Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız basaracaksin cünkü yarismaya katiliyorsun bu büyük bir zaferdir canim cananim cankim öptüm kocamannnn...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-06-2008, 02:27 AM   #201 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

basaracaksin cünkü yarismaya katiliyorsun bu büyük bir zaferdir canim cananim cankim

öptüm kocamannnn

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-06-2008, 08:43 PM   #202 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point

aranızda artık bi şanoiyon var selam günlük draglar bitti 29 haziran 20 17
öncelikle su
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bitti lanet drag lar ama 1.5 ay sonra rovansı varolsun ben dereceye girdim puan aldım ya o yeter ben sadece semi olarak degil pro olarak tüm ligde yarısıyorum puan aldımya o yetti bana yaaa aksilik üstüne aksilik anlatıyım
sabah 5 gibi kalkdım dükkandan arabayı aldık diger arkadaslarla 19 mayıs stadyumunun önünde bulusduk ve 8.30 da ben içeri giriş yaptım kaydım hazırdı gerekli işlemleri yaptırdım aracımı teknik kontrollere aldılar hakemler orda mızıtmaya basladı uyuz herifler 6. katagoriyi acmadı yönetmelik dragda bi grubun 4 adet aracı varsa o grubu o gün yarısdırmak zorundalar 6. grup benim aracım 3000cc +3x aşırı besleme + 2.4 bar turbo + 150 dps nos benim aracım 6. group :s 6 groupa giren 4 araba var bunlar tutdu 6. gropa 3 araba ayırdı 1 ini o grouba almadılar bizi mecburen 5. gropa aldılar orda yarısdırdılar :S yaaa anlamıyo yönetmelşkmiş bilmem neymş bi tane adam akıllı teknik ekip yokki yarısda ya kardesim bizim araçlarımnız güçlü araçlar 1100 1200 beygirin üzerinde araclar savrulma olmasın diye kasaları vee şasi aksamları kurşunla beslenip agırlık olusduruluyo kasa agır kalıyo patiye biniyo kalkmıyo ne ise sıcak di basım catlıyo eksoz sesi lastik dumanı ama hipotrumu inimmm inimmmm inletttimmmmmmmmmmmm 2 tane lastik gümlettim :D ne ise kuralar cekildi ilk yarısım ilk yarısım mükemmel ötesi idi bi subaru ile kalkdı 2.5 4x4 turbo kalkar kalkmazz pilotajla 2 boy fark attım :D o gerzek patiye bindi yarıs bitisinde 3 boy farkı yemişdi simdi rovansına geldelim kalkarkalkmaz gene 2 boy attım 1 2 3 seri vitesler 4 e bi attım lak die aracımın debriyaj halatı kopdu dengemi kaybettim takla atmakdan son anda kurtuldum :S durum 1 1 olmusdu yönetmelige göre tekrar kalkıcakdık tekrar kalkdık bu sefer kafa kafaya kalkdık tampon farkı ile aldım ve 2 yarısıma geldi 2 yarısımda içimde bi kurt bi aptallık 2 his vardı sanki bi şey olacakdı ve olduda benzin hortumum patladı :( ilk yarısı kaybetdim haliyle 2. yarısa geldi 2 turda bu sefer cok kızdım spiker önce lastikleri yerden kesin hadi ısıtın lastikleri demesiyle 3 pedalı nasıl yaptıgımı hatırlamıyorum dibine kadar yandımm daha sonra öyle bi kalkıs yaptımki cok fena idi ve 2 boy fark gene yönetmelige göre mecburen gene 3. yarıs olucakdı babam oglum nitroya 4 ü vitesden önce basma motoru cok boguyosun bu hortum götürmez bizi yarışı bırakıcaz dedigi anda gözlerimden yaslar akmaya basladı dilim damagım kurudu cünkü 2004 ki gibi aracım patlaya bilir ve gene içinde mahsur kalabilirdim sebebini anlayamadık sonra konuscaz o konuyu neden patlıyo bu benzin hortumu yaa araç 2004 den bu yasna full degişdi cok para harcadı motor bloguyla ilgili cünkü onun dısında her sey degişdi ama gene aynı hata gene benzin hortumu patlıyo hep :S ne ise 3 yarısda bu sefer karsı tarafın asırı gaza yüklenmesiyle araç patiye bindi noslamasıyla lastigin patlaması bir oldu ve rahatlıkla aldım ve holeyyyyyyyyyyy madalya almama sadece 1 yarıs vardı 4 lük garanti idi fakat ben en az 3.lük istiyordum 6 kalkıs yapmısdım
babam hala tedirgindi oglum oglum diyip duruyordu o hortumun bizi götürmeyecegini bende biliyordum ama ben madalya için ugrasdım ölmek bile olsa ucunda en az 3cü olacakdım ama olmadı yamaladıgımız yerden tekrar patladı ve kaz kelebegi sıkısdı kaldırıma cıkmakdan son anda kurtuldum bu sefer bariyerlere carpıcakdım :/ ordanda son anda kurtuldum yarısı bırakmak zorunda kaldık hata benimdi araca haddinden fazla yükleniyordum babam dahil olmak üzere tüm teknik servisim azarladı beni oglum sen drag aracısın kalkışı boş koy kalkar kalkmaz fark atmaa ilk 3 vitesi devrinde kullan 4 ve 5 de tam gaz yap diye milyonlarca defa söylemelerine rahmen her vitesde tam gaz yaptım ve gene benzin pompasıyla motora giriş arasındaki hortum patladı :'/( arac haralet yaptı nosa basmaya korkdum her an parlaya bilir ve icinde can verebilirdim olsun önemli olan katılmakda diyorum ama niyeyse sunları yazarken bile göz yaslarımı tutamadım ahh salak kafam ahhhhhhhhhh aptalllll kafammmm ahhhhh ahhhh :'(( 4. yüm hıncımı lastiklerden cıkarttdım yarısdan cıkınca car cabuk servis alanına gittim kopan hortumu tamir ettim fakat iş işden geçmişdi :'( hipotrumu öyle bi inlettimki lastigim parçalandı yanma şhowdu resmen eksozumun sesi yeterdi ama genede 4 cü idim :/ cankam cantanem ve degerli arkadaslım affedin beni sizi hayal kırıklıgına ugrattım iyi degilim gerçekden offff bir azzz bira felan içiyim bu kafayı dagıtmam lazım bir dahaki yarıs

