sevgili biricik acik günlügüm
,
acik dedim seni cünkü okuyan kisiler ile de paylasiyorum ama fazla rahatsiz olmuyorum cünkü zaten okunmasini istiyorum ve istiyorumkii teklifler gelsin
istiyorumkii yok böyle olmaz söylede yapilmasi gerek gibi fikirler gelsin ama gelmiyor diyede üzülmüyorum, sonucta ben seninle paylasiyorum ve cok
da mutluyum
cankimde beni cok destekliyo, arada bir de yemem gerektigini hatirlatiyo
bugün tekrar sabah erken saatte kalktim ve cok raht bir sekilde bir sekerli sicak sicak sütsüz kahvemi
ictim ve ellerimi yüzümü yikama esnasinda
aynaya bakip,
kiz seker biraz kilo vermis gibisin, ne kadarda degisik ve güzel görünüyorsun dedim kendime
saat 8 de yürüyüsüme ciktim ve bir saat hizli yürüyüsten sonra kahvaltiya oturdum, eger kahvaltimi da hazirlamasam ben hic yemek yiyecek gibi degilim,
kahvaltimda 3 dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates, 1 salatalik ve bir dilim ekmek vardi, tabii cay olarak ada cayi ictim yine
aninda sularimi hazir ettim ve hazirladim 3 litre günde tüketiyorum ve su an hem sana yaziyorum hem telkinlerimi dinliyorum
bu ara sevgili günlügüm dün ne oldu bi bilsen cankim varyaaa erken uykusu geldiiii, odaa sanirim artik bir düzene giriyor
onu öyle görmek beni ne kadar sevindirdi
+
icim kipir kipir, icim icime sigmiyor... var olan güzel olan hersey dahada güzellesiyor ve anlam kazaniyor hayatimda 96
sevgili günlügüm seninle paylasmak beni memnun ediyor, hayatim degisti sayfasina + arkadaslarina, vucuduma, benligime telkinlere ve en önelisii cankime
cok ama coook tesekkür ederim
ama simdi bu kadar yeter canim iyice oynamak istiyor bi oyun havasi acayimda
go go go
yippiieee hop hop
wave