paylaşmak, sizinle dost olmak şansını verdi bana. Aranızdan dostlar edindim. Bu sayfalarda paylaştıklarımın yanı sıra maillerle de paylaştık acı tatlı olayları.

Geçenlerde bir arkadaşım benim değişimime inanamadığını anlattı. Benim bu siteye girip size yüreğimi açıyor oluşuma bile inanamadığını, kendimi işte bu noktada aştığımı söyledi. Bana eskiden ne kadar kapalı kutu olduğumu hatırlattı.

Çevrem çok geniş, çok güzel dostluklarım var. Fark ettim ki onları sadece dinliyormuşum. Bu kapıyı açmamla birlikte konuşmaya da başladım. Anlatmaya başladım. Cevaplar almaya başladım. Hayatımda yarattığım düğümleri bir bir çözmeye başladım. Ve bu çözülmeler sonunda mutluluğu buldum. Huzuru buldum. Kafam rahat yatıyorum artık. Sorunları büyütmemeyi, şikayetçi olmamayı ve en önemlisi kurban psikolojisinden çıkmayı öğrendim.

Bugün bunlar için hepinize minnettarım. Kalbim sıkışmıyor, hayat beni umutsuz bırakmıyor artık.

Geçenlerde bir tarot falı baktırdım. Şimdiye kadar baktırdığım hiçbir tarot falı beni memnun etmemişti, aksine, başkalarının hayatıyla karıştırdıklarını düşünüp dalga geçerek çıkmıştım. Bu adam beni tek kelimeyle yakaladı. Bütün sorularıma beni tatmin eden cevaplar verdi. Yaklaşık bir saatini bana ayırdı ve izlediğim yoldaki doğruları, yanlışları anlattı. Nefes kesiciydi. Hala bazı korkularım olduğunu fark ettirdi bana. Risk almam da hiçbir sakınca olmadığını, evrenin beni neden desteklediğini, nasıl desteklediğini anlattı. Beynimde öyle kapılar açtı ki inanamazsınız. Şimdi daha net görebiliyorum pek çok şeyi. Benim bir tarotçudan beklediğim bana geleceğimi söylemesi değilmiş meğer. Benim beklediğim gidiş yollarımı, doğrularımı ve korkularımı göstermesiymiş. Doğru olan da bu galiba, öyle değil mi?

O günden beri kanatlarım güçlendi. Daha sağlam ve daha tutarlı hissediyorum kendimi. Bu hayattan beklediklerim netse (-ki öyle), gidiş yolum da net olmalı öyle değil mi? Şimdi ufuk çizgisine biraz daha yaklaştım. Daha net görebiliyorum bir sonraki adımlarımı. Ve şöyle bir düşündüm de, bu dönem almayacaksam bu riski hangi dönem alacağım öyle değil mi? Şu anda ailemde bir sağlık problemi yok, benim bir çocuğum yok, kendimden başka bir kedim var (yanımda götürebileceğim), dolayısıyla işte zaman geldi. Bana kendini gösteriyor. Bu tırtılın artık çıkma vakti geliyor. Gidişime biraz daha vakit var. Burada yapılması gereken birkaç işim kaldı. Listeyi tamamladığım anda (kafamda zaten tamamlandı sorunsuz bir şekilde), ben bu günceye başladığım andan beri söyleyip durduğum gitmeler gerçek olacak. Çünkü beynimde çoktan gittim bile:))

Şükürler olsun bana günleri gösterdin tanrım. Şimdi ben bugünüme ve hayatıma sahip çıkabiliyorum. Nefes aldığım her an bu gücü içimde hissediyorum.

Ve bana destek olduğunuz için de size yeniden çok teşekkür ediyorum. Yolumdan sapma izin vermediniz.

Hepinizi çok seviyorum
İyi ki varım,
İyi ki varsınız

Alt 27-10-2010, 01:31 PM   #153 (permalink)
Binbaşı

Bugün içinden geçen budur. Özdemir Asaf konuşunca ben otomatikman susarım!

Seni bulmaktan önce, aramak isterim.
Seni sevmekten önce, anlamak isterim.
Seni bir yaşam boyu bitirmek değilde,
Sana hep yeniden başlamak isterim...
Özdemir Asaf
Alt 11-11-2010, 12:06 PM   #154 (permalink)
Binbaşı

Heppinize selamlar,

Bugün çok enteresan anılara götürüyor beynim beni. İlk okuduğum kitaplardan başladım sabah sabah.
Bir arkadaşımla kahvaltı sohbeti yapıyorduk, bir daldık derinlere gelemedim bir süre kendime. Şimdi geriye baktığımda ne kadar uzak o günler... Oysa hiç büyüyemeyecekmişim gibi gelirdi. Üniversiteye gidenler ömrünün sonuna gelmiş insanlar gibi gelirdi. Zaman su gibi akıp gidiyor gerçekten.
Herkes üniversite yıllarında sosyalliğini arttırır, bense aksine sus pus olmuştum. Yaşayamaz, yaşadıklarımı kimseyle paylaşamaz hale gelmiştim. Bir gün bambaşka diyarlara dalmış, bahçedeki banklardan birinde otururken, şimdi de sürekli görüştüğüm can dostlarımdan biri yanıma oturmuş, fark etmemişim.
"Korkutuyorsun beni", dedi. Algılamadım ne demek istediğini. "İyi bir dinleyici olmanın arkasına gizleniyorsun, paylaşmıyorsun, kendi içinde çözmeye çalışırken sıkıntılarını günden güne soluyorsun", dedi. "rengin bile karardı farkında değilsin. Konuş, artık anlat be kızım. Sus, sus nereye kadar. Bir gün bir yerinde bir şey çıkacak, değer mi??? Kızdığın, kırıldığın kişiye değilse bile, gel bana kus içindekileri, söylen. Bir kere başlarsan, nasıl rahatladığını göreceksin", dedi. Ben o gün onun sayesinde yeniden konuşmaya, paylaşmaya başladım. Kulakları çınlasın. Arada gelir, "çok açtım galiba senin sesini, ayarın kaçtı, biraz nefes al", derdi. Seneler geçmiş üzerinden. O gün dostlarım dediğim insanları nasıl kendimden uzak tuttuğumu, onlara bile güvenlik kalkanımı indiremediğimi farketmiştim. Bu sabah hepsi birer birer aklıma üşüştüler. Şimdiki halime bir bakıyorum da... Gördükçe, farkına vardıkça şaşırıyorum. Üniversiteden önce, çevremdekiler birbirleri hakkında atıp tutmayan, birbirlerini acıtmayan insanlardı. Sanırım kendimi daha acımasız daha vahşi bir grup insanın birbirlerine ettiklerini izlerken bulunca, bir savunma mekanizmasıyla kapatmışım. Bütün pencereleri sürgülemişim. Oysa yakınımıza sokulan insanları, en karanlık noktaları gösterebileceğimiz, yaraları sarmasına izin verdiğimiz insanları seçme şansına zaten sahibiz. Ben kapıları açtıkça, onlar da daha yakınıma geldiler. Üzerinden yıllar geçse bile eksilmeyen dostluklar yaşıyorum bu sayede. Burnumun ucunda da olsalar, kilometrelerce uzak da olsalar birbirimizi hissedebiliyor, birbirimizin derdine ortak olabiliyoruz.
Bir fincan kahve sohbeti hergün nasip olmayabilir ama zamanında kalp kalbe içilen kahvelerin tadı damağımızda konuşuyoruz telefonlarda.
Hasret ne güzel bir kelimedir. Derinliğini başka dillerdeki kelimeler karşılayamaz. Ahmet Arif gibi, Hasretinden Prangalar Eskitmeden, birkaç ziyaret gerçekleştirmek gerekiyor sanırım.
Her şeyi temize çekmeye başladığım bu dönemimde, sıra eski dostlara geldi demek. Uzun yıllar yaşadığım bir evi toplayıp, boş eve ve o eski döneme veda ettiğim bir gün vardı. Ben o evden ayrıldıktan sonra kabuğundan çıkmış kaplumbağa gibi kalırım sanmıştım. Meğer kabuğum yanımdaki canyoldaşımmış. Bugün de o günkü gibi yanımda olan.
Çok şükür, hayata omuz omuza devam ettiğim dostlarıma. Ben onların hakkını nasıl ödeyeceğim. Onların da üzerine bir de burada, yüzümü bile görmeden, sadece gönülden dökülen kelimelerin hatrına yaşamıma destek veren dostlar edindim. İki sıcacık kelimeyle günümü aydınlatan, bazen bir telefonun ucunda yaşamıma sevinç, mutluluk getirdiler. Yeni eski hepsinin yaşamları boyunca mutluluk ve dostluk yanlarında olsun. Yüzlerinden gülümseme eksik olmasın inşallah.

İçimi sevgiyle dolduran herkesi daha da derin bir sevgiyle kucaklıyorum.
Çok şükür,
İyi ki varsınız

Alt 29-11-2010, 12:44 PM   #155 (permalink)
Binbaşı

Çook uzun zaman olmuş oturup içimi dökmeyeli. Dünün korkunç yangın haberi içimdeki bir mekanizmayı tetikledi ve duyduğum andan beri Haydarpaşa Garı ile yakından uzaktan bağlantılı tüm anılarım beynimde geçit töreni yapmaya başladı.

Daha ilkokula gitmiyordum onu ilk gördüğüm zaman. Vapurdaydık, karşıya geçiyorduk ve yanımda babam vardı. Yaklaştıkça gözlerimin büyüdüğünü hatırlıyorum. Babama da hayrandım, gördüğüm binaya da hayran olmuştum, babamın sevgiyle ondan bahsedişine de... Üniversite yıllarına dair bir şeyler anlatmıştı. Benim gözümde zaten gepegenç olan babamın gençlik yıllarından bahsedişi beni çok etkilemişti.

Daha sonraları hep sevinçle kavuştuğum, hüzünle ayrıldığım İstanbul'un giriş- çıkış kapısı gibiydi. İlk yalnız seyahatimi trenle Haydarpaşa'ya doğru yapmıştım.

Tren yolculuklarımın tamamlayıcı durağı... Sevgiyle kavuşmalarım, sevgilime kavuşmalarım... İstanbul'a kavuşmalarım. Kucaklaşmalarım, karşılanmalarım, karşılayışlarım... Kimi zaman hayallerimin başlangıcı, kimi zaman derin bir yalnızlık... Sabah güneşinde, akşam kızıllığında, yağmurda, karda... Ona yansıyan her rengi bambaşka taşıyan o binayı hep gözümden sakınarak sevdim, hep de seveceğim.

Hiç içine girip tavanları, duvarları incelediniz mi bilmem. Yüksek tavanların, koskocaman duvarların süslemeleri pastel renklerle yapıldığından sıcacık bir ortamı vardır. Allahtan yangın aşağılara kadar inip binayı yerle bir etmemiş. Çok şükür yerinde duruyor hala.

Bir kış, herhalde istanbul'un en rüzgarlı günlerinden biriydi. Bir tipi, bir tipi donduruyor insanı. Kadıköy'de eski arkadaşlarımdan biriyle buluşacağım ama hava buz gibi. Bir de tren bileti almam gerekiyor. Koştur koştur Haydarpaşa'ya attım kendimi. Bileti aldım, bekleme salonu sıcacık, kaloriferin yanına iliştim. Camlar buğulanmış... Kulağımda walkman, o zaman CD bile yoktu. En azından bende yoktu. Dışarıdan buğulu sarı ışıklar vuruyor cama. Kemiklerim açılana kadar oturmuştum. O salonun beylik kedileri bile vardır. Onlar da yaz kış sığınırlar Haydarpaşa'ya. Yazın serin, kışın sıcak olan o salondan da kimse kalkıp kovalamaz o kedileri.

Gece yolculuklarım... Tren restaurantında çeviri bile yaptım zamanında. Gece biner, sabah inerdim. Arada beni ders çalışan öğrenci sanıp bedava kahve, çay servisi bile yaparlardı...

Bütün sevdalarımın varış noktası Haydarpaşa... Daha neler neler var ama benim anlatmaya halim yok. Uzuuuun yıllara dayanan sevdamın canı yanınca benim de yanıyor elbette.

Bir an önce restorasyonun yapılmasını diliyorum. Yeniden kullanıma açıldığında, ilk iş bir vapura atlayıp önce onu denizden seyredeceğim, sonra da yanına kadar gidip yeniden içine sığınacağım.

Haydarpaşa büyük bir aşkın kavuşma noktası benim için. Büyük özlemlerin bittiği yer. Bazı insanları sevemediğim kadar çok seviyorum O'nu. O bina, bir çok insanın mutlu edemediği kadar çok mutlu etti çünkü beni.

Sevgiyle kalın

Alt 05-12-2010, 09:57 PM   #156 (permalink)
Banned

Tesekkür: 1
33 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Emel.. will become famous soon enoughEmel.. will become famous soon enough
Standart Cevap: Asla sıradan olmayacağım

darısı başıma.. :(..
Emel.. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2010, 10:33 AM   #157 (permalink)
Binbaşı

Hepinize yeniden merhaba,

Bugün inanılmaz keyifliyim, o kadar keyifliyim ki ve o kadar sebepsiz ki, sabahtan beri demek ki gelecek bir haber var onu hissettim diye düşünüp duruyorum. Güzel bir haber alacağım ya da bir süprizle karşılaşacağım herhalde:)) İnşallahhhh:))

Açtım kulaklarımı gözlerimi, heyecanla bekliyorum:))

Tabi sabah sabah size anlatmak istediğim konu bu değildi.

Bambaşka bir şeyi paylaşmak istedim. Ben bir tarot falı baktırdım. şimdiye kadar baktırdıklarım hep safsata doluydu, bu seferki beni fena ikna etti, çünkü baştan söyledim, ikna olmazsam bozuşuruz, diye... Adam gaaaayet kendinden emin, öncekileri unut, benden sonra bir sene boyunca fal baktırmaya ihtiyacın olmayacak dedi. Hadi bakalım dedim, oturdum.