27 Temmuz 2008 Pazar Türkiye Şampiyonası 5. Ayak Ankara Hipodrom babam bakır boru yapacaz kafanı takma kocum benim adım son yolcu yapılmayan seyi yapcam bakırın içersinden benzin geçircem seni o kursuye cıkartmazsam bu dükkanı kapatırım bu arabayada gözünün önünde benzin döker yakarım dedi hadi bakalım 27 tehmuz kolları sıva serkannn 1 ayyy var rovanşaaaaaaaaaa intikamını allllllllll ama önce git bi bira iç kafanı dagıt aglama
Alt 29-06-2008, 09:49 PM   #203 (permalink)
hayalayaz
Guest

bira falan yok, otur bakayı totonun üstüne, ben yarıştan anlamam, ama anladığım kadarıyla kalkışlarda hırs yapmasaymışın..sen bu gün en azından 3. müşsün..tamam..4. olmuşsun ama sonuçta yarışlar tamamen bitmemiş.babacığın garantisini vermiş sende yaptığın hatanın farkındasın ve 27 temmuzda herkese tozunu yutturursun..bigci şimdi senden beklediğim dik durman..o yarışa kaç araba katıldı bilmiyorum ama, sonuçta 4. lükte olsa bir derecen var..bunu daha yükseğe nasıl taşıman gerektiğini düşün strateji geliştir..sen napmalısın..rakiplerin ne yapıyor hepsini gözden geçir ve gelecek yarışa şimdiden hazırlan, ağlamayıda bırak..babayiğit adamsın, kaybettiklerini düşünmek yerine kazanabileceklerine sevin..bu sporun futboldan daha iyi olduğunu yazmıştın..ben futboldanda anlamam..topun gole gittiğini kalenin içine girerse anlarım..ama futbolculardan daha iyi iseniz, şimdi onlardan daha iyi bir şey yapıp gelecek yarışta full performansı nasıl göstereceğini anlatman lazım..futbolcuların kaybettikleri maça değil , bir sonraki maça odaklandıklarını biliyorum..sen şu anda neye odaklandın?
Alt 30-06-2008, 01:29 AM   #204 (permalink)
Üsteğmen

39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

olee olee oleee oleeee sampiyon cankim oleee

sen her zaman benim icin basarili ve birincisin canim cankim

bu sana

acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-06-2008, 01:30 AM   #205 (permalink)
Üsteğmen

ama bira yasak cankim
Alt 30-06-2008, 07:49 AM   #206 (permalink)
ziyaretcixy
Guest

sen yarışı kaybetmedinki dostum... kazanmak için bir yol daha öğrendin... tecrübe kazandın...
Alt 30-06-2008, 09:00 AM   #207 (permalink)
Binbaşı

Lier22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lier22 is an unknown quantity at this point

sevgili bigci dereceden dolayı tebrikler...
bi dahakine inşallah daha iyi yerlerde görceğiz seni...
Alt 30-06-2008, 10:58 AM   #208 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

yorumlarınız için tşkler arkadaslar işte biti ama 1 ay var hızımı kesmiyorum 1 ay sonra diger yarıs sezon hala bitmedi profosyonel olarak yarısıyorum tüm ligde ilk 2 yarısda kursüde idim ankarada aksilikler yüzünden yarısı yarı finalde bırakmak zorunda kaldım ama hipotruma damgamı vurdum yaktıgım lastikler ve eksozumdan cıkan seslerle ankara daki asvalt eridi resmen ankaralı üyeler bence cok pişman olacaklar gelmedikleri için ama henuz geç degil tehmuzdaki yarısa mutlaka gelmelerini tavsiye ederim super bi gün super araçlar gene orda olacak benim için cok guzel bi pazar günü oldu 4. olsamda :'( tüm ligde yarısdıgım için bana yetti o fakat birinci olamadım :( msupra onda bile hata cıkdı ilk3 senenin şanpionu izleyiciler bile şaşdı eski şanpiyonlarda bişey vardı hepsi apalladı ama hata bende idi hatalarımızı dün aksam babamla bi toplantı yapıp konusduk ve yapamız gerekenleri uzun uzun konusup bi kagıta yazdık ve tehmuz için kolları sıvadık intikamımız tehmuzdaki yarısda alınacak inanıyorum bu sefer basaracam ama hala içim buruk bu arada bu telkinler ne zehra konusunda ne yarıs konusundan bana etki etmedi sadece muzik bass arısı olarak geliyo bana :S böyle gidicekseboşdan yere dinlemek istemiyorum galiba artk dinlemiycem hiç etki etmedi bana cünkü bana etki eden bu guzel ortam arkadasca yaklasım ve ailemin son günlerdeki hali ne ise tehmuza az kaldı cankam bitanem sanada cok tsk ediyorum moral depolamaya devam 1 ay varsadece digerine hadi inş orda kursiye cıkcam
Alt 30-06-2008, 05:22 PM   #209 (permalink)
Binbaşı

