Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Serkan'cığım ben sana sadece seni üzecek olay ve kişilerden uzak dur dedim .Uzaklaşamayacağın kişilerlede bu konu hakkında konuşmak istemediğini ve konuyu kapatmalarını söyle tanıdıklarla muhabbet sana daha çok geçmişi ve onu hatırlatır.Sen kendine hala tipsizmi diyorsun terlik geliyor atış alanımdasın ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-07-2008, 07:39 AM   #221 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

Serkan'cığım ben sana sadece seni üzecek olay ve kişilerden uzak dur dedim .Uzaklaşamayacağın kişilerlede bu konu hakkında konuşmak istemediğini ve konuyu kapatmalarını söyle tanıdıklarla muhabbet sana daha çok geçmişi ve onu hatırlatır.Sen kendine hala tipsizmi diyorsun terlik geliyor atış alanımdasın bunu bil sen kendinin farkına varmaya başladın bu çok önemli bir şey bak ne güzel kendi işinde başarılı bir insansın herşey para ve güzellik değildir .Kendini tanı vekendinle barış imzala sen iyi bir insansın yoksa seninle bukadar uğraşmazdım bunu bil.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 06-07-2008, 12:05 AM   #222 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point

selam biricik günlük naber 05 tehmuz 00:01

her zamanki dvrann aynı iş güç dert keder fena can sıkıntısı ilaçların verdigi stres malum durumumuz
bilmiyorum garip bi durum içersindeyim aklımı meskul etmesi gereken baska seyler var aam aklım baska seylere odaklanıyo
yada ne bileyim soyle dusunuyorum ben üzülmeyi hak ediyorum galiba hep tekrarlıyorumya dünyaya ne verirsen onu alırsın diye galiba ben kötü bi insanım :s simdi kızcaksınız bana ama bu felsefeyle o cıkıyo hep kötülük buldum sanaldan bile cankam ddigim insan def etti beni :p resmen defol git dedi suratıma karsı demekki ben aşalık bi insanım benki karıncayı dahi incitmem bilmiyorum sonum nereye varıcak telkinleride dinliyorum faydasını cok az bi gördüm ama nedense bana etk etmiyo bu arada doktora karsı olan korkum gitdikce cogalıyo bu sefer yırtdık ama bu kontrolde kesin hastaneye alacak beni :S istemiyorum orda kalmak verdigi ilaçları bile yarım yamalak alıyorum :P ne ise günlük doktor defteri bi kenara
kaç sayfa yazı yazdım sana en içden ve kalpden söyle ben neyim gözünde nasıl bi insanım ?
selametle by
Alt 06-07-2008, 01:01 AM   #223 (permalink)
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough

merhaba bigci, opet fullforce buğdaylı kullanıyorum, senin gibi gençleri de pistlerde görmek isterim . alacağım baaakk anahtarını ona göre, dostum
kendine niye bu kadar haksızlık yapıyorsun? çok umutsuz ve olumsuz konuşuyorsun bence, yazdıklarından anlayabiliyorum seni. sen iyi bir insansın,
dünyaya güzel bakabilen bir insansın ama sen bardağın boş tarafına bakıyorsun niye daha dolu değil diyorsun. önce bak bardaktaki suya mutlu ol.
sevdiğin kız başkasıyla evlenmiş ne önemi var, sonuçta hiç kimse vazgeçilmez değildir. yarın başka bir güzel çıkacak karşına ve onu seveceksin inan,
yeter ki dönüp hep arkaya bakma, önüne bak biraz da. ünlü bir bilgine sormuşlar: gözlerimiz neden önde diye, o da şöyle demiş: geri de bıraktıklarımıza
bakmamak, ileriye bakmak için demiş. çevrene bak binlerce, milyonlarca insan var. hayatın sadece bir kişinin etrafında dönmüyor ki, yeni yeni insanlar tanıyacaksın, onları belki daha çok seveceksin, ihtiyacın olanın onda olduğunu göreceksin. hayat sonuçta hep aynı değil dün başkaydı, bugün başka, yarın daha başka olacak. boşuna demiyorlar ki değişmeyen tek şey değimin kendisidir diye. hayata olumlu bak, göreceksin o da sana olumlu bakacak. sevgilerle
Alt 06-07-2008, 01:21 AM   #224 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point

selam canim cananim cankim ,

halen daha sana kirgin olmama ragmen yaziyorum.. ben sana öyle kelimeleri söylemekten bile acizken söyledi yaptigindan dolayi affedemiyorum,

