Günaydın sevgili günlük
maalesef elimdeki bütün olumlama kaynaklarını değerlendiremedim vakit yetmedi...dün akşam geceye kadar sadece netten (daha doğrusu bu sitenin olumlama bölümünden ve olumlama.com dan) olumlamalar toplamak ve içindeki beğenmediğim cümleleri eleyip silmeye ve beğendiklerimi bırakmaya vaktim anca yetti...
onun haricinde elimde 3 tane olumlama içeren kitabım var onlara da bakmam gerekiyor..
gece baktım vakit benim yatma saatime yaklaşıyordu ama bu olumlamaları gözden geçirme ayıklama vs. işlerim bitmemişti...ben de affetme meditasyonumu aksatmamak için ve hemen yapmak istediğim için bitiremediğim işimi bıraktım.. ve affetme meditasyonuna geçtim...
geçen gece rüyamda gördüğüm sınıf arkadaşımı affettim...mp3 ü dinlerken sonlara doğru uyuyakalmışım ve meditasyon mp3 ü çoktan bitmiş te kendini 2. kez baştan tekrar ediyorken buldum kendimi gözlerimi açtığımda...
bu durum içime sinmemişti ancak kendimi bu konuda test etmek için affetmek istediğim kişiyle ilgili duygularıma bakayım dedim..ve gerçekten ona hissettiğim kırgınlık geçmişti...kendimi zorlasam bile ona kızamadım..."bak sana şöyle şöyle yapmıştı hatırlasana" falan diye zorlasam da olmadı...böylece yaptığım çalışmanın gerçekten işe yaradığını doğrulamış oldum...
Bugün nedense kendimi iyi hissetmiyorum...beynim sanki bir bombardımanın altına bırakılmış gibi...başım kazan gibi ve zihnim çok yorgun...
kendimde kızdığım bir huyum var...konu ne olursa olsun mutlaka ama mutlaka erişebildiğim her kaynaktan verileri toplayıp sonra onları ayıklamam analiz etmem ve kişselleştirmem çok uzun vakitlerimi alıyor...özellikle de erişebildiğim her kaynaktan toplamak konusunda çok hırslıyım...bu bazen bir bilgi değil..bir resim koleksiyonu bile olabiliyor..sonra yapılacak işler ona göre birikiyor tabi..buradaki amacım..."mükemmel karışım" ı bulmak...yani kendime göre mükemmel karışımı bulmak..
iyi olmak istediğim her konuda böyleyim malesef..bu konuda biraz daha esnek olmak istiyorum ama nasıl ? kendim için en iyiyi istemek ve temel için bir daha uğraşmamak ve sadece üzerinde ufak oynamalar yapılabilincek durumda olmasını istiyorum...
hala olumlamalarda mükemmel karışımımı elde edemediğim için önceden yapıyor olduğum olumlamaları yaptım bugün de...kendi olumlamalarımı yaratamadım diye de önceki yaptıklarımı aksatıp araya boşluk koymak istemedim..kendi karışımım oluşana kadar böyle devam edeceğim...
ha bu arada 4 gündür kilo verme telkini dinliyorum ancak sabah tartıya çıktığımda değil vermek almış olduğumu gördüm..ve dün bitirmek istediğim işlerim bitmedi...moral lazım bugün bana...kendimi teselli etmeliyim bir şekilde