flash flash flash flash flash sana şok bi haberim var günlük
turkiye oto drag şanpiyonasında sike iddası var :D 3 .ayakda benim bulundugum katagoride 2. olan şahıs gizli nos saklamış aracı 3x asırı besleme ve turbo nos yok eger 50 dps nos bile koyarsa aracı 6. katagoriye giriyo aracında gizli bi nitro oksit sistem cıkmış :D yarıs sonrası hakemlerden biri fark etmiş ama kupayı almıs benn sinirden fazla durmadım pistte yarısdan cekildim son yarısıda izleyip basıp servise gittik az evel anoku aradım bi bilgi vveremiyceklermiş zorladım bir az aksam saatlerinde tekrar döncem size gibisinden bi telefon aldım eger bu onaylanırsa o kişi direk diskalifiye edilecek turnuvada herkez bi sıra atlayacak yani 3 olan kişi 2. olacak 4 olan kişide yani ben 3 . olucam bu haber cok sevindirdi bni bu arada damagım hala kanıyo dün yarısırken heycandna nasıl ısırdıysam kanadı ufak bi acılma var damagımda şikeci herifffff saten biliyordum öyle bi şey yaptıgını ama sezemedim ama onaylanırsa 3. kupası bana gecicek hadi hayırlısı bakalım
Alt 01-07-2008, 12:15 AM   #210 (permalink)
Binbaşı

iyi geceler günlük baya alısdım sana kafama göre yazıyorum acıkcası hosuma gdiyor sana yazmak içimi döküyorum sana cünkü ben iş dısında eve geldigimde tek yaptıgım sey kapımı kitleyip pc karsına gecmek ara sıra dil denen bi organım oldugunu unutuyorum kimse benle konusmazsa bu arada aglıycam nerde ise ya bişey yiyemiyorumcok fena damagım yanıyo resmen ne ise gene gevezelik edelim ee anlat günlük naber beni sorarsan söyle bi cümle ile anlatayım
'' Ne şeriyat Ne darbe Kafası Güzel Türkiye haydeee içelim güzelleşelimmm''
yaa bu doktora ben bu yüzden gitmek istemiyorum işte şaman abla bir az fırca cekemseydi ailemde üstüme gelmese idi doktora tekrar gitmiycekdim ben basıma gelecekleri biliyom al işte gözüm dönüyo sesim gitti iyice mayısdım sakinleşdim ilacımı alalı daha 15 dakka oldu uyurum 10 dakkaya yaaa offfff bu ne yaaa ben esrarı bırakmak için gittim o hastaneye bu kubar ve esrardan daha tehlikeli bi şey aksam oluncaq elim ayagım titriyo vucut istiyo almazsam sinirleniyom geriliyom her seye kızıyom aynada kendime bile kızıyom niye senin gözünün üstünde kaş var die
al aldın serkan mutlumusun bu ne yaaa biri bana desene kaldır ulan ayaklarını topragıma basıyorsun bende derim banan layn istiyosan türkiye senin olsun benim ayaklarım yere basmıyoki uyumayacam dayanabildigim yere kadar dayanacam en geç 10 dakka sonra cupp yatakdayım nasıl oluyo anlamıyorum uykuyla mucadele etmek cok zor bi şey ya işte ben doktoru ve ilacı bunun için istemiyorum bu remeron serquel alayı boyle ya off
bu arada 2 hafta sonra tekrar kontrol var gitsemmi gitmesemmi acaba mecbur gitcezde bari dozları düşürse sana anlatdıgım seyleri doktrumada anlattım günlük ara sıra bosaldıgımı aglama krizine girdigimi susdugumu ölmeyi düşündügümü ama bazende ölüm korkusu sardıgını
doktor bana dediki sen kafana bişeyleri haddinden fazla takıyorsun boş veremiyorsun beyninle kalbini orantılı calısdırmıyosun diyo bana diyo :D ne ise günlük ellerim yoruldu gozum dönüyo sanki üstümde tır geçdi yada 1 kasa 70 lik içdim bu ilaçlar böyle işte almazsamda fena sinir basıyo ellerim titriyo :o

Bookmarks