| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız algıda seçicilik dedikleri şey gerçekleşmiş eğer koşu şarkılarıyla daha önce ilgilenmiş olsaydın onlara daha önce ulaşacaktın...... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #191 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() algıda seçicilik dedikleri şey gerçekleşmiş eğer koşu şarkılarıyla daha önce ilgilenmiş olsaydın onlara daha önce ulaşacaktın...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() Karnımı besliyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #192 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() Hani bir laf var gönül kimi beğenirse güzel odur. o laf böyle miydi tam hatırlayamadım neyse buna benzer yada böyleydi farketmez. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #193 (permalink) |
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #194 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() Teoride şöyle düşünüyorum; Güzellik,ırk,cinsiyet,aile..vs. bunlar bizim seçtiğimiz şeyler değil ve bu nedenle biz de bunlarla seçilmemeliyiz. Ama gelin görün ki ben de bunlardan etkileniyorum daha doğrusu etkileniyorudum. Lisede bi çocuk vardı çok hoş ![]() yoksa utanırdım ![]() o kadar tutarsız ve acaipti ki nasıl soğudum anlatamam. Görüntü en başta çekici ama bu çekicilik ÖZSAYGI ve ÖZGÜVEN'le yüzde yüz bağlantılı. Davranışımız,mimklerimiz,ses tonumuz,yürüyüşümüz bizi çekici kılan.. İşte buuu yaaaa seviyorum insanları ![]() Gülmeyi,gülümsemeyi ![]() Günlüğünüz çok hoş bu arada imported_Angel ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #195 (permalink) |
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #196 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() program sayesinde alfa sesi dinliyorum :) o da şu konuda http://www.hayatimdegisti.com/forum/...py-30-key.html anlamadığın yer olursa sorabilirsin ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #197 (permalink) | |
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() evet anlattığın şeyde gerçekten haklısın...benzer duyguları ben de yaşadım...yani tipi hoş olup da davranışları tipiyle alakasız olan ve soğumama sebep olan insanlar benim de karşıma çıktı...seni çok iyi anlıyorum o yüzden... ![]() eskiden tiple ilgili olduğunu düşünürdüm artık düşünmüyorum....sadece benim karşıma insanları tipine göre değerlendiren insanlar çıkmış ve ben de herkesin herkesi buna göre değerlendirdiğini zannederek bana hayatımda hiç değer verilmeyeceğini düşünmüşüm ve kendimi bu yüzden sevememişim...ama o mesajı yazdığımdan beri çok şey değişti...şimdi kendi özelliklerimi keşfediyorum ve bedenimle sınırlı olmadığımın farkındayım ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #198 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #199 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Günaydın günlük ![]() Renk analizim sonucunda sarı renk aşırı çıkmıştı...ben de dün gece aklıma geldi odama şöyle bir gözattım...ve sarı olan objeleri odamdan uzaklaştırdım... bu yüzden odamdaki bazı yerler boşaldı ama onları da eksik olan renklerimde birşeyler varsa onlarla dolduracağım... bunları bulmak için önce evin diğer yerlerine gözatıp oralardan birşeyler taşıyabilirim odama...eğer ki yoksa alışverişe çıkarım...alışverişe çıkmayı ilk seçenek olarak görmek istemiyorum..çünkü belki aradığım şeyler evin içinde olabilir ve daha keşfetmemiş olabilirim ![]() ![]() ![]() ![]() bugün eksik renklerimden olan eflatunu seçtim ve bilgisayar ekranımı herşeyiyle eflatun yaptım ![]() yarın da geriye çivit mavi kalıyor zaten eksik renklerim arasında... ha bu arada ilginç bi haberim daha var....101 adet koşu şarkısı albümü buldum demiştim ya....bu albümün içinde duyunca mutlu olduğum, sevdiğim ve şarkının adını ve söyleyenini bilmediğim için sahip olma şansımın olmadığı bir şarkı çıktı karşıma çok mutlu oldum ![]() ![]() ![]() nedir o şarkı dersen adını yazayım buraya...Andre 3000 diye bir grubun "Hey ya" diye bir şarkısıymış ![]() ![]() ![]() ![]() spora da öyle bir alıştım ki...sabah yaptığım sporu akşam da tekrar yapasım var....ama günde 2 kere yapmanın sakıncalı olduğunu eski gittiğim diyetisyen söylemişti...tekrar yapmak için ertesi günün olmasını bekliyorum ![]() ![]() şu an günlüğü yazarken yine bu albümden bir şarkı çalıyor...ve söyleyenin sesini duyunca çok şaşırdım...neden mi ? şarkıyı söyleyen kişiyi "chris cornell" zannettim önce...Kendisi hayran olduğum sanatçıdır liseden beri...ama değilmiş....şarkının ismine bir baktım coldplay miş... chris cornell olmamasına üzülmedim....başka isim gördüğüme daha mutlu oldum....çünkü o sevdiğim ses tonuna sadece chris sahip sanıyordum...chris piyasalarda yokken onun boşluğunu doldurabilecek benzer bir ses keşfettim....alternatiflerin olması her zaman iyidir..tekbirşeye bağlanmayı sevmem hep 2. bir isim olsun aklımda isterim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #200 (permalink) | |
![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız algıda seçicilik dedikleri şey gerçekleşmiş eğer koşu şarkılarıyla daha önce ilgilenmiş olsaydın onlara daha önce ulaşacaktın......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi