Asla sıradan olmayacağımHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Asla sıradan olmayacağım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
scouter Nickli Üyeden Alıntı
Ben de istiyorum o rengarenk dondurmalardan...
Elbette, ne demek. Zevkle, paylaştıkça lezzetleniyor o dondurmalar...... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
22-08-2010, 04:10 PM
|
#51 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı: scouter Nickli Üyeden Alıntı
Ben de istiyorum o rengarenk dondurmalardan... | Elbette, ne demek. Zevkle, paylaştıkça lezzetleniyor o dondurmalar... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | Offline
| |
22-08-2010, 08:00 PM
|
#52 (permalink)
| Binbaşı
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Çoook içimden geldi, bunu da sizinle paylaşmak istedim. Aşık Veysel'i çok severim, bu da çok sevdiğim şiirlerinden biridir. Aklımda yanıp sönmeye başladı, buldum ekliyorum. Pazar akşamımıza hoş geldi, sefa geldi.... Dalgın dalgın seyreyledim alemi
Renkler ne çiçekler ne koku ne
Bir arama yaptım kendi kafamı
Görünen ne gösteren ne görgü ne
Çeşitli irenkler türlü görüşler
Hayal midir rüya mıdır bu işler
Tatlı muhabbetler güzel sevişler
Güzellik ne sevda nedir sevgi ne
Göz ile görülmez duyulan sesler
Nerden uyanıyor bizdeki hisler
Şekilsiz gölgesiz canlar nefesler
Duyulan ne duyuran ne duygu ne
Kimse bilmez dünya nasıl kurulmuş
Her cisime birer zerre verilmiş
Cümle varlık bir kuvvetten var olmuş
Gelen ne giden ne yol ne yolcu ne
Herkese gizlidir bu sırr-ı hikmet
Her nesnede vardır bir türlü ibret
Veysel'i söyletir bir büyük kuvvet
Söyleyen ne söyleten ne Tanrı ne? AŞIK VEYSEL
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | Offline
| |
23-08-2010, 04:46 PM
|
#53 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Selamlar hepinize, Bugün bambaşka birgün. Sebep? Walla bir sebebi yok, o kadar güzel uyandım ki size anlatamam. Sanki sihirli bir değnek dokunduruldu, ışıl ışıl, rengarenk uyandım. Normal şartlar altında duydum anda tüylerimi diken diken eden bir şarkı beni aldı semalara çıkardı. Sabahtan beri, bakın saat 16.20 oldu, ben hala kıpır kıpır, cıvıl cıvılım. Dünya bugün benim için dönüor sanki. Çok içten söylüyorum, aşkımın doruklarında olduğum günlerde bile böyle hissetmemiştim. Beni böylesine uçuran her neyse, sonsuza dek benimle kalsın. Keşke bilsem de sizinle paylaşabilsem. Bir formülü, yazılı bir yolu olsa da şuracıkta anlatsam sizlere. Bu evrenin bana verdiklerine şükürler olsun. Umarım insanın bir modu vardır, birine böyle gülümsersen en ruhsuzu kayıtsız kalamaz, dersin içinden... İşte öyleyim bugün. Ben bunları hep size, hepinize borçluyum. Bana, buradan yansıttığınız enerjinize, sevginize... Öyle güzel bir dünyaya açtım ki kapılarımı burada, mis gibi sabah rüzgarı doluyor ruhuma, perdelerle vals yaparak giriyor ruhuma, alıyor beni kollarına, sarıp sarmalıyor... Portakal çiçeklerinin, yaseminlerin, manolyaların esintisiyle rahatlatıyor, aklımı başımdan alıyor sanki... Mutluyum, özgürüm. İnanın ne olduğunu sorgularsam elimden kaçırırım, o büyüyü bozarım diye korkuyorum. Ne yaptım ki dün akşamdan beri? Gecenin bi körü ofisten kalkıp eve gittim, bol sütlü bir neskafe yaptım kendime, takıldığım dizinin birkaç bölümünü seyrettim, uykum gelmeye başlayınca evrene şükranlarımı sundum, ışığını hakkıyla taşıyabilmeyi diledim. (-ki bunu uzun zamandır yapıyorum, yeni değil), ve bir perdeyi açık bıraktım. Sabah güneşe uyandım. Nefisti... Ev sessiz, sokak sessiz, sabahın körü, kuşlar yeni uyanmış... İşte o zamandan beri böyleyim. Eskiden bambaşkaydım
Herkes tamdı ben yarım
Boşluklar hep dolar ya
Yalnızdı benim yanım
Bir gün aşka rastladım
Sildim yeni başladım
Bir omzum oldu sonunda
Ha hay... Başımı rastladım
Gözüm kara kalmadı yara
Oldum renga rengarenk
Bazen her şey sararıp solar
Biz hep renga rengarenk
Ben suysam o ateş
Ruhu var ruhuma eş
Griler hep düşmanım
Kırmızılar bana kardeş
Dilimde o nağmeler
Seviyorum demeler
Saçlarım hep boynunda
Ha hay... Ne güzel kareler
| |
23-08-2010, 05:32 PM
|
#54 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,012
541 Mesajinıza toplam 1,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım yaniiii dostum bu yaziyi okuyan bir insanin etkilenmemesi imkansiz, okuyanlarada bu enerjiyi aktariyorsun, supersinnnnnn bu guzellikler icin tesekkurler.