rahatsizligina ve hastaligina veriyorum ve sana yinede kiyamiyorum.. Hic kimse iyi günler gecirmiyor, aci ceken yada üzülen sadece sen degilsin, ama sen

bunlar hakkinda rahat konustugun icin

yada konusabildigin icin kendini sadece böyle görüyorsun.. Yarali bir kalbim var, yarali bir gönlüm var demistim sana ama yinede yol ilerleme yolu diye

düsünüyorum ve hep

böyle hareket etmekten alisa gelmis olan katilasmis duygularimi aciklamaktan hoslanmiyorum.. Belki dogru belki yanlis... Herkes farkli davraniyor bu konuda...

Benimde böyle yapim var iste... Hakkimda böyle yazdigin icin buraya girmek bile istemiyorum.. Cünkü Cünkü bana aci veriyor yazdigin... Cünkü ben bu

davranis bicimini hak etmedim.. Benim icin yapilan yorumlar icinde birsey demiyecegim, tek tarafi dinleyerek hareket edenler icin bir söz demeye gerek bile

duymuyorum ama asil üzücü olan bu yorumlara sen beni sevdigini idda eden cankim sebeb oldugun icinde ayriyeten üzgünüm.. Evet hayatimda onca

yasanilmis acilardan sonra sevgiye aska karsi katilasmis bir

kalbim var ve duygularimi aciklamaktan, yani sorunlarimdan bahsetmekten fazla hoslanmiyorum ama inan su an o kadar üzgünümki, anlatilacak gibi degil..

Yinede sagligina duaciyim ve yinede Rabbimden daima iyiligini istiyorum yinede dualarimdasin.. Sen beni kötülemisin ama ben yinede seni cankim olarak

görüyorum.. Cünkü asil önemli olan bu zor günlerinde bu dediklerinin rahatsizligindan ve duygu yogunlugundan geldigini ve gecici oldugunu bilmek ve ona

göre davranmak diye düsünüyorum... IYIYE DAIR NE VARSA RABBIM DAIMA SANA VERSIN...

Ve olan biten´den Allah sahit, ben herseyi ona havale ediyorum, o insaallah sikintilarimizi giderecektir...

Sevgi ve Saygi ile Kal cankim
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2008, 03:13 AM   #225 (permalink)
hayalayaz
Guest

serkan ne dedim ben sana..şirine sana kırılmış olabilir ama o senin dostun demedimmi..al buyur işte, arkadaşının yazdıkları önünde, insan çok arkadaş bulur ama dostluk emek ister...sende bu dostluğa en az şirinenin yarısı kadar emek ver ablam..o zaman bu yanlış anlamalar olmaz..şirineciğim serkan seni çok seviyor ve saygı duyuyor..ayrıca çok olgunsun..ne güzel hastalığına veriyorum demişsin dedimya, sen dostluğa yatırım yapmışsın..bence en doğru yatırım insana yapılan, yatırımdır.çünkü içinde sadece sevgiyi ve saygıyı barındırır...saygılı sevgilerr
Alt 06-07-2008, 07:02 AM   #226 (permalink)
Mustang
Guest

Serkan'cığım ne oldu sana yine kendini böyle kötü hissediyorsun.Ben bir yıl önce senin gibi isyanlardaydım .Ben ne kötülük yaptımda bukadar çok sorun yaşıyorum diye isyan ediyordum.Bir yıl oldu çekim yasası ile tanıştım ve sonra sıkıntılarımız devam ediyor amaben eski Serpil değilim .Bende bariz değişimler oldu hayata çok olumlu bakıyorum ve artıkçok güzel hayaller kura biliyorum SAna öncelikle çekim yasası yani secret kitabını veya flimini öneririm .Ben secretten sonra hayatımı gözden geçirip şükretmem gereken şeylerin listesini yaptım ve ne çok şeye şükretmem gerektiğini gördüm .Benim bukadar çok şükredecek şeyim varken kendimden utandım ben sadece olmayanları görmüşüm ve kendimi hep kötü hissetmeye ayarlamışım şimdi sabah kalkıp şükürlerimi yapıyorum ve hayat bana güzel yüzünü gösterdi.