Koccaman kartlarını çıkardı, karıştırdı karıştırdı. Bana burcumu sordu. Sonra sol elinle üçe böl bakalım dedi. Gözlerimi kapattım, içimden sorumu sorup üçe böldüm. Sonra tomarı dağıttı, çek bakalaım, başlayalım dedi. beni aldı bir heyecan. Sanki her şeyi göreceğim, her şeye cevap alacağım. Aman maksat muhabbet, değil mi???

Döne döne söyledi adam, ne korkularım kaldı, ne isteklerim, ne geçmişte yaşadıkları, ne şimdi hissettiklerim. Ben sordukça yeniden açtı, ben sordukça yeniden açtı. İnanılır gibi değildi.

Benim için önemli olan, bu falı bu kadar ciddiye aldıran, beni bu kadar heyecanlandıran söylediği güzel şeyler değildi. Bana farkında olmadığım tereddütlerimi, korkularımı da gösterdi. Evren beni nasıl destekliyor, ne yapmamam gerekiyor, ne gibi olumlamalar yapmam gerekiyor birbir söyledi.

Meğer ne ürkekmişim hayata karşı. Hayret, inanın farkında değildim. ağzından çıkan her şeyi yazdım, sayfalarca yazdım. Üniversitede böyle not tutmamıştım ben. Ciddiyetimi görseniz çok gülerdiniz eminim. Şimdi dönüp dönüp okuyorum yazdıklarımı.

Doğru yolda olduğumu bir kez daha gördüm. Önümde açılan kapılar beni gün be gün buna daha çok inandırıyor.

Bu arada bana söylediği en önemli sözlerden birisi de kimseye hakettiğinden fazla ilgi göstermemem gerektiğiydi. Bir de, benden beklenileni değil, kendi istediğimi yaşamam gerektiği konusunda beni uyardı.

Bu haklı uyarıları yazdım kafama. Şimdi kendimi daha atılgan, daha katılgan hissediyorum. Not almam iyi olmuş, bazı noktaları atlamamamı sağlıyor.
Hakkımda hayırlısı neyse o olsun.

Bugün ve bundan sonra yaşayacaklarım, benimle birlikte çevremdekilere de hayır getirsin. Herkesi iyi yönde etkilesin.

Yüreğimde bir kuş çırpınıyor bugün, hakikaten güzel ama çok güzel bir haber (ya da haberler) geliyor galiba. Yarabbim sen yardım et, herkes kendi düğümünü kendisi çözsün. Adımlarım tez vakitte beni düze çıkartsın.

Ayyyyyyyyyy içim kıpır kıpır....

Hadi hayırlısı!!!!

Alt 09-12-2010, 02:06 PM   #158 (permalink)
bigokyanus
Guest

Seni böyle görmeyi çok seviyorum , mutlu olman içimi ısıtıyor. Gülücüklerini taaa burdan hissediyorum ve bu halinin ömrün boyunca devam etmesini canı gönülden dliyorum.
Sen ender insanlardansın , neslin tükenmek üzere lütfen kıymetini bil ve kendine süper davran , çünkü her şeyin en iyisini , en güzelini hakediyorsun....
Alt 09-12-2010, 02:21 PM   #159 (permalink)
Sultan
Guest

canım benim her zaman için kıpır kıpır olsun..
mutluluk senin gölgen olsun...
yüzünden kocaman gülümse hiç eksik olmasın....
seni seviyoruz.
iyi ki varsın...
sevgiyle mutlu kal
Alt 13-12-2010, 06:51 PM   #160 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Seni böyle görmeyi çok seviyorum , mutlu olman içimi ısıtıyor. Gülücüklerini taaa burdan hissediyorum ve bu halinin ömrün boyunca devam etmesini canı gönülden dliyorum.
Sen ender insanlardansın , neslin tükenmek üzere lütfen kıymetini bil ve kendine süper davran , çünkü her şeyin en iyisini , en güzelini hakediyorsun....
Canım sen de ender insanlardan birisin. O kadar güzel bir yüreğin var ki... Maşallah, allah nazarlardan saklasın seni canım benim:)))

Sen de her şeyin en iyisini en güzelini hakediyorsun. Bak bu sabah kahve bile içemedik birlikte. Çok yoğundum ben. İnşallah yarın sabah...

Özledimmmm:) Sen de yoktun bugün galiba? Yoksa ben mi denk getiremedim bilemedim.

Çooooooookkk öptüm seni okyanus yüreklim:))

Bookmarks