__________________ forum sitelerine bayiliyorum... | Offline
| |
23-08-2010, 05:40 PM
|
#55 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım İnanılmaz, gerçekten inanılmaz güzel bir yazı.
__________________ Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun. | Offline
| |
23-08-2010, 06:07 PM
|
#56 (permalink)
| Guest | Cevap: Asla sıradan olmayacağım Canımmmm Çakıltaşı'm hem de en mavisinden , yorum yazmadığımda zannetme ki yazılarını okumuyorum okuyorum ama yorum yapmaya fırsatım olmuyor her zaman... Nasıl hoşuma gitti yazdıkların , senin için nasıl sevindim anlatamam . Bu dedim işte budur insanın içindeki enerji ve mutluluğu bulması , taa en başından bize yanlış öğretiliyor ve biz mutluluğu yanlış yerlerde arıyoruz. Mutluluk içimizde , bunu farkettiğimizde enerjimiz ve huzurumuz da artıyor. Huzur... Söylenişi bile müthiş keyifli , yaşamasını düşününce , tadınca çok daha anlamlı kelime ve bu kelimenin senin yaşamını hiç bırakmaması en büyük temennim, canımın içi hep mutlu ol ve öyle kal... |
| |
23-08-2010, 08:46 PM
|
#57 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı: matri Nickli Üyeden Alıntı
yaniiii dostum bu yaziyi okuyan bir insanin etkilenmemesi imkansiz, okuyanlarada bu enerjiyi aktariyorsun, supersinnnnnn bu guzellikler icin tesekkurler. | Çok teşekkür ederim, ne kadar güzel enerjimi hissedebilmişsin. Ya, bak hakkaten yokluğun çok belli oluyor, bu kadar arayı açma yahuu... Sevgiyle kal... çok öptüm :)
| |
23-08-2010, 08:52 PM
|
#58 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Canımmmm Çakıltaşı'm hem de en mavisinden , yorum yazmadığımda zannetme ki yazılarını okumuyorum okuyorum ama yorum yapmaya fırsatım olmuyor her zaman... Nasıl hoşuma gitti yazdıkların , senin için nasıl sevindim anlatamam . Bu dedim işte budur insanın içindeki enerji ve mutluluğu bulması , taa en başından bize yanlış öğretiliyor ve biz mutluluğu yanlış yerlerde arıyoruz. Mutluluk içimizde , bunu farkettiğimizde enerjimiz ve huzurumuz da artıyor. Huzur... Söylenişi bile müthiş keyifli , yaşamasını düşününce , tadınca çok daha anlamlı kelime ve bu kelimenin senin yaşamını hiç bırakmaması en büyük temennim, canımın içi hep mutlu ol ve öyle kal... | Huzur hepimizi sarsın, hiç bırakmasın canım. Biliyorum sen hep benim yanımdasın... yorum yapmışsın, yapmamışsın, senin sabah sesini duydum ya ben, daha ne olsun... İyi ki varsın canım benim Sen gerçekten harika bir insansın...