Sen değerli bir çocuksun lütfen kendi kıymetini bil.Bende DR çok korkarım bak iyi hatırlattın bunada EFT yapayım.Hayatını boş kuruntu ve üzüntülerle geçirme kendini geliştirmekle geçir her yönden böylece sen kendin için iyi bir şeyler yapmış olacaksın .Bak bana 44 yaşında kendini bulmuş biri hayata dört elle sarılmışım ve hayat bana güzelliklerini göstermeye başladı.

Kendine senden başka hiç kimse yardım edemez sen iste ve kendine yardımcı ol bak sitedeki yöntemlerin çok faydaları dokunuyor denemeni tavsiye edrim.
Alt 07-07-2008, 12:11 AM   #227 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point

selam günlük naber nasılnısn ben hiç iyi degilim
bu aşalık dünya bana yapcagı son şeyi yaptı dert üstüne dert bu gün zihin dışı bi hareket yaptım ****aradım :S galiba tekrar baslıyor gibi bi şeyim bu ilaçlar yetmiyo bana uyusmak istiyorum tamamen uyusmak istiyorum telefonu ne ara elime aldıgımı ve ne ara o kişileri aradıgımı bilmiyorum :S ama aramısım işte sonra kafam dang etti lan ne oluyor dedim ilaçlar fazlamı kacırdık nabdık :s bilmiyorum ama saten o zıkımla baslam sebebimde bu idi zehra beni terk etmişdi r etmişdim ölmeyi denemişdim olmamısdı ve tekrar denememek icin oylesine kafa dagıtıyım diye basladım ve zor bırakdım
gerimi baslıycam ben ona :'( güvenim sıfır artık eski serkan gelmişdi gerek yarıslar gerek işte cankam ama eski serkan tekrar yerini güçsüz serkana bırakıyo gibi gözüm kararıyo ilaçlar dedigim gibi cabuk tesir etti işte ilaçları almama ve doktora gitmeme sebebim bu idi ilaçları aldıgım zaman yetmiyo ilaçlar bana vucudum en azındann kubar istiyo :S şimdi bana kızıcak herkez ama lütfen kullanan bi kişi ile önce muhabbet etsinler {{ tv den izledikleri hariç yüz yüze nefeslerini dinlesinler göz bebeklerine baksınlar ]] sonra gelin bana azar cekin ok . gerçekden cok büyük bi batak :'( ama ben kurtuldum bi daha düşmemmmmm bilmiyorum mutluk neyde gizli nerelerde düşünüyorum fakat bulamıyorum ben kötü bi insanmısım lanet bi insanmısım öylediyolar sadece onu biliyorum
mustang abla keske bende senin gibi mutlu olabilsem
ama telkinler geri tepiyo her hal bende bu güne kadar hiç bi etkisini görmedim :O su sesleri hariç onlar rahatlatıyo beni ama beni telkinlerden dahada rahatlatan bir şey var titanic film müzigi canım sıkıldıkca açar dinlerim yada uzanırım yatagıma kaparım gozlerimi takarım kulaklıgımı kulaklıkla dinlerim
ama telkinler etkilemedi bi türlü
bilmiyorum benim sonum ne olacak :P tek istedigim şey henuz bırakma aşamasında oldugum lanet seye tekrar baslamayım bu arada ben hala bırakmadım ilaç ex diyolar doktor kontrolünde onlardan alıyorum anti deprasyon ilacı diyolar bi nevi ex onlarda sakinleştirici ilaclarla beraber bi yıgın ilaca bogdular beni benim bilinmeyenlerim var günlük beni gerçek hayatta tanısan inan benden en az 100 metre uzakdan gitceksin sanki 7 bela hüsnüyüz :p mahelleye girdigim zaman tüm pencereler kapanıyo cocuklar azarlanarak evlerine cagrılıyo
kısa kollu thiserle bile gezerken utanıyorum kolumdakiler yüzünden :p
ne ise tehmuzun 27 sine az kaldı o güne odaklandım bu arada misafirimiz var:d abim geliyo yakında 27 sine yetişcem dedi ama söz vermiyo :/ olsun gelcek ya .:D uzun zaman oldu koltununn altına tavlayı vermeyeli bi balıga cıkmayalı :d
Alt 07-07-2008, 12:51 AM   #228 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alen is an unknown quantity at this point

garip bir ruh halin var serkan abi...(diyene bak sanki ben çok normalim) tavla oynamaktan,balığa çıkmaktan,yarışlardan zevk alıyon..yazılarından neşeli bir olduğun anlaşılıyor...ama diyon mahhalleye girdğim zaman tüm pencereler kapanıyor falan ohaa :=) pc oyunlarınıda seviyon :=) köpeğin var besliyon...ne kadar çok uğraşın var yahu...bunların hiçbiri yok bende mesela..bu kadar uğraş arasında bu psikolojik travma niye ki? ha pardon şu kızdan............................aynı dertten muzdaribiz o yüzden bu konuya girmemem en iyisi.
telkinler işe yarıyor be abi...düzenli dinlemiyon belki...özel telkin sparişi ver...aşk acısı unutma telkini vardır belki...olmadı hipnozla kızı unut...old boy filminde görmüştüm adam kızıyla ilişkiye giriyordu bilmeden...(belki film ama kimse o adam kadar acı çekemez) bu adam filmin sonunda hipnozla geçmişi unutuyo falan...filmde olsa gerçeklik payı var yani hipnozla unutulabilir...ben mesela şuan ki sevdiğim kız başkasıyla evlenirse( o günleri allah yazdıysa bozsun) bu hipnoz olayını düşünüyorum...:=) selametle....
birde kullandığın hapların isimleri ney ben bir araştırma yapayım...hangi durumlarda kullanılıyor falan..:O) bye...
alen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2008, 08:05 AM   #229 (permalink)
Mustang
Guest

Serkan'cığım kendi günlüğüme yazmadan sana yazar oldum ablam.Sen güçlü bir çocuksun kendini yanlış olumlamalarla doldurmuşsun .Sen yapamayacağım başaramayacağım dedikçe kendini o batağa itiyorsun .Siz gençler için ölmek çok kolay bir söylemdir.Ben ölümden korkmam ama ölmekte istemiyorum Allahın bana verdiği yaşam süresini elimden geldiğince en iyi şekilde yaşamak istiyorum.Siz gençlerin elinizde bir çok olanak var neden kullanmazsınız anlamam.Sen sabah kalktığında şükürlerini yapıyormusun? bak Alen ne güzel sıralamış seni tanımadığı halde sende kendine bir şükür listesi yap.Mesela mücevher günlüğünde bu şükür listesini yapmıştı bir bak istersen .Hayat sana şükredecek bukadar şey vermişken sen bunları görmeyip tutup niye böyle diye ağlıyorsun olmayana ağlamak yerine olnla mutlu olmayı dene

Tabiki sana ilaç verecekler ve sen onları bile düzgün almıyorsun sanırım.Kendine bir sor ben bu hayatan ne istiyorum diye iyi yaşamak istiyorsan hedef belirle ve o hedefe ulaşmak için kimsenin ve hiç bir şeyin yoluna çıkmasına izin verme .Ama kötü bir hayat yaşamak istiyorsan hep birilerine muhtaç olmak ve yardım almak istiyorsanda böyle devam et.Bak yarışıyorsunda böyle giderse yarışamazsında herkes piste iken sen seyirci olursun.
Alt 07-07-2008, 12:58 PM   #230 (permalink)
birmutluluk
Guest

bigci sen ne olmuşsun böyle ablam.. neler söylüyorsunn tmm bir zehra olayın vardı ama bu kadarını senden beklemiyordum doğrusu sen neşeli canlı kanlı bir çocuktun topralan sana yakıştıramadım sen çok güçlüsün aslında farkında değilsin
telkin nasıl işe yaramaz yaramasa ben de yaramazdı inan buna bende yaradıysa sen de haydi haydi yarar canlan biraz kımılda kendine gel e hadi ammaaaaaaaa.. yakışmıyor sana erken pes ettin
ben de ilaç kullanmıştım ama telkinler kadar hiçbir sonuç alamadım boşa giden 3 sene sen de ilaçlara değil telkinlere sarıl düzenli dinle gece mutlaka dinle kendini bilinçli olarak yönetmeyi dene ki bilinçaltına olumlu msjlar ver biliyorsun o biz nedrsek onu yapıyor zehra dan daha iyileri çıkar kerşına seni haketmeyen birine değermi be canım benim alenin dediği gibi ücretli telkinlerden sipariş ver bunnu için süreci hızlandır olrmu super hadi görelim seni aslalar gibi çık karşımıza sen güçlü sağlıklı akıllı ve zeki bir türk gencisin herşeyin üstesinden gelirsin evelalah sitedeki bütün gençlerimizde eveallah..hadi bakiimm göriimm seni güzel haberlerini kutlayalım boşver ilaç doktor sen kendini iyi tutmaya çalış önce

Bookmarks