| |
25-08-2010, 08:48 AM
|
#59 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Heppinize günaaaaayyyyyydıııınnn, İşte güne harika bir başlangıç yapmış olan beni okuyacaksınız ve bu sefer size başladığım programı anlatmak için heyecanla erkenden oturdum PC'nin başına. Dün harika bir gün geçirdim ve kitap okurken aklıma şu 21 gün meselesi takıldı. Bir türlü başlayamıyordum, sebebini fark edip çok sinirlendim ve ortamı ayarlayıp hemmen başladım. (sebebi malum, Üst Bilinç Hanım değişiklik istemediği için beni kandırıyormuş, "yarın yaparsın", diye. Nasıl da safım, pek de masum görünüyordu. Görecek o gününü...) Öncelikle yatağımın üzerine rahat bir şekilde oturdum ve diyaframdan nefes almaya başladım ve gevşeme egzersizleri yaptım. Tamamen gevşediğimden emin olduktan sonra kuantum hayal gücü terapisine başladım ve kendi hayalimi adlandırdım. Karşımdaki insanlarla sohbetler ettim, mekandaki çiçekleri kokladım, tokalaştım, oturup etrafı seyrettim ve hayalimi birebir yaşamak için elimden geleni ardıma koymadım. Sonra kendime şimdi kimi affetmeliyim diye sordum, o kadar saçma ve o kadar geçmişten çıkan 2 kişinin yüzü çıktı ki karşıma meditasyonda olmasam kahkahalarla gülecektim. Vardır elbet bir sebebi, dedim, ama bu konuyu araştıracağım. Bu seans esnasında ağlayabileceğimi söylüyorlardı ama inanmamıştım, o güzel hayal beni niye ağlatsın. İnanamadım, birebir ağlamıyordum ama gözyaşlarım ince ince süzülmeye başladı. Özgürleştiğimi, kapalı kanallarımın açıldığını düşledim. Sonra şükranlarımı sundum, dileklerimi ve sebeplerini yineledim... Yavaşça bitirdim. Sabahın köründe heyecanla uyandım. Çok ilginç bir rüya görüyordum ama maalesef alışkanlıklarım yani küçük cadı Bilinçüstü Hanım tarafından engellendim yine ama olsun, ben önce şu konuyu bir halledeyim, 2o gün sonra onunla yeniden görüşeceğiz. Şimdiden kendimi çok iyi hissediyorum. Ben ne zaman gecenin bir körüne kadar çalışsam ama yaptığım işi verimli tamamladığıma inansam, bebkler gibi uyuyup onlar gibi sabahın köründe dinlenmiş kalkarım. Bu gün de son derece dinç, son derece hareketli ve son derece enrji doluyum... Bu işin hayırlara varacağına inanıyorum. Yaşamın akışına güveniyorum. Her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyorum. Evren bolluk içinde ve evrenin bolluğu bana akıyor. (Bu olumlamaları yapmam gerekiyormuş... ne diyeyim) Belki kendi zihnindeki hanımlara ya da beylere söz geçiremeyenler vardır aranızda diye paylaşmak istedim. Gün gün ilerlemeleri görmek istiyorum. Gerçekten çok heyecanlıyım... Bunun sonucu muhteşem olacak arkadaşlar... Hepinize sevgileeeeerrrrrr
| |
25-08-2010, 09:11 AM
|
#60 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Günaydın, kocman bir günaydın. Bu sabah siteyi açtığımda nasıl bir güzellikle karşılaşacağımı merak ediyordum. Gözüme ilk çarpan şey senin yazın oldu. Yine mükemmelsin. Bahsettiğin "21 gün" meselesinin üzerine yoğunlaşacağım. Bende başarabilecekmiyim bir bakalım. Ruhumun enginliklerine yelken açıp, o dinginliği yaşayabilecek miyim merak ediyorum ??? Hayat ne kadar ilginç. Her yeni güne ayrı bir güzellikle başlayabiliyoruz. Yer yeni güne bir şey öğrenerek başlayabiliyoruz. Emeğin, ve yazdığın her harf için sonsuz teşekkürler.
__________________ Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun. | Offline
| | | |